Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy site ahol azt írták, hogy csak a borító új, meg ráírták, hogy 2010. Hátha megveszi még egy-két veréb.
Marketíííííííííííííng.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

ÉRtem, csak érdeeks hogy "2010" az azért nem öreg. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Hypo
😊😊

Bocs. Deutsch.
izé... Germán.

Hypo
mi az a német?😊

[HUN]FaTaL
Ez az FSX egy újra kiadott (budget kategóriás csomagolásban) változata lehet.

http://goo.gl/gd6Zi5

Flug Simulator = Flight Simulator

Flug = Flight

A kettõ ugyan az, csak létezik német nyelvû kiadás is.

spyy55
<#taps><#vigyor2><#pias>

i robot
Vagy egy Boeingre. <#buck>

Lénárth J. Airbus iskola mûvére van szükséged.

Igen, a youtube-on már próbáltam keresni a wilco airbussal kapcsolatban pár videót,de ott szinte mindegyik a cold & dark-ról szól és hogy hogyan kell az FMC-t programozni.Na most engem a cold & dark nem érdekel,az FMC programozáson meg már túl vagyok. Arról nincs videó,hogy felszállásnál a robotban mit kell állítani,hányas flapset kell adni és a tolókart milyen állásba kell tenni...stb,illetve arról sem találtam videót,hogy mikor jön a T/D,akkor milyen varioval kell süllyeszteni a gépet,milyen sebességeket kell a gépnek betekerni,mikor hányas flaps,illetve a tolókart mikor milyen állásba kell tenni ahhoz,hogy le tudjon szállni a gép normálisan.Na nekem ez lenne a lényeg inkább,de ahogy észrevettem,errõl nincs videó. :-(
Valaki tud valamit errõl a játékról ?
Játék neve: Flug Simulator vagy Flug Simulator 2010
És a link: Flug Simulator

Na és ez gondolom nem a Flight Simulator X mert az FSX az 2007-es ez meg 2010 akkor ez most külön játék ? Mivel még demot se lehet letölteni. :S :/

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

alert
A Wilco Airbus ha nem is túl szép és nem is 100%-os, de viszonylag jól mûködik. Maga az Airbus elég bonyolult, valószínûleg nem jól állítod be. Nagyon kényes arra, hogy a felszállás elõtt a számítógépe teljesen és pontosan fel legyen programozva, különben gyakorlatilag nem képes repülni a szerkezet. A tolóerõt azzal nem változtatod, hogy teljesen leveszed, vagy elõre-hátra állítgatod a gázkart. A többi repcsihez képest egy teljesen más filozófia…. automata tolóerõ tartja a gázt, és a gázkart csak bizonyos helyzetekbe kell mozgatnod (hallani, amikor kattan, az üzemmódot pedig a monitoron kiírja). Ha jól van felprogramozva a számítógép és a gázkor a megfelelõ állásban vanna, akkor az automata mindig a megfelelõ tolóerõt tartja. Ha nem, akkor nem tudsz vele repülni. A kézzel mozgatás csak bizonyos üzemmódban és bizonyos tartományban vezérli manuálisan a tolóerõt, nem úgy, mint a Boeing-en pl. A Youtube-on van rengeteg tutorial videó, nézz meg néhányat. A konkrét kérdésre válaszolva: a flaps kinti helyzete korlátozza a gép terhelhetõségét és az automatika nem engedi gyorsítani, hogy ne szakadjon szét. Amint a flaps bent van, a korlát megszûnik.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

😄DD

polluxware
félsz attól hogy esetleg a380as akar Sitkán áprócsolni?<#eplus2>

Hypo
jobb privátba nem akarom hogy higuljon<#mf1>

Már megtaláltam,más oldalon de meg van. 😊 (bocsi a dupláért)

Köszi, de itt nem találom meg a Flight Simulator X-hez az ENBSeriest.

Nem tudja valaki,hogy a wilco airbusnál ha a legelsõ flapset is visszaveszem emelkedésnél,akkor mi a francért kezd el gyorsulni a gépem mint állat!? 460-ra meg 500-ra megy fel a sebességem,pedig a tolóerõ is vissza van véve teljesen és a robotban a sebességet is már letekertem kb 120-ra,de a gép csak repeszt 500-al és nem lehet lelassítani a gépet,csak ha rányomom tökig a flapset,de hát az meg ugyebár baromság! Ennyire sz.r ez a Wilco? Vagy miért csinálja?
polluxware
mír baj ha reklámozod? oldal cím?

Nem tudja valakihogy ezt az ENBSeriest hol tudom letölteni ? Régebben meg volt de most nincs, ha valaki tudja hogy honnan lehet tölteni akkor dobjon meg egy linkel. 😊

Hypo
😊) ja en is mind ketton nyomom fs9 fsx de teny UTX alaska+PNW+TONGASS X+sajat scenery-k+mistymoornings custom sceneries a LEGJOBB VFR ELMENY,

ha erdekel van egy TGA nevu tour-unk ahol megvan minden utvonal bejarhatod alaszkat, minden helyrol van tortenelem kis info kepek stb err van kulon forumunk es aki lerepuli kap szep elismervenyt😊

reklam off most mar de tenyleg😊

polluxware
hát nekem az utx alaska most nagyon bejött😉 gyönyörûen fut (még jobban mint a default fsx scenery)

skyvector térképekkel repülök😉 "végre igazi vfr-kedek)

ja és minderre az mkI-es spitfire tökéj

Hypo
😊) jo hat teny hogy a tobbseg nalunk meg mindig fs9 el nyomja, de azert mar sokan nyomjak fsx el is a sajat sceneryk amik nekunk vannak azok megvannak mindekttore😊

na reklam off

polluxware
bocsánat.. azt mondom hogy fsx-re nincs olyan jó gép sztem

fs9 alatt ez más volt...

azt is értem hogy ott a küldetés a lényeg, meg a táj valmint térkép nézegetés😉

Hypo
hat izlesek es pofonok van nekunk sajat geppark pilot manuals, és a többi azert 10 éve elmuzsikálunk a szarokkal is😊) csak szenvedely kell😊 AMugy nalunk csomag szallitas tol a szemelyszallitas Rescue missions..stb is van

Van kulon reszlegunk single engine prop, multi engine prop, turbu prob, 4 engine, jets.
Szoval mindenki eddig megtalalta amivel szeret repulni, feladatokra is vannak kulon gepek.

na ennyit a reklamrol
OFF😊

polluxware
én spec a2a p47et használok haul-ra... rátehetõ függesztményekkel imitálom a csomagokat..

vagy a b-17nél üzimanyag, és csomag(bombák súlya)

nincs jó bush plén jelenleg 😞

DC-3 vagy DC-4 accusimel <#rinya>

Hypo
Amugy ha valakiket jobban érdekel a Bush Pilotkodás és alaszka és környéke akkor a VA-nk hoz lehet csatlakozni offline repulesek, online repulesek, eventek, szines flight loog book ok mindenkinek, sztorik, igazi pilotak is tagok nagy tapasztalattal jo tarsasag, nem kis pöcsösök😊 szóval akit komolyan érdekel csatlakozni egy virtualis légi társasághoz az privatban keressen meg. Ez nem olyan mint a Malev VA. na nem mintha nem lennenek jok, de itt mas a lenyeg itt tenyleg tarsasag van a multiuplayer hop list repulesek nagyon szuperek es offline is minding vannak feladatok, kulon board van a melokra ahol fel tudtok venni szallitasi feladatot, 10 éve mukodik, yukon wuest iditarod a nagy szanhuzo versenyeket hivatalosan virtualsi terben kovetjuk a valodi pilotak segitsegevel.

Szoval akit erdekel jelentkezzen nalam ALASKAN WINDS

Hypo
Nem jo kép amit be akartam rakni mert fs9 😊))

ha már ennyire belejöttünk a képtöltögetésbe 😊

ase + rex + orbx + enb + c2088 caravan

macleody
macleody
Na ez egy nagyon baba kis gép 😊

Hypo: igen be volt állítva, viszont a menüben metrikus volt megadva mértékegységnek. Csodálkoztam is, hogy a két mûszer az istennek nem akarja ugyanazt a magasságot mutatni.
polluxware
ez az!

köszönöm szépen😉

<#zavart1>

polluxware
annóóóó az ftx vagy az orbx honlapján az ingyenes szekcióban volt egy alternatív "füves talaj textúra"

1db fájl volt az egész...

nincs meg véletlenül valkinek? avagy lehet máshol láttam<#miaz><#help>

Hont
Persze...
Egyébként az A319-n is van Flap Load Relief?
[HUN]FaTaL
Az hagyján, de emlékeim szerint 2xx csomónál ki sem szabad nyitni a fékszárnyat.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hont
Mondjuk az A319 egyáltalán nem ismerem, de szerintem a küszöb sebije nem hiszem hogy több 140csomónál...
Akkor szerencséd volt, mert azok nélkül elég nehéz letenni a gépet 😄
hát igen. Mondjuk érdekes módon valahogy nem ment tönkre a Flaps, nem írta ki fentre hogy tönkre ment volna.

Hypo
5 ig még talán jo😊)

Hypo
hmm ejnye bejnye😊) athr-re tessék figyelni😊 215 csomot már elobb észre kellt volna venni 😊 de legalább most megtanultad, ez a jó szimben😊

Hont
215 csomó-t?
Te akkor a flaps rapityára ment nem?
Hypo
automata pilot bekapcsolva, utvonal betaplálva? CRZ magasság bent az fmc ben? LNAV VNAV bekapccsolva?

Nem rövid csak mire le szálltam volna akkor már a pálya közepén voltam mert nem akartam nagyon gyorsan letenni mert féltem hogy kitörik a kereke ezért szép lassan tettem le és hát, rövid volt ja és elfelejtettem ki kapcsolni az Auto Throttlet és tartotta a 215 Csomót és ezért nem lassított így ezért nem tudtam meg állni. 😊 És inkább át startoltam mint hogy lezuhanjak. 😊
crodgok3: szép képek! 😊

macleody
PMDG 737-800 NGX. Találtam egy leírást magyarul az FMC-hez. Persze nem ehhez a géphez hanem FS2004 737 NG-hez volt ha jól emlékszem. De gondolom az alapok ugyanazok. A lényeg, hogy magasság gondjaim vannak. Nem tartja a magadott magasságot a gép. Olyan mintha önálló életet élne. Hozzáteszem nem cold & dark volt. Már ment a hajtómû. Emlékszem a 747-esnél mikor az ref. aiportot be kellett pötyögni akkor a panelen át kellett kapcsolni valamit elötte. Most meg nem mondom a nevét a kapcsolónak. Nem is lenne semmi gond ha tudnék angolul, mert akkor átnyálaznám a pdf-eket, de nem tudok. Szóval a megadott irányt követi a gép de a magassággal gondjaim vannak.
Hypo
milyen gép milyen fmc mi a gond?

Nem könnyû elsõre az biztos, de ajánlom a yo*tube-on a tutorial videókat.
macleody
Úgy látszik teljesen hülye vagyok a nagy gépekhez. Már leírás alapján sem sikerül FMC-t programoznom :o Na mindegy, akkor repülök valami kicsivel.