Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anchorage - Yakutat
Yakutat - Ketchikan - Skagit
A látvánnyal mondjuk elégedett vagyok. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A félsziget scenery-re én is vevő lennék...<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Kár hogy ez a Fotelpilóta dolog megszűnt, még kezdő korszakomban sokat olvastam, nagyon sokat segített <#nemtudom>#nemtudom>
Ha jól látom ez a Scenery az egykori fotelpilóta oldalról van.
Meg lehet még szerezni ezt valahonnan? Volt még ott pár magyar vonatkozású dolog, de sajnos az oldal "halott".
Album link
Lehet összepakolok majd valami sceneryt a félszigethez, mert ilyen szegényes látkép mellett visszakéri a pénzt a közönség <#hehe>#hehe>
Az A/P három dolog borítja a real gépeken:
1. A/P ON/OFF ill DISENGAGE
2. Trimm dn/up
3. Szarv durva bemozdítása, de erre is van beállítási opció tudtommal...
Szóval, ha leold, akkor üzemszerűen működik...
Mondjuk nálam new flight-nél csinálja sajna. De sebaj, akkor átlendülünk rajta! <#vigyor>#vigyor>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
ha ezt a modult emelték át... akkor ez okozhat ilyen gondot
annó volt hasonló jelenség ,de meg nem mondom hogy melyik A2A géppel.. olyan mintha beleragadt volna a betonba
Mi a gondja?
Újra bekapcsolom és megy tovább.
Nálatok csinál olyantot az A2A Texan, hogy parking break released, control lock szintén, full throttle adjusted, és meg se mozdul a paripa? <#ticking>#ticking>
Ez valami buuuuug, vagy túl sötét volt a hely ahol megvásároltam? <#hehe>#hehe><#help>#help>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Letöltöm, kicsomagolom és csak exe-vel indítom? Nincs benne semmi trükk?
A régi gépemen a FSUIPC4 (revised 9th May 2014) van fent. De már nem tudom, hogy honnan töltöttem le, vagy van-e újabb. Végül is az új gépen nincs FSUIPC.
Ha tudnál linket adni, ahonnan letudnám szedni a legújabbat, megköszönném
Mi lehet az oka, hogy önállóan váltja a nézetet.PMDG747-400 Pl. az FMC programozása közben külső nézetre váltott, majd sorban a következőre. Kb.30-40 másodpercenként. Valamit rosszul állítottam be?
Kösz.
Nekem nincs meg ez a gép. Érdemes beszerezni?
3707NM volt a túra, sok szebbnél szebb helyen, és mégtöbb VAS problémával. Hiába az új vas, az FS problémák a régiek. :-/ Meglátjuk a közeljövőben, hogy nem ORBX és A2A cuccok esetén mi lesz a helyzet.
Képek:
Las Vegas - Monument Valley - Telluride
Telluride - Sedona - Palm Springs
Palm Springs - Lake Tahoe
Lake Tahoe - Blue Canyon - Limberlost Ranch - San Carlos
San Carlos - Sonoma Couonty - Cloverdale - Redding
Redding - Murray Field - Siletz Bay
Siletz Bay - Swanson - Sequim Valley - Sekiu - Friday Harbor
Friday Harbor - Orcas Island - Squamish - Bella Coola
Bella Coola - Stewart - Juneau
Juneau - Yakutat
Yakutat - Homer
Homer - Kenai - Anchorage
És az útvonal térképen:

jól optimalizálható, múkszik
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.05.10. 12:11:55
Azért résen figyelgetek!<#hehe>#hehe>Hát igen..Hála nektek,hogy virtuálisan is létezik,Pérrel együtt.Ám a SibWings most szünetel?😄
Makett.:L hozhatnál képet róla,az mindegy,hogy nincs még kész..😊
Bőny után van,az autópálya (M1) felé haladva,közben még Örkénypuszta,aztán utána van egy buszmegálló,jobb kéz felől,és ott kell lekanyarodni.Mond azt,hogy modellezni mész,és bemehetsz.😉
Holvoltez helyileg? Milyen scenerka?