Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Mivel még most sem vagyok elégedett az FSX által nyújtott stabilitással és teljesítménnyel, főleg nem a repedt PMDG-vel, így újabb túrába kezdtem, mostmár egy lehelletnyivel gyorsabb masinával. :-)

Anchorage - Yakutat
Yakutat - Ketchikan - Skagit

A látvánnyal mondjuk elégedett vagyok. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hont
Nagyon jó képek...A felhőid is szépek!
A félsziget scenery-re én is vevő lennék...<#taps><#taps><#taps><#taps>
Skinner_11
Mészáros Zoli féle airport pack, itt a link, jó repülést! <#smile>

Kár hogy ez a Fotelpilóta dolog megszűnt, még kezdő korszakomban sokat olvastam, nagyon sokat segített <#nemtudom>
L Viper
Szép képek <#eljen>
Ha jól látom ez a Scenery az egykori fotelpilóta oldalról van.
Meg lehet még szerezni ezt valahonnan? Volt még ott pár magyar vonatkozású dolog, de sajnos az oldal "halott".
Skinner_11
Tegnapi utasreptetés Siófokról Tihanyra <#vigyor3>

Album link

Lehet összepakolok majd valami sceneryt a félszigethez, mert ilyen szegényes látkép mellett visszakéri a pénzt a közönség <#hehe>
Hont
Szervusz Feri Bátyám!
Az A/P három dolog borítja a real gépeken:
1. A/P ON/OFF ill DISENGAGE
2. Trimm dn/up
3. Szarv durva bemozdítása, de erre is van beállítási opció tudtommal...
Szóval, ha leold, akkor üzemszerűen működik...
Papirzacsi
Elég sokat repkedtem annó a P51-gyel, a B17-tel és a B377tel is. A Cherokee-ról nem is beszélve, de ilyet nem tapasztaltam. Ez persze nem zárja ki a bugot, mert mindig van és legalább lelkiismeretesen javítják is.

Clidey
Aha, értem, szóval akkor nem bennem van a hiba, köszi! <#bee1><#worship><#hawaii>
Mondjuk nálam new flight-nél csinálja sajna. De sebaj, akkor átlendülünk rajta! <#vigyor>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
eszembe jutott! Piper cub csinálta ezt az utolsó peccs után ,amivel a gépet a "vízre is engedte leszállni", és az után csinált ilyet főképpen ha elmentésből töltöttem be a gépet, nem new flight-ból

ha ezt a modult emelték át... akkor ez okozhat ilyen gondot

polluxware
fúúú... te

annó volt hasonló jelenség ,de meg nem mondom hogy melyik A2A géppel.. olyan mintha beleragadt volna a betonba

Skinner_11
Rátrimmeltél és olyankor levágja a robotpilótát 😊 Ha jól emlékszem PMDG Optionsban ezt le lehet tiltani.
A FSUIPC4-t feltettem, de a hiba nem szünt meg. De van egy másik is. Repülés közben az aut.pilot kikapcsol és a következő szöveg jelenik meg: AP DISCONNECT: User handled elevator trim While on AP
Mi a gondja?
Újra bekapcsolom és megy tovább.
Clidey
Kedves Egybegyűltek! <#vigyor0>

Nálatok csinál olyantot az A2A Texan, hogy parking break released, control lock szintén, full throttle adjusted, és meg se mozdul a paripa? <#ticking>
Ez valami buuuuug, vagy túl sötét volt a hely ahol megvásároltam? <#hehe><#help>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
gréét dzsörniy<#awink><#eljen>

Kösz!!!!
Letöltöm, kicsomagolom és csak exe-vel indítom? Nincs benne semmi trükk?
Hont
Egy vadonat új gépre tettem fel az FSX-et. Most kezdtem el telepíteni a hozzávalókat. A szarv kormányomra van téve az "S", azzal működik is. De ettől függetlenül is vált. A régi gépemen is fent van az FSX és arról lesem le a beállításokat. De abban még í3-as proci van, az újban meg í7-es.
A régi gépemen a FSUIPC4 (revised 9th May 2014) van fent. De már nem tudom, hogy honnan töltöttem le, vagy van-e újabb. Végül is az új gépen nincs FSUIPC.
Ha tudnál linket adni, ahonnan letudnám szedni a legújabbat, megköszönném
Clidey
Dehogynem! Én! <#bee1>

Hont
Nézd meg a billentyű kiosztást... Milyen gombok vannak a view opciohoz kiosztva...?
FSUIPC ?
Üdv!
Mi lehet az oka, hogy önállóan váltja a nézetet.PMDG747-400 Pl. az FMC programozása közben külső nézetre váltott, majd sorban a következőre. Kb.30-40 másodpercenként. Valamit rosszul állítottam be?
Kösz.
i robot
Huuu komoly túrát röppentél! Jó képek, nagyon tetszenek!
Nekem nincs meg ez a gép. Érdemes beszerezni?

Papirzacsi
Hát én szétrepültem az A2A Cherokee-t. Valaki repülje vissza nekem az USA-ba PLS! :-D
3707NM volt a túra, sok szebbnél szebb helyen, és mégtöbb VAS problémával. Hiába az új vas, az FS problémák a régiek. :-/ Meglátjuk a közeljövőben, hogy nem ORBX és A2A cuccok esetén mi lesz a helyzet.

Képek:
Las Vegas - Monument Valley - Telluride

Telluride - Sedona - Palm Springs

Palm Springs - Lake Tahoe

Lake Tahoe - Blue Canyon - Limberlost Ranch - San Carlos

San Carlos - Sonoma Couonty - Cloverdale - Redding

Redding - Murray Field - Siletz Bay

Siletz Bay - Swanson - Sequim Valley - Sekiu - Friday Harbor

Friday Harbor - Orcas Island - Squamish - Bella Coola

Bella Coola - Stewart - Juneau

Juneau - Yakutat

Yakutat - Homer

Homer - Kenai - Anchorage

És az útvonal térképen:

Papirzacsi
Senki se mondta, hogy ficsör.

Clidey
Ekkora crosswind inkább buuuuug, mintsem fícsör...szerintem... 😊

polluxware
elvileg utána is megy hogy lejár a trial.. -pár featúrás

CptSAB
A régi ingyenes béta még mindig működik, annak ellenére hogy már vagy 2 éve fizetős a cucc. Őrzöm is évek óta ezt a bétát.
polluxware
apropó Opus.. találtam egy jó kis wedör generátor progit: FSrealWX

jól optimalizálható, múkszik

Hypo
jól érzed😊

Hypo
😊)))))

Papirzacsi
Tegnap megint megviccelt az OPUS FSI. Szép oldalszelet csinált. :-) Csak én érzem úgy, hogy egyik A2A gépnek sem lineáris az oldalkormánya? Eléggé exponenciálisnak tűnik, ami már földi gurulásnál se túl jó, de oldalszélben egyenesen zavaró.

Vagy megvarom amig valaki megveszi es kiderül hogy szar 😄

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

polluxware
asszem eröltetem tovább a csuklómat..

Hypo
Skinner_11
A Sibwings az sosem szünetel! <#smile> (nálam legalábbis)

Album link
Hypo
😊))) gyorsba😊)) http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aA15q4Z_460sv.mp4
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.05.10. 12:11:55

Uhh. Koszi 😊 nem szükséges annyira szuper minőség... Inkabb a részletek, karcok sérülések, felületi javitasok, jelzesek helyei érdekelnek....

Hypo
szerintem kulso gauge😊

JoopZzz
Nem ígérem,de megpróbálom.😊 Na meg neked valami extrém minőségben kellene gondolom..Na meg a fényviszonyok.😄
JoopZzz
Azért résen figyelgetek!<#hehe>Hát igen..Hála nektek,hogy virtuálisan is létezik,Pérrel együtt.Ám a SibWings most szünetel?😄
Makett.:L hozhatnál képet róla,az mindegy,hogy nincs még kész..😊
Bőny után van,az autópálya (M1) felé haladva,közben még Örkénypuszta,aztán utána van egy buszmegálló,jobb kéz felől,és ott kell lekanyarodni.Mond azt,hogy modellezni mész,és bemehetsz.😉
jóvanna 😄 ennyire nem érdekelt hogy ezt is elolvassam <#nyes>

Clidey
User manual? <#law>

Én is kaptam róla hírlevelet.. de nem sok minden derült ki nekem róla .Most ez külső addon vagy gauge??

Hypo
http://www.rexsimulations.com/radar.html érdekes

Papirzacsi
Az FPS az egy dolog, azt tweakelgetéssel tudom fejleszteni, meg a kép folyamatosságán és sokat javított a CFG állítgatása. Bár azt kell mondjam, hogy a shadowplay lejátszáskor sokkal több és nagyobb akadást mutat, mint a valóság. Viszont a folytonos VAS problémával nem tudok mit kezdeni. :-O

Clidey
Ja hát frájdéj hárbörnél valami el van keffintve orbikszék által szerintem, mert pl. a reptér mellett van egy hatalmas ferde ground poly a vízben. Másrészt ha az időpontot alkonyatra állítom, leesik az fps 8-9-re, de ha bármely más napszakra váltok, egyből visszaugrik az fps is 40-50-re.

Papirzacsi
frájdéj hárbör

Clidey
Nájsz <#hehe>
Holvoltez helyileg? Milyen scenerka?

Papirzacsi
Azért "megnyugtat" hogy akármilyen is a hardware az fsx le tudja akasztani... :-/

Hypo
😊 meglássuk, a 10+ éves chpro pedálom eddig mindig kiszolgált😊

Skinner_11
Új rudder pedál inbound! Az ár átszámítva ~27000 Ft! Erre kíváncsi leszek <#zavart1>