Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azta kuva.... 😄 😄 Egyébként a szél nem emelheti meg ennyire ugye? <#eplus2><#idiota>

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Beteg leszel, mit kívánsz?
polluxware
ezt nem hiszem el...

de mi emelte meg?

<#ravasz1>

Hypo

De hogyha egyszerre mindent bele tennének a MS Flightba akkor késõbb mibõl lenne nekik pénz ? 😊 Szerintem FSX -re is azért jött ki annyi addon hogy jöjjön össze nekik a pénz az MS Flightra hogy meg tudják csinálni a játékot. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Az optimalizálás azért nem igazán fog összejönni, mert a sim-ek nagyon számítást végeznek egy játék alkalmával, plusz a tereptárgyak, betöltése és egyéb nyalánkságok.
CptSAB
AES is szintén lehetne alap, és persze, nem csak a fizetõs repülõtereken. FS9 és X alatt is szimpla pénzhajhász dolognak tartottam, hogy csak a fizetõs repülõterekre jó, meg néhány spec free addonra. Fõleg, ha azt veszem, hogy igazából az afcad határozza meg a gurulók, parkolók helyét, méretét.. Pont emiatt a büdös életben fel nem tettem az AES-t. Szóval gépkiszolgálás mindenhol.., ahol az "afcad" szintje lehetõvé teszi. Értelemszerû, hogy sima csík mellé nincs mit becuccolni.
[HUN]FaTaL
FSPassengers meg AES szerûség jó lenne ha alap lenne.

#18132: 3D alatt szerintem a szemüveges megoldásra gondolt, nem az utastérben való forgolódásra. Bár értelmét nem látom.

Inkább optimalizáljanak, de elnézve a gépigényt nem annyira sikerül.

http://goo.gl/gd6Zi5

CptSAB
Na látod egy jó és kiegészített FSPassangers cucc, annak látom létjogosultságát. 😊 Mi több ezt grafikailag is lehetne kombinálni.. : )
Hypo
Flight hoz jó lenne egy config😊

Én szerintem az MS Flight -ban majd jó lenne egy Career Mode vagyis olyan mint ami van FSX -hez most az FS Passenger X csak ez most alapból benne lehetne, vásárolhatnák gépeket,stb. És lehetne egy Free Mode ahol avval mennénk amivel akarnák. De ez csak az én ötletem. 😊

CptSAB
"-Bejárható repülõgépek: Ne csak a kiegészítõs és bonyolult repülõk fedélzetén tudjak mászkálni az utastérben, hanem az eredetiekben is."
Ahogy elnézem, nagyon fingod sincs a 3d modellezésrõl.. 😄 FS2004/FSX is támogatja, hogy egy gép full bejárható legyen. Ennek egyetlen feltétele van, és pediglen, hogy a készítõ(k) el is készítsék azt. Ha nincs teljes belsõ modellezés, akkor véget ér a pilótakabin falánál, a szélvédõnél, orr, vagy motorburkolatnál a móka. Ehhez nem kell MS Flight sem másmilyen szim.
Ez a támogassa a 3d dolgot sem igazán érthetõ.. ez most is megoldható freetrackir meg egyéb marhaságokkal, akinek erre ingerenciája van. Amúgy meg egy összetett, komplex szimulátor esetében nem éppen a legértelmesebb dolog az erõforrásokat olyan ficsõrökre pazarolni, amelyek után egy atomerõmû gépen is a látvány határ vonalát a béka segge alá lehet meghúzni.
Ez az AI mód eléggé zavaró. Mitõl is szimulátor a szimulátor? Repülõszimulátorról van szó és nem légiutas szimulátorról. 😄😄😄
Relatíve valós menetrend most is készíthetõ, programozható. Más kérdés, hogy az AI forgalom nem valós navigációs pontok szerint repüli le az út közbensõ részét.
Amúgy persze, sok mindenben lehetne változtatni a régi FS széria dolgain, mind a táj, ai forgalom programozhatósága, fizika stb. kapcsán, amiktõl a szimulátor maga válna reálisabbá, de szubjektív véleményem, hogy a légiutas üzemmód, és a bepattanunk a másik gépbe stílusú arcade hülyeségek inkább egy program színvonalán ejtenek sebet, mintsem színesítik. Anno 90-es évek elején volt divat az akkori szimekben, hogy hipp-hopp gépet váltunk, vagy mert lelõttek, vagy mert na most máshol támadt izgi pillanat, de ezt akkoriban is butuska dolognak tartottam. 😊
polluxware
új fsuipc4 kell hozzá😞

polluxware
sztem errõl lekéstél..

viszont Xbux-on menni fog😉

polluxware
végre vfr-kedek.. se gps, csak map az "ölben"

polluxware
mennyi annak most literje? vagy elmentek 95'-el ha muszály?

A Microsoft Flight! mikor jelenik meg? Ha már új game-t adnak ki a következõ újításokat belerakhatnák:

-Valós légiforgalom (mittomén, kommunikálna a játék a FlightRadar24.com-al, az küldené a koordinátákat a játéknak és valósan közlekedne a többi gép. AKár egy klikkel rendes menetrendszerinti járat fedélzetére is bejuthatnék.
-AI mód : Automatikusan FlightPlan szerint magától fel/leszállna és repülne a repülõ közbeavatkozás nélkül.
-Nagyfelbontású Google Earth szerû textúrák, és az Autogen Cucc jobban passzoljon a környezethez, mert elég ronda most. Magasból teljesen elütnek a fák a környezettõl.
-Támogassa a 3D-t mert az valóban magasság és térérzetet nyújt az embernek. Ilyen játékba alap lenne.
-Bejárható repülõgépek: Ne csak a kiegészítõs és bonyolult repülõk fedélzetén tudjak mászkálni az utastérben, hanem az eredetiekben is.

Hypo
<#worship> látmo skyvector beuzemelve😊

Hypo
http://forum.avsim.net/topic/338310-linda-v11-released/

Clidey

Akit érdekel, hamarosan megtalálja az avsim.com-on.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware

Na ezért a grafikai élményért szeretem az FSX-et <#wow1>
Az fsx cfg-ban 6 magos proci esetén az affinity mask-nak mekkora értéket kell vagy lehet adni?Bojot féle tweak 53-at adott neki,de nem tudom,hogy az jó e.A másik kérdésem az lenne,hogy egy 1gigás videókari esetében a bofferpools-nál, az usepool és a reject thresold,poolsize értékeknek mit érdemes belõni,mert olvastam olyat,hogy usepools 0 stb,meg egyébként mire van hatással?Tudom,hogy mindenkinek más,magának kell kitapasztalnia,utána is olvasgattam de azért gondoltam megkérdezem.
Köszi.

Ki tudna abban segíteni hogy a my trafficban hogyan tudok forgalmat csinálni. Elõre is köszönöm

polluxware
repbenzin is drágult?

polluxware
pp*-ék vagytok

alackában vígan elröpködnek ilyen idõben is...

------------------------------------------------------
*puhapö....

Clidey
Szmogriadó az Pesten van...mi meg falusiak vagyunk! 😊
Mondjuk sok értelme szerintem nem nagyon van repülni ha valakinek nincs határozott feladata, mert a látás az eléggé takony...

Hypo
TánylegMaestro szmog riado alatt repules? zlinen milyen plakett van?😊

Papirzacsi
Pislognak rendesen miután megálltak.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

milyen híresek vagytok<#hamm>
Clidey

Clidey
Ismerõs volt a lajstromjel...nemcsoda, hisz ez volt itt nálunk a Rally EB-n.... 😊
Mondjuk érdekes, hogy abszolúte nem zavarta õket, hogy szegény repülõ visít mint az állat...bár lehet pont olyan szerencsétlen volt a frekije hogy fejhallgatóban nem volt annyira figyelemfelkeltõ...szért is sokkal hatásosabb szerintem ha egy figyelmeztetõ hang meg van szaggatva...azt nem szokja meg az ember füle pár másodperc alatt.

Hypo
suxx,buxx

polluxware
jaj...

mekkora mák hogy ma nincs bux

anyám.. mi lesz itt

uppsz
a checklist-et tán nem kéne kihagyni
Hypo
onnan vetttem😊))))) ennyi maradt az IMF bõl😊

polluxware
ezek már történelem könyvbe illõ szó fordulatok😉

Ombika
KAr a gozert ugyse erti meg! 😊

Hypo
átjött nem is neked reagáltam vagy te mondtad az addon szam sulyos novekedesevel jaro tap hibakat??😊))

tényleg köszönöm

polluxware
toll a füledbe<#duhos2>

Köszi szépen nekem fsx-em van de valahogy megoldom

Betudjuk a késõi idõpontnak! 😄

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Tényleg, ezt most benéztem. 😄

Meg ilyet 😊 mik vannak a mai vilagban
Fizetnek az utasok

Ott van az, csak szürke! 😊)

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Akkor lehet, hogy az SG addon kavar be.

V43 1105
De ott van az.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

[HUN]FaTaL
Nem linkeltél semmit 😄 (Lehet, hogy spoilerben nem mûködik?)