Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
#18132: 3D alatt szerintem a szemüveges megoldásra gondolt, nem az utastérben való forgolódásra. Bár értelmét nem látom.
Inkább optimalizáljanak, de elnézve a gépigényt nem annyira sikerül.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ahogy elnézem, nagyon fingod sincs a 3d modellezésrõl.. 😄 FS2004/FSX is támogatja, hogy egy gép full bejárható legyen. Ennek egyetlen feltétele van, és pediglen, hogy a készítõ(k) el is készítsék azt. Ha nincs teljes belsõ modellezés, akkor véget ér a pilótakabin falánál, a szélvédõnél, orr, vagy motorburkolatnál a móka. Ehhez nem kell MS Flight sem másmilyen szim.
Ez a támogassa a 3d dolgot sem igazán érthetõ.. ez most is megoldható freetrackir meg egyéb marhaságokkal, akinek erre ingerenciája van. Amúgy meg egy összetett, komplex szimulátor esetében nem éppen a legértelmesebb dolog az erõforrásokat olyan ficsõrökre pazarolni, amelyek után egy atomerõmû gépen is a látvány határ vonalát a béka segge alá lehet meghúzni.
Ez az AI mód eléggé zavaró. Mitõl is szimulátor a szimulátor? Repülõszimulátorról van szó és nem légiutas szimulátorról. 😄😄😄
Relatíve valós menetrend most is készíthetõ, programozható. Más kérdés, hogy az AI forgalom nem valós navigációs pontok szerint repüli le az út közbensõ részét.
Amúgy persze, sok mindenben lehetne változtatni a régi FS széria dolgain, mind a táj, ai forgalom programozhatósága, fizika stb. kapcsán, amiktõl a szimulátor maga válna reálisabbá, de szubjektív véleményem, hogy a légiutas üzemmód, és a bepattanunk a másik gépbe stílusú arcade hülyeségek inkább egy program színvonalán ejtenek sebet, mintsem színesítik. Anno 90-es évek elején volt divat az akkori szimekben, hogy hipp-hopp gépet váltunk, vagy mert lelõttek, vagy mert na most máshol támadt izgi pillanat, de ezt akkoriban is butuska dolognak tartottam. 😊
-Valós légiforgalom (mittomén, kommunikálna a játék a FlightRadar24.com-al, az küldené a koordinátákat a játéknak és valósan közlekedne a többi gép. AKár egy klikkel rendes menetrendszerinti járat fedélzetére is bejuthatnék.
-AI mód : Automatikusan FlightPlan szerint magától fel/leszállna és repülne a repülõ közbeavatkozás nélkül.
-Nagyfelbontású Google Earth szerû textúrák, és az Autogen Cucc jobban passzoljon a környezethez, mert elég ronda most. Magasból teljesen elütnek a fák a környezettõl.
-Támogassa a 3D-t mert az valóban magasság és térérzetet nyújt az embernek. Ilyen játékba alap lenne.
-Bejárható repülõgépek: Ne csak a kiegészítõs és bonyolult repülõk fedélzetén tudjak mászkálni az utastérben, hanem az eredetiekben is.
Akit érdekel, hamarosan megtalálja az avsim.com-on.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Köszi.
alackában vígan elröpködnek ilyen idõben is...
------------------------------------------------------
*puhapö....
Mondjuk sok értelme szerintem nem nagyon van repülni ha valakinek nincs határozott feladata, mert a látás az eléggé takony...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Mondjuk érdekes, hogy abszolúte nem zavarta õket, hogy szegény repülõ visít mint az állat...bár lehet pont olyan szerencsétlen volt a frekije hogy fejhallgatóban nem volt annyira figyelemfelkeltõ...szért is sokkal hatásosabb szerintem ha egy figyelmeztetõ hang meg van szaggatva...azt nem szokja meg az ember füle pár másodperc alatt.
a checklist-et tán nem kéne kihagyni
www.smart-bus.hu
Fizetnek az utasok
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h