33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#21294 Ezen sajna élvezhetően nem!
Az én konfigomon is döcög, ezért azt tanácsolom, maradj az FS9 nél én is azzal nyomom... -
Zsolt7411 #21293 Sziasztok
ezen a konfigon elmenne ez a játék?
AMD 4800+x2 GF 9600gt DDR 3 512Mb ram,3gb ram.WIN 7 32 bit. -
#21292 És ha nem jön közbe semmi, akkor egyszer csak kész lesz :D -
#21291 -
#21290 Alakulez! -
metaxx #21289 Aerosoft Airbus X Extended újdonságok, és időpont -
#21288 -
alien1313 #21287 Kösz, megvan. Nem hittem el, hogy ha nem látom ott van, de most a böngésző lapon keresőjével keresve tényleg ott van. -
#21286 ott van az csak scrollozz lefelé:)
http://www.schiratti.com/dowson.html -
alien1313 #21285 Sziasztok!
Hol találom a MakeRunways, ill. makerwys.exe-t, ha jól tudom a nevét, tudna valaki küldeni?
A fsuipc oldalon nem találom ezt az utility-t.
Köszönöm. -
#21284 Nekem eleg zsufolt mostansag a programom, de ha nem jon ossze tudom javasolni Clidey vagy Hypo kollegat is :) -
LegendTommy #21283 -
#21282 Seta repulesre akarnek menni veled ezert kerestelek volna.. Privibe keress meg kerlek!!! -
#21281 no problemo Proud of you:) -
#21280 Barcsak igy lenne... :)) amugy kosz mindenkinek. Az elmult idoben keveset tudtam a forumra figyelni sry! -
#21279 -
#21278 Jó volt nyomon követni facebook-on az aktuális stádiumait a Petinek :) -
#21277 Frankó! Gratula Péternek! :) -
Medwyn #21276 Gratulálok, még sok ilyet neki :)
-
#21275 -
#21274 Ez volt az alma,jo hosszu ut vezetett idaig. Grat neki! Irigykedem... :-) -
napstR #21273 összejött az élet :) -
#21272 -
#21271 Akkor itt egy kép is...remélem nem haragszik meg érte Pítör... :)
(forrás: facebook) -
#21270 Pont repulessel kapcsban keresnem. Mondta , hogy 2-3 evig muszeresznek kell sz...ni, aztan egyenes ut a nagy madarakig! :-) -
#21269 -
#21268 Pítör épp most végzett a B737 Type Rating-gel, nagy gratula innen is neki !! :) -
#21267 HA vkinek megvan Alert telszama, privatban megadna legyszives vagy egyeztetnek, mivel nekem van 1 szam(csak nincs elotte, hogy 30 vagy 20 vagy 70 :-) , hogy ez e az?!
Koszonom
-
#21266 Szerintem a hazai fotó sceneryre a válasz sima és egyszerű. Nincs, nem is volt és nem is lesz. 16m/pixeles felbontásra felesleges építeni bármit is, márpedig az egyetlen egységes hazai szatellit sorozat bizony ekkora felbontású. Lehet jól néz ki 12-20 km magasból (bár én ott sem tartottam jónak, ette a memóriát a gépet mint az állat), de egy határ szar amint földközelbe érsz.. tudom, mert egyszer leszedtem az egészet és körberepültem az országot. Ment a kukába az isten tudja hány tíz gigával együtt. Az meg, hogy valaki a MAS mintájára, vagy azt felhasználva egyedi textúrákkal generál egy hazai multi poligionos cuccot, az minden csak nem fotó scenery.
Szép színes fotókat lehet venni a FÖMI-től jó pénzért, ha meg még üzleti céllal is ráadásul, akkor még jobb pénzért.. A teljes cucc nem milliós, hanem kb. 100 milliós tétel, itt javítanék Tibi válaszán.
Személy szerint a csak fotó sceneryknek sok értelme nincs (nincs autogen, egyedi objektek, stb.) olyan, mintha visszamennénk azon időkbe, amikor azt hitték a Föld egy lapos tányér. Ha van, akkor a probléma csak az, amikor jön a határa.. a váltás mindig drasztikus, és itt mindegy, hogy hol és hogyan vagdossák meg pl. a szélét, illesztenek be fsdefault, GE vagy más szettet. -
Medwyn #21265 Ez gyönyörű fogás, köszi :)
Androidra elég kevés app jön, amivel érdemes is foglalkozni, de ez nagyon rendben van.
-
#21264 itt van egy in depth review rola http://www.simhq.com/_mobile/mobile_005a.html
en mar szemezgettem vele engem is kulonbozo panelek hianya aggasztott csak -
#21263 Mivel jelenleg nem fellelhető Magyarország területére egységes felbontású és minőségű műholdkép a gugli által, ami pedig a térképészeti intézettől hivatalos úton beszerezhető az pedig milliós nagyságrendű forintba kerül, emígyen nehezen hiszem hogy bárki is belekezdett volna a projektbe. :( -
metaxx #21262 Touch Pilot One Tábla tulajoknak -
#21261 Autogennel pedig nagyon szép :) -
#21260 autogen ugy sincs fotoszkennerin :) de utalom amugy a P scenery-ket:) -
fs9pilot #21259 Az jó is lesz NDB adónak. Már objektum is van. Jól haladsz, ha kell segítek. Nekem is van egy képem, de azon csak a paradicsom "ültetvény" látszik. -
#21258 van egy jpegem a kerti budi felulrol szoval lassan haladok:)))))) -
metaxx #21257 Nem mondtam, hogy a közel jövőben fog megjelenni. :) -
#21256 Ilyenre a közeljövőben ne is számíts. -
#21255 Szerintem te valamit nagyon keversz valamivel... :-)