Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware

Clidey
Nem publikus.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
stabil? letöltési lehetõség?

Clidey
Igen van, de még erõteljesen béta a cucc. Az LHSim-es srácok fejlesztik. A Lacibácsi-féle adatdömping van összegyúrva más, saját fejlesztésû dolgokkal. De már ebben az állapotában is nagyságrendekkel jobb mint a default sivatag.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
fsx-re is van hungary scenery?

mármint az ami fs9-rerará

Clidey
Az a helyzet hogy eddig teljesen jól futott Friday...már úgyértem az elmúlt években. Az utóbbi két-három hónapban figyeltem meg ezt a jelenséget. Elõször vidkari driverre gyanakodtam, de ugye ezt kapásból megcáfolta Sármellék sima futása. Szóval nem tudom mi a faksz van...
Se REX-et, se egyéb csiricsárét nem használok FSX alatt, örülök ha a default cucc elfut értelmes fps-el, úgyhogy nálam minden alap, egyedül LHSM van fenn az FSX MAS-al mint scenery, meg egy pár röpcsi és slussz.

Hypo
friday harbour es seatle szerintem alapbol busos az autogen aztan microshutters egyfolytaban.

A felhoknel ugye a felhok foleg a nagy felbontasuak ATINAK mindig gondot okoztak de nvidiat is megizzasztja, REX ben mit allitottal be szerintem HD felhok felejtos ugy ahogy van

Clidey
Nekem is mûvel furcsa dolgokat az FSX...a default Friday's Harbor akad mint a szemét, pedig megvan a 40-60fps, mégis másodpercenként megakad, közte pedig tökre folyamatos a grafika... :-O
Ezzel ellentétben pedig ha átváltok LHSim Sármellékre, és az alatta levõ MAS FSX-re, ott totál rezzenéstelenül megy a szimulátor...
Roppant érdekes......

Hont
Igen, ez nem egy "négy ágú lóhere gyûjtõ" idõtöltés...😊

Egyszerûen nem értem ezt a borult idõben történõ akadozást...
Most aztán nincs szét cseszve az FS-m, mert csont új!
Meg a Win is origi!
Bár milyen adonnál hibátlan , de ahogy megjelennek a felhõk, 15-20 lesz az fps.
Már a felbontás is csak 1600/900 a win-n és az FS-n is... Mi a rák lehet?
Hypo
hat en is verem a fejem a falba hogy mi a rákért nem setalas az erdoben a kedvenc idotoltesem, ehelyett ez a hulye hobby, szimulator valos repules, kinek van erre penze?

Hont
Szegénység bassza a nyomorúságot....😞
10hónapot kellett sporolnom így is erre a kis gyufásdoboznyi kis kütyüre...
Szóval nevetséges! Most még egy év, mire még egyet tudok venni...
Addigra meg a már a roncstelepen se veszik be a gépem.
Szóval egy nagy kaka ez az egész ország! És akkor mi még csak hallgassunk, mert van egy "hobbink" aminek hódolhatunk...
Hypo
i see bar fs9 se jo ugyan arra a vinyora tenni ahol az op rendszer van....dehat mindent nem lehet😊

Hont
Nem, az FSX-t még nem tettem fel...
A WIN7 + FS9 van egy partición az SSD-n. Elvileg csak ez lesz itt , minden más a régi HDD-n, amíg nem bírok venni még egyet az FS nek.
Hypo
akkor a rendszer van ssd-nnes fsx a siman? ja ez volt varhato

Hont
Valóban!
Talán 4-5 fps -l lett több és felhõs felületen ugyan - úgy beakadozik...Pedig a REX be csak 512x512 be van...!😞
Ami a betöltést illeti, össze se lehet hasonlítani a HDD vel. mINT A VILLÁM! Szinte nem is lehet látni az állapotjelzõ csikókat..😊
Hypo
grat szerintem latvanyos gyorsulas nem lesz inkabb a betoltes es flight lesz smoothabb remelhetoleg.
Hat akinek van par fillerje az meg most vegyen mert jan 2 tol afa is nõ forint se javul szoval minden hardware dragabb lesz.

Hont
Beraktam az SSD-t...
A WIN7 élmény index egybõl 7.1 lett.
Most a proci lett a leggyengébb láncszem...Minden más 7.3
Most töltöm az FS-t, kíváncsi vagyok mekkora lesz a különbség.
Hypo
😊))) jaja csak kicsit fura volt az egesz nyelvezete, persze alairom ngx szuper de arrol szuperlativuszokban ment a rizsa ez meg hat kerem jo ennyi😊

na majd egyszer amikor mar jo olcso lesz es a konfig is jo lesz ra majd talan.....

Clidey
Ha a következõ "hibát" is elolvasod alatta rájössz hogy szerintem ezek nem gondolták komolyan...vagy ha igen, akkor OMG. 😄

Hypo
Jaj Avsim JAj😊 IFLY rol review igy gyorsan a PMDG NGX utan, következõ hátránya van a gépnek "..so the sheet could be flipped over lengthwise to read each side"

LOL

Hypo
Maestro az a lenyeg hogy ezek a GEN magyarok mint Lazar és a többi hasonszörû megkapja a penzet, audijat, ceges telojat, es minel tobb penz jojjon be a nagy csaladi kasszba a tobbit leszarjak.

Viszont ahogy a normal eletben is, legyen uzleti elet vagy politika megvannak ezek a suttyok es eleg nagy szamban, na ugyan igy nem kivetela repules se, ugyan az az uram batyam, es csokosok mindenutt.
Szakertelem lofing akiknek van azok meg mar vagy leleptek vagy alig tudnak tenni valamit.

Meghamisitott gep papirok, kamu vizsgak...MIERT LENNE A REPULESBEN MASKEPP? mindenutt ugyan az a ferto szenny erkolcsi sullyeszto van az egesz orszagban.

polluxware
off<#vigyor5>

polluxware

jó kis trükkfelvétel😉

polluxware
<#vigyor5>hupsz

polluxware
focizni kéne..

abba a sok buzi úgyse kötne bele😉

Clidey
No látod pont ezért (is) vannak nehézségeink sok reptéren...mert a nagyközönség csak annyit lát az egészbõl hogy "húdedrágasport biztos csak a csontgazdagokengedhetikmegmaguknak"...holott korántsem ilyen egyszerû a helyzet, ennél sokkal sokrétûbb a dolog. De ebbe itt ne is menjünk bele, mert hosszú oldalakat lehetne errõl elmélkedni...

polluxware
nemtom... nekem ez olyan urihuncut sportnak tünt😉 azthittem titeket max a gyenge szél ami néha zavarhat

hááát😉 hiába.. nemzeti-együtt-seggbekúrás-rendszere

mo ÍGY SZERETLEK😉

polluxware
hát ez olyan mint a vizen..

max annyi a difi ,hogy ott azért együttértés szerûen köpköd mindenki az elhaladó rendõrcsónak után😊))

Clidey
Hát ha valahol ledárdázol akkor csak kiszállnak megnézni meg méricskélni picit... 😊
Nameg aztán vannak ugye légialkalmassági-hosszabbítások is...hogy a "jóakarókról" már ne is beszéljek. 😊

polluxware
én nyakkendõsen vágom.. meg egyébként is... nem szarvasvadászni megyek, csak erre arra 100km-t max😉

Clidey
Hát ha túrházni mész, ennél azé picit többet kéne berámolnod egy csomagtérbe...

polluxware
cím megtévesztõ... de ha elindítod, azért pár szó csak beugrik... elvégre így nehány évvel a rendszerváltás után azért elõnyös lenne ezt a piszkos elnyomó nyelvet elsajátítani amolyan honyha szinten

én is töröm😉

értem. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Robertoo21
ez a reptér benne van az alap fsx-ben?

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

polluxware
hááát.. rovásírásos anyaggal sajnos nem szolgálhatok😉

még ha érteném is hogy mit mond. 😊 Amúgy ez a Flying Wild Alaska, magyarul: Repülj velünk Alaszkába, nem ? 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

polluxware
ehhez magát az oldalt meg kell nyitni😉

polluxware

jobboldalon ott vannak a további részek is...

polluxware
"Ha nem azt tankolsz bele, megszekszuál a hatóság. 😊"

honnan tudják mit tankolsz?

polluxware
háá egy pulóvar, meg egy kis üccsi az mennyit nyom?

Clidey
Hát a 78-asnál egyértelmû hogy csakis ólmozottról van szó...abban az idõben még nem volt divat az ólmozatlan üzemanyag. 😊
A 100-as benya meg ahány gépnél nem, annyinél viszont elõírás. Ha nem azt tankolsz bele, megszekszuál a hatóság. 😊

Clidey
Katanához nem értek, de ezt amúgy géptipusa válogatja szerintem. De ha a gép alapfelszereléséhez hozzátartozik a gyári dokumentáció szerint, akkor értelem szerûen nem kell beleszámolni a pogyóba, csakis amit tisztán te raksz bele a csomagtérbe.
Az a 2kg elég kevésnek tûnik csomagtérterhelésnek...biztos jó ez az érték? Ha igen, akkor elég foscsi gép lehet ez a Katana... 😄

polluxware
csak ha jól tudom ott se mindegy hogy olmozott, vagy olmozatlan...

azt tudom képek tanusága alapján ,hogy a 100as LL avgas-tól dúrva lerakódások keletkeznek a szelepfészeknél, szelepszáron, valmint a fõtengelyen is... (mert ugye a dugattyú gyûrûkön ahogy néha az olaj, úgy visszafelé is képes lemászni a cucc)

ezért kérdem, mi a móódi😉

Clidey
Nem tudok pontos összeget de olyan 640-670 körül járhat a 100LL. Rabló egy banda...semmivel sem jobb mint más átlag benzin. Pláne ha arra gondolunk, hogy abban az idõben amikor az ország gépparkjának döntõ többsége gyártódott, még a 78-as benzin volt az elõírás...ez is szerepel a légiüzijében sok gépnek...jegyzem meg halkan.
Sokan átálltak épp ezért (is) a 95-ös autóbenzinre. Egyes gyártók még bulletint is kiadtak hogy lehet azzal is üzemelni.

Ja hát az igaz, egyszer is FSX-ben annyira nagy szél volt vagy nem is kell hozzá nagy szél és rendesen mozog a szárnya Boeing 747 -nek .

polluxware
néztem mégx1 az orbx féle lancair-t....

hááááát

látom még mindig nem nézted meg a katana4x-et😉 változott az account kódom, úgyhogy ha érdekel...

1.03a verzsön is van már

Hont
Miért ne...!
Gondolkodj! Nem kell hozzá túl nagy szél, ha nincs "lenyûgözve" rendesen, vagy mint a képen, sehogy...
Mennyi az V1 ezeknél a gépeknél? (mondjuk csak pilotával üres tanknál?)
polluxware
+dugi

polluxware
az olyan dolog ,mint a poroltó a hátsó csomagtér részben az kötelezõ felszerelés? úgyértem ez benne van a gép alap súlyában? avagy ez poggyásznak minõsül?

katana-ra értem

(alapból 2kg ad meg a csomagtérben cumónak, közben meg ott van egy 6kg-ós poroltó..) ez bele van számítva, vagy nekem kéne hozzá kalkulálni

a dugó 1literes olajos kandlit azt hozzáadtam..

Clidey
Lenyûgözõ múvi!

Illetve..lenyûgözetlen... <#idiota>