Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Se REX-et, se egyéb csiricsárét nem használok FSX alatt, örülök ha a default cucc elfut értelmes fps-el, úgyhogy nálam minden alap, egyedül LHSM van fenn az FSX MAS-al mint scenery, meg egy pár röpcsi és slussz.
A felhoknel ugye a felhok foleg a nagy felbontasuak ATINAK mindig gondot okoztak de nvidiat is megizzasztja, REX ben mit allitottal be szerintem HD felhok felejtos ugy ahogy van
Ezzel ellentétben pedig ha átváltok LHSim Sármellékre, és az alatta levõ MAS FSX-re, ott totál rezzenéstelenül megy a szimulátor...
Roppant érdekes......
Egyszerûen nem értem ezt a borult idõben történõ akadozást...
Most aztán nincs szét cseszve az FS-m, mert csont új!
Meg a Win is origi!
Bár milyen adonnál hibátlan , de ahogy megjelennek a felhõk, 15-20 lesz az fps.
Már a felbontás is csak 1600/900 a win-n és az FS-n is... Mi a rák lehet?
10hónapot kellett sporolnom így is erre a kis gyufásdoboznyi kis kütyüre...
Szóval nevetséges! Most még egy év, mire még egyet tudok venni...
Addigra meg a már a roncstelepen se veszik be a gépem.
Szóval egy nagy kaka ez az egész ország! És akkor mi még csak hallgassunk, mert van egy "hobbink" aminek hódolhatunk...
A WIN7 + FS9 van egy partición az SSD-n. Elvileg csak ez lesz itt , minden más a régi HDD-n, amíg nem bírok venni még egyet az FS nek.
Talán 4-5 fps -l lett több és felhõs felületen ugyan - úgy beakadozik...Pedig a REX be csak 512x512 be van...!😞
Ami a betöltést illeti, össze se lehet hasonlítani a HDD vel. mINT A VILLÁM! Szinte nem is lehet látni az állapotjelzõ csikókat..😊
Hat akinek van par fillerje az meg most vegyen mert jan 2 tol afa is nõ forint se javul szoval minden hardware dragabb lesz.
A WIN7 élmény index egybõl 7.1 lett.
Most a proci lett a leggyengébb láncszem...Minden más 7.3
Most töltöm az FS-t, kíváncsi vagyok mekkora lesz a különbség.
na majd egyszer amikor mar jo olcso lesz es a konfig is jo lesz ra majd talan.....
LOL
Viszont ahogy a normal eletben is, legyen uzleti elet vagy politika megvannak ezek a suttyok es eleg nagy szamban, na ugyan igy nem kivetela repules se, ugyan az az uram batyam, es csokosok mindenutt.
Szakertelem lofing akiknek van azok meg mar vagy leleptek vagy alig tudnak tenni valamit.
Meghamisitott gep papirok, kamu vizsgak...MIERT LENNE A REPULESBEN MASKEPP? mindenutt ugyan az a ferto szenny erkolcsi sullyeszto van az egesz orszagban.
hááát😉 hiába.. nemzeti-együtt-seggbekúrás-rendszere
mo ÍGY SZERETLEK😉
max annyi a difi ,hogy ott azért együttértés szerûen köpköd mindenki az elhaladó rendõrcsónak után😊))
Nameg aztán vannak ugye légialkalmassági-hosszabbítások is...hogy a "jóakarókról" már ne is beszéljek. 😊
én is töröm😉
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
A 100-as benya meg ahány gépnél nem, annyinél viszont elõírás. Ha nem azt tankolsz bele, megszekszuál a hatóság. 😊
Az a 2kg elég kevésnek tûnik csomagtérterhelésnek...biztos jó ez az érték? Ha igen, akkor elég foscsi gép lehet ez a Katana... 😄
azt tudom képek tanusága alapján ,hogy a 100as LL avgas-tól dúrva lerakódások keletkeznek a szelepfészeknél, szelepszáron, valmint a fõtengelyen is... (mert ugye a dugattyú gyûrûkön ahogy néha az olaj, úgy visszafelé is képes lemászni a cucc)
ezért kérdem, mi a móódi😉
Sokan átálltak épp ezért (is) a 95-ös autóbenzinre. Egyes gyártók még bulletint is kiadtak hogy lehet azzal is üzemelni.
hááááát
látom még mindig nem nézted meg a katana4x-et😉 változott az account kódom, úgyhogy ha érdekel...
1.03a verzsön is van már
Gondolkodj! Nem kell hozzá túl nagy szél, ha nincs "lenyûgözve" rendesen, vagy mint a képen, sehogy...
Mennyi az V1 ezeknél a gépeknél? (mondjuk csak pilotával üres tanknál?)
katana-ra értem
(alapból 2kg ad meg a csomagtérben cumónak, közben meg ott van egy 6kg-ós poroltó..) ez bele van számítva, vagy nekem kéne hozzá kalkulálni
a dugó 1literes olajos kandlit azt hozzáadtam..