Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
egyre odébb...

afgánok kint a szutyokban milyen jól megvannak MS flight nélkül.. õk nem izgulnak a gépigény miatt😊)

ja!

zúúúg a forint úgyhogy még most kéne bevásárolni😉

Ja, jó neked de én is most egy procit akarok majd bele venni mivel e már kb. 2-3 éves vagy mennyi, hát elég sok. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

spyy55
Na ja, az volt az egyik ok 😊 Viszont egyszer tuti ezt fogom tépni, de magyar ember lévén ez még odébb lesz... 😞

polluxware
dupla gázkar jól jönne...

spyy55
Nos, ez az Oldszkuúul joy nem akarja a rendszert... 😞
Akinek van tapasztalata tudna ajánlani egy jó joyt, amit végre WIN7 64b is szeret?!!! Köszi.
Errõl van valakinek tapasztalata? Kinézetre nekem nem tetszik, csak végre mûködjön... 😊 Win7 64b-en elvileg jó.

Clidey
Igen a legutóbbi verziót raktam fel. Semmit sem állítottam hagytam mindent defaulton. Ugyan úgy mint FS2004-ben. Csak ott mûxik rendesen a visszajátszás, itt meg nem. 😞
Nálam alapból ki van kapcsolva mindenféle AI, szóval azt nem is kersem. 😊
A felvett repcsimet nem látom rendesen: tehát vagy azt látom - és akkor a rendes repcsimnek csak a hangját hallom - vagy a saját gépem látom - akkor viszont nem látom a felvett repcsim, de a visszajátszási felirat ott van a jobb alsó sarokba, és számolja is a másodperceket.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
hmmm, gondolom legutolso fsrecorder van fent, settingsben miket allitottal, mert en ezzel csinaltam a videokat es mindig lattam a betoltott elore felvett gepet, nalad az nem latszik vagy az AI?

Clidey
Tutorialvideókat passzolom, sosem foglalkoztam velük. Viszont mindkettõhöz van elég tetemes terjedelmû dokumentáció, azokból minden megtudható-megtanulható.

A kiadott peccsek sem mérvadóak, az iFly is adott ki már. Az iFly-nél túl nagy eget verõ probléma sosem volt, a PMDG-nél nem tudom, de a honlapjuk biztos leírja. Ha most veszed az iFly-t, akkor nem kell peccselgetni, az alap install tartalmazza a legújabb frissítést is. A PMDG-nél nem tudom ez hogy van, de szerintem az peccselgetõs.

A PMDG regisztrációjáról szintén nem tudok nyilatkozni, viszont az iFly-éval soha semmi gondom nem volt, pedig raktam már fel három különbözõ hardverre, szóval hogy rémálom volna az nem igaz. Egyszerûen végig kell menni a telepítõn step-by-step, kitölteni a megfelelõ rubrikákat (odafigyelve!) és kész.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Köszi szépen, ez már alternatíva. A kérdésem még, hogy melyikkel könyebb elboldogulni, melyikhez van fenn több tutorial video vagy magyarázó szöveg, mert ha nem tudok vele elindulni mindegy melyik. Az nekem is gyanús, hogy a PMDG-hez jött hírtelen két patch is rövid isõ alatt és a kilóméteres javítási leírásból az tûnik, hogy alapban valamit nagyon elbénáztak. Az ifly-nál viszont állítólag a regisztráció egy rémálom és imádkozz, hogy ne kelljen másik gépre vagy konfigra újratelepíteni.
Clidey
A PMDG-nél csak a 800-900-as kerül 69.99$-ba ami 16.200ft, a 600-700-asokat külön kell megvenni ami további 24.99$ - 5.800 ft.
Az iFly-nél meg megkapod mindezeket egyszerre ugyanazért az (lényegesen olcsóbb) árért, sõt, még megkapod mellé az összes BBJ változatot is, ami a PMDG-nél nincs.

Clidey
És minek neked itthon venni dobozosban? A letölthetõ FSX verzió 40,70€ ami nagyjából 12.200 forint.

Amit én találtam ott 16ezer az Ifly és 18500 a PMDG,mind a kettõ baromi drága.
737-esek

Van más ötlet?
A 6GB ramon kívül (ami nálam 4) megvan az ajánlott konfigom, ráadásul 2GB-os a videokártyám de az FSX is megizzasztja még mindig egykét helyen... ha minden environment bizbasz fel van rakva.
Clidey
Lásd elõzõ tékem 😊
Jahh és valamiért nem jól veszi fel a kormányok állását sem: az oldalkormány koppig el van lépve valamelyik irányba mindíg... 😞

Clidey
A gyári beépített instant replay egy nagy szar. Ez elvileg sokkal jobb, csak nálam nem akar úgy mûködni mint FS2004-ben. 😞 Ha 'Replay as traffic'-ot választom nem látom a saját- és a visszajátszott repcsit, hanem egyszerre csak az egyiket. Az pedig szar, mert ennek nem így kellene mûködnie...látnom kellene az aktuális repülõmben ülve a visszajátszott gépet. Ha valakinek még fönn van, kipróbálhatná hogy nála hogy mûködik...

Hypo
mi a gond?

[HUN]FaTaL
A defaultnál sokkal, az egy szar.

De én az iFlyra szavazok, bár FSXen még nem repültem vele, de FS9en nagyon jó masina és sokkal olcsóbb, mint a PMDG.

http://goo.gl/gd6Zi5

Köszi, akkor az a sejtésem nekem sem igazán fõként, hogy elég béna vagyok még, de voltam a highfly-ba és ott nagyon tetszett a dolog igaz az még 2004-es. A regisztráció itt is elég gáz mint az i-fly-énál, kell hozzá email meg net meg minden?
Nekem annyira nem jött be...

Valakinek van valami tapasztalata, hogy a Saitek X52 hogy szuperál az FSX alatt ( 64 bit-es Win 7-em van)?
Rodman6: Te jó ég, na akk nekem biztos elfut, AMD Athlon X2 2.3 Ghz,2Gb Ram, nVidia 9600GT 512 Mb.... 😄D

Peti13: Próbáld meg újból be telepíteni az FSX -et, tehát re instalálni, egy próbát meg ér. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Mármint NGX :-) csak itt nem lehet szerkeszteni, de legalább pörög a topik :-)
Most hogy van 737 PMDGNSX szerintetek érdemes beruházni rá? Mennyivel ad nagyobb játékélményt a beépített 737-eshez képest? Elég brutális ára van, nem tudom megéri-e.
Feltettem de nem használom, azt hittem csak akkor van "instant replay" nekem az elég de van nélküle is.
Clidey
Srácok, használ itt valaki közületek FSRecordert FSX alatt?

Akkor ezzel is majd 3 év múlva kezdünk el játszani amikor már lesz hozzá hardver ami elfuttatja.
És ezen garantálják a 20 FPS-t
Kijöttek a Microsoft Flight! Rendszerkövetelményei:

CPU: Core i7 960 3.2GHZ/Phenom X6 1100T
VideoCard: GeForce GTX 560 1GB/Radeon HD 5870 1GB
RAM: 6GB

Kellemes játékot!
Nos, az FSUIPC frissítése után sem oldódott meg a fagyás !
Két nap gondtalan repkedés után, ma ismét lefagyott ! Minden más program tökéletesen mûködik a gépen, csak az FSX fagy random !
Teljesen tanácstalan vagyok ! 😞
Ötlet ?
spyy55
Látja... "mûködik", lehet repülni, de kalibrálni már nem és így nem adja vissza a repülés irányítását.

#18556: ez az old cumó van.

polluxware
magyarán gebasz?

CptSAB
A mosoly tárgya, hogy volt pár mondat, ami szinte ugyanígy hangzott el a mi vezíreink szájából is, forgalmi adatok, jövõ évi tervek.. jövõ nyárra majd elválik a Malév vezetése volt-e optimistább, vagy az én munkáltatóim.. 😄
Talán át kellene állítanod a Windows vezérlõpultban a hangot 5.1 -rõl sztereóra, vagy fordítva.
A 3D Vision azt írja hogy az FSX kifogástalan 3D-ben. Majd hétvégén jól ki is próbálom.
polluxware
Uiver DC-2nél azADF-et hol tudom túúnolni?

polluxware
csak kapcsolódik.. ennyi

CptSAB
megnéztem 😊
Hypo
Hivatalos fórum:
Hi,

Unfortunately, due to the sticks age, we do not support it on Vista. You can, however, use the generic drivers that are already on Windows.

Plugging the USB into the PC will generate a 'found a new harware' response. Once this has appeared Windows should find some generic joystick drivers for the stick.

You can check that it has been detected by going to

Control Panel > Game Controllers

ez igaz w7 re is.

😞

[HUN]FaTaL
Nekem Cyborg Evo van, próbáld meg esetleg annak a driverével, bár nem tudom hogy néz ki a joyod és hogy a gombkiosztásának mennyi köze van hozzá.

http://goo.gl/gd6Zi5

spyy55
Kétségbeesésemben nem tudom kihez forduljak 😞 ...
Van egy SAITEK Cyborg 3D Platinum USB joystikom, de Win7 64b-re sehol sincs driver (Saitek oldalán csak XP-ig van) hozzá. Anno XP-n jól mûködött... de Win7...

polluxware
Hypo
carenado FDE LOL a c185f nek a sima c172 et raktak be es a sebi es flaps adatokat irtak at LOL annyi koze volt a valos c185f hez hogy ugy nezett ki ennyi.

Clidey
Örülök hogy Te is egyetértesz velem...remélem még sokan mások is! 😊
Igazából õ kötött belém mikor leírtam a véleményem - úgy látszik beletiportam a kis mimóza lelkivilágába... 😊)) Én pedig nem tudtam elmenni amellett amikor elkezdte hajtogatni a kis fa*ságait.
Ha valóban igaz az ami az aláírásában szerepel, akkor már értem miért inkább a szép textúráiról és pontos formahûségrõl híresült el a Carenado mintsem az ûberrealisztik FDE-jérõl... 😊)))))) Az meg már csak tetézi a dolgokat hogy hírdeti magáról hogy FDE-Designer, mégsem képes belátni TÉNYEKET. Ami meg a Malévos crew szídását illeti, azzal is csak saját maga szánalmasságát bizonygatja, hogy mennyire nincs köze ahhoz, amit mi úgy hívunk: REPÜLÉS.

Clidey
Persze, nem tagadom én le a múltamat... 😄 De mint említettem, kizárólag csak a kényszer vitt rá, semmi egyéb. Abban az idõben a PMDG kokpitjétõl elfogott a hányinger, ráadásul rendszerileg is jobb volt az Ariane - igaz bugzott is rendesen... - viszont a varez verzióhoz nem volt Malév festés. Így muszáj voltam saját magam áthidalni a problémát. 😊))

Hypo
Mit foglakozol egy ilyen poccsel? Eloszor is tolem aztan o csinalhatta az ngx FDE-jet akkor is egy kis programozo nyeles tojas, fogalma sincs a dolgokrol , szerintem igazi repuloben is csak charter jaraton volt.

Ami meg a malev szemelzetet illeti sok rosszat lehet mondani a ceg managmentre, es a marketingre stb DE A SZEMELYZET VILAGSZINVONALU!!!! és ezt nem árt ha mindenki a politikusok is az eszükbe vésik a nagy magyarokodasban. Nem Hortyra kell buszkenek lenni meg a sok zsenire akit minden rendszer legyen az naci, komcsi es a jelenlegi szinten fasisztoid rendszer eluldozott lehetetlenne tett. A Magyar PILOTAK KIVALOAK, a MAGYAR IRANYITOK KIVALOAK, A STUVIK, A SZERELOK MINDENKI!!!

szoval a kis pc pilota FDE zseni elmehet a busba, és ha már fizika mindent lehet mondani FSX re es a tobbi szimre de hogy max MUSZEREKBEN es KEPBEN adjak a valosagot a tobbi az mese na ennyit a valos FDE rol.

spyy55
Hehe - hang megoldva. Új Win7 elfelejtettem átállítani a hangot 7.1-rõl 2spk-ra 😊 Na igen, új fajta oprendszer - lesz mit tanulnom.

EZDOK valahogy reálisabb, ezt csak a sarkkörök környékén repkedõk szeretik 😊

polluxware
nem akartam már fecsegni, hogy a nagy szidás közepette még málév livery-re is fordítottál idõt😉

amit én a mai napig köszönök! (tecccetttél megosztás okán)

szóóóval..

ne tagadjuk már le hogy része volt a szexuális fejlõdésünkben az Ariane gépeknek... ugye Clidey?

Clidey
Ahh...az az, tényleg! Igazad van! Anno mikor még rá voltam kényszerülve hogy Arianét használjak, az elsõ dolgom volt hogy kiszedjem azt az idióta rángatózást a cfg-jébõl... 😊))

exTrem
Kb az Ariane gépekben volt majdnem ugyanilyen effekt ... engem baromira idegesített.

Ahogy a videón láttam, bármi érdekes történik, ugyanúgy rezeg a fülke, bár nem értek annyira hozzá, de effektnek tényleg nem nagy szám. Szerintem ez amolyan parasztvakítás 😄
exTrem
Elég gyenge eresztés 😄