Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
afgánok kint a szutyokban milyen jól megvannak MS flight nélkül.. õk nem izgulnak a gépigény miatt😊)
ja!
zúúúg a forint úgyhogy még most kéne bevásárolni😉
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Akinek van tapasztalata tudna ajánlani egy jó joyt, amit végre WIN7 64b is szeret?!!! Köszi.
Errõl van valakinek tapasztalata? Kinézetre nekem nem tetszik, csak végre mûködjön... 😊 Win7 64b-en elvileg jó.
Nálam alapból ki van kapcsolva mindenféle AI, szóval azt nem is kersem. 😊
A felvett repcsimet nem látom rendesen: tehát vagy azt látom - és akkor a rendes repcsimnek csak a hangját hallom - vagy a saját gépem látom - akkor viszont nem látom a felvett repcsim, de a visszajátszási felirat ott van a jobb alsó sarokba, és számolja is a másodperceket.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A kiadott peccsek sem mérvadóak, az iFly is adott ki már. Az iFly-nél túl nagy eget verõ probléma sosem volt, a PMDG-nél nem tudom, de a honlapjuk biztos leírja. Ha most veszed az iFly-t, akkor nem kell peccselgetni, az alap install tartalmazza a legújabb frissítést is. A PMDG-nél nem tudom ez hogy van, de szerintem az peccselgetõs.
A PMDG regisztrációjáról szintén nem tudok nyilatkozni, viszont az iFly-éval soha semmi gondom nem volt, pedig raktam már fel három különbözõ hardverre, szóval hogy rémálom volna az nem igaz. Egyszerûen végig kell menni a telepítõn step-by-step, kitölteni a megfelelõ rubrikákat (odafigyelve!) és kész.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az iFly-nél meg megkapod mindezeket egyszerre ugyanazért az (lényegesen olcsóbb) árért, sõt, még megkapod mellé az összes BBJ változatot is, ami a PMDG-nél nincs.
737-esek
Van más ötlet?
Jahh és valamiért nem jól veszi fel a kormányok állását sem: az oldalkormány koppig el van lépve valamelyik irányba mindíg... 😞
De én az iFlyra szavazok, bár FSXen még nem repültem vele, de FS9en nagyon jó masina és sokkal olcsóbb, mint a PMDG.
http://goo.gl/gd6Zi5
Valakinek van valami tapasztalata, hogy a Saitek X52 hogy szuperál az FSX alatt ( 64 bit-es Win 7-em van)?
Peti13: Próbáld meg újból be telepíteni az FSX -et, tehát re instalálni, egy próbát meg ér. 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: Core i7 960 3.2GHZ/Phenom X6 1100T
VideoCard: GeForce GTX 560 1GB/Radeon HD 5870 1GB
RAM: 6GB
Kellemes játékot!
Két nap gondtalan repkedés után, ma ismét lefagyott ! Minden más program tökéletesen mûködik a gépen, csak az FSX fagy random !
Teljesen tanácstalan vagyok ! 😞
Ötlet ?
#18556: ez az old cumó van.
Hi,
Unfortunately, due to the sticks age, we do not support it on Vista. You can, however, use the generic drivers that are already on Windows.
Plugging the USB into the PC will generate a 'found a new harware' response. Once this has appeared Windows should find some generic joystick drivers for the stick.
You can check that it has been detected by going to
Control Panel > Game Controllers
ez igaz w7 re is.
😞
http://goo.gl/gd6Zi5
Van egy SAITEK Cyborg 3D Platinum USB joystikom, de Win7 64b-re sehol sincs driver (Saitek oldalán csak XP-ig van) hozzá. Anno XP-n jól mûködött... de Win7...
Igazából õ kötött belém mikor leírtam a véleményem - úgy látszik beletiportam a kis mimóza lelkivilágába... 😊)) Én pedig nem tudtam elmenni amellett amikor elkezdte hajtogatni a kis fa*ságait.
Ha valóban igaz az ami az aláírásában szerepel, akkor már értem miért inkább a szép textúráiról és pontos formahûségrõl híresült el a Carenado mintsem az ûberrealisztik FDE-jérõl... 😊)))))) Az meg már csak tetézi a dolgokat hogy hírdeti magáról hogy FDE-Designer, mégsem képes belátni TÉNYEKET. Ami meg a Malévos crew szídását illeti, azzal is csak saját maga szánalmasságát bizonygatja, hogy mennyire nincs köze ahhoz, amit mi úgy hívunk: REPÜLÉS.
Ami meg a malev szemelzetet illeti sok rosszat lehet mondani a ceg managmentre, es a marketingre stb DE A SZEMELYZET VILAGSZINVONALU!!!! és ezt nem árt ha mindenki a politikusok is az eszükbe vésik a nagy magyarokodasban. Nem Hortyra kell buszkenek lenni meg a sok zsenire akit minden rendszer legyen az naci, komcsi es a jelenlegi szinten fasisztoid rendszer eluldozott lehetetlenne tett. A Magyar PILOTAK KIVALOAK, a MAGYAR IRANYITOK KIVALOAK, A STUVIK, A SZERELOK MINDENKI!!!
szoval a kis pc pilota FDE zseni elmehet a busba, és ha már fizika mindent lehet mondani FSX re es a tobbi szimre de hogy max MUSZEREKBEN es KEPBEN adjak a valosagot a tobbi az mese na ennyit a valos FDE rol.
EZDOK valahogy reálisabb, ezt csak a sarkkörök környékén repkedõk szeretik 😊
amit én a mai napig köszönök! (tecccetttél megosztás okán)
szóóóval..
ne tagadjuk már le hogy része volt a szexuális fejlõdésünkben az Ariane gépeknek... ugye Clidey?