Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ pillanatra azt hinné az ember hogy fotó... 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

adf kifejezetten nincs benne, de a VOR navigáció az igen (mndjuk az adf annyi hogy betúúnolod aztán mész a nyíl irányába)
(nekem logikailag ide jönne a course, hogy tudjam mikor kell fordulni de ezek szerint nem.)
És itt át tudom kapcsolni mind a két nyílat ADF-re ami szintén nem tudom mire jó itt ennél a mûszernél.
Szóval ha ezt az egyet valaki kezdetnek elmagyarázná azt megköszönném.
A Heading Selector "alatt" találod!
Ja, azt nem is mondtad melyik modellnél van ez...
vagy itt is valami sör átadásról van szó?😉 vöcsök vs. sárkány?
Már csak az a bajom hogy ha közel megyek az épp visszajátszott repcsihez, iszonyatosan elkezd remegni elõre-hátra...és ugyanez a probléma megvan FS2004-ben is. 😞
Kérdezz nyugodtan csak ha egy nagyon általános dologról kérdezel az nagyon hosszú választ eredményez.
Én kezdeném a helyedben az IFR alapjaival követelményeivel, mikor mit hol, aztán mehetünk át a cockpitbe.
01
02
Bár én is csak jó pár éve járok ide nap mint nap, még nagyon újoncnak számítok...
Az , hogy a profik nem mondtak valamit a kérdésedre, az azért van, mert mindenre ami érdekel ott van felül a FAQ!
Amennyiben olyan kérdésed lesz, ami ott nem szerepel, szerintem max 30 percen belül meg is kapod a választ!
Hidd el, itt mindenki nagyon segítõkész!
Viszont ha jól emlékszem, FSX-hez a legújabb, ámde béta verziót szedtem le...lehet ott a bibi...este leszedem az egyel régebbit és kipróbálom azt, hátha...
Kezdõként a tutorialt végigmászva odáig jutottam, hogy vagy leszállok egy pályára látás után, vagy az ILS frekit beütve megközelítésnél ha elkapom a jelet az "APP"-t benyomva leteszi a gépet az autopilóta. Na most kellene továbblépnem a mûszeres repülés felé, csak nem tudom hogyan, van valakinek ötlete? Amit a neten találtam már nem segített.
Probald ki default cessna default repaint igy:

Most e videó láttán viszont rá kellett jöjjek: ez az "Evolution" sem lesz olyan "Fejlõdés", mint azt elvárná az ember. A textúrák továbbra is ûberfosok, szó szerint világít a repülõ a környezetében. Formailag is maradt ugyan az a pontatlan szar mint volt. Innentõl kezdve pedig azon sem lepõdnék meg, ha ugyan azon animációs bugok is ott figyelnének benne mint ami az elõzõ verzióban volt.
Ez inkább csak egy nagyjából ráncfelvarrott cucc lesz. Rámoltak bele pár hasznos és sok haszontalan poligont, hogy azért az fps se legyen túl magas. Rendszerileg sem hiszem hogy akkora ugrás lenne majd az elõzõ kiadáshoz képest.
Úgyhogy asszem' én várok. Hátha valamelyik normálisabb kiadó - PMDG, CaptainSim, iFly, LevelD - csinál egy normálisabb Classic-ot amire majd érdemes lesz beruházni. Mert ebbe a Wilco-szörnybe semmiképp sem érdemes feccölni a drága ajrót.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8-xK92fEHfY
Új vagyok még itt, és lenne egy pár kérdésem a játékkal kapcsolatban. FSX-et vettem meg nem a deluxe-ot, hanem a simát. Feltelepítettem megy is remekül... letöltöttem hozzá az elsõ PAtch-et, de a másodikat még nem telepítettem, mivel írták, hogy valami acceleratoin-t ha telepítek, akkor ahhoz kapok új gépet, küldetést és elvileg grafikailag jobb lesz . Tudnátok abban segíteni, hogy ezt honnan tudnám letölteni? Illetve olyan oldal kéne még, ahonnan tudok új gépeket letölteni...
Találtam egy párat, de amit letöltöttem meg is jelenik, viszont a cockpit grafikailag értékelhetetlen.
Ha tud valaki segítsen
Elõre is köszi
Amúggy 6600 Quad core, 250 GTS, 4 gb ram elégnek kell hogy legyen?
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222