Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néztem videókat is ahol quad core 2.66-os procival szaggat a srácnak másnak meg core 2 duo 4ghzre van húzva és királyul fut neki. Ha vmiben tévedek javítsatok ki 😄

Üdv mindenkinek. Elõször is kellemes ünnepeket, másodszor pedig, egy kérdés. Milyen teljesítményt várhatok fs-ben a következõ átalakításokkal? Intel® Core™2 Duo Processor E7500 (3M Cache, 2.93 GHz, 1066 MHz FS😎. Ezt a procit húznám fel 3,5-4 ghz-ig ahogy sikerül. Utána olvastam a processzor használatának, sp2-tõl az fsx részben elosztja a terhelést a fõ engine terheli egy procit, és néhány egyéb fshez tartozó alkalmazása futhat a másik processzoron, úgy vélem akkor 1 processzor sebessége a mérvadó, az Lcache (3Mb és 6Mb) különbség és a bus speed (1066mhz és 1333mhz) különbsége két proci között nagy mértékben befolyásolják az fps nagyságát vagy inkább az órajel? Tudom hogy puding próbája az evés csak kíváncsi lennék hátha vki már fsx-ezik tuningolt E7000-es szériával. Új hardverconfigon majd akkor gondolkoznék ha kijött a Microsoft Flight tesztelt valós gépigénye....

Nem a GATE-nél állok, hanem egy PARKING-nál. Itt várom a lépcsõt.
Hajtómû áll, ajtó nyitva. Nem reagál semmit a SHIFT+J kombinációra.
Ezt a mûveletet a segédletben sem találom.
Furcsa hogy ha tankolni akarok, akkor ez mûködik a SHIFT+F billentyû kombinációra.
Köszönöm a segítséget !!
<#nemtudom>

Leo747
Egy biztos: a beszálló kapu mozgatás az CTRL+J, ha arra gondoltál.

Sziasztok,

Egy kis segitséget kérnék:
Az FSX -ben hiába nyomom a SHIFT+J a lépcsõ nem jön a géphez.
Kell egy másik kiegészitõ program ehhez a funkcióhoz ?
Az Advanced Animations hol kell bekapcsolni?
Bocsánat ha hülyeséget kérdeztem!
Nagyon köszönöm a segitséget
Kellemes napot kivánok

gabesz2222
sziasztok
fs 2004-ben egérrel lehet valahogy irányítani a repcsit?

shift+p
Kérdésem lenne, hogy a pushback az alapból nem mozog vagy csak nálam nemjó?

polluxware
hááátezodaba**<#taps>

[HUN]FaTaL
Hehe

http://goo.gl/gd6Zi5

Ilyen van valakinek?

helló! fsx-hez LRTM marosvásárhely scenery-t nem tud valaki? esetleg készülõben valami? 😊 köszi!

Sziasztok!

Aki FSX hez GTX 580 videókártyát használ az dobjon egy privát üzenetet, szeretnék beszélni vele.

Köszi
Boldog Karácsonyt mindenkinek így utóra is! 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

V43 1105
Bírd ki még a hd 6950-el .. aztán jövõre cseréld le egy HD 7970-re.. 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

egyáltalán nem gyenge az a kártya, amit kinéztél, gtx580 persze jobb, de sztem max ilyen +8-10 fps-t érsz el vele. 140.000ft-ot megér-e? rohadtul nem. pláne, hogy 3 hónap múlva a felét sem fogja érni. 30 fps alá egy ilyen konfiggal biztos, hogy nem fog esni, fõleg nem a kisgépes repülésnél. ngx-el heathrow-on traffic-kel meg tök mindegy milyen géped van, akadni fog.

[HUN]FaTaL
Boldog karácsonyt! 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tõletek. Pár hónapja összeállítottam egy jó kis gépet annak érdekében, hogy élvezzem az FSX -et, illetve az ORBX által készített kiegészítõket. Az összeállítás után a procit meghúzva a következõ konfigurációval nyomulok:

INTEL Core i7-2600K 4,5GHz
SAPPHIRE 11188-07-40R HD6950 2GB GDDR5 TOXIC PCIE

Mára már kiderült, hogy az egész gép gyenge pontja a videókártya lehet. Állítólag az FS jobban szereti az Nvidia kártyákat. A külföldi teszteket nézve az nVidia GTX580 elég szép FPS eredményeket lehet elérni az ORBX kiegészítõknél. A kérdésem, kérésem az lenne, hogy aki nVidia GTX580 használ az szíveskedjen megírni véleményét illetve tapasztalatát, hogy mennyivel több FPS nyerhetõ egy ilyen videókártyával. Gondolkozom a GTX580 videókártya megvételén, de ugye nem két fillér, kérdés az, hogy ér-e 140.000 Ft-ot. Nálam alapszabály hogy az FPs 30 alá nem eshet, persze kisgépes repülésrõl beszélek. Szívesen beszélnék azzal, aki az ORBX kiegészítõket használja ezzel a kártyával, ha valaki privát üzenetben elküldené telefonszámát.

Elõre is köszönöm a segítséget! - A kérésem az lenne, hogy aki két mondattal tud válaszolni az inkább ne tegye -
Hypo
és plusz a 600 kieg...

zstomi
Ha valaki még nem lepte meg magát semmivel, most itt a lehetõség: PMDG 737NGX €44,99 az Aerosoft honlapján. Ennél jobb árat nem találtam rá sehol...

Boldog Karácsonyt minden fórumozónak.

polluxware
19ojróó az ünnep miatt.. még holnapig

polluxware
AS OV-10B Bronco vélemények egyébként érdekelnek😉

Üdv!! Tudnátok segíteni abban h mikor a játék telepítés után az aktiváláshoz a kulcsot beírom, elfogadja a kulcsot de utánna nem aktiválja akár mit csinálok. Visszatérõ játékos vok de korábban nem volt vele problémám! Elõre is köszi
Clidey
AMint látom, az Aerosoft például a 767-est forgalmazza dobozosban.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Szerintem közvetlenül tõlük nem lehet. De lehet valami köztes forgalmazó (pl. Aerosoft, Flight1) csinál DVD verziót is belõlük.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sziasztok!

A Captain sim oldaláról csak letölthetõ verzióként lehet megrendelni a repülõgépeket vagy dvd verziót is lehet rendelni,amit majd futár hoz? Azért kellene nekem mindenképp közvetlenül a Captain honlapjáról,mert ha magyar terjesztõn keresztûl rendelem meg,akkor állítólag drágább is és nem adnak hozzá rendelési számot,így a frissítéseket nem tudom letölteni a megrendelt géphez. Egyik ismerõsöm sajnos így járt.Szóval lehet dvd-t is rendelni a Captain-rõl?
Hypo
ja persze nem ellened szóltam😊 gratula sok jó leszállást kívánok

exTrem
Egyenlõre még ott tartok, hogy élvezkedek a masinában, minden egyes porcikájában 😊. Nagyon tetszik, arról nem is beszélve, hogy mekkora élményt nyújt, fõleg, hogy végre nem 15-17 fps között kell repülnöm hanem szépen akadás mentesen vagy néha egy kis döccenéssel 😊

Hypo
<#eljen><#eljen>

egy dolog bar ez nem neked hanem inkabba PMDG nek szol, nekem mindig kicsit fura a szarnyakon ez a plasztik szeru becsillanas foleg szakado hoban rossz fenyviszonyoknak mi a franc csillog a festesen😊))) olyan plasztik feelingje van.

exTrem
Nos íme elsõ videóm az FSX világából, egy röpke ngx landolás Innsbruckban, az idõjárást nem kommentálnám.

Újabb buta kérdés 😊
Hogyan "kel életre" a Budapest Aerosoft Scenery? Nem találtam rá utalást a FAQ-ban. Feltelepítettem, de az addon sceneryk közt nincs.
polluxware
-Budapest érport itt FT
-góó öhed FT
-we ár rödy to depárcsör at Dec 21 ránvéj, FT
-BAP: hold sort .... áhhh don't, dont bóóder
-BAP to FT klííírd for depárcsör

s a kaland kezdetét veszi😉

polluxware
<#zavart1>

polluxware
bugyin keresztül sáriba

zstomi
Greetings,
We are pleased to announce that exclusively at Captain Sim online store, from 00:00 to 23:59 22DEC2011 (UTC) everything is Euro 9.99! Visit us at: http://www.captainsim.com Important: 24 hours only. At 23:59 22DEC2011(UTC) all prices are back to regular. All sales made during the sale event are equal to regular sales. If traffic exceeds our expectations some of our servers slowdown/outage is possible during the sale event.

Stay tuned,
Captain Sim News

Ezt kaptam emailen... Én tavaly vettem meg a 757/767 szériát, nem bántam meg, fõleg ennyiért...

Honnan van ez az info? Mert most utánanéztem és a Boeing 767-300 39.99 Euro.Pont az kellene nekem,de nem ennyiért. Minden más 9.99 Euro.
polluxware
<#szomoru1>igen

Õt nem kellett volna? Állítólag az acceleration pack-ban van már egy javítás, lehetséges hogy erre már nem szabad SP1-et rakni?
polluxware
sp1=?

Sziasztok Pilótatársak,

Régóta repkedek már FS04-gyel, és most váltanék az FSX-re. Tegnap telepítés után viszont valamit elronthattam, a játék egész egyszerûen hiányol pár resource file-t, és erre hivatkozva el sem indul.
A telepítési sorrend:

FSX Standard E
Acceleration Pack
Aerosoft Budapest
SP1

Mit sikerült elrontani szerintetek? 😊
Köszi elõre is!
Hypo
😊 tavaly mar mindent megvettem ami kellett toluk>😉 kiveve egyet na meg is lesem

zstomi
Holnaptól minden €9.99 a CaptainSim-en, de csak egy napig!

Hypo
ja persze remelem nem erteted felre! Kellemes Unnepet Kivanok Minden Forumozonak Repulesekben gazdag uj evet.

Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni.
Keresnék tólóerõkart a meglévõ Saitek yoke féle cucc kiváltására. Lehetõség szerint két hajtómûves jet-nek való lenne az elképzelésem. Valakinek van már ilyen estleg? Tapasztalat?

Elõre is köszönöm! 😊

GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5

Köszi mindenkinek már megkaptam többektõl. Most már csak azt mondjátok meg, hogy a COURSE mire jó!
Clidey
Épp ezért béta, épp ezért nem publikus még... 😊 Amúgy már így is hatványokkal élvezetesebb kicsiny országunk felett repkedni, mint a default FSX hányadék felett... 😉

i robot
Ezen az oldalon van egy jó kis szimulátor ami segít megérteni egy-két dolgot:http://www.luizmonteiro.com/Learning_VOR_Sim.aspx

Mindenképp próbáld ki! <#eljen><#smile>

CptSAB
A sarokban az úthálózat a nagy semmivel az Siófok akar lenni? Van még mit gyúrni rajta.. sorry.
Clidey
najahh...az én képemen tél van... 😛

Hypo
Ezdok ot hasznalsz? en azt hasznalom track ir el nem nagyon valtok nezetet, ha meg is kulsore valtok akkor tudok a hagyomanyos modon nezelodni ha visszalepek vc be mukodik minden, esetleg a beallitasoknal nezd meg