Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az lenne a kérdésem, hogy használ-e valaki közületek TRACK IR-t az FSX-ben a nézelõdéshez, és ha igen, milyen tapasztalatokkal? Illetve szükséges-e telepíteni valamilyen addon-t a használatához, vagy úgyszólván ez "automatikus"?
Scofit at 2011-12-30 03:28 CET😄on't get to excited about this one. It a big load of shit from everything I've seen and read. VC is like a fuckin cartoon.
😄DD
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ment privát üzenet!
udv,
Amikor a scenery libaryben kiválasztod az add-ot és te kiválasztottad a LHDC (Debrecen) mappáját majd nyomsz egy okét akkor nem hozzáadja hanem belelép és a scenery, texture mappákat látod ugye?! Na ez esetben az egérrel a két látható mappa alatti fehér üres területre kattintasz 1-et és most nyomod meg az oké-t! Így lehet hozzáadni sceneryt manuálisan! 😊
GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5
Hajtómû áll, ajtó nyitva. Nem reagál semmit a CTRL+J kombinációra jetway nincs !!!
Van ötleted mi lehet az oka ?? Hol lehet javitani ??
Köszi
Köszönom!
<#wave>#wave>
Az FPS értékek jelentõs növekedése a processzortól valamint a videókártyától függ, a RAM annyira nem lényeges, tehát növekedést ne várj Tõle. Processzor húzás 4-5 GHZ közé, illetve egy normális videókártya, árba 60-140.000 Ft közti. Amennyiben ezek nincsenek meg, úgy az egész egy szenvedés lesz.
Udv,
Tisztára úgy viselkedik mintha õ találta volna fel a kanálban a mélyedést...
Való igaz, sajnos az Aerosoft supportja köszönõviszonyban sincs az iFly/Flight1 hozzáállásával, most a Wilga okán ezt én is megtapasztalhattam.
Nem igazán foglalkoznak a júzerekkel...ellentétben a iFly kimagaslóan jó támogatásával. Érdekes módon ott minden egyes kérdést szinte percek alatt megválaszolnak, legyen az teljesen bagatell vagy szõrszálhasogatóan bonyolult.
Azokon a reptereken, ahol AES-t használok, ott hogyan tudom kikapcsolni az alap FS földi szolgáltatást ?
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
valki már petíciót akart kezdeni miatta......
az ember kérdez valmit, 3hónapig rá se bacnak de ezt a petíciót az a Matuszka shávó 5percre rá lezárta mondván offtopity
imádom a katana-t , tisztelem Marcel Felde munkásságát, de ilyen support mellett maradok W*reznél (kapják bé)
sajna az AS support-ja egy rakás szar... beraknak valmi Snave nevû angol gyereket, akit spec mindenki rühell.. (amolyan agresszív kismalac)
egyébként 65%os teljesítménnyel mérve 2-4e láb között olyan 4óráig (no reserve) elég a benya..
Én úgy tudtam 2 magot tud max használni, azok közül is csak az egyiket kezeli teljesen....
A bojote féle shader 3.0 nekem +15 FPs-t adott, ajánlom mindenkinek! Bõvebben magyarul itt, az utolsó 6 hozzászólást ajánlom figyelmedbe:
FSX forum
http://www.youtube.com/watch?v=cIfJlGrOIUs&list=FLOJgiEeqsVkxLcqRrkPbY9Q&feature=mh_lolz