Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spyy55
Milyen TrackIR-ed van?

Ez, hogy mûködik? nekem sehogy. Az ezdocis összekutyult egy pár dolgot és nem tudtam a kívánt nézetet mégsem beállítani.
Clidey
???

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

spyy55
LHSM ilyen hibával fogad. Már 3x tettem újra... Az effect mappában az .fx-eket és a +texture mappában a fx_siroccogtx2_light.bmp-t hova kell másolni?

spyy55
Innen szedd le a drivert, aztán kedvedre állíthatod majd a nézelõdést. Én személy szerint nem nagyon használom (másfele is nézelõdöm), EZDOC-ot tesztelem. FS9-ben viszont AC!!! 😊

Szerintem ez a trailer videoból is látszott, olyan retro érzésem volt 15 évvel ezelõtt talán megállta volna a helyét.
polluxware
carenado IFR

Sziasztok,

Az lenne a kérdésem, hogy használ-e valaki közületek TRACK IR-t az FSX-ben a nézelõdéshez, és ha igen, milyen tapasztalatokkal? Illetve szükséges-e telepíteni valamilyen addon-t a használatához, vagy úgyszólván ez "automatikus"?
Clidey
Ha valaki nem akadt volna rá...valaki véleményezte a Wilco PIC 737 Evolution-t:
Scofit at 2011-12-30 03:28 CET😄on't get to excited about this one. It a big load of shit from everything I've seen and read. VC is like a fuckin cartoon.

😄DD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

bondi!

Ment privát üzenet!

udv,
A google earth trackert be lehet úgy állítani hogy kövesse a repülõgépet? Kicsit idegesítõ állandóan egérrel scrollozni. Különben készülõfélben van valami projekt is, amivel a google earth utánozza a repülésünket is.
spyy55
Köszi, így már sikerült 😊

[HUN]FaTaL
Ugyanúgy kell, mint FS9ben, nyomj egy jobb clicket az üres fehér részen.

http://goo.gl/gd6Zi5

Igen igaz! Ne a mappára hanem mellé kattints 😊 Ez valami bug..de így mûködik.
Szia!
Amikor a scenery libaryben kiválasztod az add-ot és te kiválasztottad a LHDC (Debrecen) mappáját majd nyomsz egy okét akkor nem hozzáadja hanem belelép és a scenery, texture mappákat látod ugye?! Na ez esetben az egérrel a két látható mappa alatti fehér üres területre kattintasz 1-et és most nyomod meg az oké-t! Így lehet hozzáadni sceneryt manuálisan! 😊

GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5

spyy55
Hát ezt már nem értem <#fejvakaras>... Telepítem LHCD-t (vagy LHSM), de a scenery library-ban nem tudom hozzáadni a mappát. Rákattintok a telepített LHCD mappára (egyszer/duplán), de akkor sem akarja hozzáadni a scenery-t... Manualban így magyaráz.

Reptér függõ, nem mindenhol mûködik, a kiegészítõknek is le kell tudni kezelni. Ne kérdezd, hol megy nem tudom de én is majd próbálgatom, utánanézek mert pl. LHBP-n nekem sem mûködik a skycourt-os verzióval.
Hypo
sajnos azt kell mondjam es van ralatasom a dologra eleg sok penzt oltem en mar bele ebbe a hobbyba, szoval Aerosoft mindamellett hogy sok dolgot ad ki szep uj forum stb de EGYRE SZARABB! Matis is elmehet az i7 es sajsze anyjaba. Flight1, mint kiado a legjobb support, fejlesztok kozott meg pmdg se rossz bar ott azert leugatnak ha valami nekik nem tetszot kifogasolsz, de az SP-k megoldanak minden gontot, ifly nagyon jo support, sibwings DETTO mar tobbszor kuldtek ujra a naluk vasarolt gep telepitojet..stb

Az FSX KML-t próbálta valaki? Állítólag a Google Eart texturizéit rakja az fsx-be.
Fatal,
Hajtómû áll, ajtó nyitva. Nem reagál semmit a CTRL+J kombinációra jetway nincs !!!
Van ötleted mi lehet az oka ?? Hol lehet javitani ??
Köszi

Fatal,
Köszönom!

<#wave>

sZIA!

Az FPS értékek jelentõs növekedése a processzortól valamint a videókártyától függ, a RAM annyira nem lényeges, tehát növekedést ne várj Tõle. Processzor húzás 4-5 GHZ közé, illetve egy normális videókártya, árba 60-140.000 Ft közti. Amennyiben ezek nincsenek meg, úgy az egész egy szenvedés lesz.

Udv,
sziasztok! szerintetek 4gb ram mellé még 4-et berakva mennyit javulna az fs fps tekintetében?

polluxware
elõször azthittem magyar..<#miaz>

sztán megnyugodtam

Clidey
Az imént elolvastam...hááát...nem semmi a fószer... :-/
Tisztára úgy viselkedik mintha õ találta volna fel a kanálban a mélyedést...

Való igaz, sajnos az Aerosoft supportja köszönõviszonyban sincs az iFly/Flight1 hozzáállásával, most a Wilga okán ezt én is megtapasztalhattam.
Nem igazán foglalkoznak a júzerekkel...ellentétben a iFly kimagaslóan jó támogatásával. Érdekes módon ott minden egyes kérdést szinte percek alatt megválaszolnak, legyen az teljesen bagatell vagy szõrszálhasogatóan bonyolult.

Framsen
Sziasztok !

Azokon a reptereken, ahol AES-t használok, ott hogyan tudom kikapcsolni az alap FS földi szolgáltatást ?

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

polluxware
nézd meg a katana discussion topityját...

valki már petíciót akart kezdeni miatta......

az ember kérdez valmit, 3hónapig rá se bacnak de ezt a petíciót az a Matuszka shávó 5percre rá lezárta mondván offtopity

imádom a katana-t , tisztelem Marcel Felde munkásságát, de ilyen support mellett maradok W*reznél (kapják bé)

polluxware
van.. még tutor is van a manual mappában

Clidey
Ahhh...akkor jó...már kezdtem azt hinni bennem van a hiba. Eddig kétszer írtam oda kommentet mind a kétszer belémkötött... Ez a kölök egy idióta.

Üdv!! Vki tudna válaszolni a dec. 23. 9:58-kor beírt problémámra? 😊
spyy55
Meg, de most nem vagyok FSnél... (Földkörüli tourát tervezek vele) amúgy Paintkit nincs hozzá mi?

polluxware
megkukkatntanád azt, hogy példul azok a hangok : propeller forgatás, oil reservoir tank böfiztetése , nos ezek mennek akkor is ha ki/be lépkedsz külsõ/belsõ nézet között? nekem az elmentés betöltése után (külsõ nézetbe) még megvannak ezek a hangok, utána meg a VC-be lépés után eltünnek és csak belülrõl lehet hallani õket

sajna az AS support-ja egy rakás szar... beraknak valmi Snave nevû angol gyereket, akit spec mindenki rühell.. (amolyan agresszív kismalac)

eyecandy
Jó idõben 😊

polluxware
ha van türelmed végig ülni..

spyy55
Hmm... akkor pl. EKVG - BIHN vagy BIPA - BGKK útat 3000 f-en túléldegélnék? 😊

polluxware
performance chart van...

egyébként 65%os teljesítménnyel mérve 2-4e láb között olyan 4óráig (no reserve) elég a benya..

sztem ha jól be van állítva jó az sokszor az a valóságtalan fs-ben hogy mindenhonnan ugyanolyan színmélységû a táj és így rajzoltnak tûnik, fs9-tõl ezért voltam már rosszul, rengeteg effect hiányzik belõle, és a táj az vmi életlen elmosódott pacás, kontraszt nélküli vmi....

Köszi, viszont érdekes amit a srác ír hogy vmi beállítással 4 magra teszi az fsx-et, ez vajon mennyire helytálló?
Én úgy tudtam 2 magot tud max használni, azok közül is csak az egyiket kezeli teljesen....

Én próbáltam, de nekem nem jött be. Kiégeti a szemem, ellenben nem látok semmit sem a tájból. Pedig nemvan gyenge gépem. (GTX560 2GB; X4 975 Proc) uninstalláltam is hirtelen felindulásból.
spyy55
A Diamond DA20-100 Katana 4X-nek hány km a hatótávolsága? Manualban ennyire vak vagyok, vagy tényleg nincs?

Landolt az FSXPilot 1.3-as verziója!
[HUN]FaTaL
Lépcsõ nincs, csak jetway. És egyébként CTRL+J, nem SHIFT+J.

http://goo.gl/gd6Zi5

Az szuper mert valahol összesen van annyi... 😉
Szia!

A bojote féle shader 3.0 nekem +15 FPs-t adott, ajánlom mindenkinek! Bõvebben magyarul itt, az utolsó 6 hozzászólást ajánlom figyelmedbe:

FSX forum
fsx Shader 3.0-t próbálta már vki?

i5-el így fut a gyereknek.....
http://www.youtube.com/watch?v=cIfJlGrOIUs&list=FLOJgiEeqsVkxLcqRrkPbY9Q&feature=mh_lolz

Amúgy igaza van annak aki azt irta vegyél joy-t max kicsit flegmán fogalmazta meg, lehet kapni 1-2ezer forintért is a legalapabbat használtan, és azzal azért kicsit más repülni. Egérrel kár veszõdni. Válaszolni meg azért nem válaszolnak mert egérrel fs-ezni az olyan mint joystick-kal COD2-zni 😄...megalázása a tevékenységnek 😄

gabesz2222
sajnos ez a billentyûzet esélytelen... lehetetlen vele menni.... fsx-ben már hozzászoktam az egérhez itt meg istennek se tudok vele menni pedig nekem ez egy nagyon alap dolog

nem nagyon lehet sztem, meg aztán billentyûzettel játszik mindenki akinek nincs joy. Én pl soha nem próbáltam egérrel. Az is lehet hogy nincs egeres irányítása

gabesz2222
légyszi válaszoljon már valaki aki ért hozzá.... sztem elég alap dolgot kérdeztem nem kell hozzá nagy tudás... szal lehet valahogy egérrel irányítani a gépet fs 2004-ben? 2004-es fórumban már megkérdeztem ott csak annyi volt a válasz hogy vegyek joy-t.... faq-t meg olvastam de nem találtam róla semmit