Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most megint valami homlokegyenest másba fognak sutba dobva minden eddig elért dolgot. Aztán majd csodálkoznak mikor nem tudják produkálni a tervezett eladásokat. Nem azt mondom hogy hülyék ülnek ott náluk (illetve szívem szerint de, azt mondanám) de nagyon bátran belevágnak mindíg valami teljesen újba aztán sorban fuccsolnak be ezek a nagy projektek... hát mikor kapnak már a fejükhöz hogy tán nem így kellene? Egyszer dobtak egy hatalmasat a Win95-el ami totálisan más volt mindentõl, és most kényszeresen próbálják megismételni ugyan azt a "robbanást" bármely fronton...de nemigazán jön össze nekik...csak kérdés meddig bírja ezt az anyavállalat pénztárcája?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hát nyugodjon békében MS Flight! 😞
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Na erre varrjatok gombot... 😄
egyrészrõl egy nagyon stabil jól tesztelt progi, másrészrõl a fejlesztgetések és a realisztikus tank megvalsítások tetszenek.. jó történelmi háttér és ismeret anyagok
tény hogy jó lenne egy olyan mód amiben külön lennének a nemzetiségek tankjai, és inkább a számbeli arányokkal manipulálnának.. de jóó így is
0.7.1es peccs most jön majd a francia tankokkal😊)
1. Szerintem alapbol csak Hawai
2. Nem lesz kompatibilis visszafele
3. Minden addont a game centeren keresztul lehet majd megvenni es felrakni a gamehez
4 kiadas utan jonnek majd a kulon orszagreszek
5. freewarehez a keszitoknek reggelnie kell a gamecenterbe es ott eldontik mint az apple storeban hogy mehet vagy nem ( ez mondjuk annyira nem rossz)
6. Nekem ugy tunik hogy inkabb az EXPLORE feelinget akarjak visszahozni sem mint a valos eljarasokat.
7. atc ha lesz ugyan az mint eddig
8. default gepek kb fsx alap gepei
9. Engine szerintem nem irtak ujra az egeszet
10 Ami a kepekbol latszik az kb egy gyenge ORBX szintet is alig eri el
11. Hardware igeny meg mar publikus-siralmas
Nem tudom, ki hogyan van vele, de én személy szerint a publikumtól messze elzárt infócsatornákat nem szeretem. A télen pár számomra érdekes program fejlesztõi oldalát megnéztem, mind mind 2012-ben megjelenõ programok, név, kiadó, készítõk most nem lényegesek.. azonban, ami szemet szúrt, hogy néhány csapat igenis fontosnak tartja, hogy az ötletek, a fejlesztés állapota igenis nyílt legyen. Egyfelõl, mert a programozó is ember, és lehet, hogy pont kívülrõl jön az az építõ kritika, vagy ötlet, amely vagy megold egy hibát, vagy éppen feldobja a cuccot, anélkül, hogy erõforrást pazarolnának el. Másfelõl pont akkor mérhetõek fel az igények.
A Flight most per pillanat pár csicsás kép, promo videó, de tartalmilag hatalmas ûr, amiben szépen hangzik a high-tech gfx and effects elem.
Légyszi segítsetek!! Régi FSX-es vok csak egy újabb telepítést kellett csinálnom...Elõzõekben sikerült az aktiválás de most hiába írom be a kódot és hiába fogadja el, akk sem aktivál és ha rámegyek h "next" akk újra beíratja velem az aktiválási kódot, de utánna sem történik semmi. :S Ha vki tudja a problémát légyszi segítsen, elõre is köszönöm. 😊
ami a fejlesztest tesztelest illeti, igaz en nem csinaltam olyan szupi munkat FS ben mint te, de mas vonalon nap mint nap vagyok ilyen szitukban, vezetek eleg nagy projecteket, és ha valamit megtanultam az az hogy teszt, teszt és még teszt.
Ezért is dühít ha alap bugokkal adnak ki valamit, nem arrol beszelek hogy PERFECT olyat max isten tud, de hogy a beta tesztelok mit neztek azt nem tudom.
Amirõl clidey Maestro beszel az meg hat ilyen texturazas lattan sirva fakadok, es a bosszanto benne hogy ugyan ennyi ido alatt amennyi alatt ezt csinaltak lehetett volna pontos semmi ectra dolgot nem igenyelt.
NA akkor varjuk a kovetkezo magyar sceneryt, udv Mester
Captian sim 767-et próbáltam, de túl bonyolult még egyenlõre.
Köszönöm szépen a segítséget.
megaztán Wilco-n összekapni😊)
amit viszont megjegyeznék.....
szóval a feszültség az tapintható egyre jobban, sez gáz
ezen értsen mindenki amit akar
Hamar lobban be a motor..
Ami azonban a színvonalat jelenti.. ez egy játékszoftver. Rengeteg free és payware fejlesztés. Vannak jobbak, és rosszabbak. Van amibõl van egy tucat, és van amibõl nincs egy sem. Lehet lefosozni sok mindent (pl. saját cuccaimat is, mert biztos vannak helyek, ahol emberkék arról beszélnek.. hogy hú de szinvonaltalan (azok is!!!, ha agyon fotosoppolt csili vili addonokat nézünk, vesszük összehasonlításra), de addig, amíg nincs igazi alternatíva, addig lehet, hogy sokaknak az jön be. Az én ingerküszöböm alacsonyabb, mint azt hinnéd. Pont azért, mert ez egy game. Szórakozás, kikapcsolódás. Simán elvagyok a free airaccal, és egy összetákolt full free madárkával (Eric Cantu gépei, PAirbus stb..), anélkül, hogy wilco, pmdg vagy ifly-t használnám. Ok sok van.. pl. nem képregényt szeretnék olvasni az ütõsnek nem nevezhetõ sokéves gépemen. Warezos fagyogatós szar sem jó élmény, ha fájnelen vág be a black screen, de a pénzt is sajnálom arra, hogy megvegyek egy 6000-15000 ft-os kieget, amikor a napi betevõre sem jut. Nem az újgazdag , pénzét, faszát verõ társadalom tagja vagyok (hálisten). Nekem számít a pénztárcában az utolsó 500 forint is, fõleg amikor fizetésig még sok idõ van vissza. Nem állítom, hogy nem nézek be a virágboltba. De.. megnézem, mily bámulatos a világ, és oszt jó napot, néha merítek új ötleteket. Vagy inkább mondjuk azt, merítettem.. elvégre múlt idõ minden FS fejlesztés, Saját screenshotjaimon nem is nagyon látni payware madarat, repülõteret..
2. Nem NEKED SZÓLT hanem a témához szóltam
3. NEM RÓLAD irtam mivel nem tartalak abba a kategoriaba valonak akikrol irtam
4. Nem is értem hogy vehetted magadra?
de ha ugy erzed hogy a lentebb leirt hulyek kozé tartozol lelked rajta😊
ui: nem állítottam, hogy nincs olyan akinek ne elégitené ki az igényeit, csak én azt hittem, hogy neked nagyobbak, de mindig tanul az ember
peace
mert ugye a klaviaturaval lehet jatszani? és van hozza magyaritás emberkéknek ezek mind mind jok, bar a hiba ott van a logikaban hogy ezek nem veszik ezeket max lopják
Ebbe a szarba annyi bug van mint égen a csillag! Ráadásul nem ilyen csip-csup hülyeségek hanem egetverõ ordenáré dolgok - lásd alant a szkrínsoton a flaps animációt!
Komolyan nem értem hogy mit csinálhattak a bétateszterek ezen a foson de legfõképp a fejlesztõk hogy gondolták úgy cuzámmen ezt az egészet?? Mert ha pölö benne marad egy olyan bug, hogy az egyik gomb nincs animálva csak kattintható, azt mondom oké. Vagy ha az FMC rosszul számolja a T/C-t... Nade basszus eme mostani kiadásra került változata(!!!) olyan bugoktól hemzseg ami még egy Kamil Valikett (aki nem ismeri keressen rá az avsim.com-on) se enged meg magának..pedig azért õ is bír fost gyártani nemkevéssé... 😊))
Az igényesen kialakított orr rész. Külön említést érdemel az oldalsó ablakok poligonjainak szuperpontos formahû kivitelezése, valamint a szemöldök-ablakok igényes textúrázása:
Itt pedig az ultrarealisztikus fékszárny-animációt láthatjátok. A kép 5 fokos fékszárnypozíciónál készült. Mármint valamelyik oldal volt biztos 5 fokos...
Megfigyelhetõ még a szárny gondos textúrázása is mely mellett egy PMDG vagy egy iFly egy szánalmas pixelhalmaznak hat:

Majd valamelyik nap írok egy rövid ismertetõt képekkel megspékelve - már csak hogy ti is szenvedjetek picit 😄 -, de most mennem kell eltávolítani ezt az igénytelen szennyet a vinyómról!!!
Úgy látszik eltérõ fogalmaink vannak arról mi az a jó...szvsz a vilkó egy rakat okádék kívülrõl is meg belülrõl is. Ilyenkor picit szégyellem hogy magyarok csinálták-csinálják.