Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

exTrem
Szerintem ez édes kevés. Az én konfigomon is ngx lhbp-n finalen 20 körül van .. pedig ez jóval erõsebb mint a laptop konfig amit linkeltél.

Sziasztok!
Milyen laptopot ajánlanátok FSX-hez, amin élvezhetõen fut, igényes kiegészítõkkel? (Gondolok itt Aerosoft Bp-re, ND helikopterekre, vagy PMDG, Carenado termékekre...)
A max. összeg. kb 15000 Ft lenne, amit adnék érte 😊

Például itt van ez a gépezet >>
Ettõl el lehetne várni élvezhetõ megjelenítést?

Aki esetleg notebookot használ FSX-hez és szépen fut rajta, kérem írja meg a konfigot, hogy legyen némi kiindulópontom, de várom a hasznos tanácsokat is, hogy ha vannak, akkor milyen "minimumokra" kell ügyelni. Az akadozásból már elegem van!!! 😄 A Microsoft ajánlott gépigénye meg egy jó nagy hülyítés!

Köszönöm!
polluxware
bujááááá béjbi

eyecandy
Biglájk <#vigyor3>

Hypo
😊 FB-n már likeoltam😊

m814
Nem kell már sokat várni...

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

carlosfly; Hypo köszi a segítséget! Egyébként igen, a default c172-el próbáltam.
Na okés URL fajinul iródik be! Elé teszi az Sg tagot. www.flightsimulatorx.hu/default.zip itt megtalálod.
Hypo
default c172 vel csinalod ugye?

Hypo
kered meg az fsx.cfg filet, nevezd át fsx.old ra indisd újra FSX et.

Köszi, de sajnos nem sikerült a beindítás: battery generator avonics be volt kapcsolva , meg fuel pump meg minden és ctrl+e de nem jött össze
Mondjuk én se.. 😊
Hypo
<#eljen> én mondjuk sose gyorsítom az idõt,

Egyszer kipróbáltam valós idõben nyomni egy repülést, egyik ablakban Radar24.com, másikban google earth tracker, harmadikban FSX. Néztem egy menetrendet, csináltam egy VOR to VOR Flight Plant és egyszerre indultam egy géppel. Nagyjából tényleg azonos idõ alatt érkeznek meg, persze útvonalban volt nagyon minimális eltérés.
Hypo
tudsz te is csinalni, valaszd a cessna 172-t CTRL+E indisd be menjen a battery generator avonics es mensd el alap szituacios filekent ennyi, ha Cold and darkot akarsz akkor ugyan ez de legyen minden lekapcsolva mixture trhottle idle

Hogy mûködjön, de nem. Mindegy már túl vagyok az uninstallon 2-szer, elég volt. Buta lassú nagy dög az egész, remélem csak 1-szer kell eljátszani vele mert ha mindig el kell indítani amúgyis felejtõs lenne. De nekem ígyis az ennyit nem ér. És gondolom még az fps-t is zabálja.
Lenne egy nagy kérésem: ha lenne valaki olyan jó és a default FLTSIM.flt fájlt feltöltené valahova nagyon megköszönném. Én balga nem csináltam róla mentést amikor fel raktam a cool and dark modot és ezt a fájlt módosította azóta viszont nem jön össze néhány repülõgép beindítása. Ha újra raknám az fsx-et, megoldódna a probléma, csak ezt nem nagyon szeretném túl idõigényes.
Mit küzdesz?
A RAM is sokat jelent ahogy elnézem. Nemrég 4GB ramom lecseréltem 8-ra, rengeteget javult a játék látványban és teljesítményben is. Valahogy nem tûnt ezelõtt ennyire simának és szépnek pedig ugyanazok voltak a videobeállítások kevesebb memóriával is.
gaspen
Legyen kéznél ez az eszköz, ha valamit le kellene fotózni 😊

MD80 maddog is tudja.
A Rex 2.0-val nekem nem volt gondom, az megy rendesen.
Én a sima rex 2.0-ával küzdök, azt hiszem feladom.
A Rex2 is vagy elég az 1 is?
[HUN]FaTaL
Kell hozzá a sima rex.

http://goo.gl/gd6Zi5

A Real Environment Xtreme Overdrive-ot próbálta már valaki? Nekem sehogy nem akar feltelepülni.
Az sajnos nem tudja, pedig igen jó lenne !!!
és a pmdg 737?
polluxware

polluxware
ha valakit érint..

A2A Spitfire accusim core update 1.2 -> fórum oldaláról tölthetõ

(egyre durvább az a gép)<#nyes>

polluxware
Lotussim L-39, DA fokker

ezek tudják😊

Köszi!
Clidey
Van. Úgy hívják 'Shared Cockpit', és multiplayeren keresztül mûködik.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nem baromság: van rá lehetõség, csak szükséged lesz hozzá mondjuk a Lotus L-39-re.
Lehet bõdületes baromság lesz amit kérdezni fogok, de lehetõség van az fsx-ben arra, hogy multiplayeren belül egy gépben repüljünk? Mondjuk kapitány és másodpilóta egy gépet terelget.
CptSAB
Isten nyugosztalja.
polluxware
<#puszis><#vigyor3>

Hypo
ja hogy úúúúúúúgy😊)) sure its on the list

polluxware
hááát tudod..

mármint kíííp jor áj on it

Hypo
?

polluxware
máma adják ki úgyhogy.. szóóval😊)

tudod na..

Hypo
R.I.P.
It is with the greatest of regret that we have to pass on the news of the death of another member of the flight simming and development communities.

Many of us will at least know of, if we have not communicated with, Sascha W. Felix who was one of the authors of the popular FS Commander product that offered flight planning and more for a number of flight simulators and add-ons.

Sascha passed away on January 4th 2012 and will be missed by both the community and his friends and family.

In this post on the FS Commander forum, announcing the passing of his co-author, Volker Heine states that the product will continue to be developed according to Sascha’s wishes.

On a personal note: Sascha was one of the very first developers that trusted his product to us, over 12 years ago, for sale on our new shop at the time called the FSShareCenter. We owe him thanks for over 12 years of work together based upon cooperation and trust .

Hypo
ez nem, de a cég a IKARUS azokkal kezdte

Papirzacsi
Jó látni, hogy ilyen sokan tartják magukat ahhoz, amit elfogadtak, mikor a bétatesztelésre jelentkeztek. 😊

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

De ez RC szimulátor, nem?

http://www.wix.com/swatopluc/castles

Hypo
ja ez meg Aerofly FS ( iKARUS) egyenlore csak svajc de erdekes

Hypo
Na nem akarom szét offolni a topicot de szerintem érdemes még ha hosszú is elolvasni a PMDG fnökének reakcióját MS FLIGHT-ra. NAGYON ÉRDEKES. egy mondatot kiszedek belole a tobbit olvassatok el megeri.
CIKK ITT!!!

This game is not supposed to replace your FSX simulation.... You are not the target audience.