Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szép videó, de ez a dübörgõs malév remix iszonyat f*s 😞

Sajnos a dologhoz az érzelemnek semmi köze.
A nap kérdése:
Hogyan lehetsz milliomos?
A válasz:
Ha milliárdos vagy, csinálj egy légitársaságot.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Gratula az összeállításért. Nekem csak azzal van bajom az egész ügyben, hogy "A REPÜLÉS" ami a legkevésbé számít az egészben..................
Valós flight plan-eket honnan tudok letölteni?

60 years of Ferihegy with MALÉV
Volt 😊
Elszállnak a Malév gépei

Welcome on Board!

<#shakehead>

Olvasgattam a híreket és most megszûnik a MALÉV légi társaság vagy mi ? Egyébként hol van ez a "Shannon" ? 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Course és a freqi beállítva mind a két oldalon ? Velem is elõfordul néha hogy 2x is elnézem az ils freqit.
túlterhelõdött szerintem
polluxware
nem tölti be..

gaspen
Folyik a gyarmatosítás

Hypo
Hypo

Clidey

<#rinya><#sir>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
MUHAHAHAHA <#banplz>

Na akkor egy nyamvadt szóval közlöm,hogy nem kapja el az ILS-t és az APP-t sem,sokszor átrepül a pálya felett. A másik,hogy felszállás után miután visszahúzom a tolókart és a robotot is bekapcsoltam,a gép elkezd lassúlni,azaz a sebességet nem a robot vezérli,hanem akár 36ezer lábon is én vezérlem a sebességet a tolókarral.Tehát ha nincs maxra felnyomva a toló,akkor leesik a gép. ezen kívûl mikor megszerkesztek egy útvonalat az FMC-ben és megadom neki a célrepteret,állandóan valami 2240 láb körüli runway magasságot ír be magának akkor is,ha a reptér 20 lábon van és e mellé 240 csomós sebességet ír,amit persze át kell szerkesztenem minden egyes alkalommal. De újdonság amúgy(ezt mostanában kezdte csinálni),hogy mikor meg akarom adni neki a célrepteret és a runway számot,akkor a legs-ben nem jelenik meg miután megadtam neki és az utolsó waypont elhagyása után a gép megy a nagyvilágba és nem követ semmilyen útvonalat.Na most ezt a Level-D nem csinálja,bár annak meg a szárny nézeti grafikája ocsmány.
m814
Elnézést kérünk mindenkitõl de fel kell függesztenünk a letöltéseket.Tegnap este óta sikerült átlépnünk a 200 giga adatforgalmat és a kedves szolgáltató leállította az oldalunkat .Mint kiderült ennyi a havi limitünk (ami természetesen a szerzõdés hátoldalán és láthatatlan tintával szerepelt), a megoldást keressük.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Papirzacsi
Persze, de egy nyamvadt szóval se közölte, hogy milyen módon nem sikerül neki leszállnia, így nem lehet segíteni. " Miért van az,hogy a Captain Sim 757 és 767-el soha nem tudok leszállni, a Level-D 767-el meg mindig sikerül a leszállás?" Most õszintén, hányféle lehetséges válasz van a kérdésére kezdve ott, hogy "béna vagy!" 😄

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Valamit megis rosszul csinal. Nekem mindig leszall autolandal is.
Papirzacsi
Ismerve az FS9-es verzióikat a gépknek ezt nem tartom valószínûnek.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Azt azé nem mondom. Viszont valószínû, hogy a CS kicsit több beállítást igényel leszállásnál. Jó lenne tudni, hogy mi a gond mit nem állítassz be. Lezuhansz vagy nem kapja el ILS-t?
eyecandy
Respect!<#integet2>

Ezt hogy érted? A Level-D a gagyi,mert azzal le tudok szállni? :-)
Hypo
ok mar jartam az oldalon elolvastam az instrukcókat😊

ne lenne ilyen busy a hét már repülnék is egy pécs debrecent

Vagy épp ellenkezõleg...
m814
Régi LHPP, LHDC teljes uninstall!

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Hypo
Hypo
Hali, regi uninstall vagy mehet ez ra?

Sziasztok! Miért van az,hogy a Captain Sim 757 és 767-el soha nem tudok leszállni, a Level-D 767-el meg mindig sikerül a leszállás? Ennyire kakik lennének a Captain Sim gépek?
polluxware
<#taps><#law><#taps><#wow3><#wow3><#law><#taps><#worship>

m814

Na ezt jól megírtam :-), szóval ha régebbi FSX mentést töltök benne van az FMC, most viszont az FMC-t sem tudom külön lementeni mert bár mentésnél azt írja, hogy rendben, visszatöltésnél nem találja már a megadott fájl nevet sem.
Ott hiába mentem, nem találja visszatöltésnél. Csak a régebbieket amit az fsx-bõl mentettem.
Szóval ha beakarom töltetni nincs olyan fájl név amit korábban elmentettem.
Ha egy régebbit visszatöltök akkor viszont jön fmc-stõl max kicsit bugosan.
[HUN]FaTaL
Sosem mentette le, külön kell menteni a PMDG menüben a Panel statet.

http://goo.gl/gd6Zi5

FSX mentésnél mostanában nem menti el az FMC tartalmát. Régebben igen, nem tudom mi lehet a gond.
PMDG NGX.
hát nemtudom, nekem eddig sose mondta

De amúgy az is lehet, hogy ha csinálsz FlightPlan-t akkor fogja mondani az alap gép is.
Jah értem. köszi a választ

Mert azokba a videokba nem az alap FSX gépek vannak hanem fizetos addon gépek.
helló, egy olyan kérdésem lenne hogy fsx-ben mikor leszállok miért nem mondja a gép a magasságot amikor már földközelben vagyok? mert amilyen youtube-os videókat néztem azokban mindig beszélt a gép és ugyanazok a típusok voltak. Valaki esetleg tudja rá a választ?

Hypo
Na szuper akkor a lenyeg hogy az ACC SDK menjeln fel eloszor es utan az SP2 allomanyai.

valahogy mindig minden megoldodik😊

gaspen
Na megjavulódott a dolog, néhány órás okoskodás árán. A lényeg, hogy az SDK-nak több verziója létezik, attól függõen, hogy melyik FSX verzió van telepítve. Az Acceleration SDK csomag telepítése elõtt felraktam az SDK Service Pack 2-t, hogy megnézzem milyen file-okat pakol fel a plugin mappába. Érdekes módon ezek a file-ok frissebb dátumúak, mint azok amik az Acceleration SDK-ban vannak ! Nosza jól beraroztam õket, feldobtam az ACC SDK-t, majd a rar-ból bedobáltam az SP2 állományait, és láss csodát minden mûködik ! <#vigyor2>

Hypo
i see, nezd meg van az alabbi linkeken egy hivatkozas az SDK setupa es max al az osszelovesre

gaspen
3D Studio Max 9, pontos verziót majd otthon megnézem. Én csak egy plugin verzióról tudok, az ami benne van az FSX Acceleration Pack SDK-ban. Van ahol azt írják, hogy a Max7-hez való plugineket át kell másolni a Max9 mappába, de úgy egyáltalán nem mûködik 😊 Nekem is van olyan gyanúm, hogy a Win7-nek van valami nyûgje, de ha nem tölti be a Max a plugineket, akkor hogy tudok exportálni ?! Otthon majd újratelepítem a SDK-t, oszt meglássuk

Hypo
Te mirol beszelsz most?????? tudod mit szakadjal le rolam ha megkerhetlek,

gaspen a max9 plugin verzio a te maxodal eleve kompatibilis? Mer tnekem volt hogy igaz betoltotte a dll-t de mivel egy regebbi volt es az aktualis maxban mar atirtak annak a funkcionak az alapjait igy nem nagyon akarta a jot.

Sima mAx vagy Gmax?

Pár hasonló problema
01
02

hatha segit, illetve LHSIMULATION oldalan a forumba szerintem biztos talalkoztak mar ezzel a problemaval.

XP-n mukodott hmmm, UAC es ADMIN problema esetleg?

gaspen
Persze egyértelmûen az van odaírva hogy ez a plugin nem a Max9-hez való. Viszont az SDK-ban van MAX9 plugin, az is van beállítva a megfelelõ helyen, ráadásul minden funkció mûködik is, mint ahogy azt le is írtam. Régebben is használtam ezt a Max9-ACC SDK kombót, minden gond nélkül mûködöt, igaz az még XP alatt ment.

Figyelj! Nem mindenki olyan okos mint Te! Ha ennyire egyértelmû, akkor egy kicsit bõvebben kifejtenéd. Lehetõleg magyarul.Bizonyára segítség kellene a fórumhoz fordulónak (gaspen), nem pedig egy "rosszízû" megjegyzés. :-)
Hypo
hat eleg egyertelmu az uzenet....