33535
  • metaxx
    Carenado CT182T SKYLANE G1000 HD SERIES FSX/P3D Szemle
  • Nesu
  • Nesu
    6 év és 3 és fél millió euró :)
  • Clidey
    Flughafen = Repülőtér
    A többire remélem rájössz magadtól is...
  • Nesu
    Másodki rész

• Nesu
    Na ezt akartam küldeni

• Robi546
    Üdv!

Most találtam nem tudom hogy ez igaz-e,ez most komoly hogy Flight Simulator 2013 vagy csak olyan mint a "Flug Simulator" azt közbe az is FSX csak Marketing,más néven kiadják. Szóval szerintetek ?

LINK
  • Nesu

• Nesu
    Ez van neki
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Core i7 920 overclocked to 4ghz

12 gig of Ram

2 Terrabytes of Disk at 10,000RPM

3x24 inch 1920x1080 monitors running at a resolution of 5980x1080

Geforce GTX670

Asus Xonar U3 Surround headphone adapter

Voice mics used to record the speech are Samson O1CU and Razer Carcharias.

Track IR 5

For Fighters.....

Saitek Pro Flight Pedals

Thrustmaster Warthog HOTAS

For all other aircraft

Saitek Pro Flight Yoke

Saitek Pro Flight Pedals

Saitek Pro Flight Swtich Box

FSX Addons always running

EZDOK Camera

FSRecorder

Fraps

OrbX Pacific Northwest Scenery

FSUIPC Full

REX 2.0
  • Hypo #22125
    érdekes, hála az égnek hogy igy megy neki:)
  • spyy55
    Légyszi küldje át valaki az eredeti WaterConstans.xml file-t. Köszi!
  • Feketegyöngy747
    Sziasztok.
    Tudna nekem valaki segíteni? Még ezelőtt párévvel megvásároltam a captainsim 757-es box verzióját. fsx és fs2004-re, fs2004 ben nincs gond de fsx-nél már igen csak, nincs belső cocpit hang. Azt gondoltam esetleg egy frissítés segítene meg néztem a support-án van 4.5 és 4.6 is, de nem tudom letölteni. Sajnos az angol nyelvtudásom erősen hiányos, más nyelve pl németet nem találtam a honlapon. Így tehát zavaros a support-a, nem igazán értem de valami order numbert és e-mail címet kér. order number, nekem sajnos olyan nincs nem adtak a cd-hez, és mivel eleve box verziós így e-mail címem sincs meg adva. regisztrációt meg nem is találtam a honlapon, csak ha vásárolsz, de én nem szeretném még egyszer megvásárolni ezt a terméket, és egyenlőre mást sem. Szóval lehet, hogy én értettem valamit félre a honlapon, vagy teljesen nem tudom szóval tanácstalan vagyok ez ügyben. Tehát más képen meg lehet-e oldani a letöltést valahonnan vagy minden képen vásárolni kell. Esetleg valakinek meg van ez a géptípus, és frissítette már. talán ő tudna nekem segíteni ez ügyben. Hogyan lehet meg oldani ezt a problémát. A segítséget előre is köszönöm.
  • Nesu
    Ami megöli az FPS -t OPUS FSX
  • eyecandy
    Így igaz PMDG post a Facen.
  • Clidey
    Idióta PMDG
  • eyecandy
  • vajo
    Köszi. :D
  • Tompoxxx
    Remélem az új LHBP-n (LHSIM) nem lesznek ilyen gondok...
  • Tompoxxx
    Köszi.
    Kár. Megpróbálom még Metaxx válaszát, vagy máshova teszem a kiindulási pontot, esetleg megszokom a dolgot, vagy megvárom az új Aerosoftot, vagy kipróbálom a Black Boxot.
    Black Boxról van már valakinek valami tapasztalata? Mert nem occsó.
  • Clidey
    Ha az adott scenery készítője nem adott ki rá javítást akkor nincs.
  • Tompoxxx
    Később teszek fel videot.
  • Tompoxxx
    Köszönöm. Van erre megoldás?
  • Tompoxxx
    "Ugyanakkor CaptainSim, vagy PMDG nem produkálja a jelenséget. " Legalábbis ezen az állóhelyen nem produkálják. Máshol (LHBP-n) néha PMDG 747 igen.
  • Clidey
    Szerintem pedig pont hogy a scenery a ludas. A különböző repcsik pedig azért viselkednek más és máshogy ugyanazon a helyen mert a rugózásuk különbözően van beállítva. Az egyik érzékenyebb az ilyen scenery hibára míg a másik nem (pl. lágyabbra van állítva a rugózása).
  • metaxx
    Hogy érted, hogy ugrálnak? Tudnál egy videót csinálni róla, hogy lássuk a problémát? Egyébként szerintem contact pointoknál kéne keresgélni.
  • Tompoxxx
    Sziasztok!
    Mivel nem válaszolt senki, leírom még egyszer, hátha nem volt világos a problémám:
    Tehát ugrálnak bizonyos gépek bizonyos reptereken.
    Jelen esetben Aerosoft LHBP 2,0, cargo 2 állóhelyen (itt szoktam kipróbálni a gépeket) az Aerosoft AirbusX
    Feelthere panel combo gépek ugrálnak. Más kombók (pl. CLS-Feelthere merge) nem.
    Gondolom, aircraft config-ban lehet a probléma, DE: ugyanez a gép FlyTampa reptereken nem ugrál, tehát itt már elgondolkoztam, hogy esetleg más a gond. Ugyanakkor CaptainSim, vagy PMDG nem produkálja a jelenséget. Tudom, hogy LHBP bizonyos (főleg gurulóutak) helyeken nincs teljesen jól optimalizálva, de itt más lehet a baj. Valahol már olvastam erről a problémáról a topicban, csak már nem találom.
    Kérem, ha valaki tud megoldást, segítsen, mert jelenleg nem tudok jobb keskeny Airbust az Aerosoftnál Feelthere panellel, és egyébként a gép (FMC, rep. tulajdonságok, stb.) teljesen jól mükszik.
    Köszi, Üdv
  • spyy55
    Üdv.! Telepítettem a Shader 3.0 MOD-ot és (elvileg) emiatt nincs víz (hullámzás) animáció és 5-7 másodpercenként vált a hullám képe egy másikra. Avsimen olvasva megoldja az eredeti WaterConstans.xml file visszamásolása. Akinek megvan légyszi küldje el pü.-be, hogy kipróbálhassam. Köszi!
  • spyy55
    Példálul.
  • vajo
    sziasztok, milyen progival lehet mozogni a fülkében?
  • Frenky
    Jó reggelit, új idő szerint még elég korán van... Hogy kerültem ide? mármint a képen.
  • Nesu
  • perko
    Kösz, ez volt a jó válasz.
    Gondolhattam volna egy repülős weboldalon nem a görög ABC a fair.
  • Clidey
    Talán próbáld azt hogy Echo :)
  • perko
    Még egy kis ORBX, ha érdekel valakit.
    EU England - Some coastline and suburbs

• perko
    The first stage of the FTX NA AI Traffic pack is almost finished

Ne kíméld az FPS-t.
  • perko
    Próbált valaki regisztrálni a Virtual Dispatch Online -ra?
    Virtual Dispatch Online
    A regisztrálási oldalon van egy "SPAMBOT countermeasurement" ahol az a kérdés, hogy "What comes after DELTA?"
    Az EPSILON-t nem fogadja el.
    Tudja valaki a jó választ?
  • spyy55
    ...Nos: egy hónap rágózás után sikerült kihoznom a gépem agyához képest a legjobb FSX-et. Pl.: LHPR, LHPP alatt eléri a 30 fps-t is (aminek bevallom örülök). Bár sajnos az ATI hozza a formáját és így nuku az optimalizálás teljes sikerélménye -> fps ugrándozások vannak még :( a Shader Mod harcol rendesen.
    Viszont ami zavar és nem jöttem rá, hogy a víz 5-7 másodpercenként váltja a magát és elveszett a hullámzás animációja. REX 2.0 Overdrive van fent, amit újra tettem (ugyanazokat, amikhez nem nyúltam - water cuccok, animációk kiválasztása stb.). FSX-ben a water effect legmagasabb fokait is sorra kipróbáltam, Land detail texture pipálva, terrain and water-en is kipróbálva minden maxon, de levéve sincs változás. Gyanúm szerint a cfg-ben lehet gigsz, de ennyi babra után már alig merek belenyúlni.
    Az egész FSX optimalizálást e leírás alapján csináltam.
    Van ötlete valakinek, hogy a víz animációt hogyan szüljem újra?
  • L Viper #22097
  • metaxx
    ENB SERIES FS9/FSX SZEMLE
  • spyy55
    megoldva!