Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hidd el, ezzel az égegyadta világon semmi baj nincs!
Hülyék lennének nem bõvíteni a megnövekedett igényekre való tekintettel!
Én egyáltalán nem vagyok EU párti, de a komoly gond az, hogy hülyének nézzük Brüsszelt!
De nem kicsit! Nagyon!
Lásd tojás kérdés! Ök a pénzt ide tolták a fejlesztésekre, csak sajnos elakadt! Nem jutott el a gazdákig!
Akik meg megkapták azok olyan kamattal, hogy most sorba letérdelnek!
Itt olyan, hogy emberi jogok, már rég nincsenek...😞
Hülyék lennének nem bõvíteni a megnövekedett igényekre való tekintettel!
Én egyáltalán nem vagyok EU párti, de a komoly gond az, hogy hülyének nézzük Brüsszelt!
De nem kicsit! Nagyon!
Lásd tojás kérdés! Ök a pénzt ide tolták a fejlesztésekre, csak sajnos elakadt! Nem jutott el a gazdákig!
Akik meg megkapták azok olyan kamattal, hogy most sorba letérdelnek!
Itt olyan, hogy emberi jogok, már rég nincsenek...😞
Eszem ágában sincs védeni, de más nevû miniszterelnök miatt is várt volna valószínûleg. Ez persze apróság ahhoz képest hogy EU-s "barátaink" kilökték az egyik versenytársat a nyeregbõl. És hipp-hopp, egyik napról a másikra egy csomó társaságnak lettek Budapesti járatai, de érdekes....
Ismerõs kapta : (nevet direkt töröltem ki)
Kedves XY!
A Lufthansa Csoport bõvíti járatai kapacitását Frankfurt, München, Bécs és Zürich célállomásokra, valamint Berlinbe, Hamburgba és Brüsszelbe indított új járatokkal segít a Malév bajbajutott utasain.
A Lufthansa Csoport sajnálattal vette tudomásul a magyar nemzeti légitársaság, a Malév Zrt. üzemszerû mûködésének beszüntetését. A Lufthansa Csoport bejelentette, készen áll arra, hogy szolgáltatásaival segítse a bajba jutott utasokat. A Lufthansa bõvíti Frankfurt és München célállomásokról indított egyes repülõgépeinek kapacitását, illetve február 6-ától napi ötre emeli a Frankfurtból Budapestre induló járatok számát.
Ezen felül a Lufthansa 2012. február 6-tól új járatokat indít Berlinbõl és Hamburgból. A német fõvárosból naponta egy Boeing 737-es közlekedik majd, míg Hamburgból szintén napi egy alkalommal indul Lufthansa járat Budapestre, valamint a vállalat folyamatosan fenntartja a napi három Düsseldorfba indított járatát is. Az Austrian Airlines a megnövekedett utas igényekhez igazodva szintén nagyobb kapacitású gépekkel közlekedik a Bécs-Budapest útvonalon. Február 7-tõl a Swiss Air Lines megnöveli a Budapest - Zürich vonalon közlekedõ járatok kapacitását, a Brussels Airlines pedig az eddigi két járat helyett napi három alkalommal indít járatokat Brüsszelbe 2012. február 13-tól.
Anyjuk p.csáját.
Ismerõs kapta : (nevet direkt töröltem ki)
Kedves XY!
A Lufthansa Csoport bõvíti járatai kapacitását Frankfurt, München, Bécs és Zürich célállomásokra, valamint Berlinbe, Hamburgba és Brüsszelbe indított új járatokkal segít a Malév bajbajutott utasain.
A Lufthansa Csoport sajnálattal vette tudomásul a magyar nemzeti légitársaság, a Malév Zrt. üzemszerû mûködésének beszüntetését. A Lufthansa Csoport bejelentette, készen áll arra, hogy szolgáltatásaival segítse a bajba jutott utasokat. A Lufthansa bõvíti Frankfurt és München célállomásokról indított egyes repülõgépeinek kapacitását, illetve február 6-ától napi ötre emeli a Frankfurtból Budapestre induló járatok számát.
Ezen felül a Lufthansa 2012. február 6-tól új járatokat indít Berlinbõl és Hamburgból. A német fõvárosból naponta egy Boeing 737-es közlekedik majd, míg Hamburgból szintén napi egy alkalommal indul Lufthansa járat Budapestre, valamint a vállalat folyamatosan fenntartja a napi három Düsseldorfba indított járatát is. Az Austrian Airlines a megnövekedett utas igényekhez igazodva szintén nagyobb kapacitású gépekkel közlekedik a Bécs-Budapest útvonalon. Február 7-tõl a Swiss Air Lines megnöveli a Budapest - Zürich vonalon közlekedõ járatok kapacitását, a Brussels Airlines pedig az eddigi két járat helyett napi három alkalommal indít járatokat Brüsszelbe 2012. február 13-tól.
Anyjuk p.csáját.
ezt gondolom te sem gondolod komolyan...
múltkor vitya miatt 1órát várt a menetrend-szerinti járat...
vicc
múltkor vitya miatt 1órát várt a menetrend-szerinti járat...
vicc
HA-LOM "az utolsó mohikán" a finalon Shannonál, sajnálom, de tényleg....
Az mekkora lesz ha majd a vezetõink a malév business osztály helyett egy összenyomorgatott wizzair géppel kell utazzanak tárgyalni 😄 ahol még a hugyozásért is sarcot kell majd fizetniük... XD
A galléros srácok a kupolás cirkuszban
Lehet mindenkinek mindenféle véleménye természetesen :-))
Lehet mindenkinek mindenféle véleménye természetesen,
de a mai nap a Shannoni 24 RWY-nál a MAGYAR REPÜLÉS TRIANONJA !!!
http://www.liveatc.net/search/?icao=einn
P-VZ
Családtag dolgozik a Malévnál, azt mondta hogy ami ott ment az tégla akció volt, beépítettek a vezetésbe egy rakat külföldit aki jó pénzért csõdbe juttatta a társaságot, és akinek ez érdeke volt az már keselyûként várt erre a pillanatra. Ki-ki döntse el hogy konspiráció e vagy sem.
Úgy hogy van egy rahedli gépük félretolva a fûre amelyek bármikor hadrafoghatók.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ami még hihetetlen az egészbe,hogy a Ryanair fél nap alatt ráment 31 Maléves viszonylatra, ilyen tempóban hogy tudtak reagálni.
Comment: Returning to lessor. Bye Bye Malev! 😞(((
LOG:Szevasztok Malév 5376 Lógéza (ezt mondta a kapitány) jelentkezik....
Azért valljuk meg, van aki viszont csak félmunkát végzett, én még átneveztem volna a légitársaságot mielõtt csõdbe ß@$$Z0M, csak hogy még egy kis fölös pénz folyjon ki a kasszából......
Thank you MALÉV. Emberek (tudom h furcsán hangzik) próbáljatok meg ne búsúlni a MALÉV talán megszûnt de remélhetõleg lesz helyette egy új nemzeti légitársaság és a MALÉV megmarad a hõsidõknek.
Az ir "tüzesvíz' sem fog félmunkát végezni ma éjszaka Shannonba a pilótáknál.
A 10. is airborn...... HA-LOS
A 10. is airborn...... HA-LOS
"I'm just a poor wayfaring stranger..." 😞
Azért LHBP fényeit ne oltsa le senki - ezek a gépek az éjjel közepén, valahol a reflektorok alatt összenéznek, majd engine start és szépen libasorban visszaszállnak haza. Pilóták nélkül, ha kell...
Azért LHBP fényeit ne oltsa le senki - ezek a gépek az éjjel közepén, valahol a reflektorok alatt összenéznek, majd engine start és szépen libasorban visszaszállnak haza. Pilóták nélkül, ha kell...
http://www.wix.com/swatopluc/castles
Az imént jelentkezett be 5200 Shannon-nak😞
Tényleg nagyon szomorú látni a libasorban haladó kék orrúakat. Abba gondolj bele, hogy azok a pilóták hogyan érezhetik magukat, akik az utolsó útjukra viszik a gépeket. Vagy holnap reggel hogyan fognak felébredni?
A flightradar24-en szomorú látvány a "fekete sereg" haladási iránya, ha a MAH néhai felségjelre rászûrtök.......... jelenleg 7 gép a levegõben, ffffááájjjjj. Tudom az érzelmek nem számítanak, de mégis vannak !!!! Nemcsak virtuális pilótaként ilyet látni tényleg rossz. :-(
Eladják vagy bérbe adják.
Ezekkel a gépekkel mi lesz? Eladják õket más cégeknek?
5200 már Liverpool felett jár, lassan az útja végére ér😞(
Szépen sorba az összes 😞
Shannon Controll: http://www.liveatc.net/search/?icao=einn
Jah,értem. Egyébként elõbb mutatták a hírekben, Markízáról (szlovák csatorna) hogy megszûnt a MALÉV légi köztársaság.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
MAH5212: ".csak azért ismételtetjük mert szeretjük hallani azt hogy MALÉV.." ;-(
Írország
Shannon az hol van, melyik ország/állam ?
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
malév pilóták viszik :/
A felügyelõ bizotságok tagjaitól teljes vagyon elkobzás és golyó általi halál, de minimum Szibéria...
Azok a gépek a "MI" gépeink voltak!😞
Megint megloptak minket!
Azok a gépek a "MI" gépeink voltak!😞
Megint megloptak minket!
Vissza Shannonba, megy az összes😞
Igen, sajnos ez az igazság!
Nagyon sok közgazdásszal beszéltem ezzel kapcsolatba.
Mind azt állítja, hogy simán lett volna megoldás!
Csak néha meg kell hajolni az erõsebb elõtt és ez a "Mi" kormányunknak az istenért sem megy!
Inkább vesszen a Malév!
És ennek beláthatatlanok anyagi és az erkölcsi veszteség"?" (Ez nem is kifejezés rá!)
Gyalázat ami itt megy!
Nézzétek meg az utas statisztikákat! Hol a pénz?????
Nagyon sok közgazdásszal beszéltem ezzel kapcsolatba.
Mind azt állítja, hogy simán lett volna megoldás!
Csak néha meg kell hajolni az erõsebb elõtt és ez a "Mi" kormányunknak az istenért sem megy!
Inkább vesszen a Malév!
És ennek beláthatatlanok anyagi és az erkölcsi veszteség"?" (Ez nem is kifejezés rá!)
Gyalázat ami itt megy!
Nézzétek meg az utas statisztikákat! Hol a pénz?????
Most szállt fel egy MAH5224 jelzésû gép. Hova a fenébe mehet?
"a versenytorzulás miatt fizesse vissza a maláv a kapott állami támogatást" mondták Brüsszelben.
Azt nem hiszem hogy az Air France pl. ne kapna hatalmas állami támogatást vagy a Lufthansa.Kellett nekik a piac ezért tönkretették az amúgy is gyengélkedõ Malévot,ezzel a "brüsszeli döntéssel" pedig végleg padlóra küldték.
Azt nem hiszem hogy az Air France pl. ne kapna hatalmas állami támogatást vagy a Lufthansa.Kellett nekik a piac ezért tönkretették az amúgy is gyengélkedõ Malévot,ezzel a "brüsszeli döntéssel" pedig végleg padlóra küldték.