Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az ujra install nem segit es mindent jol csinalsz akkor sajnos nem sokat tudunk tenni.
Minden repteren ez van vagy csak bizonyosnal?1 Hivatalos forumon?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
PMDG 737 NGX-el repülök, külsõ nézetben piszokul zúg valami, mintha az APU vagy valami mûszer lenne. Nem lehet ezt valahogy kiiktatni? Felraktam a Turbine Sound System 737-eshez való hang cuccát, de ez a zúgás teljesen elnyomja a hajtómûvek hangját flyby nézetben.
Fussuk át gyorsan:
0. align the IRS
1. position page-en beírod hol vagy
2. route page-en beirod az indulási és érkezési reptér kódját ( ha van már mentett planed akkor itt "send request")
3. dep/arr kivalasztod a pályát
4. ACTIVATE
5. NAV page-en cruise alt.
6. PERF page
Jó kis CaptainSim FMC tutorial
Ha mindent jol csinaltal és igy se akkor javaslom letorolni a gépet és ujra rakni az összes frissítéssel
Tudnátok mondani valaki, akit megkereshetnék egy meglévõ FSX modell kisebb-nagyobb módosításával, kipofozásával?
(A festés egy része, pár konfigurációs dolog, bugok javítása, ilyesmi... a gép a Travel Air Magic One, szóval nem egy poligonkirály, de lenne vele egy tervem... 😊)
Köszi!
http://www.wix.com/swatopluc/castles
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ebbe inkább ne menjünk bele. Nem azon kell hõbörögni hogy fel lett jelentve a Malév, hanem hogy volt OK ami miatt fel lehetett jelenteni - és ez nem az egykori Malév vezér hibája. Sokkal inkább az utána következõ vezérigazgató-áradaté és azoké az egysejtûeké ott a parlamentben.
Ha Mr. Feljelentõ lett volna a vezér a Malév élén a mai napig, akkor ma nem csõdrõl beszélnénk hanem lassú de biztos növekedésrõl-fejlõdésrõl. Talán õ volt az egyetlen a gengszterváltás óta aki nem a pénz és a politika miatt dolgozott hanem a cég JÖVÕJÉÉRT. Ez szúrta a szemét a politikai elitnek, és rövidúton kirúgták. Erre fel alapított egy saját légitársaságot, mely hogy hogy nem furcsamód a mai napig él és virul, és nagy léptekkel FEJLÕDIK. Ez akár a Malév is lehetett volna, ha....
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Aztán van egy ilyen is, de ez még nem lett kiadva - és van benne pár hiba is, de felesleges szóvá tenni, mert olyan srác csinálta akit istenként tisztelnek az iFly ownerek, így elfogadják tõle azt is ami szar... :-/
Ez egy OneWorld Malév livery. Más fajta Malév ha jól tudom,még nem készült Ifly-hoz.
Majd utánaérdeklõdöm a hétvégén, ha addig nem derül ki.
Torgyan es csaladja, Viki- Deutch, Fleto, mar csak Vona hianyzik es az Irani legitarsasag
Íme:
"Csak egy adalék - a gengszterváltás elõtt (habár akkor is meghintve disznóságokkal) a szakma (repülés) vezetõi, mielõtt vezetõk lettek, eltöltöttek egy-két évtizedet a repülésben, volt fogalmuk, mirõl is van szó (persze a politika akkor is beleszólt). Nézd meg, most kik vezetik a cégeket, a felügyeleti-irányító szervezeteket. Jogászok! Ráadásul sokan életkorukból kifolyólag nulla tapasztalattal! Ki szabadította rá õket egy vastagon szakmai tudást és tapasztalatot igénylõ területre? Na ki? A politika! És attól tartok, ez nem kizárólagosan a repülésre vonatkozik, hanem sajnos mindenre. Ha ez szerinted populizmus, hát legyen. De akkor a mindenkori regnáló politikusok mik?"
Szoval ameddig ezek nem tunnek el jobbikkal lmp vel es a tobbi szarral egyutt es a fejekben nem lesz valtozas addig a MUTYIK es a LOPAS orszaga leszunk ennyi
A kormány 2011 novemberben kiadott egy dokumentumot a Malévról, amit itt megtaláltok: Fehér Könyv
Érdekes olvasmány az elmúlt évek sorozatos hibáiról, amik ide vezettek. És ezek "csak" azok a dolgok, amiket le mertek írni, mi minden lehetett még a háttérben???
Ne érts félre!!!!!<#falbav>#falbav>
Rühelem, mint a szart!<#action>#action>
De abból a pénzbõl ami náluk van, abból simán mûködni tudna minden!!!
btw most õk is a földön vannak? vagy csak a közeli szomorú jövõképet írtad le nekem
A BASE-s Embraerek külön cég, csak szerzõdéses ráhordói voltak a Malévnak. Na velük is jól kibasztak most...mehetnek szépen csõdbe õk is szép csendben. 😞
A Csányi és társai tudnának venni már egy pár darabot...😞
(Ha lenne némi hazafias érzelem világuk Õk simán helyre bírnák hozni a rendszert! De már azok is elspricceltek!! Megértem Öket!)
és mi van a a 3 db. emb-120-al amit a Budapest Air Service üzemeltet? õk valami MALÉV leányvállalat mert õk is malév callsign-al jártak