Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Carenado Cirrus SR22GTSx FSXre készülõben forrás pcpilot.hu

Hypo
ehhez fsx nek koze sincs ez abbol fakad hogy a CaptainSim cuccok szarok, marmint az FMC juk autopilot nem egy szinten van mondjuk level d vagy pmdg-vel.

Ha az ujra install nem segit es mindent jol csinalsz akkor sajnos nem sokat tudunk tenni.

Minden repteren ez van vagy csak bizonyosnal?1 Hivatalos forumon?

Köszi,remélem õk maradnak! Ha lesz bármilyen infód, kérlek oszd meg velünk.
exTrem
Sajnálatos, hogy ennyire piacorientált lett 😞

Mindent így csináltam,ahogy a tutorialban is van,hiszen a Level-D 767 FMC programozás is hasonló és nem elõszõr repülnék ezekkel a típusokkal. A gépek újratelepítése nem oldja meg a problémát,mert már próbáltam, frissítés a CS 757-hez meg csak a 4.3-as van,a többit nem tudom feltenni,mert nincs rendelési kódom. :-( A 767-hez meg egyáltalán nincs semmi frissítésem. De nem hinném,hogy ez lenne a probléma,mert eddig ilyen téren soha nem volt vele baj! Szerintem az FSX zavarodott már meg és az okoz neki valami galibát és attól félek,hogy újra kell telepítenem mindent! :-(
Papirzacsi
Aki komolyan fsxezik és/vagy fs9ezik és áttér a flightra, az meg is érdemli.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
nem mi vagyunk a célközönség, ez olyan mintha azt mondanád a Stevie Wondernek hogy milyen jó az új lcd monitorod.

macleody
Mega.

PMDG 737 NGX-el repülök, külsõ nézetben piszokul zúg valami, mintha az APU vagy valami mûszer lenne. Nem lehet ezt valahogy kiiktatni? Felraktam a Turbine Sound System 737-eshez való hang cuccát, de ez a zúgás teljesen elnyomja a hajtómûvek hangját flyby nézetben.
exTrem
Hó végén jön a Flight. Nagy vagy nagyon nagy bukás lesz ? 😊

Hypo
Csak megkérdem, gondolom execute megvolt mikor beirtad.

Fussuk át gyorsan:
0. align the IRS
1. position page-en beírod hol vagy
2. route page-en beirod az indulási és érkezési reptér kódját ( ha van már mentett planed akkor itt "send request")
3. dep/arr kivalasztod a pályát
4. ACTIVATE
5. NAV page-en cruise alt.
6. PERF page

Jó kis CaptainSim FMC tutorial

Ha mindent jol csinaltal és igy se akkor javaslom letorolni a gépet és ujra rakni az összes frissítéssel

Na ezt a két képet csináltam,a felsõ a SID eljárás,az alsó pedig a STAR és ahogy látható nincs runway,pedig megadtam neki a DEPAR-ban azt is,de semmi nincs a PESAT után. Amúgy egy LHBP-LOWW útvonalról van jelen esetben szó,de másik útvonalnál sem jelenik meg a legs-ben a runway száma,miután kiválasztottam azt és aktiváltam.
[/img]
[/img]
Sziasztok,

Tudnátok mondani valaki, akit megkereshetnék egy meglévõ FSX modell kisebb-nagyobb módosításával, kipofozásával?
(A festés egy része, pár konfigurációs dolog, bugok javítása, ilyesmi... a gép a Travel Air Magic One, szóval nem egy poligonkirály, de lenne vele egy tervem... 😊)

Köszi!

http://www.wix.com/swatopluc/castles

a Budapest Aircraft Service-szel jó viszonyt ápolok, jelen pillanatban is a cég jövõjéért küzdenek. több projektjük is volt a Malévon kívül, kiderül, hogy elegendõ lesz-e az életben maradáshoz.

Hypo
szép bár a marketingja nagyobb😊) en a GLOW-os felfestesektol azert kicsit hanyok mintha sirt volna az operator es a konnyei miatt homalyos...de szép

Clidey
Nem baj...mostmár reagáltam rá... 😊))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
"....ja és egy volt MALÉV igazgató jelentette fel a MALÉVOT....és fektette két vállra....már csak tényeket írok véleményt nem nehogy demagóg legyen...."

Ebbe inkább ne menjünk bele. Nem azon kell hõbörögni hogy fel lett jelentve a Malév, hanem hogy volt OK ami miatt fel lehetett jelenteni - és ez nem az egykori Malév vezér hibája. Sokkal inkább az utána következõ vezérigazgató-áradaté és azoké az egysejtûeké ott a parlamentben.
Ha Mr. Feljelentõ lett volna a vezér a Malév élén a mai napig, akkor ma nem csõdrõl beszélnénk hanem lassú de biztos növekedésrõl-fejlõdésrõl. Talán õ volt az egyetlen a gengszterváltás óta aki nem a pénz és a politika miatt dolgozott hanem a cég JÖVÕJÉÉRT. Ez szúrta a szemét a politikai elitnek, és rövidúton kirúgták. Erre fel alapított egy saját légitársaságot, mely hogy hogy nem furcsamód a mai napig él és virul, és nagy léptekkel FEJLÕDIK. Ez akár a Malév is lehetett volna, ha....

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Az utolsó mondat nem Clidey-nak szól

Muteromnak 28 éves malév szolgálat alatt legalább 15 fõnöke volt, ebbõl kb 5 dolgozott úgy ahogy kellett a többi....volt köztük 28 éves, havi 1milliós fizu, limit nélküli tankolás, szolgálati kocsi, nem egy bírságot fizetett be anyám a MALÉV számlájából hogy a fõnöke gyorsulgatott, kocsit megtörte, vállalat kijavította, egyszer behívta muteromat hogy "képzeld a hétvégén lementem az M7esen a Balatonig meg vissza 180al mentem"...juhúúú, a másik fõnöke a Wiatt vagy kicsoda az meg folyamatosan lecsökkentette a jegyárakat úgy hogy még az anyagköltséget sem fedezte, bezárogatta jegyeladás szinten a járatokat hogy még véletlenül se legyen nyereség, biztos "nem egy helyrõl kapta a fizetését", ja és egy volt MALÉV igazgató jelentette fel a MALÉVOT....és fektette két vállra....már csak tényeket írok véleményt nem nehogy demagóg legyen.

Köszönöm a tippeket. A OneWorld festést már korábban megtaláltam, igazából 700 vagy 600-hoz keresnék.
Clidey
Ja igen, ezt az OneWorld festésemet portolta egy srác FSX alá. Még sosem néztem, de remélem nem változtatott rajta semmit...
Aztán van egy ilyen is, de ez még nem lett kiadva - és van benne pár hiba is, de felesleges szóvá tenni, mert olyan srác csinálta akit istenként tisztelnek az iFly ownerek, így elfogadják tõle azt is ami szar... :-/

http://library.flight1.net/?s=malev+fsx

Ez egy OneWorld Malév livery. Más fajta Malév ha jól tudom,még nem készült Ifly-hoz.
Hypo
Clidey
Nincs errõl információm, de véleményem szerint a földön vannak õk is, hisz a járatok döntõ többségét a Malévnak repülte.
Majd utánaérdeklõdöm a hétvégén, ha addig nem derül ki.

Tudnátok abban segíteni, hogy iFly737 FSX-hez hol találok normális Malév festést? Amit most használok, az a 2004-esé, és enyhén szólva is rondán néz ki FSX-ben?
Hypo
es neked mi az utolso bejegyzesed a legs pagen tegyel mar be par shotot az fmc rol

Hypo
<#taps><#taps><#taps>

Torgyan es csaladja, Viki- Deutch, Fleto, mar csak Vona hianyzik es az Irani legitarsasag

Clidey
Tudom, nem illdomos más fórumokról hozzászólást idézni ide, de Badó mester Index-Pilóta fórumára tett megjegyzése annyira fején találja a szöget, annyira igaz, hogy kõtáblába kéne vésni minden szavát. Sajnos! 😞
Íme:

"Csak egy adalék - a gengszterváltás elõtt (habár akkor is meghintve disznóságokkal) a szakma (repülés) vezetõi, mielõtt vezetõk lettek, eltöltöttek egy-két évtizedet a repülésben, volt fogalmuk, mirõl is van szó (persze a politika akkor is beleszólt). Nézd meg, most kik vezetik a cégeket, a felügyeleti-irányító szervezeteket. Jogászok! Ráadásul sokan életkorukból kifolyólag nulla tapasztalattal! Ki szabadította rá õket egy vastagon szakmai tudást és tapasztalatot igénylõ területre? Na ki? A politika! És attól tartok, ez nem kizárólagosan a repülésre vonatkozik, hanem sajnos mindenre. Ha ez szerinted populizmus, hát legyen. De akkor a mindenkori regnáló politikusok mik?"

Igen,de a departure-nél ha megadom az érkezési reptér runway számát,aktiválom,akkor annak is meg kellene jelennie a legs-ben,de nem jelenik meg. Eddig nem volt vele probléma,de most van és tehetetlen vagyok. :-( Amúgy a Qualitywings 757-ese is ezt csinálja,de az mindig is sz.r volt,azt tudom. De a Captain Sim nem csinált ilyet nálam még soha.
Hypo
ebben az orszagban barmirol lehet irni egy ilyen konyvet az elmult 20 evben semmi se tortent azon kivul hogy vagy a bal oldal igert a semmire aztan hatalomra kerulve lopott, vagy a jobb oldal igert a semmire es hatalomra kerulve loptak.

Szoval ameddig ezek nem tunnek el jobbikkal lmp vel es a tobbi szarral egyutt es a fejekben nem lesz valtozas addig a MUTYIK es a LOPAS orszaga leszunk ennyi

Sziasztok!

A kormány 2011 novemberben kiadott egy dokumentumot a Malévról, amit itt megtaláltok: Fehér Könyv

Érdekes olvasmány az elmúlt évek sorozatos hibáiról, amik ide vezettek. És ezek "csak" azok a dolgok, amiket le mertek írni, mi minden lehetett még a háttérben???
Hypo
legsben az utolos wypoint van benne appr nal van a runway ha jol emlekszem

Az a baj,hogy én bármilyen útvonalat választok,az érkezési runway-t nem hajlandó megjeleníteni a legs-ben,amikor megadom neki.Pedig aktiválom is,de semmi.A start azt beírja,de a runwayt nem. Már újratelepítettem a 767-est is és a 757-est is,de akkor se jó! :-( Lehet FSX újratelepítés szükséges? Pedig annak nagyon nem örülnék! :-(
Hypo
ja persze siman csak o leszarja

Hont
TE!<#boxer>
Ne érts félre!!!!!<#falbav>
Rühelem, mint a szart!<#action>
De abból a pénzbõl ami náluk van, abból simán mûködni tudna minden!!!
Talán másnak is tudnak még kisebb fuvarokat biztosítani (BASE)
btw most õk is a földön vannak? vagy csak a közeli szomorú jövõképet írtad le nekem
😞
Hypo
hát ahonnan a hulyeseg fuj😊

Hypo
NGX+GSX

Clidey
Ezt biztos ide akartad? 😊))))

Clidey
Nem, a Dash-okat is lízingelték. Csak más cégtõl más feltételekkel.
A BASE-s Embraerek külön cég, csak szerzõdéses ráhordói voltak a Malévnak. Na velük is jól kibasztak most...mehetnek szépen csõdbe õk is szép csendben. 😞

Hypo
Csányi?????? na az hianyzik meg a volt partallami kader aki megkapta az OTP-t es egyenlotlen banki versenyben ugy masfel millio munkavallalo szamlajat ingye? Hagyjal mar

Hont
Köszi!
A Csányi és társai tudnának venni már egy pár darabot...😞
(Ha lenne némi hazafias érzelem világuk Õk simán helyre bírnák hozni a rendszert! De már azok is elspricceltek!! Megértem Öket!)
Hypo
Hont
cc.10-11 milliárd Ft?!
a dash-ek amúgy sajátok?
és mi van a a 3 db. emb-120-al amit a Budapest Air Service üzemeltet? õk valami MALÉV leányvállalat mert õk is malév callsign-al jártak
Uraim valaki tudja ,cirka mennyibe kerül egy uj 737es amilyenek nekunk is voltak,illetve azt hogy még mennyivel tartozunk per darab annak a lízingcégnek?egyátalán mióta is voltak nálunk a madarak?