Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hont
<#duhos2><#mf1>
Igazad van!<#nevetes1>
Elszántam magam! Beruháztam egy TrackIR5 Pro-ba!
kiváncsi vagyok rá nagyon!
Majd ha megjön kérek egy kis segítséget a belövéséhez....
No meg hogy melyik pályáról szálljak fel...!<#nyes><#nyes><#nyes>
Szia! köszi az eddigi infókat! A te által készített gépet átküldheted majd és megpróbálok belõle kihozni valamit az áthelyezés kapcsán.
Hypo
ezt meg lehet mondani par evig, de inkabb tessek repulni minek az a nagy valosag amikor a tobbseg meg joy nelkul jatszana a masik fele meg a sok tuning utan azt kerdezi hogy : na most mar van 50fps em honnan dontom el melyik palyarol szallok fel?.....

nem kell ezt tul hypolni rpeulni kell es kesz

Xplanbe semmi gond csak az meg mint a hanyas...a repulo teglakkal

az fs szimulátorok mindegyikén gond van még az effectekkel, színkorrekciót igényelne, laggmentesítést úgyhogy messze még a valóság.... 😞

Hypo
a lenyeg az orajel a magszamnal is fontosabb😊

Állítólag intel prociknál a cache mérete is elég fontos....

Hypo
Az ENB cuccost azt magan fsx en hasznalja az add meg tobb szaturaciot ( neha a sotet helyek meg sotettebek) bloom ot, aztan erre meg egy kis motionblur video editalas kozben illetve a sarkokra kis multiplyos fekete vinnyetta, ahol meg esetleg akad picit azt ki lehet simitani az editaloban, egy masik videojaban flytampa loww on megy ott latszanak a microshutterek neha,

de szep majdne 5 gigaig felhuzva a proci mert hat CSAK AZ ORAJEL SZAMIT igazan

Leo747
Szia Robi92! Engem is érdekelt a probléma és nemrég sikerült megoldani, hogy az FSX-ben, a POSKY B747-nél is mûködjön a default B747 VC-je. Kicsit trükkös a dolog, így a javaslatom az, hogy elküldöm neked a komplett gépet (Singapore Airlines változat), ha neked is jó így és megkapom privátban az e-mail címedet.

Ombika
Azaz a videot huzta fel , mikor mar keszen volt?
nvidia karival tolhattak amugy alapbol az FSX-et?!

Hypo
szerintem ez valamelyik orbx scenery, azok igy neznek ki csak erre meg ra tett egy lapattal az ENB.

készitõ válasza:
i edited a small bit and using ENB bloom. 😊))))))

Ombika
DE mi a szosztol ilyen kurva eles a taj?! 😞
VGa,ram stb?

értem köszi.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Papirzacsi
Nem a letöltésért kell fizetni, hanem azért, hogy tartósan használhasd. De ez le is van írva.
"GSX Try-Before-Buy product. You will freely download a Demo version, that will work in full at all FSDT airports, and with a couple of default FSX airprots. The Demo can be unlocked by purchasing the product, directly inside Flight Simulator. Refer to the fsdt_install_guide.pdf document found under the fsdreamteam folder under the FS folder after the installation for more details."

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Üdv!

Már látom hogy megjelent a GSX (Ground Services X)
Innen letölthetõ: http://www.fsdreamteam.com/products_gsx.html
viszont le lehet tölteni de oda van írva: The product cost is 29.90 EUR
Akkor most hogy van ez ?

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

nézd meg ezt, szerintem hasonlít ahhoz a vidihez mint amit hont rakott be:
http://www.youtube.com/watch?v=gF2tLY-Kk50&feature=fvsr

és ez egy Alienware 4,5 Ghz CPU -n megy. Aminek elég durva ára van. :S

Hypo
Accu-Feel: Core FSX Enhancement

Hypo
azert van itt mas is😊 ENB vel szarra van effektelve az egesz, megmondom oszinten nekem igy a taj sokkal plasztikussabb mû, aztan a sotetetites stb, szoval ha most csak a latvanyt nezzuk nekem ez nagyon editalt, de igaz nagyon szep smooth, de ilyet azert boven latni. nem kell ehhez 5 giga.

Ombika
Ezt pontosan milyen gepen futtattak?

Hont
Ohh... Most nézem, ezt már régebben kiveséztük...
Elnézést!
Péter! Ha erre jársz töröld legyél olyan szíves!
Köszönöm!
Hont
sziasztok. Hogyan lehet elérnem azt hogy leszállásnál visszaszámláljon jelezve ezzel a közelítésnél a magasságot ,földetérés elõtt??? az fs passanger meg az ismtennek nem akar menni 😊 jó éjt srácok!!!
[HUN]FaTaL
Rakd állóhelyre és gurulj a pályához. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogyan lehet az alap 747-es VC-jét átrakni a Posky bármelyik 747-esébe? Én már láttam videóban, hogyan csinálják és nagyjából meg is csináltam csak nálam sehogy sem jelenik meg a pilótafülke, így tõletek egy érthetõ magyar leírást kérnék, hogyha lehetséges. Remélem valaki fog majd válaszolni.
Vagy megpróbálkozom régebbi Tököl afcad-dal, hátha segít.
Nem, újratelepítettem az FSX-et, de nem nagy gond, keresek más indító repteret, mert a scenery egyébként szép.
Ez a phenom x4 955 hogy teljesít? Most akarok gépet újítani, és ilyen procit néztem hozzá, az alaplappal viszont fel lehet húzni 4,8 GHz-ig lehet húzni...
Hypo
hm sajnos ez nem az a feature mint mas ujabb sceneryknel ahol eleve nem rak a palyara hanem az ucso STOP helyre a palya elott😊)

Esetleg regebbi fent maradt? mielott felraktad torolted a regit?

Köszi, de az új Bp. (2.0) sceneryben bármelyikre teszem, nem áll tengelyen. Sõt pálya mellett áll. A régebbivel (1.50) nem volt ilyen probléma. Már máshol is olvastam errõl, csak nem tom már hogy hol.
Hypo
Ifly FSX hez http://www.simulshop.com/product_info.php?products_id=915

Hypo
Hypo
😊)) hatha olcson hozza jut akkor nyugodtan mehet az ACC annyira azert nem rossz😊

[HUN]FaTaL
Én csak a deluxet venném és letölteném hozzá az SP2-t , ami ingyenes. Az Acc árát meg elkölteném értelmes addonra 😄 (Az acc kiegészítõlemez a deluxehoz)

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
ACC ban benne az sp2 FSX+ACC

Most szeretnék ismerkedni a programmal.Melyiket érdemes belõle megvenni?A deluxe editiont v az accelerationt?Olyan nincs amiben már sp2 benen van (deluxe-ba ha jól tudom sp1 van, acceleratorba nem tudom melyik)?
Hypo
arra gondolsz ha LHTL actual runwayre rakod? rakd vagy a 14 vagy 32 szelttõl függõen.

Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy Bp V2-nél a Tököl rw-nél megfelelõ helyre kerüljön a gép?
Hypo
Persze igaz amit irsz, és igen erõforras pocsekolo szar, de sajnos ez van, és evek ota mennek a forum postok, ez van ennyit tud kár ezen ennyit pörögni😊 Akinek jo ugy az megy vele akinek nem az nem megy vele😊

Itt a többség szamara szerintem I7 még nem opcio szoval toljuk amink van es megy ahogy tud ennyi.
Mondjuk mindig kell kompromisszum. Ebben nagy segitseg az FS9

Stauff
Ahogy én eddig kivettem az FSX-nek csak a CPU órajele számít igazán. Nem igazán skálázódik a teljesítmény a CPU magok száma szerint... szinte mindegy, hogy 2 magos, 4 magos, 6 magos rendszerrõl van szó... csak a nyers erõ számít órajelben mérve.

Ez bizony pedig hatalmas pazarlás az erõforrásokkal, hiszen a "teljes élményt" biztosító vas már olyan, hogy ennél gyengébb konfig is elvisz bármilyen más mai játékot maximum beállításokkal fixen konstans 60fps sebességgel. Az FSX-et, addonokkal megpakolva még ez sem viszi úgy, hogy ne menjen 60fps alá a teljesítmény!

Én néztem, hogy izzasztó helyzetben miként terheli meg a magokat. Egyetlen mag pörög 100%-on és egy másikat még meghajt kb 20%-on. A többit békén hagyja. A 4GB RAM-ot nem nagyon tudja megenni és az 1GB VGA memória is elég neki. A Full HD felbontást egy GTX460-as VGA simán kirajzolja, ezzel sincs gond. Viszont a proci ha csak 3.2 Ghz körül megy akkor az gáz...

Az alant linkelt videónál azt az i7-es procit 5 GHz fölé kellett hajtani, hogy ilyen szépen meghajtsa az FSX-et. És ezt több más videó is igazol... szinte csak a 4.5 - 5 GHz körül kezd igazán stabil lenni a sok számítás miatt.

Ha pedig valahol, akkor az FSX-ben jól ki lehetne használni a több magos rendszerekben rejlõ párhuzamosítást. Lehet ez Intelen kicsit jobb, de nekem AMD-n nem használja ki a 4 magot. A Phenom II X4 955 Black Edition procim most alap órajelen fut, mert más játéknál nem kell több a teljes pompához. De egyszer már el tudtam vele menni 4.6 Ghz-ig (csak nem volt türelmem kitesztelni a megfelelõ feszültségértéket mellé, amúgy stabil volt, de 12 óra teszt után bakizott). Na lehet a napokban nekiállok megint tuningolni és megnézem mennyit jelent ez az FSX-nek (a többi játéknak nem sokat számít a VSync miatt ami fixen 60fps-en tart mindent).

CptSAB
gõzöm sincs, volt e már róla szó, érdekes:

GSX
zstomi
A Delta és az American airlines után a Hainan is elrepül...

http://www.airportal.hu/spotter-forum/viewtopic.php?f=7&t=6667

Nekem egy imac em van de natívan csak az fsx miatt win7 64bitem van,részt vehettem a betateszt ben.3 as procim van 3.6ghz 12 giga 1333mhz ddr3 ram van benne és egy radeon hd 5670 videokari,de ez csak 512 megabyte os.A flight ot az elsõ nekifutásra a gép álltal beállított grafikai beállításokkal néztem meg,ez kb minden grafikai beállítás medium állása.
szépen futott akadozás mentesen.mindent full ra rakva viszont eléggé döcögõssé vállt.éppen úgy mint az fsx.
ja és a fák továbbra is okádékok...😊pga tour golf feeling...
"Addig is gyûjthetõ a pénz a számítógépek fejlesztéséhez. A Microsoft szerint a következõ hardverrel már jól fut, alacsony grafikai beállításokkal:
Processzor: Dual Core 2 GHz
Videokártya: 256 MB saját memóriával, shader 3.0 (DX 9.0c támogatás) képességgel
Merevlemez: 10 GB Hard Drive space
Operációs rendszer: WinXP SP3
Memória: 2 GB

A teljes élményhez már egy jóval izmosabb „vas” szükségeltetik:
Processzor: Intel® Core™ i7 960 @ 3.20GHz, vagy AMD® Phenom™ II X6 1100T 3.3 GHz vagy magasabb frekvenciával
Videokártya: ATI Radeon™ HD 5870, NVIDIA® GeForce® GTX 560 vagy erõsebb
Merevlemez: 10 GB
Operációs rendszer: Windows 7 64-bit
Memória: 6 GB"
Forrás.
Hypo
29 én jön ki

Milyen szintû a flight gépigénye FSX-hez képest, aki használta már tapasztalt vmit, jobb erõforrás elosztást egyéb...?

Ebbõl a szempontból nem túl szerencsés az fs, mert többi "játék" vagy akár a szimulátorok, viszonylag kisméretû pályán funkcionálnak, az fs meg ugye elég sok mindent kell hogy megjelenítsen.

Már vannak ilyen gépek, csak kicsiny országunkban elérhetetlen áron kaphatóak...
Akkor még a jövõ zenéje egy valóságos nem akadozó fs....

A válasz egyszerû:
Tereptárgyak, talaj, domborzat, idõjárás, repülõk, földi- és vízíjármûvek betöltése. Ez nem is lenne nagy dolog, de az FS végzi a légi-irányítást, az AI repülõk vezetését és bár nem látod, de egy repülés során rengeteg számítást végez a processzor ahhoz, hogy minél valósághûbb legyen, plusz komolyabb addon gépeknél egy rakás egyéb funkció van, amik megint csak a procit terhelik.
Durva hogy a flight simulatorok, minden milyen hardware-en futnak laggolnak, ezt nem tudom mért nem tudják megszüntetni, a microsoft flight is laggos.