33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#22334 Valaki megvette már az ORBX Anglia-t?
-
#22333 és milyen szép
nem hagyom bántani el a kezekkel :)))))))) -
#22332 te mirol beszelsz de most komolyan??? mar érdekel egy ideje eloszor is ezek nem vadaszgepek baszod , ketto azert megneznelek egy igazi J3 cub ban egy rovid palyara leszallasnal picit szeles iudoben szerintem Sirnal hogy miert nem a BIrd Dog van a segged alatt. Volt szerencsem repulni egy uriemberel itthon aki anno vietnam felett ilyenekkel ment sot le is lottek :) O vele beszelgettem a geprol es azt mondta minden pilota szerette oket, jo kezelheto, furge strapabiro kis gep, jo kilatassal, kello erovel es ami fontos kurva jo flaps el. A szimulator valtozat sose lesz olyan mint az eredeti de ez a verzio nagyon jol sikerult, mar ami a valosaghoz valo hasnolosagot illeti. Pl kozelebb all a valosaghoz mint mondjuk a Cheyenne, b200 katana es a tobbi kiegeszito, azert mert mondjuk a katanaba nem raksz olajat es megall ettol meg ugy megy mint egy tegla. De nem kell repkedni ha neked nem tetszik csak ne ugy allisd be mintha a gep tehetne arrol hogy neked nem tetszik:) neked az jon be hogy olajat cserelsz masnak meg az hogy pci eldugott repterekre megy izelsek es pofnok
-
almostatys #22331 Ezt már láttam,de ez csak blast,nem? Maga a hóesés kellene,hogy élethűbb legyen,mert az FSX default havazása elég gyatra. -
#22330 :DD -
#22329 minek neked flaps? az utazósebessége is felér egy STALL állapottal -
#22328 az se rossz bar az tetubb:)) meg az alapban ugye no flaps -
#22327 akkor már inkább a Cub;) -
#22326 hát mert neked ilyen katanak jonnek be azert:)) Birddog szerintem nagyon hangulatos, a rep model is jo, flaps nagyon effektiv jo kis gep -
#22325 nekem a birddog nagyon nem jött át... olyan szimplás
zafir az jó volt, háevör.. -
#22324 safir -t szeretem meg a birddog ot is -
#22323 Jaja, láttam hogy nyomtad a lálykot egyből! :)))
Hát nem tudom, nekem egyedül a Safirjuk van meg, azt tényleg hibátlan cucc. A BirdDog-ot sosem próbáltam a Pittset viszont ha jól emlékszem igen. Na az katasztrofálisan szar volt, persze nem grafikai szempontból. Szóval erősen dilemmázok melyik változatot szerezzem be, az OctopusG-set vagy ezt...mert ugye az oroszoknak a Wilgája az kibebaszottjó mind grafikai mind FD szempontból. Ők egyedül a hangot baxták el, de ahhoz meg lehet letölteni másik, autentikusabb hangot, ami tökéletessé teszi az összképet. -
#22322 :) likeoltam is FB-n Sibwings nem rossz:) -
#22321 Hohohohóóóóó!!!
Éroszoft Ankettőék vetélytársra leltek!! Most akkor melyiket szeressem jobban?? :))))
-
metaxx #22320 Esetleg ez? -
almostatys #22319 Sziasztok! Nem tud valaki esetleg FSX-hez realisztikus hópehely effektett a default hópelyhek helyett? Valahol egyszer találkoztam egy oldalon ilyennel,de már nem tudom melyik az az oldal. -
#22318 azt már felzabálta a nemzeti együttműködés csodás rendszere.... -
#22317 peeersze.. kábé mint a 6:3
van rá esély:))))) -
bur07 #22316 Esetleg valaki használja qualitywings B757? Az lenne a kérdésem,hogy a hmű inditást nem lehet manuálisan indítani? Mert állandóan cut off automatába mozog, ha meg van a N2 vagy N3 fordulat.. Remélem érthető voltam.
Köszi -
perko #22315 Malév is lesz? -
#22314 oks... csak kérdeztem;) -
#22313 Nem. Viszont lesz. -
#22312 malévnak volt katana-ja? -
#22311 hamarosan...
-
#22310 -
#22309 -
metaxx #22308 Hungarian VFR Airports – vol 1 FSX-re
-
metaxx #22307 Ingyenes EPGO Goraszka reptér FS2004/FSX-re
-
#22306 http://www.rexlatitude.com/Home/ -
#22305 csak megvan
-
#22304 na ezt jól megtanácsoltam ,nálam sem működik -
#22303 ,mondjuk ,ha a joyodon készítesz egy * new macro.. -t vagy *new key press ... -t ,akkor talán egy gombnyomásra működik a kombó . -
#22302 Pedig mukodnie kene "...Shift + E + 2 will open the forward cargo door
Key Assignment of tailhook will open the aft cargo door...."
-
almostatys #22301 Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogyan kell kinyitni a Level D 767-nek a cargo door-jait? A Shift+E+2-re nem reagál semmit,egyfolytában csak a cabin door nyílik ki,de a cargo az nem. Egyik nap sikerült az előbb leírt billentyű kombinációval kinyitni,de azóta nem sikerül és ha megnyomom ezt a három billentyűt,akkor a VC-ben a kijelzők összekuszálódnak és duplán jelenik meg minden a kijelzőkön és csak a cabin door nyílik ki. -
#22300 Akik anglia felett repkednek ,nekik ajánlom a csomagot ,az ORBX ,az egyik ,hanem a legjobb tájkép szerkesztő csapat .Aki várni tud ,az várjon ka-rá-csony -ig , mert mindig van 50 % engedmény .Bár nem biztos ,hogy minden termékből .Tavaly az Orbx - FTX: Australia SP4 volt 50 % engedménnyel . -
#22299 Orbx - FTX: EU England -
#22298 -
#22297 azok a VA oldalarol tolthetoek le tagoknak Az osszes tipushoz amit hasznalunk legyen az free model vagy fizetos. ami van avsimen az a publikus FSX verziojahoz tobb is van panel el egyutt privatban keress meg.
-
alien1313 #22296 Az általad használt ingyenes (Original model by Milton Shupe, Scott Thomas, and André Folkers) FSX modelhez Te melyiket használod, mert csak 2002 és 2004-es repaintokat látok, sőt Aerosoft-hoz való is van köztük. -
#22295 http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=alaskan+winds&CatID=root&Go=Search