Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tud segíteni h mér nem kezd el emelkedni (PMDG 737 700 NGX) amikor bekapcsolom az ALT HOLD-ot és az autopilotát (CMD/A) is . Ja és mi az a cmd/b, cws/a és cws/b. Köszi
hungaro
Nekem ilyen gondom nincs, nem vagyok a húzás híve! Inkább veszek nagyobbat! 😊 Egyenlõre úgy tûnik megoldódott, de nem értem, hogy mi feladata van, mert felülírni nem írt semmit.

Hivatás az Életért!

Nekem is ez volt. Egyaránt segített a DLL. Mostmár tökéletesen mûködik. Egyébként megjegyzem, érzékeny a hardwerek OC-jára a játék. VGA-m felhvolt húzva mindig errorozott a játék. Alapon már jó is volt.
Hypo
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/zenes-malev-bucsu-2/

Nekem is volt ilyen problémám, és nekem segített ez a DLL.
Egyébként nagyon sokan az FS-re esküdnek, köztük én is 😊
Nincs mit, nekem mûködött amit írtam tehát az UI Automation Core.dll és egyébként neked mûködik ? Ha próbáltad írj vissza.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Hypo
dx10 ahogy az interfacen is irva van PREVIEW szoval en hanyagolnam

hungaro
Köszönöm válaszod, meg próbálkozom vele!<#papakacsint>

Hivatás az Életért!

Érdemes FSX alá XP alatt behackelni a beta DX10-es cumót?Szebb lesz annyival v ne éri meg?
exTrem
Iszonyatosan jó 😊

Clidey
X-Plane.hu

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nekem is volt ilyen hibám,szinte mindig amikor újból telepítem a játékot akkor ezt fel kell tenni: UI Automation Core.dll a játék fõ könyvtárába.
Letöltés:
UIAutomationCore.dll

Vagy ha nem mûködne a link akkor:
http://www.robbonline.se/

Egyébként valaki próbálta az X-Plane 10-et ? Mivel jobb mint a Flight Simulator X ? Optimizáció,Grafika,stb ? Aki próbálta és leírja hogy milyen annak köszönöm a beszámolót róla.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Hypo
NYAMI😊

bondi
Hidd el uezt csinalta nekem is a pmdg. Nezd meg hogy alaphelyzetben a foldon remegnek-e a yokeok. Ha csak kis mozgasuk is van, ugy hogy nem nyulsz a joystickhez, az mar eleg ahhoz hogy felulbiralja az autopilotot, es allandoan leteritse az utvonalrol. Recalibrate, es kb 5-10% deadzone az alaphelyzetnel....

Hypo
lehet bar meg nem hallottam virusrol ami az autopilotokat tamadja😊) de valami gebasz lehet nalad

Hypo
persze ezert mondtam hogy ehhez nem kell kulon cucc, FAQ OPTIMALIZALAS felismeres

Biztos,hogy mindent jól csinálok,hisz nem elõszõr repülök ezekkel a gépekkel. Én sem értem,hogy mi lehet a probléma,viszont egyik nap felugrott valami vírus ablakocska és a listájából töröltem mindent,lehet abban volt valami kis progi vagy valami,ami miatt egyszerûen nem képes mûködni a captain sim és a pmdg gépek autopilot-ja!? Vagyis mûködik,mert be lehet nyomni az autopilot gombot és világít is,csak egyszerûen nem követi a gép az útvonalat. Eddig nem volt ilyen,de most van. :-(
Lehet hétvégén újra kellene tennem az egész windows-t és FSX-et az addon-okkal,de ehhez most baromira nincs kedvem! :-(
Errõl eddig nem tudtam, szóval nekem ez újdonság, de szerintem vannak még hozzám hasonló kezdõk, akiknek ez még új.
Hypo
Texture Max Load Editor ehhez minek program?? fsx.cfg kiynit atír és kész

Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezeket a programokat:
Open Clouds
Texture Max Load Editor
spyy55
<#nevetes1><#vigyor2>BEHALOK!
#19569: Reinstal!

Hypo
<#taps>

[HUN]FaTaL
<#idiota><#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

Clidey
FATAL, téged kérdeznek! <#zavart1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
eredeti?

hungaro
sziasztok! Lenne egy problémám amiben a segítségetek kérném! A probléma, hogy FSPassengerrel "játszom" és mikor leszállok kiakarok szállítani fatal erroral lefagy, valami megoldást tudnátok rá, hogy nem fagyjon le? Kb. 20óra repülés veszett így el.

Hivatás az Életért!

Hont
Igazat megvallva én soha sem CaptainSim sem Wilco-t nem próbáltam...
VOR/NDB hez a default jó volt, meg néha egy kis PMDG de most kizárólagos iFLY mizéria van...😊
Hypo
ha ifly lenne azt mondanam lehet de CaptainSim nel ennek ehhez semmi koze

Hont
Esetleg trimm?
Hypo
1. minden jol van beallitva? FMC stb?
2. A joy akkor szamit ha elkezd ugralni es ez lekapcsolja vagy felulirja az auopilotot

de mondjuk en meg nem lattam olyat hogy kulonbozo addonok autopilotjai nem mennenek ott valami nagy gebazs lehet vagy valamit esetleg rosszul csinalsz, van az FS sajat autopilotja de addon gepeken mas ez.

Ok,de mi köze van a Joy-nak az autopilothoz,ha én azt egérrel kapcsolom be 3D pilótafülke nézetben?
Amúgy a Wilco Airbus-nál már mûködik az autopilot,pedig semmit nem csináltam vele,de a Captain Sim 757 és 767 gépek nem reagálnak az autopilot-ra semmit.Benyomom,világít is,de nem követi az útvonalat a gép,még ha újratelepítem ezeket a gépeket,akkor sem. :-(
Hypo
hat igaz, de szerintem nagyon profi cuccaik vannak en nagyon birom megvan az osszes.

spyy55
én bárhogy próbáltam FSX-et, még a decemberben felhozott és teljesítményben felhúzott config mellett is élvezhetetlen, és visszatértem inkább a jó öreg...

Hypo
ja nem rossz tipikus carenado azert inkabb a RealAir Duke, plane a turbo az a kiraly😊

Hypo
😊)) én is anno onnan rendeltem simw.com rulez😊))

spyy55
Belgiumból 2 hét (se)! A beállítás totál egyszerû. Én csak kis gépeknél használom 😊

Ez meg fincsi 😊

És mi a véleményetek?

http://www.youtube.com/watch?v=tbs0myDheaM

Eszetlen élethû....

exTrem
Volt már róla szó, nem is egyszer 😊

Egy kis off. Ismeri valaki ezt?

bondi
Kalibrald ujra a joyodat! Nalam is ez volt, sajnos egy ido utan mindig ujra kell kalibralni, hogy ne legyenek az idiota tuskek, amik megzavarjak az autopilotot!

Hont
Szia!

A FAQ-ban minden infót megtalálsz!
Egyébként a legfontosabb oldal a :http://www.lhsimulations.hu
De sok cucc van a :Flightsim és a Avsim oldalakon is!
Hali!!!Valaki nem tud olyan oldalt ahonnan ingyen reptereket lehet letölteni!!!Elõre is köszi!!!
Hont
Igazából nem nagyon néztem utána...170$ a naturalpoint.com-on.
Jön haza egy ismerõsöm és öt kértem meg, hogy ha tud hozzon egyet...
Remélem nem felejti el...:S
eyecandy
És mennyi vót? Gondolom körbejártad...

Üdv!

Valaki nem tudja hogy az FSX-ben az alap Boeing 737/747 -es gépeknek hogy lehet ki nyitni az ajtót ? Tehát: csomagtér,hátsó bal,hátsó jobb azt tudom hogy a main door -t (fõ ajtót) SHIFT+E de a többit ? Segítséget elõre is köszi.

Sziasztok!

Szerintetek most a gépeim miért nem követik a beprogramozott útvonalat,miután benyomom az auto pilot-ot? Egyik gépem sem hajlandó követni,se a Wilco Airbusok,se a PMDG gépek,se a Captain gépek! Eddig mûködött normálisan,most meg elkezdte ezt a baromságot! Imádom,hogy az FSX mindig úgy mûködik,ahogy éppen kedve tartja! Van valakinek ötlete?
Hont
Igen, mintha rám illene egy kicsit!😊😊
De mint írtam, van benne igazság!😉
Ha megjön, mindenképp jelezni fogom!
Bár szerintem legalább egy hónap...
Hypo
hát ha magadra vetted legyen én általánoságban mondtam.
TrackIR ben nem fogsz csalodni mind fs9 et mind fsx et feldobja, kezelese meg lofax szoval nem kell aggodni.

FSXben kicsit jobb elmenyt ad foleg ha van melle EZCA, de 2-4 fps csokkenest okozhat. ennyi.

na megjon szolj ha valami nem stimmel.