Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, nem szándékozom a közeljövõben FS9-FSX konverziót csinálni a többibõl.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Már régebb óta meg van a szimulátor, sajnos újra kellett telepítenem.
Egy kódot kér amit nem találok sehol a dobozon se.
Esetleg ezt a kódot hol találom meg? ( a játék eredeti )..
Régen mûködött de nem tudom, hogy-hogyan csináltam.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Szeretnék segítséget kérni! FSX telepítés után maga a program szépen mûködik, kivéve ha repülés közben valamelyik panelt pld..GPS-t szeretném megjeleníteni, az nem látható. Ehez szeretnék okosságot, tanácsot.
A kép egy samsung Tv-n 1600*1200 felbontásban van és a szim is.
Nemcsak az OneWorld-öt csináltam meg hanem a többit is, csak keresgélned kéne picit.
A PMDG "gyári" Malév festése egy szutyok csakúgy mint anno az FS9 verzióé, de mivel nem használom, így én nem is fogok hozzá csinálni rendes Malév livery-t. Majd a McPhat elintézi. Szerintem jó lesz az is nagyon.
<#wink>#wink>
Nagy sajnálatomra azonban ezek a review-k legtöbbször talán csak fikázásnak tûnnek...pedig én csak próbálom objektíven leírni a tapasztalataim, nem úgy mint a nagy portálok szerzõi; ott gátlástalanul elhallgatják az adott add-on gyengeségeit, esetleg elintézik egy ejnye-bejnyével és kész. De végülis érthetõ: hisz belõlük élnek voltaképp õk is... Én viszont nem. 😄
Tiltakozásul visszahozzák a gépeket Budapestre
Virtuálisan visszahozzák a Malév korábbi, 22 gépbõl álló flottáját repülõszimulátor-rajongók vasárnap Írországból, Izraelbõl és Svédországból. A European Express virtuális légitársaság által meghirdetett online repülés keretében Shannonból, Torp-Sandefjordból, Dublinból és Tel-Avivból repülnek a pilóták Budapestre, amihez a hátteret az International Virtual Airline Organization (IVAO) szerverei adják. A 2004-ben alapított European Express ezzel a közös virtuális repüléssel tiltakozik "a gazdaságpolitika ellen, amely a Malév csõdjét okozta, és emiatt magasan képzett szakemberek egzisztenciáját lehetetlenítették el".
Nekem is most volt idõm elolvasni reggel, de nem bántam meg, hogy nyugodt körülmények között tudtam tanulmányozni! Remélem ahogy idõd engedi kapunk még hasonló értékeléseket Tõled!
Köszi!😉
ahogy Hypo is kiemelte: ."ez a FD egy szép nagy adag fos" beszarás😄
A Malév OneWorld festést meg le..arom ki csinálta Ifly-hoz,a lényeg,hogy szép lett és gratulálok az illetõnek,aki azt elkövette! :-)
Hogy a OneWorld festést meg ki csinálta iFly-hoz, háááát...
A McPhat legalább precíz, te meg nem vagy az!
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Pár éve együtt voltunk orvosin, akkor még Fokkeren kapitánykodott...jól elsztorizgattunk, nagyon jó fej, kár érte (is)... 😞(((
Hát ez jó...! 😊)))
"...Minden gép farokszárnyának ..."
Farokszárny azmiaz?? <#wow1>#wow1><#nyes>#nyes>
McPhat studios a HA-LOH festését elkészíti a PMDG737-hez.
Terrence Klaverweide válasza a kérésemre:
"You know what? I think we should pay tribute by releasing a Malev livery.."
Ez 2 hete történt, ha minden igaz már készítik, dátum még nincs a megjelenéshez és azt sem tudni, hogy ingyenes lesz-e vagy belerakják valamelyik fizetõs WA csomagba. Ha ez utóbbi történik akkor lehet rá jó sokáig várni mert valami gond van a McPhat és a PMDG között. Már 4 WA csomag készen van, ami 16 festést jelent, de nem tudják valamilyen jogi vita miatt megjelentettni. 3 db ingyenes festést már kiadtak a honlapjukon!
Ez a Szuhoj tényleg egy élvezhetetlen szar, a Pitts nagyságrendekkel jobb-repülhetõbb...
Köszönjük Maestro az újabb briliáns review-t! És nem utolsó sorban a reviewknál nem megszokott végre un editált screenshotokat, EJJ DE SZÉP AZ A PÉCS!
Hát igen a külcsin az nem minden imádom ezt a részt:"......ez a FD egy szép nagy adag fos!" 😊)
Ezúttal a ma megjelent Alabeo Szuhoj 26-ot vesézném ki egy kicsit.
A cég nemrégiben megjelentetett Pitts S2 tapasztalatain felbuzdulva - melyek az FSX korlátait leszámítva meglehetõsen kellemesre sikerült véleményem szerint - döntöttem úgy, hogy adok egy esélyt ennek a Szu-26-nak is.
Tettem ezt már csak azért is, mert mégiscsak közelebb áll a szívemhez ez a robusztus orosz technika mintsem a jenki pöttömke. 😊
A gyors install után felraktam a már szintén elérhetõ ingyenes festéseket is, csak hogy teljes legyen a vizuális gyönyör, s csak ezután rajtoltattam el az FSX-et magát. A kiinduló reptér természetesen nem is lehet más mint a nemrégiben közkinccsé tett LHsim Pécs-Pogány FSX alá elkészített verziója. Az apronon álldogálva körbenéztem a röpcsit kívülrõl-belülrõl. Röviden-tömören: hibátlan. Sem a 3D modellezésre sem a textúrákra nem lehet panasz - bár ezt már az elõzetes preview képek alapján is megállapíthattuk hetekkel ezelõtt. E téren elsõrangú munkát végzett az Alabeo, de ezt már megszokhattuk - hisz a Carenado vadhajtásáról van tulajdonképpen szó. 😊
A puding próbája az evés, mint az köztudott, így miután kigyönyörködtem magam a részletekben, beröffentettem az M-14P kilenc hengeres közel 400 LE-s csillagmotort. Nem vártam egy csodát, de mivel a Pitts hangja viszonylag jól sikerült, így számítottam egy átlagnál picivel jobb hangra. De sajnos jött a döbbenet...szegény Szuhojnak olyan hangot sikerült gyártaniuk Alabeoéknak hogy az siralmas. Az igazi Szu-26-nak eléggé tekintélyt parancsoló jellegzetes hangja van, de ennek a szerencsétlen FSX verziónak...hááát...nem is tudom mihez hasonlítani...egyszerûen köze nincs nemhogy Szuhojhoz de még csillagmotorhoz sem. Egy fostrágya úgy ahogy van! Hát nem ezt vártam na! 😞 Én nem értem mi ütött manapság a developerekbe...képtelenek egy jó hangot összedobni az amúgy vizuálisan tökéletes cuccukhoz...lásd Aerosoft Wilga szintén hasonló gyermekbetegséggel küzd... Vannak tíusok ahol nincs túl nagy jelentõsége a motor hangjának (lásd tucatcessznák) pontosabban egy jól megkomponált hangot fel lehet használni 5-10-15 röpcsihez is. Esetünkben azonban egy jellegzetes dübörgõ hangot kellett volna valahogy összehozni, amibõl sajnos nem jött össze semmi. hatalmas csalódás, egy nulla az egész.
Miután jól kisopánkodtam magam szegény M-14P gügyögésén, gyorsan kigurultam a pályára, s kis melegítés után nekirugaszkodtam - lássuk mit tud a bringa a levegõben!
Sajnos pár perc után itt is realizálódott bennem a csalódás: ez a FD egy szép nagy adag fos!
A gép roppant hamar elveszti a sebességét függõleges figurákban, a Pitts-el még úgy-ahogy kivitelezhetõ dobott figurákat viszont abszolúte nem kultiválja a Szuhoj; kb default Extra-300 módjára száraz falevél módjára csapong ide-oda a levegõben eléggé érdekes látványt nyújtva. A Pittsel viszonylag egyszerûen és szépen végrehajtható legyezõ figurát itt kín szenvedés megrepülni, nagy adag szerencse kell hozzá hogy elfogadhatóan sikerüljön. A csûrõjét már meg sem említem - az a másik rakat szar. És ezzel még nem ért véget a tortúra: fordulni gyakorlatilag lehetetlen a géppel: amint be van döntve a gép, úgy elkezd csúszni hogy pillanatokon belül többezres negatív variót produkál...ha adunk hozzá egy nagy adag oldalkorányt is, már jobb a helyzet, de az meg kicsit hülyén néz ki hogy egy sima fordulóban majd' koppig van lépve az oldalkormány...
Szóval mindent összevetve ha leszámítom a magából az FSX gyengeségébõl származó korlátokat, azt tudom mondani, hogy még annak fényében is lehetett volna nagyságrendekkel jobb FD-t kreálni ennek a szegény Szuhojnak. Jelen pillanatban közel áll az élvezhetetlenséghez a vele való repülés... 😞(( Amíg nem születik hozzá egy vaskos FD és hang ápdét, addig sajnos megy a süllyesztõbe szegény repülõ...
Szóval összegezve a tapasztalatokat, ha a 3 fõ paramétert tekintem, akkor úgy néz ki hogy a visual modell csillagos ötös, a hang zéró, az FD pedig mínusz millió!
Annak akinek csak a külcsín számít, jól el fog vele szórakozni, a többieknek viszont a legnagyobb sajnálatomra nem tudom jó szívvel ajánlani ezt az add-ont. És innentõl kezdve erõs kétségeim támadtak a készülõ Extra 300-asukkal szemben is. Egy biztos: azt már csak varez verzióban fogom kipróbálni!!!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)