Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Én le sem töltöm, nincs kedvem hõlégballonokat kerülgetni meg érméket gyûjteni. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

L Viper
Hát eddig nem tûnik túl biztatónak. Igazság szerint az elõzetes kiszivárgott infókból is kb ez jött le.
Na a lényeg: nem fogom miatta megint elkezdeni a kiegek beszerzését. Szerintem én még évekig elleszek az FS9/FSX -el.
Sziasztok!
Bár nem sok idõm van már játszani rep.szimmel,de az fs2004-et nagyon szerettem.Repkedni csak ugy szabadon.....
Namármost.Flightban is van freeflight,de nem tudok kifutót választani.Egybõl vizre tesz.Túl könnyû irányítani.FS-ben azt szerettem hogy nehéz volt.
Alig van valami beállítási lehetõség.
Optimalizálva jobb lett mint az FSX.De ez édeskevés.
Nekem elsõre nem tetszik.

Papirzacsi
Mostmár én is leírhatom a tapasztalataimat, mert nem köt semmiféle "szerzõdés", de egyszerûen nem tudom megfogalmazni és azt se tudom, hogy hol kéne kezdeni. Mindenki próbálja ki, és vonja le a saját következtetéseit.
Na azért párat mégis megosztok úgy, hogy én eddig csak a béta verziót próbáltam:
- ez volt életem elsõ hivatalos béta tesztelése, így nem tudom máshol más programokkal ez hogy megy, de szerintem itt botrányosan szar. Nem tûnt úgy, hogy bárki is foglalkozna a teszterek észrevételeivel.
- roppant trágya megoldásnak tartottam, hogy nem lehetett sehol sem kalibrálni a joystickot.
- Bár Hypo azt írta, hogy jó az optimalizálás, de sztem pont hogy nem. Látszólag futtott úgy, vagy talán picit jobban is, mint az FSX, de! De ebben nincs AI, nincs olyan repmodel, mint az FSX-ben, és még csomó más sincs, ami a régebbiekben volt és fogyasztották az erõforrásokat. Szóval ha az az optimalizálás, hogy kikapcsolnak funkciókat és ettõl fut jobban, akkor kösz, de nem kell.
- Roppant trágya megoldásnak tartom az online bejelentkezés dolot. Legalábbis a Bétánál be kellett. Ha lassú volt a netem, vagy ilyenek (mert mondjuk töltöttem vmit), akkor gyakran csak 5-6 próbálkozásra sikerült csak bejelentkezni. Nem túl szerencsés dolog. Azért ülök a gép elé, hogy játszam, nem azért, hogy a "homokórát" bámuljam,.
- Kb. semmi beállítási lehetõség nincs a játékban.
- Az elérhetõ festések megszerzett pontokhoz, küldetésekhez, stb.-hez vannak kötve. Nem repkedhetsz már az elején csak úgy szabadon azzal a festéssel amit akarsz.
- Az egészre 3 perc alatt rá lehet unni.
És még folytathatnám, de éhes vagyok inkább ebédelni megyek. 😊

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
Hypo
Na akkor mar vannak tapasztalatok, itt az en listám

* Jó optimalizalas, eleg szepen fut gyengebb hardwaren is

* Track IR -el nem muxik

* FDE egy kalap fos

* Ket "seta" repules utan fejeltos

Hont
Én is túl vagyok rajt! köszönöm szépen Bill!😊 Tanulságos történet!
Gyorsan repülök egyet FS9-l...!😄
Letöltöttem, megvettem a Hawaii-t is, (amit egyelõre nem találok). Nem tudom hol a free flight. Van-e egyáltalán? Hogy mi köze a flightsimulatorhoz, az egyelõre nem világos. Mindenesetre nem kívánok folyton léggömbök között repdesni. Egyelõre nem értem a koncepciót.
Hypo
Hát igen megértük ezt is megjelent, szerintem mindenki töltse le probalja ki aztan utana átbeszélhetjük, én megtettem szóval észrevételek majd ha már a többiek is megtették.

Hypo
akkor most pont azt mondtad amit én 😊)))) én se a fieszt tettem csak felelosse az osszes politikust tok mindegy jobbos balos egy kuyta mind

Nem tudom mennyire szimulátor, de tölthetõ a Microsoft Flight: Link
A Malév csõdjérõl az elmúlt 20 év tehet. Politikai hovatartozástól függetlenül.

Sajnos nem tartunk ott hogy presztízs kérdést csináljunk a Malév csõdjébõl 😞

Hypo
Elöször is, hol állítottam az ellenkezõjét és, egy tényt állapítottam meg, egy érzést fogalmaztam meg.
És igen felelõsnek tartom az összes politikusunkat, vagy azért mert engedték elfajulni, vagy azért mert nem tettek a végén semmit csak hagyták megdögleni, és azért is mert éveken át a saját embereiket rakták be akik alatt a szar is tönkre megy.

Ami a Malév gazdaságosságát illeti, érdekes módon az uccsó hat hónapban simán hozott minden számot, as hátrahagyott adósságal volt a baj annak többségét nem õk hagyták ott.

A végére igaz nem politikai fórum, de akkor szerinted errõl nem tehet csak a gazdasági folyamatok a kis halat megszik a nagyok? Kérek majd ebbõl a szemellenzõbõl...

Hont
A gáz az hogy ez presztizs kérdés és nem azon a pár milliárdon kellene hogy múljon!
Meg az a 400 léhûtõ ott az országházban!
Udv! Jol tudom, hogy holnap indul a Microsoft Flight, ingyenes, letoltheto verzioja?

Nézz már körbe Európában. Alig van profitot termelõ állami légitársaság. Én is sajnálom a Malévot, sõt! De évente milliárdokat kidobni nem kéne. Közgazdászok szerint, ha egy cég nem képes eltartani magát akkor arra cégre nincs szükség. Ez akármennyire kegyetlen ez így van. Sajnos a Malév nem tudta felvenni a harcot a konkurenciával. 😞

polluxware
már bocsánat.. sztem senki nem a balos/jobbos vonulaton pörög (már akinek van agya)

1. többet bukik az ország hosszútávon mintha most a débrécéni stádion beuházást félretolva akár 3db Góbé-t üzembe állítva elkezd valmifélét kavarni

2. buktuk az engedélyeket.. most már cumi

"késõ bánat kisöreg, nyálazd meg a tök................"

de egy dolgot tudunk

hátaizéééé hibája csak! nemamiénk!

meg szerzõdést lobogtatunk a kamera elõtt ami hóóóttt másra vonatkozik (cég)
(mellesleg ebbõl a faszból lehet egy újabb államtitkár)

turul érvéjz..
<#gunyos1>

Nekem már megvan a film blurayen,atom gyönyörû a kép és a film is nagyon jó lett! Még az is fel lett véve,mikor a 3-as hajtómût le kellett állítani repülés közben,mert valami volt az olajnyomással. :-)

Ha már Swiss,akkor nem tud valaki valami olyan oldalt a flightsim és az avsim oldalakon kívûl,ahonnan ingyen lehet letölteni festéseket a Wilco Airbus-hoz? Fõleg Swiss festést keresek az a330 és a340 gépekhez. Tudom,hogy a flightsim.com és az avsim oldalakon van,de mindegyik csúnya! Ja meg Air Berlin is kellene a330-hoz,mert az is hülyén van megcsinálva a flightsim és az avsim oldalakon. Please help me! :-)
Hont
Húúúúú de mekkorát!<#boxer>
Hypo
Sajnos vegleg eltunt, mar csak a kepeken filmeken, es a szimulatorunkban el tovabb na meg a szivekben, NAGY SZÉGYEN EZ MINDEN POLITIKUSNAK fuggetlenul bal vagy jobb oldal. Valami oda lett, valami amit nagyon szerettunk, es masok is nagyon szerettek es tudtak hogy MAGYAR, ok nem TURUL, nem arpadsavos DE MAGYAR a MIENK VOLT es eltunt elszallt.....lehet jon majd egy uj ceg lehet valamikor lesz meg magyar legitarsasag de a malev mar sose lesz!!

macleody
Én is odaba**nék egyet.
polluxware
a vége odaba**

polluxware

Hont
Inkább Nekik fizetek, mint valami kereskedelmi cégnek!
Szerintem is jó ötlet!
Én is sok sikert kívánok és várjuk a Webshop megnyitását!
Hypo
LHSIM a jövõben fizetõs scenery-ket fog készíteni. Na végre annyi szart adnak pénzért a Tietek ráadásul szép is. Na kiváncsi leszek az elsõ fizetõsre. - Tudjátok ha fizet érte az ember jobban fikázz😊) Sok Sikert
http://www.lhsimulations.hu/?p=606

Hypo
PilotsEYE.tv Flight Briefing - Shanghai
For the first time, the complete (hand)written documentation is downloadable.

Flight Brief PDF

Rendben köszi a választ.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Hypo
FSADDON new stuff

Hypo
2 megoldas letezik, eloszor default flightot kell atallitani, tehat repter lhbp vagy akarmelyik magyar, ido az aktualis elmented mint default flight, igy mindig oda tesz es annak az idejet veszi alapul, de a gond hogy az elmentettel max az idozonat tudjuk elmenteni. beallitasoknal van systemtime es flight time ott beallitas.

Egyebkent van egy progi FSRealTime az viszont minden gondodat megoldja ..

De fizetos ugy hogy ha sporolni akarsz akkor le tudod minimalizalni az ido beallitasi mizeriat.

Na most mit akarsz? Azt hogy mindig a valós idõt mutassa?
Üdv!

Van valami olyasmi addon az FSX-re hogyha belépek a játékba akkor ott a Current Time and Season -nál,Free Flightnál amikor lehet választani repülõt,idõt,stb... ott automatikusan beállítja az aktuális idõt de még én is tudom állítani mivel nincs kedvem mindig állítgatni a valós idõre ha úgy akarok repülni. Elõre is köszi.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Nagyon szépen köszönöm!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem mégpedig az hogy:
Hogyan lehet valamiféle hibát beállítani a játékba?? ( Pl.: tûz, futómûvek .... )

Válaszotokat elõre is köszi!
Clidey

Su-26 FDE teszt. Mindenki levonhatja magának a megfelelõ következtetéseket.......

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Szívesen.
Köszi a válaszokat.
Az Ati Tray Tools mûködik és be tudtam állítani a paramétereket. Csak a Catalyst azért hiányzik mert itt tudtam az eyefinity-t beállítani 2 monitort használok. Na mindegy legalább 1-en lehet repülni. Már azt hittem, hogy ezután a családdal kell foglalkozni. Mindenkinek köszönöm.
Nem tud valaki esetleg magyar nyelvû leírást vagy egy készülõ festés bemutatóját(magyarul) a Level-D 767 Paint kit-hez? Angolul találtam,de eleve kicsit bonyolultnak tûnik a dolog és ezért kellene inkább magyarul,hogy tudjam mit is kell csinálni pontosan. Gondoltam megpróbálok festeni egy Malév és egy Austrian gépet. :-)
gfarkas
Ha az Ati Tray Tools bejön, akkor a .net-hez ne nyúlj, mert elég bonyi rendszer, a DotNetNew4-el lehet uninstallálni és utánna letölteni és feltelepíteni a 3.5 - vagy 4.0-ig.Ráadásul úgy tudom a Win7 a 3.5-ig gyárilag tartalmazza.
A Gurunál igen, tulképpen Ati Catalyst az is.(ha jól emlékszem a telepítéskor a piros Ati-s telepítõ ment.)

Ati Tray Tools
Mindent be tudsz rajta állítnani.

Üdv Fly
köszi a gyors választ. A .NET lecserélése azt jelenti hogy teljes uninstal és aztán újra telepítés?
A másik kérdésem, hogy az attsetup.exe kifejezésre a (Guru3D.com) nem talál mést mint a Catalys 12. -ot erre gondoltál?
gfarkas
Szia !

Én az XP-vel jártam így, lecseréltem a teljes .NET keretrendszert, aztán az eredeti videokártya CD-vel törölve és újratelepítve a driver arra pedig rátettem az " attsetup-.exe" -t. Azóta mûkszik a dolog, de én is a hajam téptem már. (hogy Win7 alatt mûkszik-e a dolog sajnos nem tudom, csak XP-m van).

Sziasztok!

Nem tudom, hogy találkozott-e valaki az alábbi problémával? win7/64 és minden program friss. A Catalyst legújabb frissítése után bár fent van a center program de nem tudom elindítani. Természetesen már két hete próbálkozom a teljes uninstallal és a régebbi verzió telepítéssel. Még a regisztrációs kódok törlését is elvégeztem. Megpróbáltam a vga kártya cserét és program frissítéseket, de mind hiába. A gép minden programja tökéletesen mûködik csak éppen Fsx-ezni nem tudok mert így nem tudom a beállításokat elérni (élsímítás, eyefinity,stb). Fél évet küzdöttem, hogy az Fsx addonjainál ne legyen ütközés, a cfg. beállítása a leg megfelelõbb legyen. Végre csak repülni kellett volna. A rengeteg kiegészítõ program miatt nagyon szeretném elkerülni a teljes win újra telepítését. Sajnos korábbi mentés vissza állítása nem lehetséges, mert 5-6 idõpontot jelenít meg ami csak percekben tér el egymástól és már a gondot okozott állapot jelenik csak meg. Az xp-nél még hettekkel is vissza lehetett menni. Csak ezért a programért raktam össze gépet, de a család azt mondta, hogy ha elkezdem hetekig újra telepíteni a gépet, akkor jobb ha elköltözök. A jelenség az, hogy hiába kattintok rendszergazdaként az ikonra a homokóra el kezd dolgozni, ami jelzi, hogy a program el akar indulni de aztán leáll és nem történik semmi. Az fsx is elindul de nem élvezhetõ a kép tiszta szálkás.
Ha valaki tud segítsen.

Robertoo21
megvan akkor a hiba 😊 köszönöm!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

macleody
Mármint FSX SP1? Szerintem a PMDG 737-esnek SP2 vagy Acceleration kell.
Robertoo21
sziasztok! sp1+pmdg737, felraktam, és kifagy...mi lehet a hiba?

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Egy leszállásom San Juan,Puerto Rico Airporton.20 KB-os méretben,sajnos csak ilyen minõséget sikerült produkálnom.Az eredeti kép sokkal élesebb és szebb!

Bocs h már megint bénázok de valami gubanc van. Amikor körbe akarok nézni a virtualcockpit-ba (space+egér) vagy beragad és ha mozgatom az egeret nézegetek folymatosan v. pedig egyáltalán nem tudok nézegetni, hiába nyomom a space.-t. Valaki tudna segíteni? Köszi.
Lenne még egy kérdésem.
Hogy: Honnan lehet letölteni MALÉV festést??
Illetve hogyan lehet berakni a játékba?

Elõre is köszi!