Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy látszik,hogy az Aerosoftnak sem tetszik a Microsoft Flight,ugyanis ilyen fõcímmel harangozta be a weboldalán a megjelenését,idézem: "So Microsoft FLIGHT! is released, but do we care?" :-)))

Tényleg ennyire gáz?
Stauff
Jepp. Akartam még folytatni a gondolatot, de igazság szerint az eredeti felvetés szempontjából lényegtelen.

Amúgy néztem, hogy durva licenc díjai vannak a Prepar3D-nek... kapásból 500 dolcsi ha otthonra meg akarod venni ha jól láttam.

59th Ducky
"...A Flight Simulator sorozatot fejlesztõ csapatot is szélnek eresztette a Microsoft azzal a szándékkal, hogy soha többé nem kíván szimulátort fejleszteni."

És a mese avval folytatódik, hogy a Lockheed Martin cég néhány ex-Aces Studios srácot maguk mellé csábított, megvették a Microsoft ESP licenseket és elkészítették a Prepar3D-t 😊
FSX után ez a következõ lépcsõfok nem ez a gyerekeknek kitalált gamepados marhaság 😊

https://www.facebook.com/groups/DCS.world

CptSAB
volt egy IS-7, a 100-as kaliberhosszúságú 75mm-es ágyúval 22x eresztettem bele az oldalába, 3x lõttem le a lánctalpat Párduccal. Õ kilõtt 2 Tigris II-õt, egy IS-3-at, beleeresztett a csapat legalább 50-et. És a végén megkapta az acélfalat, mert szétlõtte az egész bandát. Egyedül a tüzérek tudtál sebezni. Kitörölhettem a Kiváló lövész titulust, de azért a mellette támadó Porsche Tigrist hazavágtam.. jaj ez az off..
polluxware
ja.. úgy lehet

Hypo
😊)) én t50-2 vel az agyukra megyek a tdknek meg heavyknek😊))))

Egy problémábam kérném a segítségetek.PMDG 737 ngx szinte minden repülés alkalmával ha "nézegetni akarok v. nem tudok és hiába nyomom a space-t nem mozdul v. pedig beragad és csak "nézegetni tudok. Létszi segítsetek. köszi
CptSAB
huszárosan..
polluxware
azér elnézném hogy azokkal a magyar papír vasakkal hogyan vitézkednél t-34-85 ellen....

CptSAB
picit off így sorry, de a játéksorsolás tényleg katasztrófa, prémium tankok végigmennek mindenen, amikor a Tigrisem ott van a sor legvégén és noobozik a sok idióta, akkor szoktam nekik böfögni magyarul oda.. poén volt, egyszer valamelyik úgy fest ismerhette valamelyik szót, mert miután kiugatta magát, oda pirítottam magyarul, utána jött az omg. madjar... 😄😄😄
Ahogy írtam, a terep kialakítása tetszik. Nagyon gép, erõforrás barát. Csak amíg FS-ben törlök egy textúrát és a helyén ott a poligon, itt eddig úgy vettem észre, simán kilép, ha valamelyik fájl nem jó. 😞

A röppentyûs promo videóit láttam. Érdekes.. de úgy vagyok vele, nagyon idõt rablók ezek a gammák. Ha most magamat veszem, tele minden napom stresszel, feszültséggel, persze sikerre éhes vagyok, de cserébe csak odaláncol, amíg asszonykám haza nem ér, és be nem fejezi a barátok közt és egyébb megnézését 😄😄😄😄😄 Imádom ezeket a páncélos szörnyetegeket. Szívesen pattannék egy Toldi, vagy Turán nyergébe vagy Zrínyivel elbújni a bokorba, fenékbe billenteni egy T-34-85-öt a Dunántúlon.. off vége
Aerofly fs-t sikerült már vkinek tesztelnie?

Hypo
igen nekem is ez a legnagyobb baj vele, a tigrist nem tigris ellen csinaltak...stb

illetve szar matchmaker, uber premium tanks type 59 bar most megszunt, francia tankok is erdekes de ugy alapjaban veve jo kis idotoltes ezert varom a repcsiset bar felek majd egy bf109 spit kevert csapatbol mi sul ki

polluxware
visszatérve.. wot-nak az a baja hogy nincs benne szeparált felek közötti (nemzetek) opció..

sztem

polluxware
azért ez így nem szép... remélem te is érzékeled

Hypo
azt már rég😊 most a 30+ feleségemet használom😊)))

polluxware
érdekes összehasonlítás..

unod a 17éves barátnõdet?

Hypo
ohh ne mar csak a penzre gyurok mert mar a legtobb ami erdekel ki van fejlesztve csak meg kene venni😊))

IS3 al azert szep koroket megyek😊))

Pollux- nem meguntam ez nem nekem keszult ennyi, kb mint szexelni egy 17 evessel ok friss es szuk de azert egy 28 as dogos jobb aki mar latott is faxt😊))) ( hu remelem asszony nem olvassa)

CptSAB
😄 Egyszer nálam is eljut oda, de a KingTigerre még hajtok.. viszont grafikailag sok hasznos megoldás van benne. Csak ne pukkana meg minden alkalommal, ha csak egy fájlja is zavart kelt.. Leginkább a növényzetet szoktam mustrálni. Nagyon tetszik, ahogy a fák, bozótok ki vannak alakítva Hülyén néz ki, amikor a Tigrincsel forgolódok egy fa körül. Mert éppen próbálom a poligonokat számolni. Hijába Bendegúz vérei is minden fûnél, fánál térdre borultak.. én max. kigyulladok, ha ippen kilõnek.
polluxware
kéééééééne már repülni egy budipest shánnon utat valmikor............

polluxware
méguntad😉

Hypo
en mar nem nyomom toroltem a p...ba

Köszönöm. Úgy tudtam megcsináltam, de ezek szerint nem.😊)
Köszönöm.
polluxware
nekem sok van.. ,de ha "polluxware."-t látol az már tutkó kezdés

meg van egy "nefmi"

CptSAB
Milyen nick alatt nyomod, ez polluxra is vonatkozik 😊 ?
Tompox, jelentkezz már be a live fiókodba és csináld meg a tutorialt... Meg se próbáltad megcsinálni, pedig 5 perc után már ott vagy a menüben. És mielõtt megkérdezed, majd onnan kell letölteni külön a Hawaii-t.

Hont
Annyira gáz, hogy a 10 éves fiam 2 perc után azt mondta, hogy ez vicc kategóriát sem éri el és hogy az FS9 hozzá képest egy NASA tesztprogram!!!!😊 Hozzátette, hogy azon se lepõdött volna meg ezek után, ha a billentyû kiosztásban egy "RÜKVERC" felirattal tolatni lehetne a levegõbe az Icon-nal! Szerintem is simán bele férne az álltala nyújtott FDE-be.
Hypo
😊))))

polluxware
juj.. láttam...

én kihagyom asszem

Hypo
😊))) world of tanks ba kar hogy nincs budapest map😊)) na de majd hatha world of airplanesbe lesz, lassan bete kene jelentkezni😊

polluxware
az nem forbidden? mármint ilyesmik környékén egy kék kör szokott lenni a térképen ...

polluxware
ha bombázni kell benne a parlamentet.. én azéé játszásdiból felrakom😊

Hypo
Annyira felidegesitett ez a FLIGHT hogy inkabb megyek szombaton repulni egyet....igaz nem lesz holegballon majd max kerulgetem a Szazhalombattai eromuvet😊))

Én megcsináltam a hõlégballonost, és a következõ küldetést. Utána megjelenek a menüpontok, mint free flight, hangar stb..

Tõled is megkérdezem, mert eddig nem kaptam válast.
Azt írod: "Namármost.Flightban is van freeflight"
Hol van a freeflight? Az, hogy a drágán megvett Hawaíí-t nem találom, az a másik kérdés.
Stauff
Gondoltam leírom ide is, mert nem minden usernek egyértelmû a dolog:

A Microsoft Flight c. játéknak SEMMI köze nincs a korábbi és most már befejezetlen Microsoft Flight Simulator sorozathoz! Egyrészt nem véletlenül kopott le a nevébõl a "Simulator" szó, másrészt pedig a Flight Simulator sorozatot fejlesztõ csapatot is szélnek eresztette a Microsoft azzal a szándékkal, hogy soha többé nem kíván szimulátort fejleszteni.

A Microsoft Flight célja nem a repülés szimulálása, hanem ügyességi feladatok végrehajtása repülõgépekkel, nem valós repülési modell alapján. Értsd: érméket gyûjtögetsz, karikákon repülsz át, stb. Maximum a sceneryk lesznek valósak, de azokat is a Microsoft maga fejleszti.

Más egyéb addon tartalmak nem várhatók, csak a fizetõs repülõk és festések.

Aki szimulátorra vágyik az kerülje a játékot, mert ez nem szimulátor és a Microsoft soha nem kommunikált úgy, hogy ez annak készülne. Arcade repkedés az egész.

(Szerintem ez így értelmetlen, mert ha már arcade akkor legalább legyen izgalmas akció benne (pl: HAWX, Wings of Prey, stb), de a polgári repülés videojáték formájában csak akkor szórakoztat ha legalább próbát tesz arra, hogy szimulátor legyen.)

Szia!
Nekem ugyan Trackir5 van de hasonlót produkált elõször. Nálam az volt a megoldás, hogy az EZCA-t újra installáltam! Továbbá 1.17-ig peccseld meg!

Remélem tudtam segíteni. <#circling>

GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5

Hát éppen ez az, hogy nem találom ezeket. és nem találom a free flightet sem, meg a megvásárolt sceneryt sem tudom, hogy kell betölteni. Ha valaki tudja segítsen lécci. Állandóan berak a lufik közé, és azt sem tudom, hogy lehet pl. földi indulást választani.
Igen, ez szerintem is szemétség, hogy elhúzzák az ember orra elõtt a mézesmadzagot az ingyenes szöveggel, aztán kifizeted a gatyádat egy jól megtöltött hangárért meg bejárható világért... Mondjuk ha lesz B737, értelmes küldetésekkel, akkor arra lehet, hogy benevezek 😊

Azokkal értek egyet, akik még ellesznek az FS9/FSX -el egy jó darabig. Ez az új "csoda" az én olvasatomba olyan mintha a "gõzmozdonyok" körszakából visszalépnénk hirtelen a társzekerek korszakába. Ráadásul még naponta "vámot" is szedni szeretnének egy-egy újabb szakasz "földes szekérútért". Hogy mondja a "szeretett" napi betevõ reklámszövegünk: "....azért nem vagyok" :-)))
Azért nem olcsó :S 1600 ms pont csak Hawaii... Tompox! Mennyi mission meg challenge van benne?

Hypo
az a vegleges free ( demo) es vehetsz hozza gepet meg teruletet ennyi

Üdv!
Lenne egy nem igazán probléma inkább bosszantó dolog amire nem jöttem rá.
Nos szinte mindig Virtual Cockpit-ban játszom, és az lenne a probléma, hogy amikor nézelõdök nagyon gyakran megakad a freetrack. Mármint nem a freetrackel van a probléma, hiszen folyamatosan megvan a 30fps JPs is szinte mindig 0. De a játékban föleg akkor amikor gyors fejmozgást követ le sokszor meg-megáll. A játék se veszít ilyenkor fps-t. Nem is laggol/szaggat. 30fps korláttal játszom Ultra High + REX Addon-nal. Kívülnézeti módban soha nem csinálja. :S Textura töltés se lehet, hiszen azt lehetne látni meg mondom nem esik az fps semennyit se. Nem értem.
Ezen kívül kipróbáltam az EZCA addont is, azzal az volt a bajom és még mindig, hogy folyamatosan visszaugrál egy nézõpontra és szinte epilepsziát lehet kapni... Engedélyeztem benne a TrackIr opciót, úgyse javult. Emellett egyszercsak azt vettem észre, hogy végtelenített ablakban folyamatosan jelent meg a hibaüzenet, majd exe erroral meghalt az EZCA. Valami ötlet?
2002 óta flightsimezek, de ezt most tényleg nem értem.
Ezt sem igazán értem. Amit mától lehetett letölteni az a végleges, vagy a béta?
Hypo
😊) egyetértünk én mondjuk nem abetat hanem a veglegest probaltam és elsore sima beallitassal nekem futott szepen, persze igaz autogen egy fos es joval kevesebb dologgal kell megbirkoznia de legalabb nem szaggat😊)))

a tobbi meg egy repulo tegla

Bocs, biztos láma vagyok, de hol van a freeflight a Flight-ban? És megvettem jó pénzért a Hawaii-t és azt sem tudom, hol van. Kérlek segítsetek.
gaspen
Meg én is,hogy hogyan kell videót linkelni 😄

gaspen
Tibi bácsi megmutatja 😊

http://www.youtube.com/watch?v=4BJGgAnKx_I&feature=youtu.be

Hont
Nagyon egy húron pendülünk!<#nevetes1>