Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy látszik,hogy az Aerosoftnak sem tetszik a Microsoft Flight,ugyanis ilyen fõcímmel harangozta be a weboldalán a megjelenését,idézem: "So Microsoft FLIGHT! is released, but do we care?" :-)))
Tényleg ennyire gáz?
Tényleg ennyire gáz?
Jepp. Akartam még folytatni a gondolatot, de igazság szerint az eredeti felvetés szempontjából lényegtelen.
Amúgy néztem, hogy durva licenc díjai vannak a Prepar3D-nek... kapásból 500 dolcsi ha otthonra meg akarod venni ha jól láttam.
Amúgy néztem, hogy durva licenc díjai vannak a Prepar3D-nek... kapásból 500 dolcsi ha otthonra meg akarod venni ha jól láttam.
"...A Flight Simulator sorozatot fejlesztõ csapatot is szélnek eresztette a Microsoft azzal a szándékkal, hogy soha többé nem kíván szimulátort fejleszteni."
És a mese avval folytatódik, hogy a Lockheed Martin cég néhány ex-Aces Studios srácot maguk mellé csábított, megvették a Microsoft ESP licenseket és elkészítették a Prepar3D-t 😊
FSX után ez a következõ lépcsõfok nem ez a gyerekeknek kitalált gamepados marhaság 😊
És a mese avval folytatódik, hogy a Lockheed Martin cég néhány ex-Aces Studios srácot maguk mellé csábított, megvették a Microsoft ESP licenseket és elkészítették a Prepar3D-t 😊
FSX után ez a következõ lépcsõfok nem ez a gyerekeknek kitalált gamepados marhaság 😊
https://www.facebook.com/groups/DCS.world
volt egy IS-7, a 100-as kaliberhosszúságú 75mm-es ágyúval 22x eresztettem bele az oldalába, 3x lõttem le a lánctalpat Párduccal. Õ kilõtt 2 Tigris II-õt, egy IS-3-at, beleeresztett a csapat legalább 50-et. És a végén megkapta az acélfalat, mert szétlõtte az egész bandát. Egyedül a tüzérek tudtál sebezni. Kitörölhettem a Kiváló lövész titulust, de azért a mellette támadó Porsche Tigrist hazavágtam.. jaj ez az off..
Egy problémábam kérném a segítségetek.PMDG 737 ngx szinte minden repülés alkalmával ha "nézegetni akarok v. nem tudok és hiába nyomom a space-t nem mozdul v. pedig beragad és csak "nézegetni tudok. Létszi segítsetek. köszi
picit off így sorry, de a játéksorsolás tényleg katasztrófa, prémium tankok végigmennek mindenen, amikor a Tigrisem ott van a sor legvégén és noobozik a sok idióta, akkor szoktam nekik böfögni magyarul oda.. poén volt, egyszer valamelyik úgy fest ismerhette valamelyik szót, mert miután kiugatta magát, oda pirítottam magyarul, utána jött az omg. madjar... 😄😄😄
Ahogy írtam, a terep kialakítása tetszik. Nagyon gép, erõforrás barát. Csak amíg FS-ben törlök egy textúrát és a helyén ott a poligon, itt eddig úgy vettem észre, simán kilép, ha valamelyik fájl nem jó. 😞
A röppentyûs promo videóit láttam. Érdekes.. de úgy vagyok vele, nagyon idõt rablók ezek a gammák. Ha most magamat veszem, tele minden napom stresszel, feszültséggel, persze sikerre éhes vagyok, de cserébe csak odaláncol, amíg asszonykám haza nem ér, és be nem fejezi a barátok közt és egyébb megnézését 😄😄😄😄😄 Imádom ezeket a páncélos szörnyetegeket. Szívesen pattannék egy Toldi, vagy Turán nyergébe vagy Zrínyivel elbújni a bokorba, fenékbe billenteni egy T-34-85-öt a Dunántúlon.. off vége
Ahogy írtam, a terep kialakítása tetszik. Nagyon gép, erõforrás barát. Csak amíg FS-ben törlök egy textúrát és a helyén ott a poligon, itt eddig úgy vettem észre, simán kilép, ha valamelyik fájl nem jó. 😞
A röppentyûs promo videóit láttam. Érdekes.. de úgy vagyok vele, nagyon idõt rablók ezek a gammák. Ha most magamat veszem, tele minden napom stresszel, feszültséggel, persze sikerre éhes vagyok, de cserébe csak odaláncol, amíg asszonykám haza nem ér, és be nem fejezi a barátok közt és egyébb megnézését 😄😄😄😄😄 Imádom ezeket a páncélos szörnyetegeket. Szívesen pattannék egy Toldi, vagy Turán nyergébe vagy Zrínyivel elbújni a bokorba, fenékbe billenteni egy T-34-85-öt a Dunántúlon.. off vége
Aerofly fs-t sikerült már vkinek tesztelnie?
igen nekem is ez a legnagyobb baj vele, a tigrist nem tigris ellen csinaltak...stb
illetve szar matchmaker, uber premium tanks type 59 bar most megszunt, francia tankok is erdekes de ugy alapjaban veve jo kis idotoltes ezert varom a repcsiset bar felek majd egy bf109 spit kevert csapatbol mi sul ki
illetve szar matchmaker, uber premium tanks type 59 bar most megszunt, francia tankok is erdekes de ugy alapjaban veve jo kis idotoltes ezert varom a repcsiset bar felek majd egy bf109 spit kevert csapatbol mi sul ki
visszatérve.. wot-nak az a baja hogy nincs benne szeparált felek közötti (nemzetek) opció..
sztem
sztem
ohh ne mar csak a penzre gyurok mert mar a legtobb ami erdekel ki van fejlesztve csak meg kene venni😊))
IS3 al azert szep koroket megyek😊))
Pollux- nem meguntam ez nem nekem keszult ennyi, kb mint szexelni egy 17 evessel ok friss es szuk de azert egy 28 as dogos jobb aki mar latott is faxt😊))) ( hu remelem asszony nem olvassa)
IS3 al azert szep koroket megyek😊))
Pollux- nem meguntam ez nem nekem keszult ennyi, kb mint szexelni egy 17 evessel ok friss es szuk de azert egy 28 as dogos jobb aki mar latott is faxt😊))) ( hu remelem asszony nem olvassa)
😄 Egyszer nálam is eljut oda, de a KingTigerre még hajtok.. viszont grafikailag sok hasznos megoldás van benne. Csak ne pukkana meg minden alkalommal, ha csak egy fájlja is zavart kelt.. Leginkább a növényzetet szoktam mustrálni. Nagyon tetszik, ahogy a fák, bozótok ki vannak alakítva Hülyén néz ki, amikor a Tigrincsel forgolódok egy fa körül. Mert éppen próbálom a poligonokat számolni. Hijába Bendegúz vérei is minden fûnél, fánál térdre borultak.. én max. kigyulladok, ha ippen kilõnek.
Köszönöm. Úgy tudtam megcsináltam, de ezek szerint nem.😊)
Köszönöm.
Tompox, jelentkezz már be a live fiókodba és csináld meg a tutorialt... Meg se próbáltad megcsinálni, pedig 5 perc után már ott vagy a menüben. És mielõtt megkérdezed, majd onnan kell letölteni külön a Hawaii-t.
Annyira gáz, hogy a 10 éves fiam 2 perc után azt mondta, hogy ez vicc kategóriát sem éri el és hogy az FS9 hozzá képest egy NASA tesztprogram!!!!😊 Hozzátette, hogy azon se lepõdött volna meg ezek után, ha a billentyû kiosztásban egy "RÜKVERC" felirattal tolatni lehetne a levegõbe az Icon-nal! Szerintem is simán bele férne az álltala nyújtott FDE-be.
😊))) world of tanks ba kar hogy nincs budapest map😊)) na de majd hatha world of airplanesbe lesz, lassan bete kene jelentkezni😊
Annyira felidegesitett ez a FLIGHT hogy inkabb megyek szombaton repulni egyet....igaz nem lesz holegballon majd max kerulgetem a Szazhalombattai eromuvet😊))
Én megcsináltam a hõlégballonost, és a következõ küldetést. Utána megjelenek a menüpontok, mint free flight, hangar stb..
Tõled is megkérdezem, mert eddig nem kaptam válast.
Azt írod: "Namármost.Flightban is van freeflight"
Hol van a freeflight? Az, hogy a drágán megvett Hawaíí-t nem találom, az a másik kérdés.
Azt írod: "Namármost.Flightban is van freeflight"
Hol van a freeflight? Az, hogy a drágán megvett Hawaíí-t nem találom, az a másik kérdés.
Gondoltam leírom ide is, mert nem minden usernek egyértelmû a dolog:
A Microsoft Flight c. játéknak SEMMI köze nincs a korábbi és most már befejezetlen Microsoft Flight Simulator sorozathoz! Egyrészt nem véletlenül kopott le a nevébõl a "Simulator" szó, másrészt pedig a Flight Simulator sorozatot fejlesztõ csapatot is szélnek eresztette a Microsoft azzal a szándékkal, hogy soha többé nem kíván szimulátort fejleszteni.
A Microsoft Flight célja nem a repülés szimulálása, hanem ügyességi feladatok végrehajtása repülõgépekkel, nem valós repülési modell alapján. Értsd: érméket gyûjtögetsz, karikákon repülsz át, stb. Maximum a sceneryk lesznek valósak, de azokat is a Microsoft maga fejleszti.
Más egyéb addon tartalmak nem várhatók, csak a fizetõs repülõk és festések.
Aki szimulátorra vágyik az kerülje a játékot, mert ez nem szimulátor és a Microsoft soha nem kommunikált úgy, hogy ez annak készülne. Arcade repkedés az egész.
(Szerintem ez így értelmetlen, mert ha már arcade akkor legalább legyen izgalmas akció benne (pl: HAWX, Wings of Prey, stb), de a polgári repülés videojáték formájában csak akkor szórakoztat ha legalább próbát tesz arra, hogy szimulátor legyen.)
A Microsoft Flight c. játéknak SEMMI köze nincs a korábbi és most már befejezetlen Microsoft Flight Simulator sorozathoz! Egyrészt nem véletlenül kopott le a nevébõl a "Simulator" szó, másrészt pedig a Flight Simulator sorozatot fejlesztõ csapatot is szélnek eresztette a Microsoft azzal a szándékkal, hogy soha többé nem kíván szimulátort fejleszteni.
A Microsoft Flight célja nem a repülés szimulálása, hanem ügyességi feladatok végrehajtása repülõgépekkel, nem valós repülési modell alapján. Értsd: érméket gyûjtögetsz, karikákon repülsz át, stb. Maximum a sceneryk lesznek valósak, de azokat is a Microsoft maga fejleszti.
Más egyéb addon tartalmak nem várhatók, csak a fizetõs repülõk és festések.
Aki szimulátorra vágyik az kerülje a játékot, mert ez nem szimulátor és a Microsoft soha nem kommunikált úgy, hogy ez annak készülne. Arcade repkedés az egész.
(Szerintem ez így értelmetlen, mert ha már arcade akkor legalább legyen izgalmas akció benne (pl: HAWX, Wings of Prey, stb), de a polgári repülés videojáték formájában csak akkor szórakoztat ha legalább próbát tesz arra, hogy szimulátor legyen.)
Szia!
Nekem ugyan Trackir5 van de hasonlót produkált elõször. Nálam az volt a megoldás, hogy az EZCA-t újra installáltam! Továbbá 1.17-ig peccseld meg!
Remélem tudtam segíteni. <#circling>#circling>
Nekem ugyan Trackir5 van de hasonlót produkált elõször. Nálam az volt a megoldás, hogy az EZCA-t újra installáltam! Továbbá 1.17-ig peccseld meg!
Remélem tudtam segíteni. <#circling>#circling>
GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5
Hát éppen ez az, hogy nem találom ezeket. és nem találom a free flightet sem, meg a megvásárolt sceneryt sem tudom, hogy kell betölteni. Ha valaki tudja segítsen lécci. Állandóan berak a lufik közé, és azt sem tudom, hogy lehet pl. földi indulást választani.
Igen, ez szerintem is szemétség, hogy elhúzzák az ember orra elõtt a mézesmadzagot az ingyenes szöveggel, aztán kifizeted a gatyádat egy jól megtöltött hangárért meg bejárható világért... Mondjuk ha lesz B737, értelmes küldetésekkel, akkor arra lehet, hogy benevezek 😊
Azokkal értek egyet, akik még ellesznek az FS9/FSX -el egy jó darabig. Ez az új "csoda" az én olvasatomba olyan mintha a "gõzmozdonyok" körszakából visszalépnénk hirtelen a társzekerek korszakába. Ráadásul még naponta "vámot" is szedni szeretnének egy-egy újabb szakasz "földes szekérútért". Hogy mondja a "szeretett" napi betevõ reklámszövegünk: "....azért nem vagyok" :-)))
Azért nem olcsó :S 1600 ms pont csak Hawaii... Tompox! Mennyi mission meg challenge van benne?
Üdv!
Lenne egy nem igazán probléma inkább bosszantó dolog amire nem jöttem rá.
Nos szinte mindig Virtual Cockpit-ban játszom, és az lenne a probléma, hogy amikor nézelõdök nagyon gyakran megakad a freetrack. Mármint nem a freetrackel van a probléma, hiszen folyamatosan megvan a 30fps JPs is szinte mindig 0. De a játékban föleg akkor amikor gyors fejmozgást követ le sokszor meg-megáll. A játék se veszít ilyenkor fps-t. Nem is laggol/szaggat. 30fps korláttal játszom Ultra High + REX Addon-nal. Kívülnézeti módban soha nem csinálja. :S Textura töltés se lehet, hiszen azt lehetne látni meg mondom nem esik az fps semennyit se. Nem értem.
Ezen kívül kipróbáltam az EZCA addont is, azzal az volt a bajom és még mindig, hogy folyamatosan visszaugrál egy nézõpontra és szinte epilepsziát lehet kapni... Engedélyeztem benne a TrackIr opciót, úgyse javult. Emellett egyszercsak azt vettem észre, hogy végtelenített ablakban folyamatosan jelent meg a hibaüzenet, majd exe erroral meghalt az EZCA. Valami ötlet?
Lenne egy nem igazán probléma inkább bosszantó dolog amire nem jöttem rá.
Nos szinte mindig Virtual Cockpit-ban játszom, és az lenne a probléma, hogy amikor nézelõdök nagyon gyakran megakad a freetrack. Mármint nem a freetrackel van a probléma, hiszen folyamatosan megvan a 30fps JPs is szinte mindig 0. De a játékban föleg akkor amikor gyors fejmozgást követ le sokszor meg-megáll. A játék se veszít ilyenkor fps-t. Nem is laggol/szaggat. 30fps korláttal játszom Ultra High + REX Addon-nal. Kívülnézeti módban soha nem csinálja. :S Textura töltés se lehet, hiszen azt lehetne látni meg mondom nem esik az fps semennyit se. Nem értem.
Ezen kívül kipróbáltam az EZCA addont is, azzal az volt a bajom és még mindig, hogy folyamatosan visszaugrál egy nézõpontra és szinte epilepsziát lehet kapni... Engedélyeztem benne a TrackIr opciót, úgyse javult. Emellett egyszercsak azt vettem észre, hogy végtelenített ablakban folyamatosan jelent meg a hibaüzenet, majd exe erroral meghalt az EZCA. Valami ötlet?
2002 óta flightsimezek, de ezt most tényleg nem értem.
Ezt sem igazán értem. Amit mától lehetett letölteni az a végleges, vagy a béta?
😊) egyetértünk én mondjuk nem abetat hanem a veglegest probaltam és elsore sima beallitassal nekem futott szepen, persze igaz autogen egy fos es joval kevesebb dologgal kell megbirkoznia de legalabb nem szaggat😊)))
a tobbi meg egy repulo tegla
a tobbi meg egy repulo tegla
Bocs, biztos láma vagyok, de hol van a freeflight a Flight-ban? És megvettem jó pénzért a Hawaii-t és azt sem tudom, hol van. Kérlek segítsetek.