Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne túlozzunk! 😊 Annál kicsit komolyabb gépem van, mint amit leírtál, és az volt kb 2000 ajró... 😊

www.smart-bus.hu

Clidey
Ne lovagolj már szavakon, (remélem) tudod te is hozzászólásomban hol volt a hangsúly...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nesu
Inkább 4000 €

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

ilyen ez a popszakma...
Nesu
Minimum gépigény :

core i7 2600k 5,2GHz ,
nVidia GTX 560 inkább 570
DDR3 8 Gb inkább 16 Gb
22" Full HD monitor inkább 3x ue.
Saitek mega control set

kb 2000 €

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Hypo
senki nem vitatkozott ezzel😊

Nem hinném hogy az egekig emeltem volna ezzel az 1 hozzászólással ezt a programot. =) Lényegtelen. Nem áradoztam, csak vélemény mondtam. Már meg is volt az uninstall szóval lesz*rom. 😊 Tudom hogy nincs benne szinte semmi, de azt is be lehetne ismerni hogy az FSX optimalizáció terén egy rakás sz*r, hiába van benne olyan sok minden. =)) Akármit csinálsz neki a büdös életben nem fog szépen menni, max. ha lesz Free FSX Weekend a Nasa -nál.

..... De inkább hagyjuk, lerágott csont már ez az optimalizációs téma.

///M I Love BMW. :)

Hypo
de alenyeg hogy hasit igaz negyede sincs benne de hasit😊)))))))

Clidey
Igen...ha más nem is, ez a dolog tuti bejött az MS-nek...mindenki áradozik a fantasztikus fps-rõl az FSX-hez képest, csak épp azt felejtik el hogy fele annyi dolog nincs benne ami enné az fps-t. Így könnyû jobb fps-t produkálni... És utalnék újfent Zacsi ide vonatkozó hozzászólására... ;-)

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Érdekes cucc ez a Flight. - Viszont picit röhejes hogy az átmeneti integrált HD3000-es (nem Intel HD) vga -val, szinte maxon megy akadás nélkül 25-30FPS -el. Az FSX meg akad mint a disznó, ráadásul úgy hogy 1db addont sem rakok fel hozzá. 😊

///M I Love BMW. :)

bondi
És egy nagyon betyár tutorial hozzá, EHAM-LOWI!

zstomi
PMDG 737NGX SP1c!

http://forum.avsim.net/topic/364643-04mar12-sp1c-released-for-full-ngx-product-range/#

macleody
Mázlista 😊
volt valaki tegnap a repülõbálon? akinél a kék38-as tombola volt, köszi, hogy nem vette át 😄 így kihúzták az enyémet és mehetek a cirrussal hollandiába jobb1-ben 😊)

macleody
Nincs kedvem 😊
Papirzacsi
Olvasd el még egyszer belevau helyett. Aztán menj és próbáld ki az Fs-ben, hogy leáll e a gázturbina vagy nem. Aztán lehet fejtegetni, hogy az FSX ismeri e az oxigén és a légkör fogalmát vagy sem. Majd opcionálisan zuhanás közben lehet figyelni a magasságmérõt. Meglepõ lesz, de zuhanás közben mikor már pörög a gép érdekes módon néha még emelkedik is... Végül újra le lehet vonni a következtetést, hogy "még ezt is tudja, vagy inkább ezt sem.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

macleody
Nem hinném hogy oxigén nélkül is mûködik a gázturbina. Egyébként nem turbinás géppel repült ha jól olvastam, max turboproppal 😊
Papirzacsi
Emlékeim szerint a gázturbinák nem állnak le... ennyit a "még ezt is tudja"-ról.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Kompromisszumos megoldás: egyik billentyûre beállítottam a "global enable/disable" funkciót. Repülés elején, amíg beállítom az ülést kikapcsolom, utána visszakapcsolom.
Woow miljy meglepö tapasztalattal bõvültem.
Szórakoztam a Map opcióval, folyamatosan növeltem a magasságot. 5-10-20ezer m stbstb... Míg egyszer klíváncsiságból beállítottam egy 999999 jó nagy számot. Mi lett? Ki rakott az ûrbe... xDDD Nagyon nagy volt. Egyszerüen elképedtem, hogy még ezt is tudja a játék. A Föld-et teljesen láttam. A hold ott volt mellette bár sztem az csak egy textura. Megállt a propeller, mert az ürben vákum van. Nem terjedt a hang. Stb. Egyszerûen pozitív visszajelzés volt számomra. Felvettem a szimulálást 64x-esre és figyeltem, hogy mikor esek vissza az atmoszférába, mert ugye még benne voltam a Föld gravitációs mezejében. Szépen egyre gyorsabb lettem még végül elértem. Sebességem kiakadt majd pár pillanat múlva Crash. Szóval élveztem. 😄
Annyi, hogy a légkörben nem fogsz elégni, de az mellékes. Normális ember nem számít ilyesmire egy repülõs szimulátortól, hogy kimehetsz az ürbe... Próbáljátok ki! 😄

@Blackdog
Nekem se mûködik rendesen az EZDOK és teljesen ugyanaz a problémám mint neked. :S
Esetleg valaki nem tudna segíteni EZDOK addonnal kapcsolatban?
FS9 alatt "F1 view"-ot és "Active Camera 2004"-et használtam. "F1 view" rájöttem nem annyira fontos, ugyanazt (kamera helyének finomhangolása) el lehet érni a CTRL-SHIFT-ENTER-BACKSPACE kombinációkkal. "Active Camera 2004"-et használtam a gépben való mászkálásra és a valóságos remegés-fejmozgás kameraeffektus elõállítására.
FSX alatt egyik sem mûködik a két program közül, így újat kellett keresnem; sok helyen olvastam, hogy az EZDOK a legjobb ebben.
A problémáim a következõek;
1. Ha van be van kapcsolva az EZDOK, nem mûködik a kameranézet finomhangolása a CTRL-SHIFT-ENTER-BACKSPACE kombinációkkal. Az EZDOK-os mozgatás meg nagyon durva, finomabb pozicionálást lehetetlen megoldani vele.
2. Szintén bekapcsolt EZDOK mellett, a joystick pov kapcsolója mûködik ugyan, de a kameramozgatás elején végén vissza-vissza ugrik a kamera nézõpontja.
Szerintetek létezik EZDOK-on kívül más program, ami megfelelne az igényeimnek 😄 (járkálás a repülõn, remegés-fejmozgás kameraeffektus)? Esetleg EZDOK ezen hibái megszûntethetõek?
Clidey
Napja? Talán inkább hónapja...

Leo747
Sziasztok!
Nem tudjátok mi történt a "www.projectopensky.com" oldallal? Néhány napja már nem elérhetõ.

Én már feladtam az fs-eket is...inkább motorozom, az nem szaggat...max ha egy kamionnal ütközöm...

polluxware
hagyjad.. ez már bonyolult mondatnak számít

Hont
Nem túl nagy?
Akkor kár is vele kínlódni, sajnos ez még nem a Mi "játékunk"!
4.6-5Ghz alatt kár kínlódni, hacsak nem vagy informatikius, vagy hardver guru!!
Én örülnék, ha az FS9 elmenne döcögés nélkül...
Hont
Szia! Itt az oldalon ilyet nyilvánosan ne kérj senkitõl, mert nem fognak rá reagálni!
Mint itt az ablakban is látod nem lehet Warezrõl írni...!
i5 2.80 ghz
8 gb corsair dominator
ati radeon 6950

vin 7 64 bit-en

és szaggat........
sziasztok! egy kis segítséget kérnék!!az fs passangert feltettem, meg is crackeltem, de mégis DEMo-nak jelzi a programot és kér miután beállítottam mindent hogy xy euro-ért vegyem meg....ncore-ról szedtem le..valaki tud segíteni mit hibázhattam...
ja ezzel tisztában vagyok de én már nem rakom újra az egészet....

gabesz2222
a 32 bites win7 max 3 giga ramot kezel

Hát az nem túl nagy da 20-25 fps megvan kis gépeknél, cessna stb
Win7 32 bit
amd athlon 64
4 giga ram
GeForce 7600GS

Géped mekkora? Ram proci stb..
Sziasztok! nem rég áltam át FSX-re és meglepödve tapasztalom a problémát,hogy lassan vagy eggyáltalán nem tölti be a Földi texturákat tud valaki megoldást rá? elindolok egy reptérrõl és 5-10 nm után tök homály az egész.... utána olvasgattam egy kicsit de nem sokat javúlt a probléma, mert nem tudom mi okozza és már egy csomó mindent kipróbáltam az fsx.cfg szerkezgetésével. Hátha van nálam okosabb ember...

Hypo
Szóbeli PPL vizsga érdekes😊

Hont
FSGlobal 2008, REX 512 felhõk,
Ami a röhej, hogy FPS az 25 fölött van mindíg. 30nál limit.
De azt is megfigyeltem, hogy ha mondjuk nem LHBP vagyok, hanem egy default reptéren és a limitet mondjuk 50 re állítom, akkor az FPS beáll 49-50 közé, de az akadás ott is megmarad.( az elsõ szélvédõn nem látszik annyira, de az oldalsó, az rendesen darabos! Sõt! Logitech Ex Pro joy tetején van a 3Dnézetváltásra a kis joy, ha azt fordítom, az is 2-3 akad, mire 90' fordul a nézet!
Gondoltam a VGA BUS sáv szél kicsi (128) de ennél a 256 nál is több kellene?
Hypo
persze igaz amit irt de akkor is jobban fut mint fsx es az emebrek ezt nezik elsonek nem azt hogy fele annyi cucc sincs benne😊))

trabant is megy 180 al lejton

Clidey

Hogy miért fut az MF simábban, arra ajánlom figyelmedbe Zacsi #19691 hozzászólását, különösen az alábbi megjegyzését:
"...- Bár Hypo azt írta, hogy jó az optimalizálás, de sztem pont hogy nem. Látszólag futtott úgy, vagy talán picit jobban is, mint az FSX, de! De ebben nincs AI, nincs olyan repmodel, mint az FSX-ben, és még csomó más sincs, ami a régebbiekben volt és fogyasztották az erõforrásokat. Szóval ha az az optimalizálás, hogy kikapcsolnak funkciókat és ettõl fut jobban, akkor kösz, de nem kell..."

Magyarán azt hogy az MF simán fut, ne vedd etalonnak...

Amúgy milyen felhõket használsz milyen beállítások mellett? Mert én is repülöm az iFly-t de sosem volt ilyen gondom, pedig nálam is minden ûbermaxon van FS9-ben.

Hont
ssd -n van. A CPU 3.3/3.7 rõl van 3.7/4.2 re húzva! Már jobban nem nagyon akarom kínozni. Így még 60c' alatt megy.
Lehet hogy egy NVidia-t kellene megpróbálnom...:S
Ombika
Talan probald meg 5 Ghz-re felhuzni, es hasznalj nvidiat, bar vga sokat nem lendit rajta... Jah es SSD!!

Hont
Bár az FS9 kellene írnom, de érdekesség kép mivel a MF itt kezdtük el kitárgyalni ezért ide vésem!
Örökös problémám a 3D iFLY oldal ablakán szakadozottan futó felület.
Kínomba beraktam egy HD6850 2Gb VGA.t Mondanom se kell, az akadozás nem szûnt meg, talán a felhõk közötti bujkálásnál van némileg több FPS-m!
Ellenben ez a szemét MF full-full grafikán Full HD simán akadás mentessen megy!
Erre varjatok gombot!
Bár tudom hogy a win élmény index nem jelent semmit, de ezzel a VGA-val 7.7 ig ment fel mind a két VGA tulajdonság!
Kérdés! Hol a hiba az FS9 és az FSX ben nálam???? 😞
Hypo
Pollux nem ezt mondta.

Stauff
Nincs igaza? A Flight Simulator sorozat legvonzóbb része pont az, hogy tonnaszám gyártják hozzá az addonokat. Gondolj bele mi lenne a FS szériával ezek nélkül...

Clidey
...és tegyük hozzá igaza van! De mégsem rá nézve ciki sokkal inkább az MS-re...

Hypo
<#taps>

polluxware
azért ne legyünk naííívák..

ez a mathis koksis gyerek azért nem foglalkozik vele, mert nem tud belõle hasznot húzni...

ahogy kóószaszem mondaná: szimpliszity

Nállam ez a probléma akkor lépet fel, ha az FS Commander-t is használtam. Ott az volt a megoldás, hogy a "hotkey"-nél a space elõl kikellett venni a pipát.
Hont
Ezt valaki tesztelte már? (közülünk)
L Viper
Stauff
Tényleg gáz.

1.3 GB az egész. Csak Hawaii van benne pár kicsi szigettel. A legkevésbé sem szimulátor. A levegõben villogó karikákon kell átrepülni pontokat gyûjtögetve, illetve vannak aranytallérok is vagy mi a francok azok amik el vannak dugva hidak alatt, völgyekben meg hasonló helyeken és össze kell õket gyûjteni.

6 éves gyerekeknek való. Sajnos a címe sokakat megtéveszt és azt hiszik, hogy szimulátor. De nagyon nem!