Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
core i7 2600k 5,2GHz ,
nVidia GTX 560 inkább 570
DDR3 8 Gb inkább 16 Gb
22" Full HD monitor inkább 3x ue.
Saitek mega control set
kb 2000 €
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
..... De inkább hagyjuk, lerágott csont már ez az optimalizációs téma.
///M I Love BMW. :)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
///M I Love BMW. :)
http://forum.avsim.net/topic/364643-04mar12-sp1c-released-for-full-ngx-product-range/#
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Szórakoztam a Map opcióval, folyamatosan növeltem a magasságot. 5-10-20ezer m stbstb... Míg egyszer klíváncsiságból beállítottam egy 999999 jó nagy számot. Mi lett? Ki rakott az ûrbe... xDDD Nagyon nagy volt. Egyszerüen elképedtem, hogy még ezt is tudja a játék. A Föld-et teljesen láttam. A hold ott volt mellette bár sztem az csak egy textura. Megállt a propeller, mert az ürben vákum van. Nem terjedt a hang. Stb. Egyszerûen pozitív visszajelzés volt számomra. Felvettem a szimulálást 64x-esre és figyeltem, hogy mikor esek vissza az atmoszférába, mert ugye még benne voltam a Föld gravitációs mezejében. Szépen egyre gyorsabb lettem még végül elértem. Sebességem kiakadt majd pár pillanat múlva Crash. Szóval élveztem. 😄
Annyi, hogy a légkörben nem fogsz elégni, de az mellékes. Normális ember nem számít ilyesmire egy repülõs szimulátortól, hogy kimehetsz az ürbe... Próbáljátok ki! 😄
@Blackdog
Nekem se mûködik rendesen az EZDOK és teljesen ugyanaz a problémám mint neked. :S
FS9 alatt "F1 view"-ot és "Active Camera 2004"-et használtam. "F1 view" rájöttem nem annyira fontos, ugyanazt (kamera helyének finomhangolása) el lehet érni a CTRL-SHIFT-ENTER-BACKSPACE kombinációkkal. "Active Camera 2004"-et használtam a gépben való mászkálásra és a valóságos remegés-fejmozgás kameraeffektus elõállítására.
FSX alatt egyik sem mûködik a két program közül, így újat kellett keresnem; sok helyen olvastam, hogy az EZDOK a legjobb ebben.
A problémáim a következõek;
1. Ha van be van kapcsolva az EZDOK, nem mûködik a kameranézet finomhangolása a CTRL-SHIFT-ENTER-BACKSPACE kombinációkkal. Az EZDOK-os mozgatás meg nagyon durva, finomabb pozicionálást lehetetlen megoldani vele.
2. Szintén bekapcsolt EZDOK mellett, a joystick pov kapcsolója mûködik ugyan, de a kameramozgatás elején végén vissza-vissza ugrik a kamera nézõpontja.
Szerintetek létezik EZDOK-on kívül más program, ami megfelelne az igényeimnek 😄 (járkálás a repülõn, remegés-fejmozgás kameraeffektus)? Esetleg EZDOK ezen hibái megszûntethetõek?
Nem tudjátok mi történt a "www.projectopensky.com" oldallal? Néhány napja már nem elérhetõ.
Akkor kár is vele kínlódni, sajnos ez még nem a Mi "játékunk"!
4.6-5Ghz alatt kár kínlódni, hacsak nem vagy informatikius, vagy hardver guru!!
Én örülnék, ha az FS9 elmenne döcögés nélkül...
Mint itt az ablakban is látod nem lehet Warezrõl írni...!
8 gb corsair dominator
ati radeon 6950
vin 7 64 bit-en
és szaggat........
Win7 32 bit
amd athlon 64
4 giga ram
GeForce 7600GS
Ami a röhej, hogy FPS az 25 fölött van mindíg. 30nál limit.
De azt is megfigyeltem, hogy ha mondjuk nem LHBP vagyok, hanem egy default reptéren és a limitet mondjuk 50 re állítom, akkor az FPS beáll 49-50 közé, de az akadás ott is megmarad.( az elsõ szélvédõn nem látszik annyira, de az oldalsó, az rendesen darabos! Sõt! Logitech Ex Pro joy tetején van a 3Dnézetváltásra a kis joy, ha azt fordítom, az is 2-3 akad, mire 90' fordul a nézet!
Gondoltam a VGA BUS sáv szél kicsi (128) de ennél a 256 nál is több kellene?
trabant is megy 180 al lejton
Hogy miért fut az MF simábban, arra ajánlom figyelmedbe Zacsi #19691 hozzászólását, különösen az alábbi megjegyzését:
"...- Bár Hypo azt írta, hogy jó az optimalizálás, de sztem pont hogy nem. Látszólag futtott úgy, vagy talán picit jobban is, mint az FSX, de! De ebben nincs AI, nincs olyan repmodel, mint az FSX-ben, és még csomó más sincs, ami a régebbiekben volt és fogyasztották az erõforrásokat. Szóval ha az az optimalizálás, hogy kikapcsolnak funkciókat és ettõl fut jobban, akkor kösz, de nem kell..."
Magyarán azt hogy az MF simán fut, ne vedd etalonnak...
Amúgy milyen felhõket használsz milyen beállítások mellett? Mert én is repülöm az iFly-t de sosem volt ilyen gondom, pedig nálam is minden ûbermaxon van FS9-ben.
Lehet hogy egy NVidia-t kellene megpróbálnom...:S
Örökös problémám a 3D iFLY oldal ablakán szakadozottan futó felület.
Kínomba beraktam egy HD6850 2Gb VGA.t Mondanom se kell, az akadozás nem szûnt meg, talán a felhõk közötti bujkálásnál van némileg több FPS-m!
Ellenben ez a szemét MF full-full grafikán Full HD simán akadás mentessen megy!
Erre varjatok gombot!
Bár tudom hogy a win élmény index nem jelent semmit, de ezzel a VGA-val 7.7 ig ment fel mind a két VGA tulajdonság!
Kérdés! Hol a hiba az FS9 és az FSX ben nálam???? 😞
ez a mathis koksis gyerek azért nem foglalkozik vele, mert nem tud belõle hasznot húzni...
ahogy kóószaszem mondaná: szimpliszity
1.3 GB az egész. Csak Hawaii van benne pár kicsi szigettel. A legkevésbé sem szimulátor. A levegõben villogó karikákon kell átrepülni pontokat gyûjtögetve, illetve vannak aranytallérok is vagy mi a francok azok amik el vannak dugva hidak alatt, völgyekben meg hasonló helyeken és össze kell õket gyûjteni.
6 éves gyerekeknek való. Sajnos a címe sokakat megtéveszt és azt hiszik, hogy szimulátor. De nagyon nem!