Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a throttle kar miért nem mûködik egyik joystick-on sem ( csak a W meg az S a tolóerõ szabályzó) az új Microsoft Flight nevû szimulátorban (játékban)?
Tudja valaki, hogy a throttle kar miért nem mûködik egyik joystick-on sem ( csak a W meg az S a tolóerõ szabályzó) az új Microsoft Flight nevû szimulátorban (játékban)?
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
😊 Persze ezert szoktam mondani hogy csak ugy irogatni a cfg-ben nem segit ezek az ertekek is ossze fuggnek.
Pl unlimited FPS nel tok mindegy ide mit irsz, csak akkor szamit ha mondjuk 30-ra 27 re allitod de akkor kell allitani a TBM-et is illetve van egy masuk ertek is
"...TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=10 // Useless.. its simply a multiplier, what you REALLY want to tweak is TextureMaxLoad.
TextureMaxLoad=21 // You can try 12, 15, 18 and 21 (it will make texture loading faster)
TBM alapbol 40 es max 80 ig lehet huzni
nagyon jo post ezekrol letesztelve stb erdemes atragni
Pl unlimited FPS nel tok mindegy ide mit irsz, csak akkor szamit ha mondjuk 30-ra 27 re allitod de akkor kell allitani a TBM-et is illetve van egy masuk ertek is
"...TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=10 // Useless.. its simply a multiplier, what you REALLY want to tweak is
TextureMaxLoad=21 // You can try 12, 15, 18 and 21 (it will make texture loading faster)
TBM alapbol 40 es max 80 ig lehet huzni
nagyon jo post ezekrol letesztelve stb erdemes atragni
errõl jut eszembe.. van a cfg-ben egy olyan opsön ,hogy texture bandwith multipliáer... namost eddig úgy tudtam hogy az érték a vidkarihoz igazítandó, valójában a textúra átvitel tárget fps-t lehet megadni és ez az adott FPS érték duplája kell hogy legyen
pölö a target 27, akkor ennek az értéknek 50-60nak kell lennie..
én 23fps állítottam, és 50es értékkel használom TBM-t
nekem spec fluidabb így mintha 70es értéken amire annó azt írták az 512mb vram- hoz az pásszol
vélemény?
pölö a target 27, akkor ennek az értéknek 50-60nak kell lennie..
én 23fps állítottam, és 50es értékkel használom TBM-t
nekem spec fluidabb így mintha 70es értéken amire annó azt írták az 512mb vram- hoz az pásszol
vélemény?
CLOUD DRAW DISTANCE legkisebbre levenni
AI: 15% 20%, small, road: 5% ships 5% boat 5%
MESH REs attol fugg milyen sceneryk vannak a gepen ugyan ez igaz a texture res re:
AI: 15% 20%, small, road: 5% ships 5% boat 5%
MESH REs attol fugg milyen sceneryk vannak a gepen ugyan ez igaz a texture res re:
A natural termal visualisationt élbõl kikapcsolnám, semmi értelme, mert marhára nem látszanak a madarak, viszont tizedeli az fps-t. Sõt, elsõ körben az AI-t is mind levenném, földid, vizit, légit egyaránt.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

ha fps limitert hasznalsz akkor jobb az unlimited, bar en kiprobalnam a nelkul is hogy allitasz kezdesnek egy 27 fps-t.
Scenery settings? ai settings?
Scenery settings? ai settings?
Az 30ra van allítva
FPS unlimited? Az az FPS limiter? Mert ha igen akkor meg. az alábbi oldal is megvolt.
Fps unlimited? Jesus megvolt?
Hali!
A gép az alábbi:
aMúgy végigcsináltam ezt : http://janvaane.org/virtualfsx/?page_id=287 és használok FPS limitert is.
A gép az alábbi:
aMúgy végigcsináltam ezt : http://janvaane.org/virtualfsx/?page_id=287 és használok FPS limitert is.
Azt akarom megoldani, hogy ne a havas textúrákat töltse be az fs egy márciusi repülésnél, hanem a tavasziakat, ne kelljen dátumot állítani hozzá. Nála március 20-ig tart tél, ezt szeretném én elrövidíteni, február 20-ra pl.
Mi a default flightod helye?
az ido beallitasnal az nagyon fontos, tehat ha mondjuk lhbp rol repulgetsz erdemes beallitani defaultnak es akkor bepipalni asystem timeot a settingsbe.
www.flightsim.com/vbfs/showthread.php?223346-Date-Season-settings
az ido beallitasnal az nagyon fontos, tehat ha mondjuk lhbp rol repulgetsz erdemes beallitani defaultnak es akkor bepipalni asystem timeot a settingsbe.
www.flightsim.com/vbfs/showthread.php?223346-Date-Season-settings
😊) kicsit irhatnal bovebben a beallitasaidrol mert igy max tenyt tudunk megallapitani de segiteni eleg nehez.
mondjuk AMD es ATI parosban nincsenek tapasztalataim sose volt, de azt tudom ati kartyaval nem egy leanyalom az fsx vilag.
esetleg fsx.cfg-t is csatolhatod es akkor esetleg okosabbak leszunk
mondjuk AMD es ATI parosban nincsenek tapasztalataim sose volt, de azt tudom ati kartyaval nem egy leanyalom az fsx vilag.
esetleg fsx.cfg-t is csatolhatod es akkor esetleg okosabbak leszunk
Boldog vagyok. Köszi
Az normális hogy Athlon X435 2.9GHz proci 6 Giga ram és Radeon HD4800 on Budapest scennery úgy hogy állok egy kapunál 3-4 FPS van? Végigcsináltam az optimalizálásos dolgot és szart se ért nálam 😞
Sziasztok!
Hogyan tudom az FSX összes beállítását kiimportálni ahhoz, hogy újratelepítés után ne kelljen vele szöszmögni. Leginkább a joy és a billentyû beállítások érdekelnének.
Hogyan tudom az FSX összes beállítását kiimportálni ahhoz, hogy újratelepítés után ne kelljen vele szöszmögni. Leginkább a joy és a billentyû beállítások érdekelnének.
PMDG 737-900NGX gépnek mekkora a max. hatótáva, 100% üzemanyaggal és teljes terheléssel? (A részleteknél 3060 nm körüli érték van írva, de kétlem a valóságtartalmát. Ugyanis az utasok számára is 189 van írva, hasonlóan a 737-800NGX géphez)
Szerintem is...!
Gépcsere után nekem is simán elindult. (pedig azt hittem még a winfos se fog menni)
Csak ép ugyan olyan fos volt mint elõtte.
Gépcsere után nekem is simán elindult. (pedig azt hittem még a winfos se fog menni)
Csak ép ugyan olyan fos volt mint elõtte.
Mindenképpen tedd újra!
Sziasztok!
Szerintetek létezik az, hogy egy gépcsere után újra kellene telepíteni az egész rendszert ahhoz, hogy elõjöjjön az új vas ereje. Ugyanis lecseréltem a gépet (régi: Q9400, 8Gb RAM, GTX260, SSD, Raptor; új: i7-2600K, 16Gb RAM, 560GTX 2Gb RAM, SSD-n maradt a win, a Raptoron pedig az FSX), ÉS pontosan ugyanúgy viselkedik, nincs fps emelkedés, 737NGX, LHBP 12fps. Szóval semmi különbséget nem látok, illetve annyit, hogy LHBP megközelítésekor nem szaggat, de az fps ugyanúgy 12. Van valami ötletetek?
Szerintetek létezik az, hogy egy gépcsere után újra kellene telepíteni az egész rendszert ahhoz, hogy elõjöjjön az új vas ereje. Ugyanis lecseréltem a gépet (régi: Q9400, 8Gb RAM, GTX260, SSD, Raptor; új: i7-2600K, 16Gb RAM, 560GTX 2Gb RAM, SSD-n maradt a win, a Raptoron pedig az FSX), ÉS pontosan ugyanúgy viselkedik, nincs fps emelkedés, 737NGX, LHBP 12fps. Szóval semmi különbséget nem látok, illetve annyit, hogy LHBP megközelítésekor nem szaggat, de az fps ugyanúgy 12. Van valami ötletetek?
FSX-PMDG-40/100fps ; gép-tapasztalat-türelem 😊-!!! Megy ez ha van rá pénz és idõ! Nem adja meg magát ingyen !!! Ez pontosan olyan mint a valós repülésben az elsõ "ÖNÁLLÓ" leszállás, nem magától jön. Tudás és a repülés tisztelete van mögötte. Nem biztos, (de lehet😊, hogy a szoftver készítõk a hunyók. Ez már ezen a fórumon, sokak írásából kiderült. Nem én vagyok a megmondó, csak összefoglalom "AZ" tapasztalatokat.
FS9/FSX nem azonos kategória.
FS9/FSX nem azonos kategória.
Eddig nem csinálta ezt az akadozást,most kezdte el pár napja és csak a Zürich airporton,scenery nélkül is. Pár napja minden rendben volt,de most állandóan megakad a kép 7 sec-ra 3 sec-onként. Nem hinném,hogy a beállításokkal van a gond. 6 magos procinak és egy Nvidia GTS 450 1GB VGA-nak és 8GB ramnak simán el kellene vinnie és eddig el is vitte,de most sz.rakodik. Lehúztam minden csúszkát minimumra és úgy is csinálja a hülyeségét! Szóval itt nem a beállításokkal van a baj,hanem valami más probléma van,csak tudnám mi!?
Na próbaképpen megnéztem azzokkal a beállításokkal miket a lennt említett videóban javallottak,hozzáteszem az én konfigommal,magasabbra húzhatom a csúszkákat.!sokkal lag osabb volt minden és borzaszóan nézet ki az egész...
úgyhogy megint az igazolodik vissza hogy ahány gép,annyi eredmény.
úgyhogy megint az igazolodik vissza hogy ahány gép,annyi eredmény.
FSX alá milyen 737NG, illetve 767 addont ajánlotok?
737-esek terén tudomásom szerint a választék: PMDG NGX, Ariane, iFly
míg a 767-es választék: Level-D, CaptainSim
Melyiknek milyen elõnye és hátránya van?
737-esek terén tudomásom szerint a választék: PMDG NGX, Ariane, iFly
míg a 767-es választék: Level-D, CaptainSim
Melyiknek milyen elõnye és hátránya van?
Próbálj meg ezt: (Persze ha jó gamer géped van)
Nekem nagyon bejött! Megszûnt az állandó 10-17 fps! Nagy reptérnél is akár 35-40 fps!!!
Nekem nagyon bejött! Megszûnt az állandó 10-17 fps! Nagy reptérnél is akár 35-40 fps!!!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
1. Megõrjít ez az FSX - Válasz: Kit nem? 😊))
2. Valakinek valami ötlete esetleg: Ha nem akarsz naponta CFG -t állítani, használj FS9-et.
3. Esetleg vga driver update, cfg tweaker, esetleg az FPS limittel játszadozhatsz.
4. Beállításokkal szórakozz kicsit, AI traffic kikapcs, stb.
Sok sikert! 😊
2. Valakinek valami ötlete esetleg: Ha nem akarsz naponta CFG -t állítani, használj FS9-et.
3. Esetleg vga driver update, cfg tweaker, esetleg az FPS limittel játszadozhatsz.
4. Beállításokkal szórakozz kicsit, AI traffic kikapcs, stb.
Sok sikert! 😊
///M I Love BMW. :)
Sziasztok!
Már megõrjít ez az FSX!!!!!!!!! Most a legújabb hülyesége az,hogy a Zürich airporton 3 sec-onként megáll a kép 7 sec-ig,utána megint megy 3 sec-ig és megint megakad 7 sec-ig és így tovább. Most ez mi a sz.r!!!???
Ja és scenery nélkül is ezt csinálja és csak a Zürich airporton! Valakinek valami ötlete esetleg?
Már megõrjít ez az FSX!!!!!!!!! Most a legújabb hülyesége az,hogy a Zürich airporton 3 sec-onként megáll a kép 7 sec-ig,utána megint megy 3 sec-ig és megint megakad 7 sec-ig és így tovább. Most ez mi a sz.r!!!???
Ja és scenery nélkül is ezt csinálja és csak a Zürich airporton! Valakinek valami ötlete esetleg?
Hosszu tavon fs9 is bejott mennyi eve hatjuk es meg mindig van uj. Xplane - el az a gond hogy fs utan nehez megszokni. En repulgetek meg par evet fs9 fsx komboval. Repulgetni jobb mint addinokat gyujtogetni.
Felraktam az FS9-et 6 FPS!!!!!!!!!! Hogylehet ez áááááááá Duál core és mindössze 6 fps?
Ki tudná erre a választ holkérdezõsködjek?
Ki tudná erre a választ holkérdezõsködjek?
Gondolkozik itt valaki azon, hogy átáll X-Plane-re? Hosszútávon talán érdemesebb ahhoz kiegészítõket venni. Mit szóltok ehhez?
x4 procit is lehet rakni bele
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Lehet hogy nem sokat ér, de lagálább annyira el kellene futnia mit az egymagossal nem?
Mellesleg 3dmax-ozok is, épp most rendereltem egyet és észrevehetõ a teljesítmény a renderelési idõ a negyede lett vegy még kevesebb...
Mellesleg 3dmax-ozok is, épp most rendereltem egyet és észrevehetõ a teljesítmény a renderelési idõ a negyede lett vegy még kevesebb...
Köszi de ezzen már tul vagyok itt valami kánya van. Azért váltottam mert ebbe az alaplapba ez a legnagyobb proci amit bele lehet rakni. Ha egy új gépet vennék az 100.000 ft meg sem álna. (nem duskálok) igy 15.000 ft-búl kicsit jobb lett a gépem sztem... két mag még is csak jobb mint egy... azért ide irom a comfigomat is.
AsRock AM2NF3-VSTA
AMD Athnlon II X2 250
GeForce 7600GS (256mb)
4G DDR II (Dual-Channel)
Win7 32 bit
Legfeljebb felrakom az FS9 -et azzal milyen + valami új gamet ami a másik procival el sem indut (kiváncsi vagyok)
Addig még mindig várom az ötleteket....
üdv
AsRock AM2NF3-VSTA
AMD Athnlon II X2 250
GeForce 7600GS (256mb)
4G DDR II (Dual-Channel)
Win7 32 bit
Legfeljebb felrakom az FS9 -et azzal milyen + valami új gamet ami a másik procival el sem indut (kiváncsi vagyok)
Addig még mindig várom az ötleteket....
üdv
mindenesetre nem sokat ért venni egy 2 magos alsó kategóriás procit manapság, ha játékra akartad
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Az athlon II x2 250 4 évvel ezelõtt sem volt nagy durranás... nem tudom mit vártál tõle. De azokhoz az AMD-procikhoz van egy progi. Dual core optimizer.ITT
Akkor miért volt 20 fps körül ugyanezzekkel a beállításokkal az egymagos amd-vel? Olyan mintha nem kezelné az egyik magot, vagy nem tudom..
Lehet hogy nem erre valoó, de alap fsx van felrakva semmi addon scenery. Szerintem 2 magos proci elég kell hogy legyen medium beállitáshoz.
Lehet hogy nem erre valoó, de alap fsx van felrakva semmi addon scenery. Szerintem 2 magos proci elég kell hogy legyen medium beállitáshoz.
Az a baj,hogy azt a procit FS2004-re használd,mert az FSX-hez nagyon gyenge proci! Nekem AMD Phenom II X6 Black Edition van és sokszor ezzel is szaggat az FSX ha addon-okkal van telepakolva.
Szóval a te procid nem FSX-re való!
Szóval a te procid nem FSX-re való!
ja most vettem észre hogy az fps ugrál 4 ás 65 között de szaggatt mint az atom! nem is tudom én nem ezt várnám...
Az FSX újra telepítése megoldaná lehet hogy a proci csere összekavarta? (persze ez lenne az utólsó amit kipróbálniék)
Valaki ötlet?
Az FSX újra telepítése megoldaná lehet hogy a proci csere összekavarta? (persze ez lenne az utólsó amit kipróbálniék)
Valaki ötlet?
sziasztok! én valamit nem értek, most vettem egy amd athlon II x2 250 -est, alig vártam hogy hazaérjek, összerekjam.... fsx indít és mindössze 4 fps jön ki belöle!!!
Kérdés mi lehet a gond?
Kérdés mi lehet a gond?
Én már probáltam az fs2crew pmdg md-11 et az remekül müködöt a you
tube-én sem találtam tutorial videot csak a voice controll-hoz!
tube-én sem találtam tutorial videot csak a voice controll-hoz!
ÜDV
Nem igazán segit !
Nem igazán segit !