Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
16 R
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Ha igen,akkor bajban vagyok,mert mivel nincs rendelési kódom a repcsikhez,így nem tudom letölteni a frissítést a Captain Sim oldaláról. :-(
Mondtam már, hogy Isten vagy?😄 beszartam ismét😊
Ezen felkacagtam,szép összetett mondat,benne van a lényeg.😊)
R.I.P. White Europe
A beharangozó leírás szerint 1400ft-ig teljes funkcionalitással bír, afelett eltûnik a kabin és a külsõ modell egyaránt és lekapcsolja a hangot is, s vezethetjük a nagy büdös semmit. 😊 Bár ezt a magasságot kissé kevésnek találom - jóformán semmit se lehet kipróbálni a taxizáson kívül - arra mindenképp elegendõ hogy egy rövid ízelítõt kapjunk az FD-bõl is. Röviden: szar. Hosszabban: brutálszar. Nem részletezem mert arra sem érdemes. Elégedjetek meg annyival hogy szerintem a Wilco Classic-ból vették át egy-a-egyben.
Külsõ- és belsõ modell: az imént említett nemrégiben megjelent Wilco 737 Classic-nál egy filmrétegnyivel jobb csak, tehát röviden nem szarcsi-foscsi-okádék, csak simán szarcsi-foscsi. Textúrák egy átlagos freeware add-on minõségét hozzák, kívül érdekes szegecs- és panelvonalak meghökkentõ helyeken, textúrázatlan poligonokkal (fõfutó-fékrendszer) megspékelve, belül MS Paint "magaslatokba" nyúló textúrák húzva a sokhelyütt eltorzult 3D-kabinon.
Miután ilyen és ehhez hasonló add-onokba botlom tudom értékelni igazán azt a több éves fejlesztést, bétatesztet mely után egy iFly, PMDG vagy QualityWings kiadja a portékáját és elkér érte 30-40-54,49 ajrót. Respect nekik!
Ennek a fosnak az árát nem is néztem, de én egy 5-9 ajrót éreznék reális árfekvésnek érte - de csak mazochistáknak! Az összes többi jó érzéssel és jóizléssel megáldott virtuális pilótának a leghatározottabban NEM AJÁNLOTT még ingyen (értsd: varezban) sem!! Emlékezzetek szavamra: ÉN szóltam...!!! 😊))
Nohát röviden ennyi. Szkrínsotokat csak kifejezett kérésre teszek fel! 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az FSUIPC 4.60 verziót miért nem tudja használni ez a nyomorult Captain Sim? Hiába van bekapcsolva a robot,egyik gép sem követi az útvonalat,se a sebességet,se a magasságra nem reagál! Egy korábbi verzióval mûködik rendesen,de abban meg nincs Wind Tab és a gépet össze vissza lökdösi a szélirányváltozás!
Szóval tud valaki valami megoldást az FSUIPC 4.60 és a Captain sim közti normális mûködésre vagy Shift+Delete Captain Sim?
-- http://www.x-plane.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tudnátok segíteni, hogy hogyan javíthatnám ki azt a hibát, amikor pl. az LHTL addon-ban a gurulón fák vannak?
W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.
Azért ezek a berepülõ pilóták nem semmi csávók lehetnek!
Hihetetlen, hogy mit kapnak a gépek egy ilyen teszten.
Hihetetlen, hogy ezt el tudják adni. Így meg fõleg...
De amíg lószar van, veréb is akad, mondaná apám. (A csak véletlenül látott verebek számából pedig nem is merek következtetni, mennyi lószar lehet a világon...)
http://www.wix.com/swatopluc/castles
good day
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
http://www.airplaneprosimulator.info/
http://www.wix.com/swatopluc/castles
What's New?
Re-colored 30cm airport photoreal for more contrast, saturation, and clarity
A ton of new NatureFlow vegetation, specifically grasses around the airport
New NatureFlow falling leaves in autumn from selected trees - mainly by the house and at the large oak by the hill
A full sound pack, including conditional ObjectFlow wind sounds. If the wind is over 5 knots, you should be able to hear it rustling in the trees nearby. There are also dedicated night sounds (crickets)
The required terrain mesh resolution has been changed to 5m so 7S3 is in keeping with all the other FTX airports without the "floating objects" anomalies on the hill.
Some of the tree texture files in fall/winter have been updated. In previous versions, they gave some users black boxes where the alpha channels should have been.
http://index.hu/belfold/2012/03/14/bezar_a_ferihegy_1-es_terminal/