Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elsõ képek a PMDG Boeing 777-rõl:

PMDG 777
Clidey
Máshol szpemmeljél már hülyegyerek! <#gonosz3><#action><#ejnye1><#banplz>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
akkor a mixture miatt all le mire van bekongigolva?

Köszönöm a segítséget, de úgy látszik más lehet a hiba, mert a betöltés után egybõl a még forgó motor csak úgy magától kezd leállni és utána már nem lehet elindítani.
Ötlet?

W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.

Hypo
PMDG 777 747 V2 bejelentés MA

igen igen köszi! kompatibilis módban már be tudtam lõni fsuipc-ben 😊😊

polluxware
a gép saját configjában is lehet állítani kell hogy a flaps realistic vagy fsx compatible legyen..

Hypo
jó kérdés jön:

LINDA-ban Katana4X-re hogy lehet belõni a flaps-et például. hiába állítom be a macro fájlból a L:LEVER FLAPS POSITION-t nem tudom hol kell neki értéket adni...

FSUIPC-ben tudok neki értéket adni, de ott nincs "repeat" funkció. szóval megnyomom a gombot a joystickon egyet leugrik a flaps, de ha még egyszer megnyomom nem csinál már semmit.

remélem tud valaki segíteni 😊 köszi!

Hypo
hát elöször is automixture meg ilyenek nem kellenek.

Free Flight / Create Flight - Repteret kivalasztod,( erdemes valami egyszerubbet alapbol) c172, idojaras clear sky, ido 12:00. betolt,( ugye elvileg megy a motor mert alapbol nem cold and dark a kezdes, fogod szépen a manual szerint leallitod a gepet ( mixture le, nav feny le, battery le - avonicsot hagyd) ha minden szep akkor elmented ezt mint default flight ( alul a save panelen lesz kis kocka be kell pipalni)

inenntol kezdve a legtobb gepet elinditod mind dark and cold lesz, na szoval jon az inditas:
c172 betolt, pre flight check list, aztan johet az inditasi procedura, mixture be, gaz picit elore nyomni, battery be nav feny be , kulcs elfordit aztan megy is.

Köszönöm a kimerítõ választ.😊
Természetesen FSX-re gondoltam.
Sziasztok!
Egy újabb kérés:
W7 64bit alá az E meghajtóra telepítettem a JeppView3-at. Az oprendszer a C-n van.
eddig hibátlanul mûködött (a naptárnak megfelelõen :-) frissíteni is tudtam).
De az utolsó frissítés után az alábbi hibaüzenetek jelennek meg és nem indul el:

Az indító ikonnal történõ indítás után a hibaüzenet ablaka:

JeppView for Windows
failed to initialize JIT-EDocs API.

(gomb) OK

az OK megnyomása után a második ablak:

Failed to initialize JIT eDocs API (Error Code: -7019). Please verify the path settings in the configuration files.
Current configuration file:
C:\Programdata\Jeppesen\JeppView3\JepEDocs.ini

(gomb) OK

Ha ismeri valaki ennek a hibának a javítását, kérem segítsen!

W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.

Sziasztok! Nem indul be a gépek egy része, hiába indítok az eljárásoknak megfelelõen. Mi lehet a megoldás?
Üzemanyag van, túlterhelés nincs, de könnyen lehet, hogy valamit mégis elnézek? Még Ctrl+E-vel sem és autó mixre átállítva sem.
pl. nem indulnak: Cessna 172-180-asok, A2A piper J3 Cub, Carenado C340, PMDG BAe J4100,
BN-2A (ez volt amikor még ment) Islander

Simán indulnak: P6-12, Ifly 737, DHC6, Carenado C208
Ha más nem, valami ötlet legalább?
Kösz.

Hont
Szia!
Üdv Az, oldalon!
Itt a beíró ablak felett találod a FAQ-t! Ott minden le van írva! Minden kérdésedre van válasz!
Esetleg ha nem találnál, akkor konkrét dolgokra fogsz konkrét választ is kapni az oldal tisztelt tagjaitól!
szaszy0830
Sziasztok!Tudnátok ajánlani vmi oldalt ahol le van írva részletesen, hogy kell repülõt vezetni??😊
Ugyan is kezdõ vagyok, nem igazán tudom mi micsoda a sok "kütyü" 😄
Másik kérdésem hova kell telepíteni a mega airport bp-et hogy mûködjön is?Mert telepítettem a FSX mappájába, de nem tudom hogy is indítsam el, vagy egyáltalán jól csináltam-e.
Köszi szépen!
polluxware
malév se nem van már..😞

Hypo
😊))) jo lenne

Sziasztok!
NGX Malév 700-as egyáltalán nem létezik még?
polluxware
jut eszembe..

ment egy olyan poll nem régen hogy:

A2A DHC-2 Beaver float+ accusim

Jó de a Flight1 egy Hello Word progit sem adna 10 euro alatt

Hypo
<#eplus2>

polluxware
ez egy illegitim program ennyiért..

Hypo
Hypo
<#hamm>

CptSAB
Egy Burger Kingnél is leparkolhattak volna. Azért jenki oktató nem szívbajoskodott. Nédd má öcsém, arra le tudnád tenni.. Ááá.. nem nem félek, na jó akkor itt az út. Félek.. Itt az út.. Félek.. tudod mit én meg bexarok itt melletted, mert ha még sokat tökölsz, akkor már mindegy lesz.. 😄 Azért régi melóhelyemen, a kúton mekkorát néztünk volna egy ilyen begurulásra.. 😊
Hypo
😊))

...erre valaki szépen rátalált az FSE fórumon 😄

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7oADN1Gp2eM

A poén az, hogy a MSF hivatalos oldalán ugye ott a trailer a fõoldalon. Ha végigmegy, a youtube mindig feldob hasonló videókat, és ez köztük van. LOL

http://www.wix.com/swatopluc/castles

Privi ment

Én pl. használom de nálam semmilyen gond nem volt még vele bár én csak a Flight1 Mustang, Carenado C208B, iFly 737-el repülök. <#wink>

u.i.: Természetesen nem warez az enyém. <#ejnye1>

GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5

Valaki használja az Accu-feel-t?
Segítségre lenne szükségem, mert amióta ezt felraktam, azóta semelyik 767-es és 757-es modell mûködésképtelenné vált... vagyis miután kiválasztom, és le OK-ézom, kifagy a játék. Viszont más gépeknél nem tapasztaltam ilyet.
nemkell valakinek a saitek pro flight yoke exrta gazkarral huszezerert?
Üdv, kérdezném, hogy a Squawkbox 3-as progi helyett a 4. verziót le lehet-e tölteni, minden gond nélkül mûkszik ugyan úgy, mint anno a 3-as (FSX programhoz)? Köszi, nymus.
exTrem
Ráadásul készül FSX-re a 757 sorozat 😊

Hypo
inkabb leveld

Ok,köszi az infót! Amúgy nekem is ilyen észrevételeim vannak,csak azt gondoltam,hogy a CS 1.5 update-el ezt már megoldották. De akkor nem adok érte 40 Eurot.
Hypo
hat az alap gondjai ( feluletes) megmaradt. leveld vel semmilyen gondot nem okoz a kulonbozo procedurak lerepulese step climb stb vnav is jol muxik. azt mondanam hogy a CS fele az kozep haladoknak valo a leveld meg akit tenlyeg a komples rendszer szimulacio erdekel.

És az 1.5 CS 767 update sem javított ezeken az FMC és autopilot hibákon? Mert amúgy ezeket a hibákat én is észrevettem a crackelt változaton.
Hypo
Hat a Leveld grafikailag belul gyengebb, de annal jobb a rendszere. FMC es autopilot szvsz joval jobb mint CS.
Es teljesitmenyre is leveld jobban muzsikal raadasul az sdk ja elerheto igy egy csomo cuccal szepen muxik egyutt kulso hardware-ekel...stb

Szerintem a Level-D 767 mechanikailag jobban mûködik mint a Captain Sim bár lehet,hogy a Captain Sim update 1.5 telepítése után már megváltozna a véleményem nem tudom,viszont az update-et akkor tudom csak kipróbálni,ha megvásárolom a gépet,ugyanis rendelési számmal lehet csak letölteni az update-ot a Captain Sim oldaláról. Viszont a Captain Sim-nek sokkal szebb a grafikája a Level-D grafikájához képest.
Remélem nem fogom megbánni ha megveszem a Captain Sim 767-est,ugyanis még mindig nem mertem ezt megtenni,de tervben van. :-)
Hypo
😊) mondjuk en a CS-vel nem is emliteem egy lapon

Döntsd el.
Hypo
szép meg vannak nem mai gyerek ez se remelem folytatjak

Ezek szerint a Captain Sim 767-ese Level D 767-esénél jobb? Vagy csak ízlések és pofonok?
Clidey
A crackelt verziót természetesen nem tudod frissíteni.
Ha a CS shopján keresztül megveszed, a fizetés után azonnal letölthetõ a cucc. Ez a link asszem' fél vagy egy évig él. De kapsz mailon hozzá egy kódot amire hivatkozva kérhetsz renew-t ha már az elõbb említett idõszak lejárta után akarod letölteni és akkor ismételten le tudod tölteni újabb fél évig vagy meddig. De szerintem egyszerûen ki kell írni dvd-re mellérakni a vásárlásról szóló mailokat benne a kódokkal és kész.
A lényeg hogy ne csak kattintgass a next-re vásárláskor hanem olvasd el figyelmesen amit ír, el van minden részletesen magyarázva, és egyszerû is az eljárás.
Nekem van egy csomó cuccom a CS-tõl, és nagyon meg vagyok velük elégedve. De mióta felhagytak az FS9 alá fejlesztéssel sajna nem valószinû hogy valaha is vásárolni fogok még tõlük. Kár, sajnálom nagyon.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

gaspen
Én egyszer beruháztam a 757-be, kártyával. Asszem pár perc alatt megjött emilben a letöltõ link. Szerintem a crackelt verziót nem lehet fissíteni, úgy rémlik.

Eldöntöttem,hogy megveszem a Captain Sim 767 gépet,de elõtte néhány kérdés:

Mi a különbség a netrõl letölthetõ crackelt verzió és a hivatalosan megvásárolható verzió között azon kívûl,hogy kapok rendelési számot és utána tudok frissíteni?
Ha megveszem a Captain oldalán kártyával azt a fizetés után egybõl le is tudom majd tölteni?
Ha letöltöm a Captain 767 gépet és netán véletlenül törlõdik a PC-rõl vagy winya behal és ez miatt veszik el,akkor azt utána mégegyszer le tudom tölteni a Captain oldaláról ingyen vagy újra fizetnem kell érte?

Légyszi válaszoljon aki tudja a kérdéseimre a választ,mert 40 Euro nem kevés pénz érte és nem akarok zsákbamacskát venni!Köszi!
Meg nyitsz egy explorert és a google keresõbe beírod az adott icao + charts szavakat. Hogy a simun belül hogy kell azt passzolom, de szerintem ha lehet is elég korlátozott.
Valaki segítsen, hogy hogyan lehet mapokat,chartokat nézegetni repülés közben?
Captain Sim 1.40 van nekem és az mûködik.