Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eyecandy
Javaslom, hogy itt felül a FAQ menüpontot olvasgasd

Köszi az infót! Tegnap installáltam, talán most a hétvégén tudok is majd repülni, hogy teszteljem. <#wink>

GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5

DJKonya
Köszi, az FMC-hez még igazából egyáltalán nem értek, de találtam segédanyagot, majd ha meggyógyul a kezem, ráállok a témára 😊

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Sziasztok!
Hétvégére kaptam egy X52-öt kipróbálásra, de sajnos eddig nem vagyok elájulva tõle. Szép, meg világít, meg minden, de nem az igazi. Kérdés, hogy bennem vagy az eszközben van a hiba.
Pozitívum: a gázkar; nagyon jó fogása van, jól használható, precíz jószág.
Negatívum: a joy; iszonyat könnyû kitéríteni, alig kell erõ hozzá. Ezenfelül még darabosan is mozog, a középre visszaállító mechanikának köszönhetõen. A linearitását nem tudom, hogy lehet-e állítani, de nem túl meggyõzõ, hogy viszonylag nagy kitérítésre is alig mozdul valamit, majd hirtelen óriásit.
Szóval eddigi tapasztalatok alapján inkább a Logitech Extreme 3d Pro. Ez természetes, vagy csak velem van gond? (esetleg az eszköz beállítására szántam túl kevés idõt?)
bondi
Mindenkeppen, abszolut ajanlott kategoria. Szebb texturak, sokkal simabb atmenetes idojaras valtozas, teljesen realisztikus haze effekt. Szegeny REXeseknek fel kell kotni a gatyat, ha ezt akarjak majd uberelni.

Valakinek van már komolyabb tapasztalata az ASE utodjával a 2012-vel? Lecserélhetõ lenne így az ASE + REX combó?! Mostanában jó áron lehet rá upgradelni! <#wink>

GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5

No problem.
Kislányos izgalmamban én is jártam már így néhányszor.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

eyecandy
Ha az útvonaltervezõben beállítasz egy utat, az atc azt felhasználva navigál majd. Csak ne felejtsd el menteni a tervezett utat. Késõbb aztán már külsõ programokkal is próbálkozhatsz pl. FSC és az ot tervezett utat nem csak az fs-be tudod menteni, hanem néhány gép fmcjébe is

DJKonya
Értem, köszönöm a választ. 😊

Hypo
Nincs kapcsolat a ketto kozott, eloszor is FS ATC je nem egy tokeletes dolog sot, szoval inkabb olyan hangulati elem mintsem valos fonia es eljaraskövetés.

Elõfordulhat hogy a repter miatt nem jelenik meg neked semmi mivel az adott repteren nincs iranyitas. vagy csak tajekoztato jellegu van. Szóval ennek semmi köze a leszálláshoz, elvileg mikor elhagyod a pályát utana tudod felvenni a kapcsolatot a ground-al ha epp van a repteren ground.

DJKonya
Sziasztok!
Nagyon kezdõ vagyok én még ebben a játékban, illetve a repülés terén.
Már elég sok dolgot kitapasztaltam magamtól, vagy segédanyagok alapján, ILS megközelítés stb. már úgy ahogy mennek. A rádiózással kapcsolatban, lényegében a földön, felszállás után, a levegõbe elboldogulok a kommunikációval, viszont a megközelítésnél vagy a leszállásnál valamit elronthatok. Ugyanis van mikor leteszem a gépet és mire le lassulok már az ATC ablakban átválthatok a Ground frekvenciájára, ilyenkor nincs gond. De van mikor ugyan így leszállás után minden opció eltûnik az ATC ablakból (ez a jellemzõbb), és hiába állítom át kézileg a rádión a Ground frekvenciáját, akkor sincs semmi. Ilyenkor gondolom a megközelítés vagy a leszállás során elrontok valamit.
Valaki fel tudna világosítani errõl, hogy lehetne ezt helyesen kivitelezni, hogy a leszállás után a földi irányítókkal is kapcsolatba tudjak lépni?

Köszönöm uram! 😊
Ez a youtube-on keresés ki is ment a fejembõl annyira a problémára koncentráltam.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Sziasztok!
Csak nem rég kezdtem el repkedni az FSX-el. Eddig évekig az FS9-et használtam. Valamiért nem enged az addon scenery könyvtárból repteret hozzáadni. Win7-et (32 bit) használok. Az FS9-ben tudom hogy rá kellett kattintani az üres mezõre és hozzáadta, de itt valamiért ez nem jön be. Se a sima ok gomb. Valaki tudna segíteni hogy tudnám megoldani?
Hypo
szerintem nincs különbség attól függ te hogy érzed magad velük/náluk.
ivao.hu fóruma és oldal is elég jó vannak hetente vfr és ifr turák is ahol kicsit lazábban is nyomhatod, mindenutt segitõkészek szóval én a helyedben regelnek mindkettõre és kipróbálnám aztán majd eldöl

Ha már így bele lendültem újra felrakom a kérdést h. IVAO vs VATSIM Melyik és miért?
Nekem is volt ilyen problémám én újra raktam és az megoldotta.
Willenbrock
Nem tudjátok hogy a A2A Shockwave Bf 109E-3 honnan szerezhetõ be? Mert a Wings of Power-t szokták mondani de abban csak E-4 van.Erre gondolok,sem rendelõsen sem virágboltiban nem találtam meg.

Sziasztok! Olyan problémám van FSX-el, hogy a turbopropoknek, jeteknek, helikoptereknek, légiiránításnak nincs hangja, ergó csak egy kisgépet élvezetes vezetni...vagy még azt se. Akinek van ötlete legyen szíves privátban rámírni!
Elõre is köszi.
Willenbrock
Pedig csak így sikerült újratelepíteni,régebben nem így volt szerintem,úgy emlékszem simán gond nélkül települt,na mindegy a lényeg hogy fenn van.

Willenbrock
Most meg EZT találtam,vajon tényleg végig kéne csinálni ezt a procedúrát?

Willenbrock
Rákerestem,azt találtam hogy töröljük ki a temp mappa tartalmát aztán telepítsük rendszergazdaként.Ezt csináltam de így is ugyanaz a hiba.
Arra gondoltam talán a rendszergazdaként telepítés volt rossz? Így csináltam:start-futtatás-tallózás-setup.exe-re jobbklikk-futtatás mint rendszergazda-ott megadtam a kódom -ok. Ezt így kell nem? A temp mappa is üres.Egyszer a tûzfalat is kikapcsoltam mert valahol azt írták az is belejátszhat.

Ezen már túlvagyok. Benne van 😞

Próbáld meg beírni ezt a pár sort a standard.xml-be. Megtalálod abba a mappába ahol az FSX.CFG van.

<Entry>
<Key>CTRL+J</Key>
<Down>TOGGLE_JETWAY</Down>
</Entry>
Erre tud valaki valami megoldást?

eyecandy
Nem installáltad le rendesen. Keress rá van rá megoldás

Willenbrock
Uninstalláltam az FSX-et mert túl régóta volt fenn,most újra akartam telepíteni de mikor a 2. lemezt is felmásolja a gép akkor "1603 fatal error during installation" üzenetet ad és nem települ fel.
Ez mitõl lehet?

Tud valaki segíteni nem tudok textúrát berakni ha tudnák lenne egy pár malév gépem
Clidey
Tök jó hogy a röhögõ szmájlit nem viszi át a buzi fórummotor... :-/

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
<#eljen>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
<#eljen>

Clidey
Ismerjük. De azért köszi!

eyecandy
http://pthungary.hostoffice.hu/downloads.html
Pill.....
Clidey
Igen? Kicsoda?

Valaki Meg Csinálta A Tu-154 és Tu-134 csomagot is
Köszi!
Hont
Egy egész flottával?
Mi már "régóta" nyomjuk az ipart, de szerintem mindenki csak egy géppel tud repülni...
Egyébként kérdésedre a válasz:
A PMDG valamint az iFLY is remek gépeket csinál!
A FAQ-ban találsz infót Róluk!
jézusom...

Csak azért Kérdezem Mert Szeretnék A Malév flottával repülni az FSX-ben
Hypo
az is lesz ne aggodj😊)

Sziasztok! Lenne egy kérésem Tud valaki repülõt csinálni?
Hont
Maximálisan egyetértek!!!!
polluxware
ez ugyanígy igaz a honlapra, a produktumra, és az egész körítésre (lájk dö pdf-sz end sóó on) ...

polluxware
mindenfajta hazafias érzelem mentesen mondhatom, hogy hizelgés vagy jó pofizást is kizáróan nemzetközi fizetõs addon-ok felsõ kategóriájában a helye..

ennyi (nincs mit szépíteni rajta)

eyecandy
Melyik? IFly van csak fent

FSPassengerben van olyan, hogy "Fleet Bonus", ami a flottám mérete után kapott bónusz a repülés végén (mintha a többi gépemmel is repült volna valaki). Kérdésem a következõ: a fleet bonusnál csak az aktuális gépemen kívüli gépek darabszámát veszi figyelembe, vagy azoknak a kapacitása is befolyásolja a fleet bonus mértékét?
Konkrétan egy példával: Mikor lesz nagyobb a fleet bonus? Ha az aktuálisan repült gépen kívül egy B747 van a cég tulajdonában, vagy ha 20 db Cessna 172?
Valamelyik addonod kibérelte magának...