Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Hétvégére kaptam egy X52-öt kipróbálásra, de sajnos eddig nem vagyok elájulva tõle. Szép, meg világít, meg minden, de nem az igazi. Kérdés, hogy bennem vagy az eszközben van a hiba.
Pozitívum: a gázkar; nagyon jó fogása van, jól használható, precíz jószág.
Negatívum: a joy; iszonyat könnyû kitéríteni, alig kell erõ hozzá. Ezenfelül még darabosan is mozog, a középre visszaállító mechanikának köszönhetõen. A linearitását nem tudom, hogy lehet-e állítani, de nem túl meggyõzõ, hogy viszonylag nagy kitérítésre is alig mozdul valamit, majd hirtelen óriásit.
Szóval eddigi tapasztalatok alapján inkább a Logitech Extreme 3d Pro. Ez természetes, vagy csak velem van gond? (esetleg az eszköz beállítására szántam túl kevés idõt?)
GA-EX58 Extrem,i7 960 @4.2 Ghz,6Gb DDR3,GTX-570, 1920x1080,SSDx2,Saitek Yoke,Rudder,Quadrant,Switch,Radio&Multi panel.ASE,EZdoc,FspassengersX,RadarContact,Trackir5
Kislányos izgalmamban én is jártam már így néhányszor.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Elõfordulhat hogy a repter miatt nem jelenik meg neked semmi mivel az adott repteren nincs iranyitas. vagy csak tajekoztato jellegu van. Szóval ennek semmi köze a leszálláshoz, elvileg mikor elhagyod a pályát utana tudod felvenni a kapcsolatot a ground-al ha epp van a repteren ground.
Nagyon kezdõ vagyok én még ebben a játékban, illetve a repülés terén.
Már elég sok dolgot kitapasztaltam magamtól, vagy segédanyagok alapján, ILS megközelítés stb. már úgy ahogy mennek. A rádiózással kapcsolatban, lényegében a földön, felszállás után, a levegõbe elboldogulok a kommunikációval, viszont a megközelítésnél vagy a leszállásnál valamit elronthatok. Ugyanis van mikor leteszem a gépet és mire le lassulok már az ATC ablakban átválthatok a Ground frekvenciájára, ilyenkor nincs gond. De van mikor ugyan így leszállás után minden opció eltûnik az ATC ablakból (ez a jellemzõbb), és hiába állítom át kézileg a rádión a Ground frekvenciáját, akkor sincs semmi. Ilyenkor gondolom a megközelítés vagy a leszállás során elrontok valamit.
Valaki fel tudna világosítani errõl, hogy lehetne ezt helyesen kivitelezni, hogy a leszállás után a földi irányítókkal is kapcsolatba tudjak lépni?
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Ez a youtube-on keresés ki is ment a fejembõl annyira a problémára koncentráltam.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Csak nem rég kezdtem el repkedni az FSX-el. Eddig évekig az FS9-et használtam. Valamiért nem enged az addon scenery könyvtárból repteret hozzáadni. Win7-et (32 bit) használok. Az FS9-ben tudom hogy rá kellett kattintani az üres mezõre és hozzáadta, de itt valamiért ez nem jön be. Se a sima ok gomb. Valaki tudna segíteni hogy tudnám megoldani?
ivao.hu fóruma és oldal is elég jó vannak hetente vfr és ifr turák is ahol kicsit lazábban is nyomhatod, mindenutt segitõkészek szóval én a helyedben regelnek mindkettõre és kipróbálnám aztán majd eldöl
Elõre is köszi.
Arra gondoltam talán a rendszergazdaként telepítés volt rossz? Így csináltam:start-futtatás-tallózás-setup.exe-re jobbklikk-futtatás mint rendszergazda-ott megadtam a kódom -ok. Ezt így kell nem? A temp mappa is üres.Egyszer a tûzfalat is kikapcsoltam mert valahol azt írták az is belejátszhat.
<Entry>
<Key>CTRL+J</Key>
<Down>TOGGLE_JETWAY</Down>
</Entry>
Ez mitõl lehet?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mi már "régóta" nyomjuk az ipart, de szerintem mindenki csak egy géppel tud repülni...
Egyébként kérdésedre a válasz:
A PMDG valamint az iFLY is remek gépeket csinál!
A FAQ-ban találsz infót Róluk!
ennyi (nincs mit szépíteni rajta)
Konkrétan egy példával: Mikor lesz nagyobb a fleet bonus? Ha az aktuálisan repült gépen kívül egy B747 van a cég tulajdonában, vagy ha 20 db Cessna 172?