Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, hogy mit csináltam, de megjavult, azért köszi a segítséget 😊
Sziasztok!
Elkezdtem repülni egy CS757 McPhat Delta HD livery-vel,aminek felszálláskor még tökéletesen éles volt a minõsége,de fent a levegõben már szétmosódott. Felszállásnál még látszottak tök élesen a szárnyban a csavarok,de a levegõben mér el vannak mosódva.Nem tudja valaki,hogy miért állítódott el a repülõm texurájának minõsége és hogyan lehetne ezt visszavarázsolni ismét HD minõségre? Éppen repülésben vagyok. Az FSX.cfg-ben a MAX_TEXTURE_LOAD=4096
Elkezdtem repülni egy CS757 McPhat Delta HD livery-vel,aminek felszálláskor még tökéletesen éles volt a minõsége,de fent a levegõben már szétmosódott. Felszállásnál még látszottak tök élesen a szárnyban a csavarok,de a levegõben mér el vannak mosódva.Nem tudja valaki,hogy miért állítódott el a repülõm texurájának minõsége és hogyan lehetne ezt visszavarázsolni ismét HD minõségre? Éppen repülésben vagyok. Az FSX.cfg-ben a MAX_TEXTURE_LOAD=4096
A gyáriaknál sincs... feltudnád tölteni a font-okat?
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy miért lehet az h a digitális számokat nem jeleníti meg az FS?
Minden be van kapcsolva, a mûszerek mûködnek.
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy miért lehet az h a digitális számokat nem jeleníti meg az FS?
Minden be van kapcsolva, a mûszerek mûködnek.
Logitech Force 3D Pro-nál mennyire természetes, hogy bekapcsolt force feedback mellett, visszatérítõ erõ karra gyakorolt hatása kicsit "recés", "érezni" a fogaskerekeket?
Egyébként mennyire kell erõs legyen a visszatérítõ erõ? Az Extreme 3D Pro-hoz képest eléggé gyengének érzem, még, de úgyis hozzászokok. Csak érdekelne, hogy természetes, hogy ilyen gyenge, vagy a FF motorokkal van valami?
Egyébként mennyire kell erõs legyen a visszatérítõ erõ? Az Extreme 3D Pro-hoz képest eléggé gyengének érzem, még, de úgyis hozzászokok. Csak érdekelne, hogy természetes, hogy ilyen gyenge, vagy a FF motorokkal van valami?
Valakinek Megvan a AFS Design MiG-21 X?
Nem tényleg nincsen mellette semmi, szeretném meg kérdezni hogy ki tudna nekem segíteni PMDG 737 NGX-ben ?
😊))))) Ilyet szerintem privatban kene nem? de ha már letöltötted a warez verziot nem hiszem hogy nincs mellette egy nfo file amiben szepen leirjak hogy kell!!!
Sziasztok!
Szeretném meg kérdezni hogy az új PMDG 737 NGX hogyan kell feltelepíteni és crackelni?
Szeretném meg kérdezni hogy az új PMDG 737 NGX hogyan kell feltelepíteni és crackelni?
Central rockie Mountains ez volt az uso szeria ami meg hianyzott AU,NRM,PFJ,PMW már megvan, illetve a jo hir elkezdtek csinalni az ANGLIAT negy egysegben lesz kiadva
Hát nem birtam ellenállni megint elcsábultam ORBY on nagy SALE van az utolso tobbet nem csinalnak ilyet, es hat mar csak a CRM hianyzott a listarol.
Tegnap egy ATR ráncfelvarrási kísérlet keretében béna mód felülírtam a cameras.cfg-t esetleg valaki tudna küldeni egy defaultot?
Valaki tud segíteni hogyan kell WoAI AI-kat eltávólítani? Köszi
Helló mindenkinek!
Valaki megtudja mondani, hogy tudom kikapcsolni (átnevezni) az egyes obiektumokat az addon scenery-k ben? Vagyis arra lennék kiváncsi hogy a számomra felesleges dolgokat hogy tudnám kikapcsolni a nagyobb teljesítmény érdekében. Ugyanis mig az egyik reptéren (pl brüssel) míg nincs terminál épület addig pl budapesten megjelenik, természetesen ha feljebb állítom a scenery csúszkát akkor megjelennek...
Kérdés: ki tudja milyen fájlokat kell átnevezni?
Köszi
Valaki megtudja mondani, hogy tudom kikapcsolni (átnevezni) az egyes obiektumokat az addon scenery-k ben? Vagyis arra lennék kiváncsi hogy a számomra felesleges dolgokat hogy tudnám kikapcsolni a nagyobb teljesítmény érdekében. Ugyanis mig az egyik reptéren (pl brüssel) míg nincs terminál épület addig pl budapesten megjelenik, természetesen ha feljebb állítom a scenery csúszkát akkor megjelennek...
Kérdés: ki tudja milyen fájlokat kell átnevezni?
Köszi
De olyat kérj tõle, hogy Õfenségessége is látszódjék! Egy igazi vagány huncut mosolygós Clidey Mestert! 😊 .. amint vigyorog kifelé a pilcsifülkébõl, vagy feszít a masinya mellett, vagy egy kokpit fotó.. amint harapja a kis Moravan a felhõket..
Köszi mindenkinek 😊
Clidey, egy mutatós screenshot a Z-142-rõl lehetne alapja valaminek 😉
Clidey, egy mutatós screenshot a Z-142-rõl lehetne alapja valaminek 😉
http://www.wix.com/swatopluc/castles
<#eljen>#eljen>
Egy Z-142-t nem akarsz festménybe önteni? <#circling>#circling>
Egy Z-142-t nem akarsz festménybe önteni? <#circling>#circling>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
...ja, közben született egy Pacific fjordos maszatolás is (tribute to ORBX 😛)

...biztosan volt róla szó már, de talán nem árthat egy emlékeztetõ: akit érdekel, ORBX-éknál 44%-os leárazás mindenre április végéig. 😊
Köszi a linket,az FSUIPC megoldotta a problémát,már nem billeg a gép és nem esik le felszállás után mikor benyomom az auto pilot-ot,viszont most meg nem veszi át a sebességet miután beonyomtam az auto pilot-ot,így ha én lehúzom a tolókart,akkor elkezd a gép sebessége is csökkeni. Ugyanazt mûveli most mint a 767-es. Annál is ugyanez a probléma. A 757-nél nem gyõzött meg ez a Service Pack 4.4. Szerintem a 4.3 jobb volt.
Esetleg a 4.6 nincs meg valakinek próbaképpen? Én sajnos nem tudom letölteni azt a Captain oldaláról. :-(
Esetleg a 4.6 nincs meg valakinek próbaképpen? Én sajnos nem tudom letölteni azt a Captain oldaláról. :-(
Frissítsd vagy telepítsd újra a win 7 -t .gondolom az elõzõ telepítéskor valami hiba léphetett fel amit nem jelezett a rendszer .
Nálam volt ilyen és az új telepítés megoldotta .
Nálam volt ilyen és az új telepítés megoldotta .
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Köszi a tippet, megnéztem az oldalt, ez már nekem sokk 😞
Hagyom a fenébe az egészet.
Csak az a bosszantó, hogy most újra megvettem a játékot -korábban xp-n semmi gondom se volt- és nekem azt mondták, hogy futni fog win7 alatt is. Ehhez képest informatikusi bravúrok kellenek a telepítéséhez.
Hagyom a fenébe az egészet.
Csak az a bosszantó, hogy most újra megvettem a játékot -korábban xp-n semmi gondom se volt- és nekem azt mondták, hogy futni fog win7 alatt is. Ehhez képest informatikusi bravúrok kellenek a telepítéséhez.
Sziasztok!
Van egy kis problémám. Tegnap feltelepítettem a Captain Sim 757 Service Pack 4.4 verziót és azóta nem tudok felszállni a géppel,illetve fel tudok szállni,de miután benyomom az auto pilot-ot, elkezd jobbra balra billegni a gép és olyan magasra felemeli az orrát,hogy szinte függõlegesen akar felfele menni,majd ezáltal csökken a sebessége és lezuhan. Miért van ez?
Van egy kis problémám. Tegnap feltelepítettem a Captain Sim 757 Service Pack 4.4 verziót és azóta nem tudok felszállni a géppel,illetve fel tudok szállni,de miután benyomom az auto pilot-ot, elkezd jobbra balra billegni a gép és olyan magasra felemeli az orrát,hogy szinte függõlegesen akar felfele menni,majd ezáltal csökken a sebessége és lezuhan. Miért van ez?
support.microsoft.com/kb/902330
itt nézz szet
itt nézz szet
Manapság melyik a legolcsóbb, de tartós, normális force feedbackes joystick?
na, mindent próbáltam, semmi. 1935-ös hiba amihez számomra ismeretlen dolgokat fûz. ha esetleg valakinek mondana ez valamit: "policy8,0MicrosoftV80.type=win32-policy.version=8.0.50727.42.publicKeyToken=1fc8b3b9a1e18e3b.processorArchitecture=x86"
azt megköszönném
azt megköszönném
nem, nem hinném, azt se tudom mi az 😊 de azonnal rákeresek
Sziasztok! segítségre lenne szükségem!
Nem tudom telepíteni a fsx-et, természetesen eredeti programom van. 1935-ös hibát dob fel már a telepítés elején. win7-em van. Interneten természetesen rákerestem. Ott a szelektív indítást ajánlották mint megoldást, követtem a leírtakat lépésrõl lépésre, de nem lett jó. Amikor a játékot indítanám azt írja ki, hogy a párhuzamos konfiguráció helytelen, ezért nem tudja elindítani. Hálás lennék valami tippért, nem vagyom egy nagy spíler Pc-n.
Nem tudom telepíteni a fsx-et, természetesen eredeti programom van. 1935-ös hibát dob fel már a telepítés elején. win7-em van. Interneten természetesen rákerestem. Ott a szelektív indítást ajánlották mint megoldást, követtem a leírtakat lépésrõl lépésre, de nem lett jó. Amikor a játékot indítanám azt írja ki, hogy a párhuzamos konfiguráció helytelen, ezért nem tudja elindítani. Hálás lennék valami tippért, nem vagyom egy nagy spíler Pc-n.
Szeretném megkérdezni, esetleg van-e valakinek tapasztalata repülõgép hordozóról való indulás témában? Leszedtem a aicarrier2-t és az uss. nimitz-et. Betudom rakni a játékba hellyel közzel, de azt nem tudom, hogy helyezhetném rá a repülõt vagy a helikoptert amelyikkel repülni szeretnék. Pedig láttam szép jútyúbos videókat hangárral, mûködõ lifttel és gõzkatapulttal, csak éppen leírást nem találtam hozzá. Az acceleration pack kell hozzá? mert mintha láttam volna aicarrier leírásában egy másik oldalon, viszont a telepítõben nem feltétel ill jó neki a sp2 is.
Nekem is akadozik, ki szoktam pucolni és egy kis zsír neki, olyankot jó. Lehet ki van már kopva azért csinálja.
Szerintem a Force már nem kapható, ajánlom helyette a Freedom 2.4-et, nekem három éve hibátlanul mûködik.
http://www.hardverker.hu/catalog.php?product_id=3352
http://www.hardverker.hu/catalog.php?product_id=3352
A ledvillogás nálam is néha elõjött, általában, ha valami bevitel történt (gombnyomás, ...) a joyról. Viszont a darabos mozgásra még mindig nem sikerült megoldást találnom. Kicsit megzsíroztam a fémrudat alul, hogy rendesen tudjon csúszni rajta a mûanyag tányér, de ugyanolyan volt utána is. Olyan, mintha a tányér lyuka kicsivel nagyobb lenne, mint a benne lévõ fém rúd. Így, mikor döntöm a kart, egyszerûen megakad, megfeszül. Majd, ahogy egyre nagyobb erõvel nyomom, egyszer csak megugrik. Szóval eddigiek alapján Logi Extreme 3d Pro.
Esetleg Logi Force 3d Pro-t lehet még kapni? Ha igen, akkor hol?
Esetleg Logi Force 3d Pro-t lehet még kapni? Ha igen, akkor hol?
Nekem is van egy X52 Pro-m, nem igazán jön be... Játék közben elkezdenek rajta vibrálni a ledek, irányíthatatlanná téve a gépet, amit irányítok. Legjobb mikor fel-, vagy leszállásnál jelentkezik a probléma. 😊 Vagy nem kap megfelelõ tápellátást, vagy kontaktos.
Utánanéztem az FTX fórumon, ott azt írják, ez a normális. Oceania tartalmazza AU-t is... Köszi a segítséget.
Sziasztok!
Az normális jelenség, hogy a NZSI feltelepítése után eltûnik Australia az FTX Central-ból.
Az normális jelenség, hogy a NZSI feltelepítése után eltûnik Australia az FTX Central-ból.