Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és persze trim min. zero ill. zöld mezõben legyen de ennek a sújelosztástól függõ beállítása

W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.

B737 flaps 5-re állítani!
flaps nélkül nem tudnak elemelkedni

W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.

Hont
Trimm?
B737 5'flapssel nem agyonterhelve már 100 fölött nem sokkal elemelkedik...
Volt pár hete az a video, mikor Nevadában a temetõben a 747 a széltõl simán emelgette a noziját!
(Bár nem voltak rajt a szárnyakon a betonkeverõk)
Sziasztok!
Segítségeteket kérném a következõ dologban:
Egy olyan problémám van, hogy mikor felszállnék akkor ( már elértem a 190 csomót is ) a repülõgép nem emelkedik el a kifutóról.
Pl. Boeing 737, Airbus A320

Mi lehet a probléma, és hogyan lehet javítani?
Elõre is köszönöm!

Hopp ez lemaradt:
http://www.youtube.com/watch?v=JVERACEmP-Y&feature=relmfu

Tanulságos 35.perctõl DC9!

Alabeo C-188B megjelent. 😊 Mehettek trágyázni. 😊

http://fotelpilota.hu/alabeo-c188b-agtruck-megjelent/

Ebben benne van ami kell
FSX Key Command

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

ha a billentyûzeten gondolod, akkor numerikus 0 és enter, a 5-össel minden neutrális pozícióba kerül. ha nem billentyûzet, akkor azzal amire állítod. 😊

Szevasztok!
A függõleges vezérsíkot melyik gombbal tudom jobbra/balra mozgatni?
Még új vagyok 😊

-- http://www.heidoc.net/

Grásziász szenyóresz, az FSRecorder az efesiksz robinhúdja...

http://www.wix.com/swatopluc/castles

polluxware
tök jó vidijó😉 úgyértem igényes

ha nem bánod:

"Medwyn films productióne"

Hypo
good music choice😊

...úgy bizony 😊 Én meg egy Trimotorba pattantam be. Nem túl bonyolult jószág, de a repülés élménye megvan vele 😊)

http://youtu.be/KBXbw9KWxPc

http://www.wix.com/swatopluc/castles

Én is pesszimista vagyok, de azért ennyire talán mégsem. 😄 Bár tény, hogy van igazság abban amit mondasz. Pl. azért PMDG és okosított azzal, hogy már nem azt mondja, hogy 1.0, 1.5, 2.0 stb, hanem, 1.2.34.3441, utána meg 1.2.34.5545 stb. nem annyira szembetûnõ a változás, ha csak a build számot növelik, persze lehet, hogy nagyon durva bugokat javítottak alatta ami minimum minor, de inkább major-t kéne emeljen. 😊 Szóval a gyártók trükközése is persze simán látszik, ha tudod mit keress.

Hypo
BKV Bus tested by a russian tank driver.....

Clidey
Az új AS320 még nincs kiadva - én a régirõl beszélek. 😊
Amúgy véleményem szerint ez a valódi pilóták/üzemeltetõk bevonása a fejlesztésbe egy nagy humbug. Reklámszövegnek nagyon jó, de amúgy nem ér egy lyukas garast sem. Majd mindegyik cég úgy reklámozza a termékeit mint "tested by real pilots" meg "ultralealistic flight dynamic" ésatöbbi ésatöbbi...mégis tudjuk hogy repülnek...az Alabeonál például egy német hülyegyerek csinálja az FD-t, aki kicsit önimádó és azt hiszi hogy õ fingta a passzátszelet, de képtelen megérteni hogy hogyan (kellene) mûködnie egy csûrõnek egy mûrepülõgépen - azt hiszi hogy amit csinál az úgy professzionális. Egyszer repült utasként Extrával...ennyit a "tested by real pilots"-ról. 😊
A PMDG, iFly és egyéb komolyabb cégnél - Wilco természetesen nem tartozik ide 😊 - gondolom ezeket a visszajelzéseket komolyabban veszik, de gyanítom azért ott is elõfordul az hogy valamit mond vagy javasol a real pilóta a fejlesztõ/programozó meg rávágja hogy nem tudja megcsinálni/nem akarja megcsinálni/úgy jó az a dolog ahogy van. Szóval azért nem kell mindenkinek hanyatt esni/elhinni mindent amit a developer mond/reklámoz magáról.
Inkább kell hinni a fórumoknak, feedbackeknek, bár onnan is erõsen szûrni kell a tartalmat. 😊 De néha feltûnik egy-egy igazi pilóta akinek lehet adni a szavára.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
na be is izzitom a Bird Dogot aztan csinalok pár alacsony athuzast 😊)))

Hypo
ja várjál én nem azt mondom hogy a vc vagy a kulso nem fontos DE FONTOS, de ha szep a gep de szar mondjuk az FMC vagy nem tud csak alap dolgokat az nem jo. Ha csunya a gep de tud mindent az se jo, az ifly fs9 hez a köztes ut, ngx meg a teteje.

Az úja AS Airbust még nem láttam, de a régi toál fps gyilok volt. Egyébként tényleg a VC megszólalt annyira szép volt nem is vitatom. A PMDG persze más. Most nagyon átálltak az OLP-re ahol gyártó is közremûködik, azért az nem mindegy. Ezért is odabaszós az NGX. Egyébként itt tûnik ki, mennyire mások az emberek, én pl 2D cp. párti vagyok. 😊

Clidey
Ezért mondom mindíg hogy ízlések és pofonok. Számomra nincs még olyan Airbus ami minden szempontból elfogadható volna. Nálam a 2D panel szerepe minimális lévén abszolúte unrealisztikus - csak akkor használom ha valamely kijelzõt nem látok rendesen vagy nem tudok leolvasni VC-ben, amúgy a repülés 99%-ban mellõzve van.
Írod: "Azzal nem értek egyet, hogy nincs rendes airbus. A régi PSS pl. kiváló volt. Annak a modelje volt gáz." -> tehát nincs rendes Airbus... 😊))

Lehet nem egy Aerosoft Airbusról beszélünk, de nálam a jelenlegi verziójuk nagyon szépen fut, valahol a default B737 és a PMDG NGX közötti frémet produkál, ergo az hogy optimalizálatlan gány, kicsit durva kijelentés szerintem. Nem beszélve arról, hogy grafikailag nem találhatsz benne kifogást. Ráadásul az új verzióból még kiszedtek párezer poligont amit nem is veszel észre majd, ellenben nagyban növeli az fps-t, szóval ennek fényében pláne nem igaz rá az állításod.

A PMDG Airbusa biztos jó lesz, három dolgot viszont borítékolhatunk ugyan úgy mint az NGX esetében:
1. zabálni fogja a frémet
2. torz lesz a kokpit valamilyen szinten
3. a textúrái nagyon szépek lesznek.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

http://www.curimedia.es/search/label/Mega%20Merges

Ez sem lenne rossz,csak az a baj,hogy FSX alatt nekem egyik sem mûködik! Viszont van egy Project airbus+Wilco merge ami külsõleg szép,mert Project airbus,a VC viszont Wilco.
Egyébként Azzal nem értek egyet, hogy nincs rendes airbus. A régi PSS pl. kiváló volt. Annak a modelje volt gáz. Én is iFDG + PSS merge-t használtam, mert szép model, + nagy tudású rendszer. Kiváló volt, csak hát fsx alatt az nem bejövõs. Szóval, ha sikerül átültetniük azt a rendszert, erre a modelre, akkor azért egy kiváló Airbust kapunk. Aerosoftéval az a baj, hogy nincs 2D panelja, és borzasztóan öli az erõforrást. Optimalizálatlan gány + buta is. 😄 Egyébként én is olvastam Airbus terveket PMDG-tõl. ... Meglátjuk. 😄

Screenshotnak tényleg szép kép, de repülni vele alkalmatlan. Többen kérték a fiúkat a support fórumon, hogy csökkentsék a képernyõk tükrözõdését is, mert olvashatatlan ha úgy esik a fény.

Nekem így kép alapján semmi bajom vele. Lehet,hogy ha meglenne a gép, repülés közben zavarna,de nekem ez a kép tetszik.
Clidey
Na ja. Ízlések meg a pofonok.

Szerintem pont hogy csúnya az egész gép úgy ahogy van. Olyan steril az egész.Szerencsétlen mérnökök izzadnak a való életben hogy minden körülmények közt minél láthatóbbá tegyék a kijelzõket, erre a Blekboksz beletolja ezt az idióta sájning fícsört az MFD-kre:

Kép kopirájt pécépilotponthu 😊

Majd amikor a PMDG megcsinálja az Airbust...! :-) Úgy hallottam,hogy a 777 és a 747 v2 után az jön! Talán jövõre már hivatalos híreket is olvashatunk róla.
Valaki egyetlen géptípushoz ragaszkodik és azzal repül örökre,valakinek mindegy milyen géppel repül,csak repüljön,valakinek nem számít a grafika csak a repülési dinamika,valakinek meg számít a grafika is és a repülési dinamika is! Na én ez utóbbiakhoz tartozom! Minden embernek megvannak a saját igényei! Én pl nagyon várom,hogy a Blackbox Airbus végleges változatba kerüljön,mert tényleg iszonyatosan szép a VC és a külsõ textúra is a képek alapján és ha a rendszer is perfect lesz,akkor meg miért repüljek a Wilcoval!?
Clidey
Hát nem tudom...én még épkézláb Airbust FS alá nem láttam. A Wilco ugye minden tekintetben egy trágya, mindigis az volt és az is marad - említésre sem méltó. Freeware-ben már van szépen kidolgozott modell, de annak meg nincsen egy deka rendszere sem, csak a külcsín.
FS2004 alá Az Airsimmer grafikája etalon, de rendszerileg az is egy bukta. FSX-hez az Aerosoft 320-asa grafikailag kiváló, de rendszerileg butácska.
Szerintem majd ha kijön az Aerosoft új, rendszerileg feltupírozott 320-asa, az lesz a nyerõ, minden egyéb kuka. Az se lesz közel sem tökéletes, senki ne várja tõle. Jobb lesz mint a mostani verziójuk, de sok dolog így sem lesz benne.
Ettõl a Balckboxos változattól sem estem hanyatt így a screenshotjaid alapján. Grafikailag sem az a high-end cucc, mondhatni kicsit trehány itt-ott (mi az a fehér csík a Wizz oldalkormány kilépõélén például? És a Wizz logó is hogy néz már ki... :-/) olyan steril hatása van az egész gépnek. Szerintem ronda. Hát még ha rendszerileg is olyan szar mint ahogy írod...
Szóval eddig majd mindenki bicskája beletört aki Airbusba kezdett, és nem tudta hozni a bevállalt dolgokat - ebbõl számomra az jön le, hogy pl. egy Boeing filozófiájához viszonyítva milyen szopatós lehet egy Airbus "mindenholszámitógép" rendszerét leprogramozni FS-ben.

Hypo
😊) nincs uj a nap alatt 😊)))

Hont
Mintha már ezt is hallottam volna valahol...<#vigyor2>
Hypo
zert annyi jo repcsi van fsx ala is sose ertettem ezeket a nagy varakozasaokat meg scenery gyujtest repulni kell aztan jonapot😊Ö)

Igazat kell adjak neked, 45 Eurót jelen állapotában nem ér meg. Én még 35-ért vettem elõrendelve, de véleményem szerint annyit sem ér meg. 3 dolog van ami kiváló a madárban a repülésdinamika, a 3D modell, valamint a hangok. Ezek kiválóan el lettek találva. De a rendszerek erõsen hagynak kívánnivalót maguk után. Persze a BBX-os srácok azzal mentegetõznek, hogy ez csak a 'prológ' változat, és hogy ezt a vásárlóknak tudnia kellett, nem értik a sok kérdõjeles emberkét. Nem mondom, hogy félrevezetés volt amit csináltak, inkább csak rosszul szervezett marketing. Mert mi a prológ alatt azt értettük, hogy nem lesz benne csak az A319, és A320, esetleg néhány magasabb funkció még nincs modellezve. Ehhez képest õk a prológot alfa végi, korai bétának értették, mert imho jelenleg a gép ebben a szakaszban van. Ha másból nem is, a saját verziószámozásukból kiderül. A 0.50 volt az elsõ amit kiadtak, most 0.52 van a vásárlóknál. És ugye ott vannak a hibák amiket írtam. Szóval jelenleg én is csak azt tudom mondani mindenkinek, hogy ne vegye meg. És, hogy mikor lesz belõle valami? Passz. Nincs dátum, ha a privát véleményemet kérded, késõ õsz, talán karácsony. Minden esetre, a Wilcot szanaszét fogja verni. Illetve 3D Modellben már most veri. Néhány számadat ami kimaradt a cikkbõl. Mindenki ismeri az AS LHBP FPS gyilkolását. Ezt Wilco Airbus-al VC-ben halmozottan igaz, nálam 22-nél még nem ment feljebb megközelítéskor. Ugyanez az érték a BBX-el, 34 ! Szóval jó lesz ez... egyszer csak.. addig is a javításokat közzéteszem, és szólok, mikor érdemes pénzt áldozni rá.

Nem tom látátok-e de megjelent egy un. Flightradar24 Premium ami most elvileg ingyen van . (Nekem nem igazán vált be, mert sztem ez csak úgy "idézõjelesen" free - már ha értitek mire gondolok - de azért egy próbát megér, hátha nektek jobban mükszik)
Megvan valakinek a Captain Sim 777 VC-vel és a 0.3-as update-el? Van már benne mûködõ FMC? Jól mûködik? Lehet vele repülni?
Én már nagyon várom,hogy megjelenjen a normálisan repülhetõ full verzió! Nem tudod mikorra várható?Talán jobb lesz mint a Wilco! Addig viszont nem vagyok hajlandó adni érte 45 Eurot.
Igen van igazság a mondandódban, én különösképpen a joystick-ot utálom az airbusban. Mert hát milyen repülõ az aminek nincs egy hatalmas szarv a kijelzõi elõtt? 😄 Ettõl függetlenül, nem rossz gép, csak meg kell tanulni kezelni. Lehet manuálisan is vezetni azt a madarat. 😄 .. már ameddig a számítógép engedi. 😊

polluxware
+t

polluxware
imádom az éget ricinus olaj illatát... <#rolleyes>

Clidey
Az meg nem higiénikus...
Bár ízlések és pofonok... 😄

eyecandy
<#bohoc><#vigyor4><#vigyor2><#hehe> <#integet2>

Hypo
gépzsír

Clidey
Ha száraz az nem jó!!! 😊))))))

Hypo
😊))) próbáltam egy kis ízt belevinni a száraz tényekbe😊))

eyecandy
...selymes kezével... Milyen költõi hangulatban vagy ma <#awink>

Hypo
háát ez inkább olyan mintha a nõ egy 45 méter hosszu csipesszel tavolrol babral a farkaddal, valamit erzel de azert nem olyan mint amikor a selymes kezevel csinalja. Airbus is alapjaiban repulo de hat ott mar operatorok vannak pilotak helyett......

Pedig jó az. fõ a változatosság tudod. 😄 Ez is olyan mint ha nõt/kezet cserélnél. 😄

Hypo
😊 ne utálnám ennyire az airbusokat😊 laptop repulok.