33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#23658 pilot edge interjúú -
#23657 volt ezzel kapcsolatban egy interjúú az fsbreak.net oldalán... érdemes rákeresni
((hallottak alapján, kimondottan pilóta képzésre/gyakorlásra ajánlják nem picsi-pacsi játék célból)) -
#23656 érdekes, -
Frenky #23655 Köszönöm a választ. -
carlosfly #23654 Valaki próbálta már EZT ? -
#23653 Valószínűleg azért, mert nincs ilyen átalakító program. Mármint olyan, amibe az egyik oldalon betolod a FS9 göpzit, a másikon meg kijön az FSX verzió egy gombnyomásra. Legalábbis tudtommal nincs. A legtöbb FS9 model file (.mdl) használható FSX-ben is, csak pl. a textúrákat sokszor máshogy kezeli, de van hogy egy-két animáció is szarul vagy egyáltalán nem működik. -
#23652 Elvileg a modernebb VGA-kon gyorsabb, de sok kompatibilitási problémát okoz. Összességében szerintem nem érdemes feltenni. -
Frenky #23651 Sziasztok! Ezt érdemes feltenni lecserélni az eredetit? Shader Model 3 MOD for Flight Simulator X
Mennyit számít, gépet mennyire terheli vagy csökkenti a "gépigényt"? kösz. -
bur07 #23650 Rosszul érzed, csak tableten írta. Bocsi,ha fére érthető. -
#23649 -
#23648 Miért érzem úgy, hogy ezt egy fordítóprogrammal írtad? -
bur07 #23647 Drága uraim!
Végére jutottam a Fokker és ATR problémáknak.
ATR-el kezdem. Flight 1 csoportal pár napos levelezés után kiderült,hogy nem lehet át alakítani fs2004ről fsx. Még az átalakító programmal sem. Úgy hogy meg kell venni fsx-re az ATR.
Fokkernél is ez a felállás. De, mint a többi forumon lehet olvasni, telepítésnél ki kell kapcsolni vilus írtot.
Így nagy a boldogság. Szépen repülők mind a két modellel. -
#23646 jo sztori jo gép kell ennél több:)) én meg elkezdtem ujra a MAAM sim féle dc-t nyustolni annyira szeretem a formajat. -
#23645 ez ólvéjz.. -
#23644 :)))))) -
#23643 Kihasználva az utóbbi hetek lazaságát, tovább repülgettem Az A2A Boeing Stratocruiserrel.
A képes beszámolót, akit érdekel itt megtekintheti.
Az első két chapter a már bemutatott képeket tartalmazza. :)
Összességében csak annyit mondhatok, hogy álom a cucc, csak nagyon lassú! :) -
Frenky #23642 Kosz, ha otthonleszek megnezem. -
#23641 nincs,megszűnt !!! Direkt Lan csatlakozás van itt találod a szerverek listáját . -
#23640 na faxa most látom ,hogy nem figyeltem a number 2 re ,vazz .mondjuk mentségül itt randalíroznak a gyerekek ,így nem minden marad figyelemben . -
Frenky #23639 Hi. Mukodik mar a jatekon belul a gamespy bejelentkezes a multiplayer jatekhoz? Most csak fs2004 van a gepemen... -
#23638 Hűha, hamarabb mint gondoltam, ORBX mozog Alaska felé
Első képek itt -
#23637 jaja:)
Hát kérem a pontozás az már csak ilyen, egesz nap meg kell felelni sok hulyenek legalabb otthon ne elemezzenek:)))
Mondjuk ilyen szempontbol volt mar hasonlo megoldas air haulerben es fs flightkeeperben is.
-
carlosfly #23636 Hát én nem tudom mi fura van ezen. Ha flightplan-el repülök minig ez van. ATC folyamatosan egész normalisan vau vau , meg is címez ha többen vagyunk number one, two.Pl KSEA- nal nem egyszer volt, hogy kb 10 -en álltunk sorban. Mondjuk nekem maxon van az Airline traffic density. -
#23635 Es ugy hallom a PMDG szo is elhangzik :)
Mas. Megvettem a Latitude-ot, es rajottem hogy nem tudok repulni:) olyan fos teljesitmenyeim vannak, hogy komolyan ketsegbe estem. Nagyon durvan kielemzi a repulest, es kulonbozo normak szerint pontoz. Student modban tokeletesen repulok, de airline pilot modban mar kicsit masok az elvarasok. Sztem nem rossz, nem a sikitozos utasokra van kihegyezve, mint az FS Passenger, hanem a repules minosegere, es eleg kemenyen osztalyoz.
Mondjuk egy full autopilot pattern a Lisztferin is csak 60% os overall lett, full autoland (PMDG 738). Szoval elemezgetnem kell meg kicsit magamat. -
#23634 Kicsit rázkodós de én birom, pláne a srác amikor beprobálkozuik fsx el aztan masodkapitány bácsi mondja ja ő 3 monitorral nyomja:))) és elég accurate :)
-
#23633 Igaz ez 2010 es felvetel de hetvegen kezdodott az idei futam es megint sok pilota dolgozik
VA-m hetvegen leszalitott minden rakomanyt es figyeljuk a versenyt:)
-
#23632 Bird Strike kicsit másképp:))
-
#23631 ez nem volt egyszerű !!!
itt még örültem ,hogy nem is olyan kihalt :
De ez vazz ez nem mindegy : ATC folyamatosan kísérte a leszállást ;
A go around közben :
-
#23630 -
#23629 go around !!! -
#23628 Landing check list completed -
#23627 Descend and approach check list copmleted -
#23626 Nem, de legalább nem fog a default textúrába barmolni, mint az ORBX sceneryk. -
#23625 a HA-LEA ismét bevetésen EDDT - LHBP még 180 NM -
#23624 ORBX nem gyárt német ajkú területet .sajnos -
#23623 szép bár nem egy orbx -
#23622 Egy kis Deutschland X
-
Frenklin737 #23621 mindet? -
carlosfly #23620 Ezt ITT még fel kell telepítened. -
Frenklin737 #23619 The MSXML SP2 component is not installed. Please reinstal Flight Simulator to restore or repair this missing component. Erre megoldás? mit jelent ez mert nem értek angolul