Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szebb adonok kérdésre vonatkozóan lemaradt: Kivéve az Lhsimulations-t.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Elsõ pillantásra szinte fényképszerû.
Csinál valaki náluk szebb addonokat?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Másodszor mit értesz külön szálakon való futtatás alatt? A játékok fejlesztése a directx alatt pont arra jó, hogy az adott program hardverfüggetlen legyen, tehát programozási szempontból egyszerûsödik a feladat.
"Magyarán ahhoz, hogy ki tudjuk használni az ati adta lehetõségeket külön kódot kell írni,"
Ezt fejtsd ki nekem légy szíves... egyáltalán nem értem mire gondolsz! 😊
www.smart-bus.hu
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nálam, ha nem megy az FS...
Persze ha mindent leállítok és nem fut semmi a háttérben, akkor nekem is egészen vissza esik.
Ha csak alapon megy a gép, akkor 110-130 között ingadozik.
2db SSD+ 2db HDD+ 2Gb VGA.+I7 CPU + 8GB RAM és nem nagyon megy 300W fölé...
Általában 200 és 260 Watt között ingadozik.
http://goo.gl/gd6Zi5
Köszi srácok holnap megveszem a kártyát meg a procit majd beszámolok.
Arról nem beszélve, hogy egy játékfejlesztõ érdeke az lenne, hogy minél több programot adjon el, az a számára irreleváns, hogy a programját milyen gépen futtatják. Nem kap akkora támogatást a gyártótól, hogy megérje a másik gyártót használó felhasználókat túlzottan szívatni...
Bár ennek ellenére ugye ismertek az NV piszkos kis húzásai! 😊
www.smart-bus.hu
Jó is lenne, ha minden táp 80+-os lenne 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
"Itt a leglényegesebb különbség ugye a feladatoptimalizálás. Az nvidia egy az egyben oldja meg teljes erõvel, míg az ati feldarabolja és külön szálakon próbálja futtatni."
Biztos, hogy az én ismereteim hiányosak, de ezt nem igazán értem. Elõször is nyers erõben tudtommal jobbak az AMD vga-k. Például
Másodszor mit értesz külön szálakon való futtatás alatt? A játékok fejlesztése a directx alatt pont arra jó, hogy az adott program hardverfüggetlen legyen, tehát programozási szempontból egyszerûsödik a feladat.
"Magyarán ahhoz, hogy ki tudjuk használni az ati adta lehetõségeket külön kódot kell írni,"
Ezt fejtsd ki nekem légy szíves... egyáltalán nem értem mire gondolsz! 😊
www.smart-bus.hu
Nekem volt X6-os AMD procim,de lecseréltem egy i7 2600K-ra,mert azt olvastam mindenhol,hogy az jobb FSX-re. Igazából egyikkel sem vagyok megelégedve 100%-osan. Nem akarlak rábeszélni az X6-ra,de szerintem csak akkor vegyél olyat ha van mellette egy SSD is. Hidd el,nagyon sokat dob az FSX sebességén az SSD. AMD-vel az volt a gondom,hogy nagyobb reptereken és környékén többszõr megakadt a kép scenery alatt,de az FPS érdekes mód jobb volt mint az i7 alatt,ami ráadásúl fel van húzva 4.5GHz-re.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Mi az, hogy "a kiprogramozása túlságosan bonyolult"? Mit akarsz ezzel mondani? A játékokat nem AMD-re, vagy NV-re írják, hanem egy adott keretrendszerre, így a fejlesztés terén semmi különbség nincs!
www.smart-bus.hu
Akkor talán Nvidia lesz, a Ram gondolom visszafogja a VGA-t?
Szemét dolog ez mert ha megveszem nem tudom hogy a másikkal milyen lett volna, ezért a nagy dilemma! Köszi a válaszokat és a türelmet, tudom nem hardver topic ez, de nekem csak FSX miatt érdekel hogy milyen VGA kerül a gépbe...
2. és 3. Már írtam, hogy az általad felsoroltból 3-ból mit raknék be. A CrossFire-t csak ati videókártyával lehet használni, de minek? Ezzel a géppel nem a videóval lesz problémád, hanem inkább a memóriával, mivel az alaplap max. DDR2 1066-os memóriát támogat. És ez kevés. Legalább DDR3 1600MHz-es kellene. És az nvidia esetében még akkor sincs szükség az alaplapi csipre, mert a videókártya önmagában is bõségesen ellátja a feladatát.
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-ma785gm-us2h_10/specs/
AMD Chipkészletes Akkor milyen kártyát ajánlasz hozzá max 30K körül ( Ha olcsóbb is elég az is jó)
Nézd meg létszi.
1. Elég a 400w táp vagy az is csere
2..VGA
3. ATI Hybrid CrossFireX -et ki tudom használni ér valamit?
AMD Chipkészletes Akkor milyen kártyát ajánlasz hozzá max 30K körül ( Ha olcsóbb is elég az is jó)
LHSimulations
Tonight the AI Traffic pack for Hungary v1.2 will be released! The new pack includes 4 new aircraft (Corvus Racer 540 / Aircraft of Péter Besenyei, Lisunov Li-2 / Goldtimer foundation's aircraft, R-18c Kánya / Goldtimer Foundation's aircraft and PZL 101A Gawron) in 16 new livery. Some extra: If you have FSRecorder you can now play 2 recordings 3 and 9 aircraft flying in formation above LHOY and LHSM! Stay tuned!
----------------------------------------------------------------------
Ma este kiadjuk a Hungary AI Traffic Pack v1.2-es verzióját! Az új csomag 4 új repülõgépet fog tartalmazni (Corvus Racer 540 / Besenyei Péter gépe, Lisunov Li-2 / Goldtimer Alapítvány gépe, R-18c Kánya / Goldtimer Alapítvány gépe és a PZL 101A Gawron) 16 új festésben. Egy kis extra még: Ha van FSRecordered akkor lejátszhatsz két felvételt 3 és 9 repülõgép kötelékben LHOY és LHSM felett!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
GA-MA785GM-US2H ebbe ez a legnagyobb proci ami belemegy ehhez jönne a kártya. Mások meg a HD7700-est ajánlották meg chip-es tesztek is ezt hozták ki jobbnak. Igazából Félek az ATI (AMD) kártyáktól volt egy HD3450- em de nem lett jóbb tõle az FSX Még a Régi Geforce 7600Gs-em is jobban futtot.