33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#25019 kalózöböl? -
nibron #25018 Az Air Alaska-al az a baj, hogy egy idő után az agyamra ment az a hülye kis picsa.
Az Ice Pilots-ot nem lehet valahonnan megszerezni? Mert jó lenne már egyszer sorrendben is megnézni. -
#25017 Ice Pilots -
#25016 Flying Wild Alaska, Alaska Bush Pilots -
nibron #25015 A légikatasztrófák sorozaton is lehet időnként nagyokat nézni. A múltkor pl. egy 737-esről volt szó, és egy propelleres cockpitot mutogattak. Ezt elég sokszor elcseszik. Vagy csak olyan szimulátort találnak, és gondolják, hogy vidékre ez is elmegy? -
nibron #25014 El tudod képzelni, hogy komolyan írtam? -
Frenky #25013 Thx, azert hont ajanlasa komolyabb... pilot eye, van 4 utvonal, repules, amit talaltam 1080p ben. -
#25012 Filmnek elmegy...
Pont úgy, mint a Jégkorszak vagy a James Bond...
Szakmai szemmel lehet röhögni bőven. Pont tegnap előtt szántam rá magam! :D -
#25011 -
nibron #25010 Flight - Denzel Washington
Légörvény 1...n
Garantált libabőrözés.
Bár az Airport sorozatot mostani fejjel megnézve igen vicces. -
Frenky #25009 Azért ide is beírom. Sziasztok! Régebben az egyik kommentnél valaki belinkelt pár jó repülős, pilótás filmet, sorozatot, vagy dokumentum filmet. Sajnos nem találom. Valaki tudna ajánlani valami érdekes repülős filmet? -
#25008 -
bur07 #25007 Hali Urak!
Az lenne a kérdés.hogy Airbus 300/310ből melyiket érdemes beszerezni?
Köszönettel -
#25006 hát az nem segít az arányomon:)))))
(mondjuk....;) -
#25005 Na nyomtam egy lájkot.. -
érdemes a comment szeksönt is megnézni.. -
#25003 Nem hallottam felőle évek óta. -
#25002 Zyppioról azóta sincs semmi hír? -
#25001 Hát álmodozni azt lehet... :D
De szerintem FS alatt egy helikopternek kábé zéró értelme van... Egy An-2-nek már inkább. Azt mondták a SibWingses fiúk, ha eléggé popular lesz a cuccuk akkor csinálnak mg változatot is...szóval lehet kezdeni a reménykedést... :D -
#25000 Mer próbapörmötölés folyt. El volt tömődve az egfyik szórófej, a szerelők megpucolták és ki kellett próbálni... -
#24999 Végre szórja nekem is!:L Haverját is szeretem "cessna 188":)Bár egy jó MG an-2-nek jobban örülnék,vagy MD 500e MG változat,ka-26 új rotor animációval.Nagyon szép képek!Megpróbálok én is a Gawronod-ról,csak én ilyen szépet nem tudok. -
#24998 Köszi. -
perko #24997 Egy pár szép free Splash Screens az oroszoktól.
Erre már rá fog férni egy elkülönített FSX telepítés
1 TB SSD $600 alatt
Még egy link, hátha hasznos valakinek
simMarket Newsletter Archives
-
#24996 de mééér a kifutót permetezed?
szúúnyog? -
#24995 műűveljed csak azt a magyar fűűdet;)
DDT rulez -
-
#24993 De az. -
#24992 Hali. Ez nem egy A380-as? Most találtam a fotóim közt.
-
#24991 FSX | The World's First 1cm/pixel Airport
-
almostatys #24990 Nekem nem igazán tetszik és szárny nézetnél az is olyan mintha kintről hallanám a hangját és nem olyan mintha a gép belsejéből.
757 RR-hez találtam ilyen hangot,de eddig csak ahhoz. -
#24989 NGX soundja nagyon komoly, fsx-hez a jelenlegi legjobb. -
almostatys #24988 Sziasztok!
Nem tudtok esetleg olyan realisztikus engine hangot,ami passenger szárny nézetnél ne úgy szóljon mint külső nézetnél? Tehát ha szárnynézetre váltok,akkor tényleg olyan hangja legyen az engine-nek, mintha bent ülnék a gépben. Szeretném minél realisztikusabbá tenni a repülést ilyen téren is. 737, 747, 757, 767 és 777 hang érdekelne. -
#24987 :)))) hát a saturationt a curve-t állitja a kép alapján...... hát érdekes:))) -
flyby #24986 Üdv mindenkinek!
Kevesebbet kérdezek,többet olvasok technikával sikerült megoldanom a problémákat és mégegyszer köszönöm a segítségeteket! Az Ifly-t tettem fel elsőnek és meglepődve tapasztaltam,hogy vc-be,amikor esik az eső nincs vízcsepp animáció. Gyorsan "guglizgattam" és azt javasolták: FS9/texture-ből a megfelelő bmp-ket,másoljam át.
Sajnos nem jött be.
Szívesen elfogadnék pár ötletet!
Előre is köszi
-
kisszarka22 #24985 Elég nagyot, itt az összehasonlítás:
SweetFX-el:
SweetFX nélkül:
Saját képek. -
#24984 muhahahaha -
nibron #24983 A harmadik lépésnél azt a szerszámtartási technikát azért nem tanítanám. -
#24982 aki nem szeret maga buherálni és van saitek throttle tessék http://www.flightsimpm.com/apps/webstore/products/show/2818525 -
#24981 SWEETFX mennyit dob ennél a játéknál? -
kisszarka22 #24980 Meg a hiba, a SweetFX okozza a crash-eket jiba nélkül (tehát nem dob üzenetet miért omlott össze. Tehát mostmár csak az lenne a kérdésem (hátha valaki tud valamilyen megoldást), hogy hogyan lehet ezt orvosolni. ENB-t próbáltam és álandóan összomlott, tehát az kiesett. Milyen alternatívák vannak még?
Hallottam még továbbá FXAA-ről, azzal csak az a bajom, hogy nem tudom, hogy tudom átvinni ezeket a beállításokat a SweetFX-ből? Esetleg valakinek voltak ugyan ezek a problémái SweetFX-el? Egy bizonyos idő után kimegy hiba üzi nélkül az FSX-ből.
Előre is köszi :)