33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#25059 ja nekem nem a gep miatt szallt el a scenery volt a ludas csak idegesitett ennyi:)) -
#25058 amúgy holnap jön a 8.5 -
#25057 valmi az fmc-ben bugos... jártam én is úgy....
mondjuk a bloti sp1-ben elvileg AZ javított -
Frenky #25056 Hi! Nagyon jó lett a grafika és a textúrák is, már-már full realis a játék, ez igen :-) :D Jó kis videó kár, hogy nem tudtam róla... -
#25055 :))))))) pont azzal a tipussal tortent:)) -
#25054 Persze igazad van nekem is elfut amire kell én tudtam kompromisszumot kotni csak kicsit lehangoló ennyi, ezért is örülnék minden olyan kezdeményezésnek ami egy új SZim alapról szól. Prepare3D nem az. -
#25053 hát igen:)
J41-ben ez a legcikibb:)))
minden előkészítve, cirka 45perc a cold&dark.. aztán a moci indításnál véletlenül kifelejtem a 2.esen a fedőőrt, és már ég is az egész cucc
resetelni a hibát meg ugye nem lehet.... szóval LOADING megen -
#25052 hát nemtom... nekem gond nélkül fut az amire éppen kell
mondjuk nekem mindig maguk az addon gépek a fontosak, és nem az hogy megszámolhatatlan menyiségű fa, felhő, meg traffic legyen körülöttem...
-
#25051 De még a félre értések elött leszögezem, imádom a repszimeket, és senkit se beszélek le erről a hobbyról, mert hatalmas élmény rengeteg tanulás ergo nem kidobott idő, csak senki se higgyje hogy majd csak repules lesz:))
Ha csak nem felejti el amit a reklám képeken videokon lát, mert ha ugyan azt akarja otthon is hát nem lesz könnyű dolga, nem lehetetlen, csak hát sok időbe és pénzbe tellik.
Szerintem mindenki itt már át esett a következőn és ennél idegesitőbb kevés van:
rákészülsz délután repülni fogsz. Fligthplant kidolgozod, METART megnézed, Opus indit fsx indit es meg a tobbi kis cucc indit, gepet felkeszited repulesre, fspassengers utasok beszálnak elindulsz, repülöd az utat, jön az approach, chartok a szemed elött majd 5nm a reptertol kidob fsx:)))) 5 orád ment kárba az estéből:)))
-
#25050 Ez eszméletlen.... -
#25049 -
#25048 :Ű)Ű)Ű)) szerintem még egy kicsit eltart az fsx halaltanca de ha nem csinal valaki valami normalis alapot ujra akkor lottek ennek az egesznek meg ha pmdg a vilag legjobb 777 eset is adja ki akkor is. A rengeteg problema vele nem csokkken egyre no. Nézd meg aki fsx et repuli annak masbol se all az elete mint szarra tweakeli a gepet csak azert hogy elfogadhato elmenyt kapjon, a fejlesztok meg olyan sceneryket gepeket fejlesztenek amik mar reg tulnottek fsx en de allo kepen jol nez ki el lehet adni aztan meg a forumokon megy a siras I= em van es 11 fps a repteren jaj mit csinaljak:))
Vicc ez az egezs én belefáradtam már.....néha beizzitom fs9 et oszt jonapot, fsx re már nem is gondolok egy ideje orbxtol minden meg van de SAK ot mar nem vettem meg egyszeruen inkabb massal toltom az idot de nem fogok 400-500 ezerert gepet venni ERRE, masra eddig mindig jo volt a gep, meg WOT is elfut szepen szóval.... inkabb repulok eloben egy parat abbol a penzbol.
Xplane meg nem alternativa sajnos, -
#25047 ez az A2A egy nagykopééé ám...
mindenki várja az új gépeket tőlük, csak közben senki nem veszi észre ,hogy már rég nem buli nekik a "népnek" csinálni valmit rongyos 50 buxxért amit csomóan ->(csúúúúúúúúnya fiúcskák warezolnak szinte instant)
már régóta gyártanak szimulátorokat a seregnek, meg csomó civil helyre... azóta ha jól tudom vagy 5féle gépet csináltak ilyen célra
ez olyan mint a DCS
mikor is jön az a AH64 ápách?? hányszor 5 hónap az már??? -
#25046 spitfire mk1a
2 bladed propcsival!
>80kts, és flaps-el lehet STOL-lskodni vele vazze -
#25045 Budaörsi Repülőnap 2013 GoldTimer
-
#25044 Ugyan annyit tudok mint te... :) -
#25043 gyönyörű és mikor ?
-
#25042 -
#25041 Na tessék:
In a press release today, A2A Simulations have announced that they are working with parters AOPA (Aircraft Owners and Pilots Association) and Redbird Flight Simulations to develop the AOPA JAY desktop simulator, starting with the Cessna C172R/S models.
http://www.simflight.com/2013/04/20/a2a-simulations-announce-new-desktop-sim-from-aopa-redbird-flight-simulations/ -
#25040 :)))))) csak vicc volt bár ki tudja:)) persze néha nem rossz ha gyorsan mész de talan ebben pont az a szép hogy probálsz terkép alapján repkedni gps csak emergency esetben -
#25039 na az akkor kimarad ,hogy én egy shitfire -vel és arra felszerelt ,hidraulikus flottal repüljek -
#25038 na mondjuk nem teljesen igaz az elso plant siman vegig tudod repulni hagyomanyos geppel is de jo parnal a float plane a MUST HAVE. Én Beavert, C172 float verzio és cub ot szoktam ide. ( polluxnak ezek dőg lassúak, úgy hogy ő valószinű spitfire float al nyomja:))) -
#25037 értem ,akkor még jó az A2A Piper is ,
·ezeken van olyan ??? -
#25036 azért javaslom vagy tundra kerékel indulj vagy float plane-l kulonben szarba leszel:)))) -
#25035 Köszönöm ,
remélem addigra kijön vagy az A2A C172 vagy az Alabeo Staggerwing FSX
ezek jóknak ígérkeznek -
#25034 Elég régi site de én mindig is szerettem őket, hátha valakinek új
http://www.goldenagesimulations.com/simulation.html
-
#25033 ok:)) Van 3 nagy tura amivel bejarhatod egesz alaszkat, sajnos a VA forumarol nem tudok posztolni dolgokat pedig érdemes ugy körbe repülni, hogy közben megnézed az egyes telepulesek tortenetet stb ha egyszer lesz idom berakom ide a szines szagos loogbookot sok infoval flightplan-el.
PL egy jo kis tura
Stewart-Hyder-Metlakatla-Hydaburg-Craig-Klawock-Point Baker-Ketchikan
Illetve ez is kezdésnek
-
#25032 Majd ha vissza jöttem Japánból ... -
#25031 mistymoornings scenerykel annyi hely van hogy egy fel elet is keves bejarni:)))
van pár túrára flightplanem ha erdekel:) -
#25030 Már rég repültem ORBX felett ...
Mostanában a OpenVFR felett repülök dél-amierikában ... -
pupyroby1 #25029 hangulatos... :) -
#25028 szerintem TrackiR és jol konfigolt EZCa kb ennyi -
pupyroby1 #25027 Mivel mozog így a kamera, mert nekem fent van az EzCA de ilyeneket nem tudok csinálni. Sőt ha félrenézek space gombal visszatesz alapnézetbe a nézetet. :/ -
#25026 cuki
-
#25025 Ma megjelent a JustFlight gondozásában a Majestic Software Dash 8 Q-400 - Pilot Edition €49.95 Juróért
-
#25024 -
#25023 Köszi! -
#25022 Van lehetőség szerivel
-
Frenky #25021 Hi! Ezeket találtam a netes keresőben: A jég repülői S01 5GB ; A jég repülői S02 5GB Kösz a tippeket. -
nibron #25020 Na igen. Ami ott van nem szép látvány. Valahogy évadonként egyben kellene, pedig nem vok cofidis-es. Na meg nem is nagyon van seeder.