Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
PPL(A): 2005000 Ft
LAPL(A): ~1300000 Ft
LAPL(TMG): ~900000 Ft (felkerekített értékek)
Utoljára szerkesztette: 2Pete, 2016.09.25. 13:44:07
Hát, sajnos ez van, nincs mit tenni. <#szomoru1>#szomoru1>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hát akkor megbarátkozom és ennyi.
Köszönöm a válaszokat.Jó repülést.
Míg az előbbieknek speciális fájlkimenete van, amit csak FS-en belül tudsz lejátszani/visszanézni, addig a Fraps video-formátumot készít.
Ha az előbbit szeretnéd használni, akkor sajnos az FSRecorderen kívül más megoldás nem létezik, és sajnos már az FSRecorder sem támogatott, így zsákutca az is. Megoldás rá...? Nincs igazán. Barátkozz meg az FS saját belső gagyisztikus rögzítőjével.
Viszont ha video-formátumot szeretnél, és a videokártyád bírja/támogatja (GTX600<😉 akkor javaslom az Nvidia Shadowplay funkcióját, mely gyakorlatilag nincs hatással az fps-re, mégis 60fps-el képes elmenteni gombnyomásra az utolsó 5 perc eseményeit.
Ha ez nem jó számodra, akkor a Fraps vagy ahhoz hasonló szoftver használata az egyedüli kiút - amelynél viszont esetenként drasztikus fps-eséssel kell sajnos számolni.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Köszönöm.
Eladó egy Saitek Cessna Trim Wheel. Dobozában. Soha nem használt. 10.000
Szerintem valami hasonló lesz a nemrég bejelentett új NGX-el is. Pár új fícsört hozzádobnak, esetleg még optimalizálnak a kódon, egy pár poligont hozzáadva lesz egy 737MAX modell is, aztán újra kiadják, mint build from stratch. A kokpithez hozzá se fognak nyúlni, az tuti! Pedig ha azt javítanák, tán még rá is szánnám magam, hogy legalizáljam... <#nevetes1>#nevetes1>
Éleződik a harc szimulátor fronton! <#buck>#buck>
JetWay Simulator coming in September 2017
Bár én nem vagyok régi repülő, sőt, de még nekem is szembeötlő az alázat hiánya, a menőség. Hogy ahogy írod, glass cockpit-et visznek már a vitorlába is és engem néznek hülyének, amikor mondom az idei kezdőnek, hogy nekem nem kell az a pittyegő szarja, előbb meg szeretnék tanulni rendesen repülni a Góbé-val;
- De hát így sokkal könnyebb megtalálni a termik közepét és igazodni hozzá.
- Na ja, tudom...
u.i.: A "miért ilyen régi szar gépen kell megtanulni repülni" (mint Góbé) hozzáállásról már nem is szólva. :/
Utoljára szerkesztette: berczy, 2016.09.22. 13:46:27
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.09.21. 19:46:59
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.09.21. 09:44:04
De van benne sok igazság, kevés gyakorlat, kevés óraszám, fapadosoknál nagy a pilota kereslet ezért ott egyre jobban fiatalodik , bár pl a Ryanairnek elég jók a 30 éves statisztikái. A kisgépes helyzet, az sajnos elég elszomoritó, de olyan, mint minden más itthon. Van tákolás, de van szaktudás is, van mutyi, szem eltakarás, papirozás, de persze ezek mellett sok a + példa is. Kevés a növendék, akinek meg van rá pénze, nem biztos hogy tehetsége is van, glass cockpit, ipad...stb, mind szuper és segít, de ha az alapok nem mennek és nincs ALÁZAT akkor még a legvagányabb murepulok is leesnek.......
Én a legjobban az alázatot hiányolom.De csak magamból tudok kiindulni Én Sose repültem útvonalat repterv leadása nélkül, NOTAM, és METAROK nélkul se.Transzponder mindig. Ha nem repulok 30 napig akkor csak is ellenorzo repules utan megyek! Nem csak egyedül repulok ezert plane, nincs hecc, vicc, és a gepnek és a helyzetnek nem megfelelo manover. Tudom a határaimat, nem feszegetem. Fejben minden repulesemet vissza elemzem és a technikanak hála már minden adat a rendelkezesemre all. Szuper oktatoim voltak,/ vannak. De láttam mindezek ellenkezojet is nem egyszer.
Ami a nagyvasakat illeti oda csak egy szuk rálátásom volt/van vannak bizonyos problémák és nyomás de ott legalább is minden a kereteken belul van.
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.09.20. 19:51:08
A egyik kreatívabb pillanatomban hegesztettem egy afcad-ot a default gagyi helyett, de közben beleütköztem pár akadályba, amiket nem tudtam küszöbölni kifelé. E ponton feltárcsáztam Mr. Scenery-t, aki készségesen felajánlotta segítségét; átküldtem neki hát az aktuális afcad fájlt legott, mire Ő - szokásához híven - volt annyira jó fej, hogy nemcsak hogy bugtalanította a fájlot, hanem még egy fotoreál ground tekszcsört is alárakott.
Ezt az mostani, végleges állapotot látod most a képlövéseken alant.
De mivel a kész termék tartalmaz fizetős kiegekből származó cuccokat is, ezért ofisül rilíz sosem lehet belőle. Ez csak a én személyes használatom tárgyát képezi. <#vigyor2>#vigyor2>
Mielőtt bárki megkövezne nem azt mondom hogy szóról szóra igazat adok a cikk írójának (amúgy se csipem az indexet) de ami igaz az igaz , elment minden a pénz irányába ,még ha a biztonság kárára is.
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.09.19. 15:12:14
Köszi előre is!
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.09.19. 10:51:53