33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#25179 Váljék egészségedre! :) -
#25178 Na ,most addig variáltam ....
-
#25177 mivel tudsz karakterek készíteni ??? -
#25176 Köszönöm szépen !!! -
#25175 Juteszembe: a cockpit-ablak feletti lajstromjel utolsó betűjét is tedd rá a textúrára! ;) -
#25174 Én a helyedben ezt a fotót felhasználnám egy full fotoríl függőleges vezérsík-textúra elkészítéséhez...szinte ordít a kép érte! :) -
#25173 Lásd kivel van dolgod, csináltam neked Q400-specifikus lajstromjeleket.
A Bombardier feliratot szerintem innen ki tudod ollózni. -
#25172 Tudom, hogy az airplane volt :) -
metaxx #25171 Háth, nem véletlenül tettem be én sem. :D Az 'az a film' pedig az Airplane nevet viseli. :D -
#25170 Ezen annó hatalmasat röhögtem abban a filmben :DDDD -
#25169 -
metaxx #25168 Tessék robot pilóta :D
-
nibron #25167 Esetleg a 'Z' billentyű.
Amúgy télleg körmönfont kérdés. -
#25166 On / OFF :D
Ez milyen kérdés...? -
fcbarcelona1 #25165 Hogy lehet bekapcsolni meg kikapcsolni a robotpilótát? -
#25164 Kijavítottam a zászlót a kék foltot és kapott egy Balszárny lajstromot , a többit pedig úgy hagyom amíg nincs meg a Q Font -
#25163 Itt nincs kerekítve a betűk ,viszont a Q eltérő
-
#25162 GAUTAMI betű készlet :
Igaz ez az LQD
-
#25161 Kössz ,akkor majd veled ellenőriztetem !!!legközelebb
-
#25160 Ha valaki esetleg be akar vásárolni, 20% discount van a PMDG termékekre. -
- A szokásos lajstromjel. Kár volt egy már meglevő betűtípust hosszában elnyújtani, és rámondani hogy kész (lehet hogy pont azt a fontot amit én küldtem neked régebben) mert az most ide nem alkalmazható. Pár kattintás a neten, és tök jó alapanyagot lehet szerezni: például vagy például
Ezek nagyon jó alapok egy autentikus lajstromjel elkészítéséhez.
- A "MALÉV" felirat. Látszik hogy egy kisebbet nagyítottál fel emiatt elmosódottá váltak a szélei. Használj vektoros logót azt nagyíthatod ameddig csak akarod minőségromlás nélkül.
- A "Bombardier" felirat. Ez az Arial-szerű font ide nem stimmel, látszik hogy a Q betű teljesen kerek az igazin, és a betűk sarkai is lekerekítettek. Ha másképp nem megy, több betűtípust használj. Méretileg is egy kicsit kisebb mint az eredetin.
- A zászló. Mivel ez nem egy fotoríl textúra, így kár megeffektelned a p-f-z zászlót. Csak egy piros és egy zöld csík - a megfelelő árnyalatban persze - bőven megteszi.
- A ext1 textúra felső részén bennehagytál egy kék pacát ami gondolom eredetileg a törzshöz tartozott, de most az utastér padlóján is látszik... :)
- Itt lehagytad a jobb szárny aljáról a lajstromjelet, pedig a paint kit ezt amint látom megengedi.
- A logó fehérjében is van két kis maszat a szélein (PS ecset nyoma), a piros alján pedig megtörik az egyenes. Ez ilyen nagy felbontású textúrán már észrevehető.
Na ennyi így csak a textúrákat átvizsgálva. Gépen sajnos nem tudom átnézni mert várok a virágbolti verzióra. :)
Az LQD ennél sokkal nagyobb falat sokkal több hibázási lehetőséggel, hajrá! ;) -
#25158 Én is erre tippeltem... :D -
#25157 bár a National Airliner talán jobb lenne mert hát egy repaint-el nem lesz uj nemzet:) -
#25156 rebirth of, -
#25155 állitólag pöpec jo fps a vc ben, jok a rendszerek, majd a pro lesz igazan jo ha kijon -
#25154 ezt ugatom:))))))) -
#25153 BTW a gep milyen lett, erdemes ajro-t aldozni erte? -
#25152 Hibazd fel neki, meg zoomoltasd be 1.00 ra :)) amugy fasza lenne, ha latnank rendesen, nem ilyen torz optikaval. -
#25151 A magyar táj legrészletesebb eléréséhez FSX alatt miket érdemes feltenni és milyen sorrendben? Ezekre gondolok:
- FS Global Europe (Európa miatt, a szomszédos országok miatt is)
- Ground Environment Europe
- Hungary MESH
- Hungary Landmarks Pack
- Hungary Library Base Pack
- Egyéb kiegészítő repterek (LHSM, LHPP, LHDC, LHPR, LHBP)
Elsősorban VFR repülés miatt érdekel és pl. a Balatoni táj (víz, hegyek) ENNYIRE RÉSZLETES legyen. -
#25150 Ejj, hogy erről a kapkodásról nem bírlak leszoktatni... :((((
Felhibázzam a cuccost? -
#25149 Mi az a "ribirth"? :) -
#25148 A Fotelpilóta oldalról letölthetőek a következők :
Bombardier Q400 Malév HA-LQA
Bombardier Q400 Malév HA-LQB
Bombardier Q400 Malév HA-LQC
-
metaxx #25147 Ha csak Magyarország érdekel, csak azt külön is meg tudod venni.
http://www.fsgenesis.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=HUDEM-X&Category_Code= -
metaxx #25146 Nem, az csak egy objektum tár, és vektoros útvonal és vasút hálózat, plusz vízrajz.
Mesh kiegészítőnek én FSGenesis-t használok. Nem túl drága, viszont jó. -
#25145 Üdv! Tudnátok segíteni abban, hogy a Hungary Mesh-t FSX-re honnan lehet letölteni? Vagy EZ AZ akar lenni? -
#25144 -
#25143 ja értem ... -
#25142 :) hát a képeid amiket beraksz es hogy minél tobb reszlet beleferjen a gepbol ugy neznek ki hogy nem a kamera lett tavolabra rakva hanem a latoszog lett novelve ettol olyan torzak a repulok..... -
#25141 ezt most nem értem ,milyen zoom ???
-
#25140 cuki, csak nem lehetne ZOOM out ot hasznalni a FOV helyet mert ezek az elbaxott kamera nezetek tobbent rontanak mint hasznalnak a dolgon:)) jó jó kibic kussoljon tudom én.)