Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most nézem ,hogy az ngx-nél is érdemes egy két dolgot ellenõrizni, mert biza már itt is kifogyhat az oil
Egyszer meg majdnem összetörtem. Általában nem szoktam ekkora reptechnikai hibát elkövetni fsben, de ezzel sikerült. Erõs oldalszélben szálltam le. Lebegtetés után elpattanás, ráadásul jó magasra. Sebesség még talán picivel a minimumnak kikiáltot érték alatt is volt már, és az erõs oldalszél hatására elpattanás közben, szinte irányíthatatlanul taszigatott le a szél a pályáról, egyenesen Jacksonhole reptéren álló gépek felé. Hát innen izzasztó volt átstartolni úgy, hogy a gép nyíl egyenesen a parkoló 757 felé ment. :-D Túléltük, még ha nem sokon is múlott. :-d
Egyszóval élmény ezekkel minden perc. 😄
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
a building crash😊) hát azt ki kell kapcsolni.... ezekkel az opsönökkel még hasra se tudod letenni... (összetör mindent a gépen, ha menne a levesbe ha nem)
Ez a B377 meg zabálja az olajat mint állat. A lent bemutatott út végére jelentõsen megcsappantak a készletek. 😄 Nembaj, Hawaii-t még megmászom vele, ha bírja ha nem. 😄
hajtómû verzsönt hol tudom beállítani? úgyértem ez az opsön nincs benne az Aircraft->equp. menüpont alatt
*.air fájlból is egy van csak, minden típushoz
vagy ezt csak a ripént pack tartalmazza?
köbö 45. óra környékén jártam egy felszereltebb reptéren ahol volt motor diagnosztika😉 még faszányos a komprecció az összes hengerben
http://goo.gl/gd6Zi5
Mustangos beszámolót akartam csinálni, sokszáz képpel, de olyan sok a kép, hogy nincs hova feltölteni, nemhogy még a kommenteket megírni. Pedig ott történt sokminden érdekes dolog, meghibásodás, stb. 😊
Köszi
Csak kicsit sûrûbben kéne ilyesmivel elõhozakodnod... <#felkialtas>#felkialtas><#papakacsint>#papakacsint>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
http://www.wix.com/swatopluc/castles
repaint javarészt 16megás 4096x os táblákból áll... nos ez egy piper cub-n még tök jó dolog, de egy ekkkkkkora gépre felesleges
2048asra méretezve sztem még jobban is néz ki 1366x768as felbontás környékén.. 0.80as tááágítással
nem beszélve az fps gain-rõl😉
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A lajstromjel mostmár egész jó, talán egy picivel több szünet még ráférne a kötõjel és a betûk közt. 😉
Az én értelmezésem szerint illegális dolgokról faggatod a fórumot...
Egyébként mint mondani szokták...: Google a barátod!
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Ez itt nem a reklám helye, de itt egy link, hogy a színhelyességen én mit értettem :színbeállítás
Tehát azért nem mindegy, hogy milyen kártyán és monitoron dolgozunk ill. használják munkánk eredményét.
A Malév Dash8 Q400 pótlására ,a festés nem az enyém
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
A távolság az ajtó és az ablak között ,lehetõvé teszi ,hogy ezt a bakit kiküszöböljük azzal ,hogy megszüntetjük az utolsó ablakot .
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
A többi dologban nagyon igazad van. Gyakorlatilag minden modellnél - legyen az free vagy bármily nagynevû payware cucc - belecsúszok kisebb-nagyobb hibá(k)ba, mely miatt nem lehet teljesen autentikus repaintet készíteni. Legutóbb pl. a CS 737 esetében a szárnyon tükrözött textúrák miatt nem tudtam lajstromjelet rakni a szárny aljára, valamint az utasablakok száma sem stimmel a törzs hátsó szekciójában, így nálam egyel több (3) ablak csúszott bele a kékbe mint az eredeti gépen van. Ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni, inkább a kék szín pozícióját tekintettem mérvadónak mintsem az ablakokét.
Azt már meg sem említem amikor egy modellnek rövidebb vagy hosszabb a törzse mint kellene, szarul van bemappolva, hiányoznak és/vagy torzak egyes alkatrészei...
Szóval igazad van: egy igényes repaintet elkészíteni nem egyszerû mûvelet, bár ha az ember rendelkezik bizonyos rutinnal és tapasztalattal, akkor már mehet a munka kicsit gyorsabban is - pl. a CS737 két rövid délután készült el kb. 4-5 óra ráfordítással.
van erre szabvány... csak be kell állítani
(ezzel csak azt akarom mondani, hogy van rá mód...)
Nem vitaképpen, csak mint megjegyzés:
szinek : legtöbbünk gépe, videokártyája, monitora ill. festõprogramja nincs egy megadott szabvány szerint (pl.: szinhõmérséklet) azonosra állítva (szabályozva) tehát egy adott szín nem feltétlen ugyanúgy jelenik meg mindenkinél.(lsd.: pl. nálam az An-26-os szürkéje, pedig saját ill. netes fényképek tucatjait néztem át, magát a gépet pedig saját két szememmel is láttam sokszor, mégse igazán tetszik.)
részletek : itt meg a modell kivitele köp bele legtöbbször a levesbe, egy-egy jelzés, betü, csík stb. sajnos a legjobb jóindulattal sem fog összejönni, odaesni ahol az a valóságban vagy a fényképen van (de ezt pont Neked nem hiszem, hogy mondanom kéne) Sajnos az élet kompromisszumok láncolata...;-)
Talán ennyibõl is látszik, hogy egy egyszerúbb gép "igényesebb" festése sem gyerekjáték, sok-sok munkát, elõzetes anyaggyûjtést és rengeteg türelmet, idõt igényel.
jut eszembe.... nem úgy volt, hogy valmi szájápolási vazallusom veszi meg a malévtot?
mégvalmi!
csak most szólók elõre ,hogy közeleg az 1 éves évforduló 8tehát nem elfelejteni itten fórum szinten)
😉
Nem csoda, azoknál jobb kiegészítõ még soha nem készült, semmilyen repülõszimulátorhoz. 😊)))
De nem tudnék együtt élni azzal a tudattal, hogy lemaradtál eme gyöngyszemek megtekintésétõl, ígyhát
Gripen
Berkut
Szuhoj-PAK
Szuhoj T-50
Külön felhívnám a figyelmet a részletekben elveszõ 3D modellezésre, a fotorealisztikus textúrák és valósághû materialok alkalmazására! És mindössze 80,92 EUR-ért tied lehet mind a négy remekmû!!!
Segítségül annyit elárulok, hogy az egyik képen egy Gripen, a másikon egy Szuhoj kabinja látható.......