33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#33495 köszönöm:) -
#33494 https://www.flightsim.com/vbfs/showthread.php?218794-AI-Parking-Assignments -
#33493 elfelejtettem említeni hogy AI forgalmat szeretnék így beállítani -
#33492 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egy adott állóhelyre egy adott gépet akarok tenni
az a kérdés hogy van e erre bármilyen mód?
nem baj ha statikus
-
aerobatic24 #33491 helyre jott mindent koszonok megegyszer :D -
aerobatic24 #33490 rendben koszonom szepen :) -
#33489 Akkor az a probléma, hogy hiányoznak a szervizcsomagok, telepítsd fel őket. Úgy emlékszem lehet telepíteni kapásból a másodikat, tartalmazza az elsőt is. -
aerobatic24 #33488 de nekem ez hianyzik nincs hogy kikapcsoljam -
#33487 Kikapcsolni kell, nem be. -
#33486 -
aerobatic24 #33485 s hogyan kell bekapcsolni a directx 10-et ? -
#33484 Az FSX ezeket az anomáliákat többnyire, a szerviz csomagok hiánya, valamint a bekapcsolt DirectX 10 preview mode esetén produkálja. -
#33483 Lehetnél kicsit konrétabb. Mit-hogy csináltál pl? Mert ez így eddig kb annyi, hogy "elromlott az autóm, mi lehet a baja?"... -
aerobatic24 #33482 amit adtak, de nem csak ez nem mukodik hanem zlin 50-sem
Utoljára szerkesztette: aerobatic24, 2018.09.06. 09:24:14 -
#33481 az repcsivel amit adtak vagy toltottel le masikat? -
aerobatic24 #33480 kulso repaint -
#33479 Kulso repaint vagy VC ? -
aerobatic24 #33478 Sziasztok! meg szeretnem kerdezni toletek hogy vajon a wilga x miert nem tolti be a texturajat a fsx-ben velemenyeteket szeretnem kerni hogy mi lehet a hiba? -
papa10000 #33477 Már senki sem használja az FSX-et rajtam kívül:) :( -
#33476 Akkor nem tudom :( Írj a supportnak a fórumon, biztosan segítenek. -
almostatys #33475 Igen, de csak ez: FSX-SP2-XPACK. Azt olvastam, hogy ez is elég. Olvasgattam fórumokon, hogy másnak is volt ilyen problémája és az Antivírus blokkolja az AS-t. Viszont nekem a Windows Defenderen kívűl nincs felrakva más vírusírtó és ott is átengedtem már a kivételek közé. -
#33474 Nem hiszem, a legutolsó verzió lefelé kompatibilis szerintem, csak a korábbiak nem mennek 4.2-vel.
De nekem 4.2-m van (4.1-en is használtam AS-t, de azt még az előző verzióval). SimConnectek telepítve vannak? -
almostatys #33473 Igen, az utolsó, a 6641-es. Az nem baj, hogy nincs update-olva a P3D a 4.2-re? -
#33472 Az ASCA szokott így bezáródni, el kell indítani külön. Nálam az AS-sel sosem volt probléma, úgyhogy ebben nem fogok tudni segíteni, írj a supportnak.
Latest verzió? -
almostatys #33471 Megvettem, de máris itt az első probléma. Elindítom az AS-t, bejön a kezdő kisablak, majd el is tűnik. AS_Connect-et futtattam. -
#33470 Sajna nem, külön vannak. Az ASCA textúrái nem olyan szépek, viszont váltogatja a felhőket és az eget dinamikusan, ENVTEX-szel együtt elég jó combot alkot. De nézz körül, nehogy az legyen, hogy beleugrasztalak valamibe, amit nem is szerettél volna :) -
almostatys #33469 Olyan combo amúgy létezik, hogy AS4 + ASCA valami combo kedvezményes áron? :-)
Mert én csak külön látom őket. -
#33468 Igen, az a P3Dv3/P3Dv4. Én fspilotshopon vettem, de a hifi oldaláról vásárlás után majd szedd le az updatet hogy 4.2 kompatibilis legyen (ha nem tették volna fel a JF storeba is). -
almostatys #33467 A Just Flight store-ban így van hirdetve: Active Sky 2016 / ASP4 (for P3D) $35. Ez kell nekem? -
#33466 Tud. AS2016 nem kompatibilis a p3dv4-gyel, AS4 kell neked (ami ad licenset a p3dv3-as as16-hoz, de az fsxhez asszem nem). Az envtex égtextúráit tudja használni az ASCA, emlékeim szerint a Prepar3D topicban végig lett beszélve ez januárban mikor megjelent a skyforce. :)
Legtöbben az AS + SkyForce combora esküsznek, én a skyforceot túl drágának találtam, ezért lett a másik combo :) -
almostatys #33465 Nekem is P3Dv4-hez kellene. Szóval akkor AS2016? Az AS szépen tud kezelni amúgy más felhőtextúrákat is? Pl netről letöltött ingyenes felhőtextúrák vagy esetleg a REX Sky Force felhői. -
#33464 A sky force weather engineje messze nem olyan jó, mint az AS. Én AS+ASCA+Envtexet használok, bár ez p3d 4 :) -
almostatys #33463 Sziasztok!
Szerintetek az Active Sky 2016 vagy a REX Sky Force a jobb? Melyiket érdemes megvenni? az AS2016 most akciós, 30%-al le van árazva. De ettől eltekintve lennék kíváncsi a véleményekre. Én a PMDG weather radar miatt az AS2016 felé hajlok, viszont a REX Sky Force-ban tetszenek a felhő textúrák és a naplementék...stb. -
#33462 Szia, angol windows kell a hangfelismeréshez. Töltsd le a nyelvi csomagot és állítsd át a rendszert angolra -
szili01 #33461 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!
Megvettem az Fs2crew-t PMDG 737-hez!
Viszont hangkommunikációnál nem ismeri fel a mikrofont a program!
Tudja vki esetleg a probléma lehetséges okát?
A headseten a mikrofon működik teszteltem... windoews 10 64bites rendszert használok... -
#33460 flight1.com naluk kaphato a Garmin legujabb cucca, az kell neked vagy RealityXP fele ezeknek kicsit frissebb adatbazisa van es onantol le tudod ezeket repulni, ha kicsit nagyobb gepek erdekelnek mindegyik jobb kiegeszitoben van sajat gps vagy fmc . -
johnnydirteen #33459 Köszi így kicsit képben lettem :) -
#33458 akkor az a default repulo es default gps az nem tartalmazza ezeket amugy itt van http://www.airnav.com/airport/KGRB -
johnnydirteen #33457 Észak amerika baron 58-al repülök garmin gps. Vannak olyan repterek amiknek a chart-jában nem találok sid eljárásokat.
Pé KGRB pedig ez nem is olyan kis reptér. Vagy csak én vagyok béna és nem találom? -
#33456 hol nincs sid? milyen géppel repülsz milyen gps default?