33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#25705 Jah és persze papíron még ala 2013 elején. De ha azt vesszük, hogy egy egy lövészetre, gyakorlatra hány gép települ át alakalmanként, akkor lehet ez a szám is sok. -
#25704 12+2 Grippen, 5 db An-26, 13 db Mi-8/17 és 5 db Mi-24. Számszerüsítve. -
#25703 az fsx -ben mi a Ctrl+shift+2 alapbeállítás neve ,hogy találom meg? mert én sokat töröltem anno -
#25702 Nem olvastad FB-n? Kiírták a szállítógép-tendert! Legyél már +! :)))) -
#25701 _((( siralmas -
#25700 Vagy talán annyi sem. Nemrég kaptunk a finnektől asszem két darabot (ez van a #25697 -ben), de azokkal együtt sincs valami sok. Ellentétben a képviselők fizetésével; az sok...vagy inkább (nekünk) sokk... -
#25699 Ez valami lengyel reptér a háttérben ?
-
#25698 mennyi van ezekbol a matuzsalamekbol? kb 10 mukodo helikopterunk van? siralmas de legalabb van 12 csilivili grippenunk...................no comment -
#25697 -
#25696 Jaja, sejtem... tőlünk ma álltak tovább Kalocsára a minyók!
-
fireman73 #25695 1gyenlőre árvíz....Ha lecseng azonnal jelentkezek!
-
#25694 ügyess nagyon ügyes !!! -
#25693 Wáááááááá!!! Ide vele!!!! :))))
Egyéb tervek? Csak hogy ne dolgozzunk egymásnak keresztbe... :))) -
#25692 -
fireman73 #25691
-
metaxx #25690 Ide is bedobom, hátha van itt olyan aki nem olvassa a FB-ot.
Aki megvette ezt a csodálatos madarat, viszont megőrül attól, hogy nem lehet kikapcsolni az ADF morse hangját, annak a következőt javaslom. Az FSX főkönyvtárában van egy SOUND könyvtár, itt tárolja a szimulátor a default hangokat. Hála égnek a Sibwings volt olyan lusta, hogy ezeket használja, így ha a:
MRSDAHL.WAV
MRSDITL.WAV
Fájlokat töröljük / áthelyezzük, egyszóval eltávolítjuk onnan, akkor az ADF működni fog, de most már csendben. Nem jó megoldás, de megoldás.
-
#25689 Mindenesetre, kíváncsian várom a végkifejletet :) -
#25688 annak szerintem semmi ertelme arr aott vannak a sajat scenery-juk, Itt epp az a lenyeg hogy egy globalt adnak egybe. Szerintem nem baj ez, akinek kulon regio kell annak ott a mar meglevo es jovoben megjeleno regiok azert ORBX se a sajat termekei ellen dolgozik ugyan ugy szeretnenek eladni PNW-t mind a Globalt hiszen egyutt tudnak majd mukodni, de amig mondjuk egy IFR nagygepes szimesnek jobban megeri a global es felesleges PNW a sok szaz apro fuves repterevel. -
#25687 Első körben szétnézek kalózéknál aztán ha tetszik akkor el lehet gondolkodni rajta. Amúgy szerintem korrekt lenne ha fel lenne osztva kontinensekre a dolog és több részletben lehetne megvenni a cuccot, szerintem jobban fogyna. -
#25686 ORBX-ék lassan már barkácsolhatnának egy rendes szimulátort a kiegjeikhez -
#25685 hát a sötét oldalt mindig követi a világos így amíg sötét van alszom egyet ,vagy dolgozok -
#25684 Hát ha rendes gyerek vagy. Ha meg rendetlen akkor meg előbb utóbb leszeded a net sötét oldaláról. :) -
#25683 200 Juróba fáj a csomag csak szólok .... -
#25682 :))) jo a muszaki kiszolgalas tokolon ugy hogy.....:))))))) -
#25681 Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Magyarország pl. mennyire lesz kidolgozva. Bár szerintem AS Bud city fent marad majd azért, csak LHBP lesz csere ha kijön az Lhsim. Egy global bárhol-bármerre repül az ember kiegészítőnek több mint szuper lesz. Kérdés, hogy muzsikál majd. -
#25680 A való élet már nem is elég?? :DDDD -
#25679 há hogyne:)
bár perpill pakolás gyártás, meg dugaccsú gyűrű "várás" van terítéken inkább:)))) -
#25678 ORBX ROADMAP friss infok tervek stb -
#25677 Na AN" utan ezt varom nagyon A2A Cessna
http://www.a2asimulations.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=34868
Pollux ez neked is bejon nem?:) -
#25676 -
#25675 a második felénél amikor a cockpitet muatod be ott már a hardware nagyon izzadhatott, egy jó tanacs ezt a reszt probald fele fps el felvenni ( fraps-al) majd a video editalo progiba csinald vissza 30fps re es akkor szep smooth lesz -
#25674 Nagyon tetszett a beszámoló !!! Kössz !!!
-
#25673 Örülök ,hogy megnéztétek és az építő kritikát -
Solt #25672 A fülke ajtaján a bekukucskálás a legjobb! :)) Jó lett, bár egy kicsit darabos... gondolom kevés volt az fps... :) -
danka200 #25671 ok köszi -
#25670 De frankó lett
A zene meg tényleg elmenne egy újhullámos Dracula filmbe is -
#25669 FSX az maga az "OP" rendszer, meg lehet asarolni vagy de errol nem itt. Azzal is tudsz mar jatszani de ha tobb szebb repter es gepp kell akkor kellenek a kieg-ek -
metaxx #25668 http://www.olcsobbat.hu/termek/_microsoft_flight_simulator_x-4f8cbdeec1a99f7b6e007e63/ -
danka200 #25667 Az FSX-et honnan tudom le tölteni vagy az csak egy kiegiszitö?kezdö vagyok még ebben -
#25666 Na ez aranyos, avsim fórumon AN2 topic: ".....f you like A2A the Russian way Don't buy this tomorrow Buy it today!"- :))))