33535
  • CptSAB
    Jah és persze papíron még ala 2013 elején. De ha azt vesszük, hogy egy egy lövészetre, gyakorlatra hány gép települ át alakalmanként, akkor lehet ez a szám is sok.
  • CptSAB
    12+2 Grippen, 5 db An-26, 13 db Mi-8/17 és 5 db Mi-24. Számszerüsítve.
  • Nesu
    az fsx -ben mi a Ctrl+shift+2 alapbeállítás neve ,hogy találom meg? mert én sokat töröltem anno
  • Clidey
    Nem olvastad FB-n? Kiírták a szállítógép-tendert! Legyél már +! :))))
  • Hypo #25701
    _((( siralmas
  • Clidey
    Vagy talán annyi sem. Nemrég kaptunk a finnektől asszem két darabot (ez van a #25697 -ben), de azokkal együtt sincs valami sok. Ellentétben a képviselők fizetésével; az sok...vagy inkább (nekünk) sokk...
  • Nesu
    Ez valami lengyel reptér a háttérben ?
  • Hypo #25698
    mennyi van ezekbol a matuzsalamekbol? kb 10 mukodo helikopterunk van? siralmas de legalabb van 12 csilivili grippenunk...................no comment
  • Clidey
  • Clidey
    Jaja, sejtem... tőlünk ma álltak tovább Kalocsára a minyók!

• fireman73
    1gyenlőre árvíz....Ha lecseng azonnal jelentkezek!
  • Nesu
    ügyess nagyon ügyes !!!
  • Clidey
    Wáááááááá!!! Ide vele!!!! :))))
    Egyéb tervek? Csak hogy ne dolgozzunk egymásnak keresztbe... :)))
  • Hypo #25692
  • fireman73

• metaxx
    Ide is bedobom, hátha van itt olyan aki nem olvassa a FB-ot.

Aki megvette ezt a csodálatos madarat, viszont megőrül attól, hogy nem lehet kikapcsolni az ADF morse hangját, annak a következőt javaslom. Az FSX főkönyvtárában van egy SOUND könyvtár, itt tárolja a szimulátor a default hangokat. Hála égnek a Sibwings volt olyan lusta, hogy ezeket használja, így ha a:
    MRSDAHL.WAV
    MRSDITL.WAV
    Fájlokat töröljük / áthelyezzük, egyszóval eltávolítjuk onnan, akkor az ADF működni fog, de most már csendben. Nem jó megoldás, de megoldás.

• exTrem
    Mindenesetre, kíváncsian várom a végkifejletet :)
  • Hypo #25688
    annak szerintem semmi ertelme arr aott vannak a sajat scenery-juk, Itt epp az a lenyeg hogy egy globalt adnak egybe. Szerintem nem baj ez, akinek kulon regio kell annak ott a mar meglevo es jovoben megjeleno regiok azert ORBX se a sajat termekei ellen dolgozik ugyan ugy szeretnenek eladni PNW-t mind a Globalt hiszen egyutt tudnak majd mukodni, de amig mondjuk egy IFR nagygepes szimesnek jobban megeri a global es felesleges PNW a sok szaz apro fuves repterevel.
  • exTrem
    Első körben szétnézek kalózéknál aztán ha tetszik akkor el lehet gondolkodni rajta. Amúgy szerintem korrekt lenne ha fel lenne osztva kontinensekre a dolog és több részletben lehetne megvenni a cuccot, szerintem jobban fogyna.
  • eyecandy
    ORBX-ék lassan már barkácsolhatnának egy rendes szimulátort a kiegjeikhez
  • Nesu
    hát a sötét oldalt mindig követi a világos így amíg sötét van alszom egyet ,vagy dolgozok
  • Clidey
    Hát ha rendes gyerek vagy. Ha meg rendetlen akkor meg előbb utóbb leszeded a net sötét oldaláról. :)
  • Nesu
    200 Juróba fáj a csomag csak szólok ....
  • Hypo #25682
    :))) jo a muszaki kiszolgalas tokolon ugy hogy.....:)))))))
  • exTrem
    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Magyarország pl. mennyire lesz kidolgozva. Bár szerintem AS Bud city fent marad majd azért, csak LHBP lesz csere ha kijön az Lhsim. Egy global bárhol-bármerre repül az ember kiegészítőnek több mint szuper lesz. Kérdés, hogy muzsikál majd.
  • Clidey
    A való élet már nem is elég?? :DDDD
  • polluxware
    há hogyne:)

bár perpill pakolás gyártás, meg dugaccsú gyűrű "várás" van terítéken inkább:))))
  • Hypo #25678
    ORBX ROADMAP friss infok tervek stb
  • Hypo #25677
    Na AN" utan ezt varom nagyon A2A Cessna
    http://www.a2asimulations.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=34868

Pollux ez neked is bejon nem?:)
  • Nesu
  • Hypo #25675
    a második felénél amikor a cockpitet muatod be ott már a hardware nagyon izzadhatott, egy jó tanacs ezt a reszt probald fele fps el felvenni ( fraps-al) majd a video editalo progiba csinald vissza 30fps re es akkor szep smooth lesz
  • Nesu
    Nagyon tetszett a beszámoló !!! Kössz !!!
  • Nesu
    Örülök ,hogy megnéztétek és az építő kritikát
  • Solt
    A fülke ajtaján a bekukucskálás a legjobb! :)) Jó lett, bár egy kicsit darabos... gondolom kevés volt az fps... :)
  • danka200
    ok köszi
  • L Viper #25670
    De frankó lett
    A zene meg tényleg elmenne egy újhullámos Dracula filmbe is
  • Hypo #25669
    FSX az maga az "OP" rendszer, meg lehet asarolni vagy de errol nem itt. Azzal is tudsz mar jatszani de ha tobb szebb repter es gepp kell akkor kellenek a kieg-ek
  • metaxx
    http://www.olcsobbat.hu/termek/_microsoft_flight_simulator_x-4f8cbdeec1a99f7b6e007e63/
  • danka200
    Az FSX-et honnan tudom le tölteni vagy az csak egy kiegiszitö?kezdö vagyok még ebben
  • Hypo #25666
    Na ez aranyos, avsim fórumon AN2 topic: ".....f you like A2A the Russian way Don't buy this tomorrow Buy it today!"- :))))