Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Érdemes meglesni global airport upgrade - ha esetleg nem akarod tele lokni kulonfele gyartok reptereivel - na persze vannak kivételek😊 akkor esetleg jo valasztasnak tunhet de várjunk azért egy pár user feedback-re http://www.rexworldwideairports.com/
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.11.02. 18:24:52

Köszönöm szépen! 😊
Sziasztok!
Esetleg nem tud valaki olyan szignifikáns térképet ahol lehet követni van e pl.. jegesedés?
Sajnos egyik javaslat sem jött be. A libraryban az első helyre tette, és a Manuálban is megcsináltam amit javasoltál. De a repteret így is beletette a fák közé és a pályák is hegyoldalból indulnak.
Azért kíváncsi lennék, hogy van-e valaki, akinek az ORBX alatt normálisan előjön a Aerosoft mega airport budapest.?
Két dolgot megnézhetsz még:
1.Manual Configuration alul, a kis kereső rublikába ( AEC IS ENABLED FOR) beírod hogy LHBP aztán enabled,és végül apply. (nekem az auto soha nem működött)
2.FSX Settings scenery library ban nézd már meg hova rakta az LHBP-t lehet hogy nem jó helyen van, mozgasd feljebb elvileg az addon reptereknek az ORBX és minden más felett kell lennie.
(és igen az elevation korrekció igen gyakori addon repterekkel)

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Kösz!
Addig én is eljutottam, hogy a Vector Tools-ban kellene valamit csinálni. Ott van a felső részében egy automatikos korrekció, az alsó részében Manualis..De mivel a felső részben nem aktív a rublika, nem tudom, hogy mit kell csinálni, hogy az LHBP odakerüljön.
Az EGLL is fent van és ott nem okozott semmi problemát.
Te már találkoztál ezzel a korrekciós problemával??
Maradék szabadidőmben sikerült befejezni végre. FSUIPC vel kivállóan működik a kis sufnyi kapcsoló tábla 😄 Még a startert kicserélem nyomógombra mert így nem az igazi, és ha már bele lendültem csinálok egy AP vezérlő panelt is ..

Skinner_11
Az lesz az, a Vectorban futtasd le azt a korrekciós cuccot és jónak kell lennie! <#smile>
Clidey
Naugye. Mondtam én hogy néha 1 betűn múlik! <#nyes>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nah végre !! HA-FPN helyett HA-FPP van a dokuban amit be kell másolni! nem szúrt szemet 😄

Feltettem az fsx aerosoft mega airport budapest v2.00-t. De érkezéskor a pálya alá megy a gép. Csak a farokrész teteje látszik ki. Más repülőtereken nem tapasztaltam ilyet. AZ ORBX garnitura van fennt. Ez bezavarhatja? Mert mielőtt a Bp. sceneryt feltettem, a kifutók körül erdős lakóházas terület volt. Kérdésem, hogy a Bp. scenery ezt felül tudja írni? Vagy csak ORBX Bp. scenery lenne jó, ....ha lenne?
Egy másik gépemen, ahol nincs fent az ORBX, ott nincs ez a problema.
Az FTX global Vectorban látok valami Korrekcios lehetőséget az airportal kapcsolatban, de ezt még nem használtam. Talán itt lehetne valamit csinálni. Mert látom repterek vannak felsorolva.
<#taps>

Hypo
<#eljen>

Tíz éve csináltattam ezt. Műanyag lapra nyomtatott kép. Nem gondoltam volna hogy mára tényleg a full retro.

Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.10.29. 13:58:29

Hypo
pedig nagyon más nem lehet nekem FSX SE vel siman muxik admin modban telepitettem raadasul egy masik hdd re mint fsx se hozzaadtam a firewall ruleokhoz ( esetleg megnezheted ha wifi routered van hogy ott a firewall kiveteleknel esetleg a port tiltva van vagy barmi ami meggatolja a komunikaciot.

Ha feladod és nincs más akkor ajánlom az FSXWX időjárás programot.Én meg vagyok elégedve vele.
http://www.plane-pics.de/fsxwx/home.htm
Utoljára szerkesztette: abassc, 2016.10.28. 08:53:22

Megpróbáltam admin módban telepíteni... nem lehet jobb egér gombbal ha rá megyek nincs is futtatás rendszergazdaként lehetőség...
ezért belementem a kompatibilitásra és ott nem engedi kipipálni a futtatás rendszergazdaként lehetőséget....
Mindent felraktam azt végig néztem abban nincs hiba.... csak direkt felraktam a REX-et af FSX-re is és anál ugyanzet irta ki...
és amikor rá megyek a kiirásnál az oké-ra visszaáll a töltés 0%ra! Néztem a netet is nem e ott van hiba de minden más program fut amihez net kell... Eddig sose volt ilyen gond..... Meg nem értem miért tűzfal riasztást ír...
Esetleg megnézem még admin móddal telepíteni... ha akkor se jó... feladom.. már minden mást próbáltam.
Hont
Akkor lehet ez a baj nem?
Mindent feltettél az új telepítés után?
Nem bolti, netes... De eddig nem volt gond vele... Csak most újra kellett tennem a gépet és most meg már nem jó...
Nem admin módban telepítettem,,, viszont úgy futtatom....
Hypo
bolti a cucc? admin modban installaltad? abban is inditod?

Hypo
pirézek fujják 😊))

Esetleg abban tudna segíteni valaki, hogy a Rex betöltésnél miért irja ezt ki?
Firewall alert!
Please make sure rexwxengine2.exe has an in/out bound access via your firewall..
jelzem már át engedtem tűzfalon az sem segített..... le is tiltottam az se... Letöröltem a programot újra raktam akkor se volt jó... Letöltöttem a programot FS2004 alá ott is ugyanaez a hiba... se a rex generátor nem tölt be se a metar adatok nem jönnek be 6% ot betölt a genrátor és jön is az üzenet FSX nél is Fs 2004 nél is... mi lehet a gond?
Szerintem akkor tuti 😊 Mert nincs ATIS se hozzá az ATC-nél!
Köszi az infót 😊
Clidey
Mintha valahol olvastam volna erről, hogy szarul van megírva az AFCAD-ja a reptérnek, azért csak az a pálya aktív. De lehet keverem valamelyik másik olasz reptérrel, de az ország az biztos... <#zavart1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Na de milyen kemtrél?! V-I-R-T-U-Á-L-I-S!!! <#bee1><#zavart1><#vigyor1>

LIPZ( Velence Tessera) reptérnél nem tudja valaki esetleg miért mindig a 4R pálya az aktív?
Hypo
kemtrail kemtrail 😊))

Szabi
<#szeret>

"Nulla tenaci invia est via"

Hont
Nagyon csini...!
Clidey
Napicture

Sziasztok!
Eladó Saitek Pro Flight Yoke System és Rudder Pedals.
Érdeklődni privátba.

Clidey
Napicture <#zavart1>

L Viper
😄
Eléggé Kraftwerk-es a feje, meg a testtartása is <#taps>
Clidey
A hanyag elegancia... <#nevetes1>

Clidey
Jártam már úgy én is nem 1x nem 2x, hogy átnéztem a cfg-t milliószor, mert csak nem akart megjelenni az a nyüves paint a szimben, és szentül meg voltam győződve róla hogy pedig mindent jól csináltam. Aztán a végén kiderült, egyetlen sorban egy pici kötőjelet felejtettem el... Nálad is tuti ez van, mert például nálam is működött a repaint, hisz ott van róla a kép. <#buck>

Clidey
Hát, ennyit tud az FS grafics endzsinje 2016-ban. <#szomoru1>

Jajj, dehogynem!
www.aerosoft.com
Sziasztok! Nem tudtok esetleg Aes 2.43 verzióhoz serialt?
Ctrl C Ctrl V volt es persze kb mar tizszer át néztem. Tényleg nem akarlak ezzel fárasztani de nálam nem jelenik meg ez a livery sajna.

Hypo
<#eljen><#nezze>

Zpogi
Halihó!
Nem akarok ünneprontó lenni, mert tényleg gyönyörű ez a screenshot, de jól látom, hogy a szárny alján is a felhők tükröződnek vissza?

Clidey
Napi képlövés <#kacsint>

Clidey
Röviden: Nem lehet.
Hosszabban: ORB-ék nem dolgoznak FS2004 alá. Talán nem is dolgoztak sosem. Az FSX-es Global textúraformátumot meg ugye az FS2004 nem eszi meg. Bizonyos sötét oldalakon találsz egy FSX-ből átkonvertált textúrakészletet. De az az FS2004 eltérő működéséből kifolyólag nem olyan eredményt fog adni mint FSX-ben, ezt ne is várd. De azért egy picivel talán szebb lesz. <#hawaii>

Clidey
Hát, van az arcukon bőrréteg jó vastag... De azért kiváncsi volnék hányan vették meg, és kicsodák... <#hehe>

Clidey
"aztan aircraft.cfg be amit kell"
Na, itt rontottad el... <#bee1> Elég egy karaktert hibáznod/elnézned, és máris nem jelenik meg FS-ben a livery. Szóval csekkold át még párszor azt a bejegyzést, meglesz az a hiba biztos. <#circling>

Sziasztok! Fs 2004-hez lehest használni FTX Global texturát vagy csak ultimate terrain europe a kompatibilis.. ? A Válaszokat előre is köszönöm.
Hypo
ilyet kiadni de komolyan 2016 ban?? ........

Igen olvastam..... Szokásos gondolom semmi ficsúr.Be másoltam a mappát aztan aircraft.cfg be amit kell. Bejegyzést modositottam sorrend szerint. De akkor sincs a listában. Nem először pakolok be liveryt de ez valamiért nem stimmel nálam.