Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.11.02. 18:24:52
Bal felső sarkban válogathatsz, hogy milyen térképet szeretnél látni
USA
minden féle jóság
Észak-Atlanti térség
SIGWX-en kívül még sok másik jóság
Kanada
ide már nincs mit írjak :-D
Skyvectoron a layerek között van minden féle finomság.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Esetleg nem tud valaki olyan szignifikáns térképet ahol lehet követni van e pl.. jegesedés?
Azért kíváncsi lennék, hogy van-e valaki, akinek az ORBX alatt normálisan előjön a Aerosoft mega airport budapest.?
1.Manual Configuration alul, a kis kereső rublikába ( AEC IS ENABLED FOR) beírod hogy LHBP aztán enabled,és végül apply. (nekem az auto soha nem működött)
2.FSX Settings scenery library ban nézd már meg hova rakta az LHBP-t lehet hogy nem jó helyen van, mozgasd feljebb elvileg az addon reptereknek az ORBX és minden más felett kell lennie.
(és igen az elevation korrekció igen gyakori addon repterekkel)
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Addig én is eljutottam, hogy a Vector Tools-ban kellene valamit csinálni. Ott van a felső részében egy automatikos korrekció, az alsó részében Manualis..De mivel a felső részben nem aktív a rublika, nem tudom, hogy mit kell csinálni, hogy az LHBP odakerüljön.
Az EGLL is fent van és ott nem okozott semmi problemát.
Te már találkoztál ezzel a korrekciós problemával??

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Egy másik gépemen, ahol nincs fent az ORBX, ott nincs ez a problema.
Az FTX global Vectorban látok valami Korrekcios lehetőséget az airportal kapcsolatban, de ezt még nem használtam. Talán itt lehetne valamit csinálni. Mert látom repterek vannak felsorolva.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.10.29. 13:58:29
http://www.plane-pics.de/fsxwx/home.htm
Utoljára szerkesztette: abassc, 2016.10.28. 08:53:22
ezért belementem a kompatibilitásra és ott nem engedi kipipálni a futtatás rendszergazdaként lehetőséget....
és amikor rá megyek a kiirásnál az oké-ra visszaáll a töltés 0%ra! Néztem a netet is nem e ott van hiba de minden más program fut amihez net kell... Eddig sose volt ilyen gond..... Meg nem értem miért tűzfal riasztást ír...
Esetleg megnézem még admin móddal telepíteni... ha akkor se jó... feladom.. már minden mást próbáltam.
Nem admin módban telepítettem,,, viszont úgy futtatom....
Firewall alert!
Please make sure rexwxengine2.exe has an in/out bound access via your firewall..
jelzem már át engedtem tűzfalon az sem segített..... le is tiltottam az se... Letöröltem a programot újra raktam akkor se volt jó... Letöltöttem a programot FS2004 alá ott is ugyanaez a hiba... se a rex generátor nem tölt be se a metar adatok nem jönnek be 6% ot betölt a genrátor és jön is az üzenet FSX nél is Fs 2004 nél is... mi lehet a gond?
Köszi az infót 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Eladó Saitek Pro Flight Yoke System és Rudder Pedals.
Érdeklődni privátba.

www.aerosoft.com
Nem akarok ünneprontó lenni, mert tényleg gyönyörű ez a screenshot, de jól látom, hogy a szárny alján is a felhők tükröződnek vissza?

Hosszabban: ORB-ék nem dolgoznak FS2004 alá. Talán nem is dolgoztak sosem. Az FSX-es Global textúraformátumot meg ugye az FS2004 nem eszi meg. Bizonyos sötét oldalakon találsz egy FSX-ből átkonvertált textúrakészletet. De az az FS2004 eltérő működéséből kifolyólag nem olyan eredményt fog adni mint FSX-ben, ezt ne is várd. De azért egy picivel talán szebb lesz. <#hawaii>#hawaii>
Na, itt rontottad el... <#bee1>#bee1> Elég egy karaktert hibáznod/elnézned, és máris nem jelenik meg FS-ben a livery. Szóval csekkold át még párszor azt a bejegyzést, meglesz az a hiba biztos. <#circling>#circling>