Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze a SuperCUB tud ja a legrovidebb felszallast csak ott a sebi ami keves, de a Kodiak meret es sebiben ebben a kategoriaban verhetetlen, a Caravan amit meg hasznalnak sok helyen. De FSX ben nekem a Kodiak jobban teljesit mint a Caravan.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Carenado szép csak hát az screenshot plane a rep model a nullahoz konvergál. Bár ha rákeresel az AVSIm Bush flying foruman akkor Bushpowder oldal csinalt egy uj cfg filet hozza az mar hasonlit a valosaghoz. Beaver csunya de azert annyira nem rossz, ha picit nagyobb de STOL gép érdekel akkor a Twin Otter X jo.

Utoljára szerkesztette: saca79, 2016.11.16. 15:49:45
Quest Kodiak szuper kis opció, én nagyon birom ezt a kis repcsit http://www.lionheartcreations.com/Kodiak.html
Itt van előben
A2a Cub cuki de azert kevéske a Super Cub-ot jobban javasolnám http://www.flight-replicas.com/SuperCub_basepage.htm több a craft
ingyenes AYEO mission
Hangulatos kis ORBX kieg, hasonló az OZX ausztrál cucchoz csak itt sokkal kisebb a map, illetve a domborzat nagyon megnehezítí a megközelítéseket. "Nagyobb reptereket" el lehet érni bármilyen GA géppel, de az eldugott helyekhez megfelelő bush vasat kéne találni A2A Cub nem a legjobb iszonyat lassú valamint itt azért 7000ft feletti airstrip-ek vannak (pl utólsó képen) és hát nem éppen nevezném emelkedésnek amit itt produkál 😄 C182 vel ugyan be lehet esni de kevés a gyep a megálláshoz, ( na meg nem ártana ki is jutni valahogy onnan 😄 ) csiroki végképp felejtős. Még ami tervben van Aerosoft DC-2 vagy talán a Carenado C185 Bush verziója ..Illetve szemeztem a Flight Replicas Super Cub pakkal. Ha valakinek van 5lete szívesen fogadom 😄
Esetleg nem használ valaki EGSS Xtreme v3. scenery-t?
Telepítés előtt kíváncsi lennék a véleményekre működik e rendesen.... Köszönöm.
Ülnek a nagy kerek asztal mellett, és tanakodnak, mivel dobhatnák fel kicsit egy reptér megjelenését. Egyszer csak valakinek bekattan:
- Legyenek GS járművek a egyszeri júzer röpcsije körül!
- Ahh, micsoda ötlet! Ez az, ez kell nekünk! Dzsoni, ess neki a dizájnolásának! - ujjongott Meyer et.
Pár hét múlva...
- Na nézzük, mi lett ebből a GS projektből - szól Meyer et.
- Itt van róla egy privjú múvi - válaszol Dzsoni.
- Nagyszerű! Tökéletes! Ezt belerakjuk a v11-be! - hozza meg a döntést Meyer et.
.
.
.
.
.
.
.
ÉS B*ZEG EZEKNEK NEM TŰNIK FEL, HOGY EZEKBEN A SZELLEMJÁRMŰVEKEN NINCS SOFŐŐŐŐR?!?!?! Mert így meglehetősen furin néz ki most.... <#rolleyes>#rolleyes>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Szerintem nagy előrelépés lesz ez a 11, grafikailag mindenképp, de sajna ahhoz megint nem nyúlnak hozzá, amihez pedig nagyon kellene. Ha a felhőzeten csiszolnának legalább FSX szintűre, meg lenne valami épkézláb ATC/AI traffic, akkor lehet billenne a mérleg. De most csak egy paralell using van a részemről. Mondjuk az is rohadt nagy előrelépés az előző verziók no using-járól... <#nyes>#nyes>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
<#banplz>#banplz>
Én anno az FSD-vel akasztottam össze a bajuszt, de az durvább volt; nem voltak képesek megérteni mi az a dinamikus IP-cím, csak hajtogatták, hogy másodszorra nem onnan akarom installálni ahonnan először, mert más az IP-cím, és különbenis loptam a szaros PC-6-osukat és kalóz vagyok. <#wow1>#wow1> Nahát ez volt az a pont, ahol megszakítottam velük minden kapcsolatot, és sz*rtam a Pilátusukra. Azóta is. <#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.11.08. 12:11:09
Én jobban bízom a Cloud-ban, mert ki tudja hányszáz backup vinyó van mögötte - ott csak nem veszik el az adat. Míg ugye ha csak magamnak backuppolok az csak 1, jobb esetben 2-3 háttértár.
Meg aztán, elég ritka az egybeesés, mikor hamarhamar kellene egy cucc a Cloud-ból, és szaraxik a net vagy a Cloud. <#fogmosas>#fogmosas>
Azt lehet tudni, hogy a vásárlásod bizonyítékai ellenére mire hivatkozva tagadták meg az "együttműködést"?
Tanulság: Minden vásárolt cucc original setup könyvtárába a vásárlást igazoló mail+serial betesz. Az egész bezippel, és feltölt valamelyik Cloudba. <#ravasz1>#ravasz1>
A másik dolog meg az irreális árkülönbségek az FSX-P3D verziók között...na az se semmi...b*sszák meg! <#levele>#levele><#boxer>#boxer>
De tudom hogy eljon a bucsú ideje, mondjuk orbx cuccoknal nem bukom, de azert NGX et ujra megvenni....active sky-t stb.... 😞(
Na mindegy most nyomom egy kicsit aztan belekukkantok p3d be is.
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.11.07. 08:26:52
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.11.04. 18:00:25
http://www1.metacraft.com/737NGFP/
Próbáld ki. kicsi idóm lesz meglesem PFXP es TOPCAT miket adna
Igazából nincs olyan kalkulátor ahol a beírt paraméterek által kihozza a megadott mennyiséget?
Nekem az bőven elég lenne...
Mert ami online-on van az csak az útvonalat meg a METAR adatokat veszi figyelembe...
Pl.. utasok száma, Cost index nincs benne..... illetve( a repülőgép üzemanyag nélküli súlyát sem látja) szóval onlineon mindig ugyanannyi üzemanyagot hoz LHBP-EDDT között... egészen pontosan : 6217kg-ot ír.
Engine:CFM56-7B24
cost index: 25
Metar:LHBP: 310/9Kt légnyomás: 1023hPa
EDDT: 260/6Kt légnyomás: 1017hPa
Utasok száma: 106
A feladott csomagok: 2500kg
Ahogy írtam szembe szél volt.
Utazómagasság: 36000 volt.
LHBP: +3fok volt.
EDDT: +6 fok volt érkezéskor.
masodik poszt-tol ott az info szerintem segit http://www.airliners.net/forum/viewtopic.php?t=734751
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.11.04. 14:01:42
Ott LHBP-EDDT-re az út és a METAR adatok alapján 6217kg üzemanyagot ír, hogy lennie kell benne....
- Taxi fuel.
- Trip fuel from dep to dest
- Contingency, equal to 5% of trip or 5 minutes at holding speed, whichever is greater
- Alternate fuel, from missed approach at dest to alt
- Final reserve, as per above
- Extra fuel (AKA Commander's discretion),
Mondjuk a 3200 igy elso blikkre stimmel 😊
Ez amugy egy baromi érdekes angol nyelvi cucc errol az egeszrol és az alkjan a tablazatok nagyon hasznosak, http://sciencecases.lib.buffalo.edu/cs/files/flight_fuel.pdf
Ha ngx et hasznalsz annak a fuel plannere mit adott ?
Illetve ezt biztos sokan ismerik ez total free vfr re esetleg aki probalta tapasztalat? http://vfrflight.org/en/index.html
PFPX et hasznalok de jo kis bush flyinghoz nem a legjobb😊
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2016.11.03. 12:08:02
semmi sem segített rajta! Pedig még az Asztro showban kértem rá energiát is 😄 Maradok a jó öreg LH sim es budapestnél !!