33535
  • Hypo #27149
    sim city jol fog funti
  • Ombika
    Csak a SIM erdekel,meg neha auto sim! :-)
  • Hypo #27147
    jo lesz az ne fesd az ördögöt a falra, annyi jatek van meg fsx en kivul:)))))
  • spyy55
    Az AMD.com oldal elégé.... 13.4 sehol. (AMD Radeon HD 6900 Series, Win7 64)
    Találtam 2 linket más oldalakon, de jobb lett volna hivatalos verzsön. Ha kipróbáltam, megosztom tapasztalataimat, hátha másnak is van ilyen problémája.
  • spyy55
    KÖSZÖNÖM, ki fogom próbálni
  • LWhite
    Ha a legújabb driver a 13.9-et jelenti, akkor az okozza a problémát, azt nem szereti az FSX, érdemes a 13.4-et felrakni. Talán egy újabb beta driver is megoldja a hibát, de a 13.4 biztosan jó lesz.
  • spyy55
    Üdv! Pár napja újratettem a Win7-et (+új vinyó, amire csak az FS megy). A Sim telepítése után azonban érdekesség fogadott. Ablak módban futtatom az FSt (teljes méretben, alul a tálca nem zavar!), de mikor elindítok egy repülést, fekete a képernyő és csak a hang van. A Win7 UAC kikapcsolva, Frissítések ok, videókártya driver a legfrissebb, FS Acce.Pack van fent. Sajna EZ a vidikártya van, aminek a beállításait használom az FSben (Filtering: none az Simben). Éjjel idegességemben leszedtem az FSt, hátha megjavul... [?]
  • Ombika
    Megint ujabb gepet raktam ossze, nagyon kivancsi leszek,de szerintem tuti csalodas lesz:
    i7 4770K, 16Gb 1866 Mhz, Gtx 680 4 GB GDDR5, 4 db SSD...
  • Nesuten

Elértem egy 80 % -os Fordítási készenlétet ,
    90 % -nál kell egy-két önkéntes, Béka testelő

• Swy00
    köszönöm:)
  • Hont
    "halo" a fájl neve és a textura mappában van!
  • Swy00
    van egy olyan grafikai gixer nálam, hogy az összes lámpa fénye kocka, és pixeles. valami fájlt elronthattam vmi ingyenes hülyeséggel. van biztonsági mentésem, de nem tudom melyik mappa tartalmát írjam felül a backup fájlal. Van ötletetek?
  • Hypo #27137
    nem ez még a régi most nem vásároltam semmit fsx hez egy ideje:)
    igy is annyi van egy élet kevés rá:)))
  • polluxware
    ez már az új ?
  • Clidey
  • Hypo #27134
  • Nesuten
    FTX Global - new *freeware* EDBH Barth Stralsund
  • Hypo #27132
    évek óta ezt mondom:)))))) csak amikor az emberek megnéznek egy youtube agyon editalt videot........
  • polluxware
    én ezeken mindig jót mosolygok;) Mostanság történt egy kis frissítés ,hogy a gépet egy belépő laptop szintjére felhúzzam... (egy alap ivy bridge penti)
    Namostan arra számítottam , hogy legalább elfutkos akármelyik fsx addon gép valmi alap scenery-vel, erre azt tapasztalom hogy az ORBX NWT fullon a2a C172-vel, plussz egy kis szólíd felhőzettel szépen megy, és még egy kis sorozat is futkorászik a bal felső sarokban pici ablakban....

én azt mondom ,hogy optimalizáció +kompromisszum a lelke...

pmdg ngx példul úgy megy fullon VC-vel, habár 2d panellel nyomom inkább ,hogy alap utx-es vagy afcados repterekre szállok le... ott úgy is a gépészkedés a fontos, nem a vfr látvány

Fs9 meg mai napig szebb sztem ha főleg 30e láb felett repked az ember... de ez csak az én véleményem
  • Hypo #27130
    Alert persze van ahol jol mukodik ezt senki nem vitatta. De egy felmillios konfig hát nem tudom. A legnagyobb vicc az egeszben miel modernebb a hardware annal tobb gebasz fsx en. Egy biztos annyi sirást, hardware problémat mint fsx nel van nagyon nem láttam még fs9 nél. De mondjuk az is igaz hogy fs9 nek vannak olyan hibái amit mi már megszoktunk pedig ronda mint a bun:))))
    Egy I7 vagy i5 jol meghuzva jo minosegu ram-ok minimum 8gb egy Titan és 2 jo ssd azért be lehet lőni jóra...csak hát ez nem két fillér:)))) és a végén örülsz a 30 fps nek:))) P3D-t azért hoztam elő mert a leirtak alapjan az ujrairt engine segithet az ujabb hardwarek-el rendelkezoknek a dxd11 tmaogatas is hozhat javulast, és ne felejtsuk fsx addonok mennek p3d-n is szoval p3d siman felfoghato egy FSX service pack 3 nak

• Swy00
    csak azt nem értem hogy hova lett a fene nagy biztonság, vagy ha ez nem veszélyezteti repülést, akkor anno milyen bizonyíték alapján ítélték veszélyesnek..?
  • polluxware
    kiderül..
  • Nesuten
    A Prepar3d 2.0 az FSX -et végzi ki, az biztos !!!
    Minden ami Prepar3d az FSX ,annyi különbséggel,hogy tovább fejlődött egy ,,,talán árnyékcégnél !?
    Amiből a Mikrofos csak nyereséggel jön ki ,de úgy ,hogy amíg ezt a szálat sokszorosítják ,milliókat vételez be belőle .
    Vagyis az FSX nem elbukik csak ,tesz egy kerülőt új névvel !
  • Nesuten
    Abban az esetben ha DXTROY -val vesz fel, akkor közel 10-15 maximum FPS esés számolható ,ami stabil 30 FPS -t jelent
  • alert
    Kisse lemaradtam a PC-kel, de ez nekem eleg jonak tunik. A srac kommentjei alapjan nem egy atomeromurol van szo, nem is a legujabb proci es videokartya. A ket forgalmas repter es a heavy AI traffic ellenere viszont nem tunik kevesnek az FPS. Foleg, hogy a videorogzites kozel meg is felezi ugye. Vasarolt valaki mostanaban jo konfigot, akinek hasonloan mukodik ilyen grafikaval? Szerintem ez elfogadhato igy ranezesre.

video
  • polluxware
    Sztem meg igenis bízzunk bennük!

Sólyom Érlájnsz IS jobban Teljesít!
  • Nesuten
    Mi a fenéért érte meg ezeknek kamu-légitársaságot csinálni? Mi ebben a biznisz?
  • Nesuten
    Magyar ajkúaknak EZ az oldal, erősen ajánlott épp úgy nagyoknak, mint kicsiknek
  • Nesuten
    Karbantartó Hangár 30 %

• Nesuten
    igaz a C172 S típuson sincs Huzal(Szalag)antenna ...
    és nem is figyeltem ,hogy melyiken van és vagy nincs ...
  • gfarkas
    A berendezés működési frekvenciája határozza meg az antenna méretét, manapság egyre rövidebb frekiket használnak ezért kisebb antennák is elégségesek. A régebbi gépeken a középhullámokra használták, nagy távolságra is lehetett velük rádiózni. Alakját pedig a berendezés feladata (is), lehet kés, rés, háló, bot, huzal stb.
  • Nesuten
    Mondjuk az is érdekes, hogy nincs Szalagantennája a Pilótafülke és a farok között kifeszítve ...
  • Nesuten
    Látható !!!
  • Nesuten
    Köszönöm a segítséget !!!

Ezt majd beleteszem az ismertetőbe !!!

• gfarkas
    Basszus, elcsesztem a képfeltöltést, de talán azért látható.........
  • gfarkas
    Nem biztos hogy minden gépre tesznek, a Mig-eken voltak és időnként még cserélni is kellett őket, mert "elfogytak" (kb. 1.5-2 cm hosszu 0.5-ös huzalból készült drótpamacs volt ami a sok kisülés következtében elgőzölgött, pláne egy villámcsapás után). Általában a kilépőéleken vannak a szárny, a vízszintes és a függőleges vezérsíkokon. Az orrfutóra pedig földelő huzal volt szerelve ami földetéréskor leért a betonra és leföldelte a gépet. Tankoláskor jól jött mert nem keletkezhetett szikra.

[IMG][/IMG]
  • spyy55
    Köszönöm!
  • Nesuten
    Elnézést nekem tök egyértelmű volt ,hogy Nvidia -d van
    Nem akkor marad az AMD cucc és akkor úgy ahogy írtad .Igen és vedd ki a pipát .
  • spyy55
    Sajna megszívtam, mert ATI Radeon HD6950 2GB GDDR5 kártyám van, amit FSX nem szeret... Szóval egy Inspectorral állítsak be mindent a kártyán, aztán FSXben a filteringet érdemes egyáltalán bármire is? Nem elég a NONE???
  • Nesuten
    Nem ,azt úgy hívják NVIDIA Inspector 1.9.7.2 és akkor tényleg az műkszik ami és ahogy kell .