Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz a helpet. Amit leírtál, már olvastam az oldalon (fotelpilóta) és valóban jó dolgok, kösz. A töredezettségmentesítést is 2 naponta csinálom, elég +rögzött rendszeretõ vagyok :-) Akkor nem érdemes kikapcsolnom a felesleges sceneriket, kösz.

Nagyon egyszerû a dolog. Az FSX ugye XXXX x XXXX méretû kockákat tölt be tájként. Na most ahol nem repülsz, azt nem tölti be, így erõforrást sem fogyaszt. Ergo hiába törlöd ki pl. Ausztráliát, az égadta világon semmit nem fogsz nyerni vele, mivel nem ott repülsz, és amúgy sem töltené be. A legjobb amit tehetsz optimalizálás ügyben, hogy folyamatosan naprakészre defragmentálod az FSX vinyóját / partícióját, hogy a sok pici apró fájlt könnyebben, gyorsabban tudja betölteni. Hidd el, drasztikus sebeseég növekedést tapasztalhatsz. Továbbá legyen egy kis önreklám is, némi optimalizációs tanácsot itt is találhatsz, persze csak saját felelõsségre. http://fotelpilota.hu/category/tipp-trukk-tuning/

A töredezettségmentesítéshez pedig ne a windows játék defragját használd, hanem egy értelmeset. Én az ingyenes Piriform féle defragglert használom, mert gyors, egyszerû áttekinthetõ, rendszeresen frissül, és j munkát végez. Minden nap mikor végeztem aznapra a géppel, szépen beállítom, hogy rakja rendbe a fájlokat, és ha végzett kapcsolja ki a gépet. Ha minden nap ezt eljátszod, akkor defrag ideje max 10 perc lesz, viszont egy rendezett, gyors vinyót kapsz cserébe. Szóval ennyi a jó tanács.

Hi! Azért ezt én is tudom vazze :-) Sok leírásban olvastam, hogy ugye minél több a sok kis file/adat, annál jobban igénybe veszi a winyót, gépet, memóriát, stb. Akkor a kérdésem továbbra is aktuális, please HELP!

Frenky! Amit ki akarsz törölni, azzal leginkább szabad helyet takarítasz meg, ami abban az esetben hasznos ha kicsi a meghajtód. Az, hogy a program jól fusson nem a merevlemezen lévõ adatmennyiség dominál szerintem, hanem a processzor, memória, videokártya ami igazán befolyásolja azt amire te gondolsz. Ha tudsz, akkor majd gyere skype-ra. csacsa <#smile>
Sziasztok! Egy "érdekes" kérdésem van, szinte csak Európában, fõleg hazánkban szoktam repülni. A Sceneri könyvtárból el lehet távolítani a nem kívánatos fájlokat, gondolok itt a setting-> scenery library-> és kivenném a pipát pl. Austrália, Ázsia és amit még lehet, úgy, hogy a játékom azért stabil maradjon. Ezzel tudok némi erõforrást is +takarítani? Elõre is kösz a helpet... Szép napot

polluxware
orbx CZST-re tippelek...

alert
Ez melyik scenery?

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Nesu
<#integet2>Tökéletes ,Köszönöm !!!!<#taps>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Most csak erre telt....

Nesu
valaki tudja ,hogy a repgép látótávolságát ,hol lehet beállítani ?mert 200 méter után eltûnik és nem látszik !!!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Akkor olyan ér hogy rikveszt ?
HA-MAM ,HA-MDT ...

Köszönöm elõre is !!!!

Hypo
egyszer csak kijön Aerosoft Twin Otter Extended

Hypo
<#taps>

thenksz! <#vigyor2>
Clidey
A röpcsi is szép de a szkrinsot se utolsó! 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Huh ez a cargo fajintos lenne nekem az AIR HAULER-hez. 😊 Tecccik.

Szia!

Elküldtem Alex-nek,hamarosan itt:
Sziasztok!
Nem kevés macera után (6 hónap kisebb nagyobb kihagyásokkal) sikerült újra regisztrálnom az oldalon! Hurrá!
Valamikor ezsolt néven voltam regisztrálva.

fireman73: a HA-MVB festésedet honnan lehet letölteni? A GAJIT féle nem tetszik.

Nesu
Kössz nagyon jó lett !!!
Most tesztelem ,hogy az enyémen hogy bírja a festés LHSM - Tihany távlatban ... <#vigyor>

Clidey
Az nem fa, hanem mûbõr borítás. 😊 Amúgy eltaláltad... 😉

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nesu
hát ez a könyöklõ a jobb és baloldalon .. <#nevetes1>

Clidey
Fa keret? <#wow1> Where? <#nevetes1>

Nesu
az ,hogy olyan mintha cigiztél volna a kabinban és bekormozódott volna a fa keret ? <#taps><#eplus2>

Clidey
Jahh ok, sorry 😊)))

Igazából erre írtam,és nem kell 2x elmondani <#crazya>
Clidey
Alex már kirakta. 😉

<#eljen>
És mi pórnép is hozzájuthatunk majd esetleg? 😄

bondi
Ma esett le egy AN-2

Lezuhant egy szunyogirto repulo

Clidey
Elkészült a YHF.
A zip tartalmaz egy félig-meddig magyar panelt is (ez még majd ápdételõdni fog amint sikerül bejutnom egy Ancsába - a nálunk levõ YHF kulcsait sajna elvitte a gazdája 😞 ), valamint más is változott még a kabinban kiváncsi vagyok rájöttök-e majd. 😊

Clidey
Zsolti, neked mindent kétszer kell mondani kétszer kell mondani? 😊)) #25831 !!

Na szóval,hol és mennyiért lehet An-2-vel repülni?
Na akkor jó, megnyugodtam, hogy nem csak nálam van a hiba.

Igen,igen! Qurvára nemtom mi okozza azt az anomáliát,lehet bug....
AN-2-vel valaki tapasztalt olyat, hogy a szimuláció betöltése után el kezd csipogni a gép mint egy ébresztõ óra, és nem mûködnek a kapcsolók? Már sokadjára játssza el velem, rohadtul idegesítõ.

Most szoliban vagyok,de holnap elküldöm!
Hypo
õszinte részvétem de tulajdonképpen hogy jön ez ide??? attól még ezt nem tesztnek hivják.....

Én megértem õket. Egyikük felesége a napokban halt meg. Az is csoda, hogy ennek ellenére ilyen gyorsan kiadták a következõ verziót. 😞

Nesu
Az Enigam 737 ingyeness lesz e ?

Enigma_Sim This is a payware product, I'm not sure where people get the freeware idea from.
kb. egy órája · Tetszik

Clidey
😄DDDDDD

Hypo
Micsoda test report😊))))))) "...Recent test report said -
"my conclusion is that it simply just flies like I would expect it to.
unexpected departures were non-existant and the Roll rates and landing performance was smooth."

Jo kis QA team-jük lehet lol

Nesu
a letöltés lehetséges ?

Nesu

A330 Xtreme V0.66 RELEASED !

This is also an Interim release addressing the issues with the FDE and Autopilot. These systems as well as the main PID Controllers and Fly by wire, have been totally re written and vastly improved.
Upper ECAM has also been upgraded ( it is stil A320 spec but Much more to follow very soon !)

Recent test report said -
"my conclusion is that it simply just flies like I would expect it to.
unexpected departures were non-existant and the Roll rates and landing performance was smooth.

I also tested the autopilot and no rough turns of any kind."

Update emails going out to all customers NOW !
(please allow 24 hours before reporting missing download)

ENJOY !

BBS

Így ahogy mondod! és remélem más fejlesztõk is követik a Sibwings példáját! Nincs bajom a glasscockpittel sem szeretem de ezekkel érdekesebb a-ból b-be repülni nem :-) Ezek a gépek lassan már csak egy darabka történelem és jó nézni õket, visszagondolni, és újra átélni ha nem is a repülés élményét velük de valami hasonlót errõl szól a simulator (szerintem)... Had folytassam a gondolatmenetedet... és milyen érdekes az is hogy amelyik típus sikeres volt, az a szimulátorban is népszerû és remekül használhatóak hisz nem véletlen lett sikeres!

Clidey
Ez már régi történet. Indításkor kiköpött egy kis olaj-benya keveréket ami begyulladt. Azóta már ki lett javítva a gép, mi több, már én is repültem vele azóta. 😊

Clidey
Letöltöttem, megnéztem (nem fs-ben, addig el sem jutott). Inkább nem kommentálnám...

Hypo
hát vagy a kép van rosszul ellõve de az a kék a malévon érdekes... fú lassan már Ancsaundorunk lesz😊)))

milyen vicces jonnek ki a kulonbozo kompozit gps glasscockpites kisgepek és mi meg egy régi ósdi dõgre gerjedünk......hát az autóknál is igy vagyok sajnos😊))

Jesszusom!