Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"ERROR TRAPING FOR REAL ENVIRONMENT XTREME
Class Location: FSX.CFG INFO
Error: C:\Users\spyy55\AppData\Roaming\Microsoft\FSX"
Tudna küldeni valaki egy olyan cfg-t, aminél mûködik a REX és nem kiabál? A többi apróságot a gépem szívveréséhez újra beállítom, csak a REX mûködjön. Ha az sem segít, akkor <#kerdes>#kerdes>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ha a kar 100%-on áll, akkor a flaps 0-án.
100% - Flaps 0
75% - Flaps 1
50% - Flaps 5
25% - Flaps 15
0% - Flaps 35 (full)
Lesz egy CH Flight Sim Yoke is, amirõl a tetején lévõ karokat kiszerelem és átteszem egy új elõre elkészített plexibe (persze a karokat meghosszabbítva az ívek miatt), amire más funkciókat szeretnék állítani (pl.: Gear UP & DOWN, Reverse Throttle).
A kérdésem csak az, hogy szerintetek FSUIPCal megvalósítható egy adott kar adott %-nál való állásánál egy KEY parancs?
Talán az erõs nyár mellett is be néznek ide a fórumozó társak. Eddig csak kérdeztem, de most talán egy apró dolgot én is tudok mondni. Nagyon erõs config mellett is (mindig 2 monitort használva, ami -5fps) alig volt kieg-reptereken 15-20 fps. Persze majdnem minden maxon a VFR-miatt. 2-3 évig cfg és gép buhera. Mindenki ssd-t javasolt ezért Kingston 256 ssdnow 100 -ast tettem be. Már megalkudtam, hogy akkor van 25 és felette fps-em, amikor 5000 felett vagyok egyébként 15-20 között. Telepítettem sorba a kiegeket és mivel javasolt az ssd feléig csak pakolni, ezért gondoltam egy nagyot és teljes új telepítést végeztem egy nagyobb kingston 480 kc ssd-vel. Lás csodát csak a gyorsasági különbség miatt (amit a rendszer gondolom ki tud használni) megjött a hiányzó 10 fps. Most már öröm repülni. Több társam velem együtt csodálkozott az erõs összeállítás melletti csekély fps-en mert csak a procira gondoltunk mindig (szerintem) de az I7 8-900 után már határ van. De ezek szerint az ilyen erõs procik mellé nagyon fontos a 4-500-as írási-olvasási ssd. Az elõzõ csak 180-220-as volt. Persze ez is verte a 2 raides raptor winchit. Most léghûtésen 3,41Ghz (alap beállítás) videokártya tuning nélkül. A furcsa az volt, hogy ha a procit 3,41-rõl 4,00-re húztam, akkor sem változott nagyon (max 2-3 ) az fps. Az ssd csere ennyit hozott. Most majd a tuningot próbálom. Mindenkinek további kellemes nyarat kívánok.
Valaki nem tud küldeni olyan arilines.cfg fájlt, amiben minden légitársaság benne van?
Elõre is köszi! 😄
Amíg ez a konfiguráció van, addig csak minimális javulást érhetsz el, de ajánlom figyelmedbe a következõ cikkeket, hátha pár FPS-el többet tudsz kipréselni belõle.
http://fotelpilota.hu/tag/tipp-trukk-tuning-2/
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Türelmesen meg kell várni az LHSim LHBP v1.0 és az megoldja!
Ez sajnos mindenkinél megjelenõ probléma!
Az lenne a kérdésem, hogy ti milyen beállítások mellett használjátok a Mega Airport Budapest X-et?
Erõs gépem van, de magas beállításokon nagyon akadozik a reptér környékén. (10-15 FPS, I5 3470, 8Gb ram, HD6870)
A DX 10 preview-et ki kellett kapcsolnom, mert a repülõfesések/textúrák meg szûntek létezni tõle. Erre van megoldás?
Köszi!
#26384 -nek fuss neki még egyszer...!
Az elsõ mondatod ok, de a többi nem igazán!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
http://lhsimulations.hu/
:-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Mint teljesen A vizsgás FSX-es kérdem:
FSX-hez LHDK van valahol eldugva? a gugli nem talál.
Kínomban az LHDK2008-at felraktam, de az flatten hibás.
Köszi!

Kettõ kattintás között egy tekerés!
Töltsd le és nézd meg öket kb 10x
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Mit érdemesebb venni a kettõ közül ???;
EVGA GTX 780 3GB DDR5 ACX cooler
vagy
ZOTAC GTX 770 4GB DDR5
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Multipanel:10000.-
Swich panel:10000.-
Pro fliught yoke a rudder el 25000.- plusz 2gázkar
flight instrument display 2 darab 20000.-
remélem nemsértem meg a forumszabalyzatot ha tolom ezt a kis hirdetes felet.de már csak 5napig all modomban hazakuldeni a cuccokat magyarorszagra
udv mindenkinek.
erdeklodok kerem hogy a nadaszoli kukac me.com cimre irjanak.