Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spyy55
Sajnos úgy sem sikerült... És már nem tudom mi a fene lehet. A REX ErrorLog mappájában ez van:

"ERROR TRAPING FOR REAL ENVIRONMENT XTREME

Class Location: FSX.CFG INFO
Error: C:\Users\spyy55\AppData\Roaming\Microsoft\FSX"

Tudna küldeni valaki egy olyan cfg-t, aminél mûködik a REX és nem kiabál? A többi apróságot a gépem szívveréséhez újra beállítom, csak a REX mûködjön. Ha az sem segít, akkor <#kerdes>

JoopZzz
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!Nekem az a gondom,hogy nagyon "új vagyok" nálatok,és nekem sem mindig van idõm,gyakorolni,kísérletezni..😄 Meg az az igazság,hogy olyan szépen úgy sem tudom,mint ahogy tapasztaltam,és úgy szeretném látni!Egyenlõre nem tudok mást csinálni, türelmesen várni,hátha..<#hehe>
Hth, részemrõl, a sopronis ABC rohadt nehéz. Ott nem csak festegetni kell, mint a jó gyerek, de figyelni a színátmenetekre, a szöveg mintákra, az kurva macerás. Ahhoz kell egy idegállapot. Az MBZ annyira nem vészes, azt meg lehet festeni egy nap alatt. De én most sólymozok, sajna nincs rá idõm. 😄

JoopZzz
<#gonosz1>

spyy55
Fogalmam sincs, de mostanában biztos nem... Hamarosan megjönnek a cuccok és már készülgetek a cockpit elõkészületeihez.

Papirzacsi
Meg, de mintha errõl már lett volna szó, vagy az nem itt volt?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

spyy55
A #26393 hozzászóláshoz kapcsolódóan ezt Fsuipc segítségével meg lehet oldani?

exTrem
Majd írhatsz egy review-t, hogy mennyire is jó a madárka <#beka3>

Á igen nem tudom valakinek van e valamilyen tapasztalata captain sim 767-el érdemes e meg vásárolni vagy inkább ne foglalkozzak vele? meg vásároltam tõlük egy pár éve a 757-t fs2004-en jól mûködött fsx-en már nem igazán így azzal egy kicsit befürdöttem nem szeretnék megint egy valag lóvét ki dobni a semmire. elõre is köszönöm
Wááóó<#taps>!!!! baker ez nagyonszép imádtam a737-es classicot fs2004-ben sokat repültem vele, még vilcotól vettem. Az jó volt csak egy gond volt vele, hogy a 3d cocpitja egy kicsit csúnyácska volt ezért is nem vettem meg fsx alá remélem amilyen szép, olyan szépen is fog repülni mint pl PMDG.
alert
Hoppá 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

JoopZzz

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy valaki aki nagyon érti,elkészítené a repaintokat?Tibor Kókai,Zsolt Beleznay,Zoltán Mészáros?Sibwings😊Csak nem olyan nagy kérés.😄 Még annyit szeretnék kérdezni,létezik-e valahol LHHO,LHKD scenery?Erõre is Nagyon köszönöm!<#worship>

an-2

an-2/2
spyy55
Pro Flight 3 Lever Throttle-t FSUIPC segítségével lehet kalibrálni úgy, hogy pl. a jobb oldali kart a Flapsre használjam? Gondolok itt erre:
Ha a kar 100%-on áll, akkor a flaps 0-án.
100% - Flaps 0
75% - Flaps 1
50% - Flaps 5
25% - Flaps 15
0% - Flaps 35 (full)
Lesz egy CH Flight Sim Yoke is, amirõl a tetején lévõ karokat kiszerelem és átteszem egy új elõre elkészített plexibe (persze a karokat meghosszabbítva az ívek miatt), amire más funkciókat szeretnék állítani (pl.: Gear UP & DOWN, Reverse Throttle).
A kérdésem csak az, hogy szerintetek FSUIPCal megvalósítható egy adott kar adott %-nál való állásánál egy KEY parancs?

Hypo
na gratula bár ssd max a betöltési idõt csökkenti de akkor úgy latszik nálad meg fps-t is hozott😊

Sziasztok!

Talán az erõs nyár mellett is be néznek ide a fórumozó társak. Eddig csak kérdeztem, de most talán egy apró dolgot én is tudok mondni. Nagyon erõs config mellett is (mindig 2 monitort használva, ami -5fps) alig volt kieg-reptereken 15-20 fps. Persze majdnem minden maxon a VFR-miatt. 2-3 évig cfg és gép buhera. Mindenki ssd-t javasolt ezért Kingston 256 ssdnow 100 -ast tettem be. Már megalkudtam, hogy akkor van 25 és felette fps-em, amikor 5000 felett vagyok egyébként 15-20 között. Telepítettem sorba a kiegeket és mivel javasolt az ssd feléig csak pakolni, ezért gondoltam egy nagyot és teljes új telepítést végeztem egy nagyobb kingston 480 kc ssd-vel. Lás csodát csak a gyorsasági különbség miatt (amit a rendszer gondolom ki tud használni) megjött a hiányzó 10 fps. Most már öröm repülni. Több társam velem együtt csodálkozott az erõs összeállítás melletti csekély fps-en mert csak a procira gondoltunk mindig (szerintem) de az I7 8-900 után már határ van. De ezek szerint az ilyen erõs procik mellé nagyon fontos a 4-500-as írási-olvasási ssd. Az elõzõ csak 180-220-as volt. Persze ez is verte a 2 raides raptor winchit. Most léghûtésen 3,41Ghz (alap beállítás) videokártya tuning nélkül. A furcsa az volt, hogy ha a procit 3,41-rõl 4,00-re húztam, akkor sem változott nagyon (max 2-3 ) az fps. Az ssd csere ennyit hozott. Most majd a tuningot próbálom. Mindenkinek további kellemes nyarat kívánok.
Sziasztok!
Valaki nem tud küldeni olyan arilines.cfg fájlt, amiben minden légitársaság benne van?
Elõre is köszi! 😄
Az erõs gép relatív. FSX-nek az I5, és pláne az ATi VGA, könnyed reggeli fogás... vagy csak elõétel. Sajnos az FSX-nek, lehetõleg I7 kell, és NVidia kártya. Azokból is, nem a 30E-es, hanem minumim 50 körül, és akkor már nem fog akadni.

Amíg ez a konfiguráció van, addig csak minimális javulást érhetsz el, de ajánlom figyelmedbe a következõ cikkeket, hátha pár FPS-el többet tudsz kipréselni belõle.

http://fotelpilota.hu/tag/tipp-trukk-tuning-2/

Nesuten
FS11

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Hont
Erre egy megoldás van!
Türelmesen meg kell várni az LHSim LHBP v1.0 és az megoldja!
Ez sajnos mindenkinél megjelenõ probléma!
PLackó
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy ti milyen beállítások mellett használjátok a Mega Airport Budapest X-et?
Erõs gépem van, de magas beállításokon nagyon akadozik a reptér környékén. (10-15 FPS, I5 3470, 8Gb ram, HD6870)
A DX 10 preview-et ki kellett kapcsolnom, mert a repülõfesések/textúrák meg szûntek létezni tõle. Erre van megoldás?
Köszi!

Hont
Szia! Üdv itt a forumon!
#26384 -nek fuss neki még egyszer...!
Az elsõ mondatod ok, de a többi nem igazán!
Sziasztok kedves fórumozók.Azt szeretném megkérdezni hogy melyik Flight Simulatorba lehet berakni a Malév flottát?És honnan lehet letölteni a Malév kiegészítõt és hogyan kell belerakni a játékba a kiegészítõt?Aki tudja a választ erre a pár kérdésre az válaszoljon privátban.Elõre is köszönöm.Sziasztok!
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni hogy nincs-e közöttetek olyan aki tudna nekem csinálni egy Kunság Volános festést az Ikarus 255.70-ra.Ehhez kellene a Kunság Volános festés.Sajnos én nem nagyon értek hozzá aki tud ebben a problémában az jelentkezzen privátban!Elõre is köszönöm!Sziasztok!
Clidey
Ja oké, csak te LHDK-t kérdeztél konkrétan. Azt pedig csak az Aerosoftnak adtuk oda FSX alá. FS9-hez pedig ingyenes.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hát mi?

http://lhsimulations.hu/

:-)
Clidey
?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Ideiglenes magoldás, amig kijön az LH-s Köszi.
Hypo

Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget! 😊

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Clidey
FSX Aerosoft Budapest 2.0-ban benne van.

Kedves fotelpilótatársak!
Mint teljesen A vizsgás FSX-es kérdem:
FSX-hez LHDK van valahol eldugva? a gugli nem talál.
Kínomban az LHDK2008-at felraktam, de az flatten hibás.

Köszi!
Természetesen aktív A/T ARM kapcsoló mellett 😄

A sebességhez (IAS/MACH) betekered a kívánt értéket, majd MCP-n megnyomod a SPEED gombot, végül jobbra az autópilóta fõkapcsolóját a CMD A-t

Uhh, nem biztos, hogy egy újonc kollégát, egy ennyire (kiváló) száraz tömény anyaggal kéne bombázni. 😄

Hont
A világ egyik legegyszerûbb dolga:
Kettõ kattintás között egy tekerés!
Töltsd le és nézd meg öket kb 10x
Sziasztok! Most tanulom a robotpilóta használatát, de még nem jöttem rá, hogy a sebességet a robotpilóta segítségével hogy lehet rögzíteni. Valaki tudna segíteni? (B737-800-ról van szó)

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

A 780 egyértelmûen.

Nesuten

Mit érdemesebb venni a kettõ közül ???;

EVGA GTX 780 3GB DDR5 ACX cooler
vagy
ZOTAC GTX 770 4GB DDR5

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Urak,levis?zem az árakat.most tessék rácsapni.
Multipanel:10000.-
Swich panel:10000.-
Pro fliught yoke a rudder el 25000.- plusz 2gázkar
flight instrument display 2 darab 20000.-
remélem nemsértem meg a forumszabalyzatot ha tolom ezt a kis hirdetes felet.de már csak 5napig all modomban hazakuldeni a cuccokat magyarorszagra
udv mindenkinek.
erdeklodok kerem hogy a nadaszoli kukac me.com cimre irjanak.
Nesuten

Nesuten

polluxware
jólvan.. nem erõszak😉

Hypo
megvan, de még nem volt ídõm

polluxware
Twin Otter? nézted már?????

Hont
Vagy inkább AddamsFamili!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Hypo
Onedin Család Reunion!!!!

polluxware
nocsak😊 fellow tengerész😊)

Hont
Abban jó vagyok...😄 Szóljatok, ha kell...
polluxware
na igen😊) faterral mi is úgy vagyunk lassan hogy árbócot kéne eszkábálni, meg valmi vitorlát....