Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfarkas
Addig ülj a gép elõtt míg a magnószalagról becsipogja az FSX-et, bililt használhatsz...etetés hatóránként.

<#nevetes1>

Viccet félretéve úgy látom Te is belekóstoltál a számítástechnika kezdeteibe, ma egy PDF manuál is nagyobb, mint akkor az összes memória meg az 1.44 Mb-s lemez.

Clidey
Kapitány szimulációnál csak ma minden 9.99 ajró! Igen, a 777 is! 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
ZX Spectrum - Fighter Pilot! Na ezt ûbereld! 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

gfarkas
Na ezért maradok egyenlõre a 9-nél, nincs 500-600 ezrem egy gépre, a 9 meg a jelenlegi addonokkal is elköszörül 30 fps körül és elég látványos így is. Persze ki honnan indul, a 98-hoz képest (sõt c-64, Enterprise progik után,( ha valaki nem tudná ezek is számítógépek voltak )) ez már maga a kánaán. :-)

Hont
<#eljen><#taps>
Katasztrófa csörömpölés...
Szerintem büntetni lehet egyik másik hallgattatásával!
Richard Wright ilyenkor forog a sírjában...
Más!
Nyomós okok miatt fel kellett tennem az FS-X.
Csak simán a javítások és magyar kiegészítõkkel a két 737 csomag van fent, teszt céljából!
Azt azért elárulom, hogy eddig 80c' fölé nem igazán sikerült vinni a CPU-t! Most simán 3 magnál is bele futott 82-83 fokba! Baromi a gépigénye!<#ijedt>
Hypo
köszönjük ezt a "ZENEI" utazást, de elég volt😊)

polluxware
,mit el nem totyorászik az ifjabb nömzedék eme korai adlib/sb blaster féle midi és ultra low bit ráta rutyutyúúúra....

😊

JoopZzz

Ha gondolod.?<#alien2>

polluxware
jééézus maris....

ez gáz

(azt tudtam hogy nyomi dalai vannak, de ilyen széles spektrumban is😊))

JoopZzz

<#vigyor>
Köszönöm a válaszokat. A level-d nekem is meg van fs2004 alatt rengeteget repültem vele. csak annyi vele a gondom ,hogy nem igazán fejlesztette a gyártó tovább csak felrakták fsx alá úgy ahogy volt már mint cocpitra értem a rep.. dinamikája kellemes. Na igen meg csak egy ajtó nyitható rajta már szinte mindent próbáltam de nem tudom a többit kinyitni és az fsdreamteam-tól a gsx-t így nem igazán tudom hozzá használni. Ezért is gondoltam a captain termékére.
Clidey
Nekem megvan de nem sokat használtam FSX alatt. De ha már 767 akkor inkább Level-D, azt nagyon dícsérik.

eyecandy
Akkor inkább Level-D

Hypo
felvágós? hát twin otter nem Ferihegyre vagy Pécs-Debrecenre való😊

Elnézést egyszer már kérdeztem, de még nem kaptam rá választ. (Nem tudom lehet azért mert senki sem használja azt a típust ettõl agyártóról) ,hogy captain sim-tol a 767-et érdemes-e meg vásárolni?
polluxware
a kis felvágós...

jut eszembe... Maroson olyan homok padok vannak, hogy egy super cubbal le lehetne rájuk szállni😊) -85cm a víz

Hypo
ITT, de ki repül itthon😊))

Hypo
<#wave><#eljen>

Clidey
Nekem is megvolt: JDA - LHGD 😉

polluxware
mirûû beszélsz? hét ágra süt a nap😊

polluxware
bocsánat a vége csak egy független dolog..

"amúgy meg nem értem ,hogy egy "szó viccet" miért kellett csak úgy mindenféle megjegyzés nélkül törölni..... "

polluxware
hááááát igen... szóval itten arról van szó hogy magyar vállalkozó ,és sok sikert....

de ez akkor sem Maszovlet

és ezt akárhogy lehet magyarázni.... Álmossal, paprikással, gulással, vagy ezek nélkül

ennyi

amúgy meg nem értem ,hogy egy "szó viccet" miért kellett csak úgy mindenféle megjegyzés nélkül törölni.....

Hypo
Na Twin Feltéve nem sokára elsõ szoktató repülés csak kicsit be van borulva 😊

Hypo
nincs saját légitársaságunk ez persze nem jelet semmi rosszat, csak az egészben nekem ez a legszomorúbb, hogy most el van adva annak ami nem!! Sok sikert nekik csak ne keverjük már a szezont a fazonnal

Elnézést nem tartom magam önjelölt szakértõnek . Rengeteg mindent nem tudok errõl az ipar ágról. De viszont nem is ócsároltam õket, és én is örülök annak, hogy megint van saját légitársaságunk de ezt már egyszer le írtam egy jó hónappal ezelõtt. Viszont az is igaz ez egy szimulátoros oldal itt teljesen más a téma. Szóval csak ennyit szerettem volna még hozzá fûzni.
polluxware
nem haragszom..

Clidey
Hát most megérdemelted ne haragudj...

polluxware
hûha😊

cenzorrr-cenzorrr

gfarkas
<#taps> <#wave>

Clidey
Nem lehetne azt hogy abbahagyjátok a Sólyommal kapcsolatos szellemi mélyrepülést - tele a net vele amúgyis a sok önjelölt szakértõ jóvoltából - és egy picit örülnénk annak hogy végre valaki(k) vette a bátorságot és belevágtak egy olyanba ami remélhetõleg több száz új munkahelyet teremt olyan emberek számára akiknek hivatásuk-szenvedélyük a repülés?
Köszönöm!

szeretném magam ki igazítani nem a budapest portál honlapja akadozott az airportal. hu voltaz szori
Nagyon hiányoznak a kékorrúak... most meg örülhetünk hogy kaptunk egy jóval gyengébb cuccot helyette mind gépparkban, mind menetrendben, mind livery-ben. Malévnak 15 éve jobb gépei voltak. De legalább most itt a 100 személyes Árpád vezér, jó hogy nem egy Cessna.
Szerintem a transformers arrival ehart címû film zenéjét kellene aláfestésnek nyomni. Az most pont ide illik<#eplus2>
Áthúzás, benne van a programban.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Ez még a marketing része
Miért nem száll már le? Vagy nem jön ki a kereke?
Malév azért jobb volt valljuk be. Ezeket csak a menetrend mentheti meg. Mert ha választani kéne nem ezzel repülnék.
Á tudod ez egy kicsi magyar álom, egyenlõre érjük be ennyivel az igaz talán, hogy lehetett volna jobbis az indulás mert hát valljuk be õszintén a marketing is elég pocsék elcsépelt és fõleg egy olyan piacon ahol sok légitársaság problémákkal küzd. Vajon kik a pilóták?
Kirakhatnának webcamot állandóan a kidutóra jó lenne
Az airportal.hu-n online élõben nyomják az érkezést.
Lehet hogy már lepottyant valahol. Nincs jó elõérzetem ezzel a légitársasággal kapcsolatban, fõleg ha ilyen amibe más vetkõzik abba mi öltözünk gépekkel szaladgálnak majd. Kicsi is, zajos is, lassú is, környezetet is szennyezi. Tudom hogy egy gép minden porcikája cserélhetõ ezért 30 évet is kibírhatnak de ezek a gépek így se mondhatóak korszerûnek. Szebb lett volna az indulás új gépekkel mert ez csak erõlködés.
<#nevetes1><#nevetes1> ÁÁ.. Csak meg érkezik. De az egy biztos a budapest airport honlapját nem lehet elérni, biztos annyian lógnak rajta, hogy láthassák online az érkezést, hogy össze omlott. vagy nem tudom ni fene.
Majd fél négy körül azt írták, mondjuk én a radaron sehol nem látok HA-SHA gépet csak Wizz-eket. Lehet olyan ócska gép hogy még radar jelet se küld 😄
helló mindenkinek!! tudjátok mi van ma? A nagy nap, állítólag ma érkezik az elsõ repülõnk Ferihegyre. Tud valaki valamit errõl? megérkezett már? vagy majd valamikor estiórákban?<#eplus2>
Nem igaz hogy ez a faszi mi mindent próbált már ki!!!!

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
HA-TAB

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

spyy55
Kezdek begolyózni <#idiota> FSUIPC agyával be lehet programozni pl. egy Lwiper-t egy VRInsight-al? A cuccot szétkapnám, mert építkezni szeretnék. FSUIPCban nem találtam Lwipert és társait, stb... Vagy benne csak az FS alapok vannak?

TERV

Olyan problémám van, hogy a játék simán megy, semmi baj nincs, de amikor Flight Planner-t csinálok akkor betöltés után ugrál és pattog az összes repülõ!? Mi a teendõ?
Másik hogy Saitek Pro Flight Yoke-om van, esetleg ez lenne a hiba?
Válaszokat elõre is köszönöm
Nesuten
És ti még mindig hisztek a mesékben