33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#27909 Hát ez tökéletes........... -
#27908 Csinos a kicsike.. -
#27907 -
Miklós24 #27906 Szevasztok én szoktam használni traffic szerkeztőt ezt a AI Flight plans.
Nektek ez működik? amikor tesztelitek a játékban mert nekem nem indítja el azokat a járatokat amiket megszerkeztek sajnos.,mi lehet a baj ki tudja ,ki tudna ebbe nekem segíteni? -
BB5207 #27905 Sziasztok,
Elcserélném az új iFly 737NG Feature Pack FS X originál telepítő lemezét az FS 9 változatra!
A lemez természetesen jogtiszta !! A csere oka, hogy az FSX nálam csak nyögve nyelősen működik ! Úgy döntöttem, hogy maradok a jól bevált FS9-nél. Ide viszont erre a gépre lenne szükségem. Akit érdekel, kérem privátba írjon.
Köszi
További kellemes napot, jó repülést
-
#27904 pofás nagyon.. -
#27903 No. Is it in work in progress screenshot. :) -
#27902 melyik készítő? mármint ez final addon? -
#27901 An-24 :) -
#27900 ez miez? -
#27899 Szép csendben ez is megjelent... ;)
Egy orosz kölök fejlesztése, szóval a minőség garantált - és 6000 pénz az ára. -
-
napstR #27897 igen 5 m-en van :) sajnos azóta sem jöttem rá a problémára. lehet írok majd a supportra... -
MPeter7 #27896 Sziasztok!
A SimMarket-en 25 EUR a MILVIZ - MV 407 FSX,
MilViz 407 SimMarket
Igaz, hogy csak 2-3$-al kevesebb, mint a MilViz honlapján történő megvásárlás esetén.
MilViz MV407
Megvan valakinek? Jól kidolgozott helikopter? -
saca79 #27895 Akkor elvileg a probe heat-el megoldható.. -
#27894 Lefagy a pitotcső. -
saca79 #27893 Sziasztok! Egy kis segítség kellene.... miért van az hogy kb 100 as magasságnál a sebbésségmerő leeseik nullára hajtómű felpörög és ha nem lövöm ki az AT-t akkor "szétthullik" a gép. Manuálisan tudom ugyan vezérelni a sebességet de nem látom az értéket. A hiba teljesen random A320, A330, 737-800,747-400 -nál is előjön!! Valaki találkozott már ezzel? -
#27892 csak a mutyi... ejjj -
#27891 állami földekben nyomulnak meg trafik egyenlőre aztán amikor legyözzük amerikát újra inditjak a PAN AM-et -
#27890 tényleg mivan a Sólyom-al? Ha jól tudom a Maldív szigeteknél látták őket utoljára.. -
perko #27889 Erre gondoltál?
All WOAI Packages
-
#27888 :)))))))) ha felrakja a MUTYI PLUG INT es megveszi az MOCSOK EU és LÁZÁR sceneryt jobb lesz akár a sólyom. -
#27887 -
#27886 Ne haragudj , de én nem értelek... Most komolyan?
Melyik országban élsz?!
Nem hallottad még ,hogy minden jobban teljesít?!
Amit ott látsz az ennek a természetes folyamatnak a látható jele!!!!
Még a talaj is emelkedik!!!!!! Ledobta a láncát a pocsok gyarmatosító nyugati kutyákét, és ágaskodik az ég felé!
Meg ne próbáld kijavítani!
-
#27885 A configban a mesh resolution 5 méteren van? -
napstR #27884 köszi! :) még egy kérdés. aerosoft budapest 2.0-ra rátelepítettem az LHsimulations LHBP-t. a scenery library-ben kiszedtem az aerosoft aiportot, a city-t pedig az lhsim alá raktam. bpmesh-fsx.bgl-t az aerosoft mappájából eltüntettem. a reptér tökéletes, de ilyen hegyek-völgyek vannak körülötte... mindkét program eredeti megvásárolt verzió!!! valaki tud valami okosat mondani? :/
-
#27883 Nem. Hanem bezárás-megszűnés cancelled. :D -
#27882 tényleg valakik tovább vitték? -
#27881 Én az ingyenes WoAI-t használom FS9 és FSX alatt is. A célnak tökéletesen megfelel. Szépek a röpcsik és jól meg vannak LODolva így nem eszik a frémt.
-
napstR #27880 sziasztok! ti milyen traffic kiegészítőt használtok? szeretném ha mindig állna 1-2 klm, lufi, wizz, (malév ne sorry) LHBP-n. szóval a lehető leginkább realisztikus kiegészítőt keresem. eddig ultimate traffic-kel próbálkoztam, de 6GB install után sem adja azt, amit szeretnék. Mytraffic 2013-mal van valakinek tapasztalata? -
napstR #27879 megvéve :) -
MPeter7 #27878 Sziasztok!
A SimMarket-nél a "Liszt Ferenc LHBP airport" le van értékelve: ~3800Ft.
http://secure.simmarket.com/lhs-budapest-liszt-ferenc-lhbp-fsx.phtml
-
bankii #27877 VATSIMileg nem nagyon támogatott a nonRNAV. Persze néhány desztinációnál a VOR jól lefedi az RNAV-t
-
carlosfly #27876 Szerintem meg a VOR az még jobb, tökölősebb. Ezzel megoldod az útvonalakat. -
Nyiri #27875 Ott az INS. Jobb hangulata van mint a dsziponak -
bankii #27874 -
Nyiri #27873 Ez simert bug. Az emberek felének jó, felének szar. Nekem szar. Nincs rá még megoldás. -
bankii #27872 Én is köszönöm a linket, a frissítéssel együtt már remek. A KLN-90 is meg van végre, de nálam a kijelzőn olyan nagyok a karakterek, hogy csak az eredeti kijelző jobb oldala látható.
Hol tudnám a kijelzőn a karakterkészletet kisebb pontokra állítani?
-
#27871 Sziasztok! amikor csak úgy magától kifagy a vásárolt játék uiautomationcore.dll problémát xp esetén hogyan lehet megoldani? Köszönöm! -
#27870 bocsánat, rosszul mondtam.. SORBA van kötve a 4 poti -> ergó nagy az esély ,hogy nem megy ha kiveszel egyet
összerakás előtt próbáld ki