Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
linkecske a képecskéhez.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
szóval szép, meg minden de......
annó amikor a J3 piper Cub-ot láttam készülõben, akkor levoltam nyûgözve attl hogy kézzel lehet berántani a technikát😊 meg olaj feltöltés egyebek
A Mustang után valhogy ez a gép (c172) nem mint típus, hanem mint kreáció kicsit olyan vékonykás......
fogok vele repülni meg minden, de alapvetõen az AS Katana4x még most is jobban tetszik (külsõ inszpeksön, kabin kinézet, fps)
a mélyebb gondjaim vele:
-ugyanazok a k.szottttt fék nyikorgás hangok mint a B17 accusim-ben
-sok motor alzörej is totál másolva van AZÓTA!!
-ez a külsõ inszpeksön meg a Marcel Felde féle verzióban 100x jobb....
tuti lesz hozzá peccs még bõven
igaz, ami igaz annó a B-17 accusim-et is csak akkor vettem újra elõ amikor már a 2. peccs jött ki hozzá
én így érzem.....
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
különben pedig meg még örültem ,hogy nem vettem meg a Carenyádó féle vackot !!!
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
és már akciós az ára
DE LEHET CHAMPION gyertyát tenni bele!!!!! meg olajat cserélni... 😊)))
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Sajnos a rossz szívem miatt autózni se nagyon szeretek, max itt a városban, a repülés meg már csak a fantasztikum világa, az utolsó két légjárásom Pápa-Balatonfüred viszonylat volt EC-vel, jó volt az égett keró szagát újra érezni, de nem nagyon tudtam élvezni az utat.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Úgy értettem ha kicsit közelebb laknál könnyebb lenne egy kis reppenést megszervezni... Bár...Hypo is itt lakik a "közelben" mégsem sikerült még nemhogy repülést, de egy találkozót sem végrehajtani... 😞(((
PMDG 777 RELEASE DELAYED
Pár programnal muszaj igy kevesebb akellemetlenseg
A2A Accu-Sim C172 Trainer Development Video Part 2 of 3