Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megjelent!!!!! A szerverük már össze is omlott! :-)

PMDG 777 RELEASED
Papirzacsi
Én is megrepültem vele a magam próbakörét. Aranyos szép cuki meg minden, de virtuálisan nem leszünk jó barátok. Maradok a musztángnál, fsben abban több fantáziát látok, ez már túl modern, és szinte semmit sem kell gépészkedni. 😊 De azért dugózni jó vele. 😊

linkecske a képecskéhez.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

polluxware
Hááááááááááááááát, hogyismondjam... <#fejvakaras>

szóval szép, meg minden de......

annó amikor a J3 piper Cub-ot láttam készülõben, akkor levoltam nyûgözve attl hogy kézzel lehet berántani a technikát😊 meg olaj feltöltés egyebek

A Mustang után valhogy ez a gép (c172) nem mint típus, hanem mint kreáció kicsit olyan vékonykás......

fogok vele repülni meg minden, de alapvetõen az AS Katana4x még most is jobban tetszik (külsõ inszpeksön, kabin kinézet, fps)

a mélyebb gondjaim vele:
-ugyanazok a k.szottttt fék nyikorgás hangok mint a B17 accusim-ben
-sok motor alzörej is totál másolva van AZÓTA!!
-ez a külsõ inszpeksön meg a Marcel Felde féle verzióban 100x jobb....

tuti lesz hozzá peccs még bõven

igaz, ami igaz annó a B-17 accusim-et is csak akkor vettem újra elõ amikor már a 2. peccs jött ki hozzá

én így érzem.....

Az lenne a kérdésem hogy iflyhoz hol találok festést. Malév festés és travel festés kéne. Esetleg fs9rõl fsxre át lehet konvertálni? Nem igazán találok hozzá semmit. Pmdg ma kidobtam. Köszönettel.
Hypo
<#eljen> kicsit lag feszt 😊) de érdekes

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Helló pár hónapig nem volt FSX a gépen de most újjra felraktam de még sosem látott probélma ütötte fel a fejét... Telepítés: FSX+Accelertion, OrbX global, Sibwing an2, aerosoft twin other E, Just flight Tristar, FSUIPC Accu-feel aszem ennyi... A Probléma, hogy villog az összes gép és rángatózik a kerekek a talajba söppednek, nem értem, valami ötlet?

N3suten
egyébként megéri !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

polluxware
bazz .. az életben nem szedi le😊)) 8seederre jut 488 letöltõ😊)

polluxware
te már megvetted?

Hypo
😊) na azokat warezolhatod azok ugy is csak skinek😊))

N3suten
rajta vagyok ,de most húzták ki az árát a zsebembõl !!!
különben pedig meg még örültem ,hogy nem vettem meg a Carenyádó féle vackot !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Hypo
gyujtsetek kicsit aztan tessek megvenni megérddemlik!

N3suten
Az öbölben már kapható a Trainer !
és már akciós az ára

Hypo
jó kis cucc, egyszerû masina sok mellék dolog. Mondjuk én nem vagyok az a nagy gyertya cserélgetõs. 😊 A Dev videoban a 2. részben amikor felszáll, hangok is jók, de a jobbra balra libegés azért az fsx😊

Papirzacsi
Én a 90-nek is km/h-ban, de a szimulátor az más világ. 😊

Hypo
én örülök annak a 100 nak ha fent lehetek.

polluxware
minden új A2a gépet vár az ember.... aztán persze a 100csomós utazó sebesség.....

DE LEHET CHAMPION gyertyát tenni bele!!!!! meg olajat cserélni... 😊)))

Papirzacsi
Vártam vártam, de õszintén nem hoz úgy lázba, mint a P51. :-D Kicsit lassú.

polluxware

polluxware
polluxware
Kiadták!!

úgyhogy, megvenni, megnézni, tovább adni!<#vigyor5>

polluxware
<#eljen><#nyes>

Hypo
A2A C172 Manual
http://www.a2asimulations.com/downloads/manuals/A2A_C172_Pilot%27s_Manual.zip

N3suten
de szar ,akkor ne menjek meccsre ??? <#taps>

Hypo
😊

köszi, magamtól nem jöttem volna rá mert az hogy sensitivity teljesen mást kéne hogy jelentsen, de a sensitivity az. Úgy néz ki az érzékenységet az FSX fejlesztõi elintézték azzal hogy a mozdulási tartományokat változtatják-

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Hypo
A joy beállításánál FSX ben nézd meg az advanced nél hogy azon az axison mekkora a deadzone. Vedd le sensitiviyt meg nyomd fel

Ez a nyomott FSX miért csak 50%-ig engedi le a tolóerõt az X52-m tolóerõkarjának minimum állásakor? A maximum állás 100%, a minimum meg 50%, persze csak az FSX, más játékokban normálisan mûködik. Indításkor minimumon van a joy tolóerõkarja.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

m814

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

gfarkas
Az adatlapodon szerepel, ott nem hordják hanem lakják. <#papakacsint>

Sajnos a rossz szívem miatt autózni se nagyon szeretek, max itt a városban, a repülés meg már csak a fantasztikum világa, az utolsó két légjárásom Pápa-Balatonfüred viszonylat volt EC-vel, jó volt az égett keró szagát újra érezni, de nem nagyon tudtam élvezni az utat.

Hypo
Jogos, ott a pont!

Clidey
A film is jó. Igaz picit kiszámítható és sablonos, de el lehet rajta szórakozni! 😊)) Pláne ha elkezded beazonosítani a tipusokat! 😊))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Psssszt!! <#kuss><#awink><#nyes>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Nem Bugyiban lakom, csak hordom! 😊)))
Úgy értettem ha kicsit közelebb laknál könnyebb lenne egy kis reppenést megszervezni... Bár...Hypo is itt lakik a "közelben" mégsem sikerült még nemhogy repülést, de egy találkozót sem végrehajtani... 😞(((

Komolyan mondom,hogy most már tényleg lottóznom kellene,ugyanis szinte 200%-ig biztos voltam benne,hogy nem fog megjelenni ezen a héten!

PMDG 777 RELEASE DELAYED
Hypo
😊 Szuper haladunk csak meg lesz a végén😊

spyy55
NA: az FS még mindig nem látszik, de az FSUIPC "Create Mouse Macro" funkció zöld sávja már elõjön 😊 Nekilátok a próbálkozásnak és meglátjuk. Bár nem értem mi köze lehet a "Pause on Task Switch"-nek. NAGYON KÖSZÖNÖM az eddigi segítséged!!!

Hypo
latszik az fs. A Pause on Task Switch az be van kapcsolva?

spyy55
Sajnos ez sem jött be 😞 Aero kikapcs, de semmi. Neked FSUIPC megnyitásánál látszik az FS vagy feketeség van mögötte?

Hypo
ja jobb eger gomb es ott tudod allitani a kompatibility modokat w95 tõl kezdve Vistán át.
Pár programnal muszaj igy kevesebb akellemetlenseg

spyy55
Mit értesz azon, hogy "kompatibility módban futtatod"? Az FSX-et? (Aero-ra most nem emlékszem hogy áll Win7-ben, de otthon meglesem)

Hypo
ez legalább cuki😊))

N3suten
akkor ki készít C172 Festéseket ???

Ok,gondolom,hogy photoshop,de olyan hihetõnek tûnik az a kép. :-)
N3suten

A2A Accu-Sim C172 Trainer Development Video Part 2 of 3

Hypo
csinalok en ilyen screent neked mi legyen ráirva Maestro a PMDG nel melozik? 😊)

Sziasztok!

Hogy létezik,hogy valaki már talált ilyet, miközben még meg sem jelent? :-)

PMDG 777

Hypo
értem, mondjujk én mindig full screenben használom, figyu aero ki van kapcsolva? az ablak kezelést szokta meg trukkoznia windows desktop beallitasai az egy ablakban nyitas, a drageles kozben az ablak kirajzolasa..stb ezeket se fs9 se fsx nem szereti valamiert, mondjuk en eleve kompatibility modban futtatom azota nicnsenek ezek az ablak problemak meg alt problémák, bar igy is neha egy jobb kliktol kicsit belassul az ablakvaltas.

Hont
Bocs, mellé nyúltam...