Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Follow me car kiegészítõ a flight simulator x -hez

letöltõlinkje: http://data.hu/get/6926378/Daniel_van_Os_-_FollowMe.rar
Hypo
I see, PMDG -nel és másnál is ( ahol nem kerik máshogy) érdemes mindig a default cessnat betolteni, es aztan a gépet. Én csinaltam egy mentést ahol cold and darkban van a cessna mindig azzal kezdem.

Csak azt nem értem a többi gépnél miért nincs gond. (Bocsi)
C:/ fõkönyvtárban van.
De ,mint olvasom fsuip4 is okozhatja a gondot. Vagy Cessnával indítani a repülést.
Csak azt nem értem a többi gépnél miért nincs gong. Bár QW AVROnál is folyamatosan csilingel az fsx, de nem áll le.Hangfalat kikapcsolom és repülõk tovább.
Hypo
Akkor ujra kene raknod a pmdg-t es most az installt jobb eger gomb es run as administrator ba futtasd.
Fsx a C meghajton van gyokerbe vagy a program fileok kozott?

Futtatás rendszergazdaként gondolod? Akkor nem.
Gyári dobozos és csak 800/900.
Hypo
bolti ngx? admin modban telepitetted?

Úgy látszik öregszem, de nagyon.
Újra raktam mérgembe a fsx-et, mert a PMDG NGX nem igazán akart mûködni. Mondjuk most se. Texturában a törzs nem töltõdik be,csilingel az fsx és utána kidob. Az fsx.cfg változtatom. Összes kiegészítõ programot frissítettem. (kép kártya,hang, stb) .Töredezettség mentesítést megcsinálta. Ezek sem segített a probléma megoldásában. Az egész gépet nem szeretném újra rakni. Esetleg van valakinek valami ötlete.?
Köszönettel
Hypo
jaja en tableten nezem tokeletes

polluxware
amit hiányolok belõle, az a régi print funkció.. (mondjuk az a plan részét nem menti rá a képre) -> viszont ha printscreen-el photoshopban elmented pdf-be, akkor a pdfkneeboard pluginnal lehet fsx alatt nézegetni

nagyon hasznos kis planner egyébként (külön meglehet nézni a repterek infóit, és chartjait is)

Hypo
ok sorry nem szoktam EU ban repulni igy nem is figyeltem, nekem új infóként hatott, és lehet mások meg nem is ismerik.

Az Lhsim-es ferihegy együttmûködik a elõzõ lhbp 2-vel? Mert a várost szeretném megtartani és az meg ebben nincs tudtommal.
polluxware
kábé 1 éve van már global😊)

bát thenks for mentsöning<#vigyor1>

polluxware

Hypo
Ja akit érdekel SKYVECTOR most már GLOBAL nem csak USA
elég jól muxik egy plan

Hont
<#duhos2><#duhos2><#duhos2>
<#violent><#violent><#violent>
<#hehe><#hehe><#vigyor>
N3suten
<#taps> beugrottatok ... !<#taps> <#nyes>

elnézést ,de ezt nem tudtam ,kihagyni <#taps>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

polluxware
mondjuk én nem láttam piráton, úgyhogy nemtom honnan az enfó....

polluxware
nem biztos hogy magyarok rakták fel... van english nyelvû honlap is

Hont
Na nemá...<#shakehead>
Akkor is! Akiben van egy szemernyi kis szolidaritás a készítõkkel szemben az megveszi azért a pár forintért ami ki kell érte adni...!
Hogyan lesznek így ilyen minõségi kiegészítõink, ha még a saját fejlesztõinket se támogatjuk...?<#confused><#rinya>
N3suten
az LHBP_X már az öbölben ???

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Szia Hypo, Sajnos tegnap nem volt idõm kipróbálni az általad javasoltat.
Ha kipróbálom értesítelek az eredményrõl !!
Kellemes napot kívánok !
<#integet2>

Köszönöm Fatal!<#worship>

Köszönöm! Este megnézem.
Hypo
MI a probléma, felraktad ahogy a manualban van, fscrew kis ablak megjelenik, bekapcsolod, beallitod hogy Preflight vagy egybol APU cagy EXT power es mar kezdodnie is kell, A flow-kat nezd meg a manualban. De el kell indulnia ha mindent jol csinaltal. Ifly-nal amint beallitottal mindent rogton aram ala helyezi a gepet,
DE ha EXT PWR-t állitottal akkor neked kell a ground connection-el aramot kerni, Ha APU-t akkor meg azt te inditod.

Azt olvastam,hogy igen jó program!DE.....
Csak úgy jártam vele mint a fox-al. Megvettem és nem tudom használni. Se mikrofonnal, se gombokkal nem tudom használni. Jobb megfogalmazást nincs rá.A leírás szerint a másodpilóta megcsinálja preflight chekket , néni megkérdezi hogy be lehet-e szállni és kész. A többi szöveget nem tudom kicsalni belõle. Magyar leírásod nincs? Esetleg privátba folytatni? (Nekem NGhez és B747 van meg)
Hypo
Hali, nekem megvan MD11 hez, IFLYhoy, LevelD hez. Nagyon jo progi, simán muxik, semmi gond vele. A FLOW-kat kell megtanulni, de hát a procedurak a nagygépes repulesek alapjai. Én nem repulok nelkule, fspassengers.el is muxik.

Kérek valakit akit ért a fs2crewhoz. Button érdekel. Vagy meséljen valaki valamit róla. Légyszi
Köszönettel
Jó videó. Sajnos már az LHB nem sokáig lesz ott.

JoopZzz
Szép képek!<#finom><#worship>
JoopZzz
Szia!Leszedtem a A2A C172-est,fel installálom,ott is van a lehetõségek közt,csak mikor töltené be,akkor lefagy az egész..:S Ez miért lehet?
[HUN]FaTaL
Nincs, nem fértek bele a polygonszámba.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
ja dobozos? akkor lehet valami a wilconal nem stimmel, minden esetre probald ki amit mondtam

A pilot shop-nál rendeltem meg, és Õk küldték ki

Bocsánat, de van még egy buta kérdésen.
Az FS9 IFLY 737 gépben van utastér modelezve?
Köszi a választ!
<#nemtudom>

Hypo
nem tudom most hogy van a wilconal vagy ahol vetted de online reg-nel szokott ez gondot okozni es sajnos nem mindig kapsz rola figyelmezteto ablakot.

Kösz Hypo, este megpróbálom !!!<#wave>

Hypo
windows firewall ba nincs letiltva ? admin modban futasd a regisztraciot

Sziasztok,
Kb fél éve megvásároltam a WILCO 737 Pilot in Command Evolution DELUXE (FSX/P3D) with Airlines pack
software-t.
Sikeresen fel is telepítettem.
Ezen a hétvégén a teljes FSX-t újra telepítésre került, de a program a regisztrálásnál, miután beírom a kódot, állandóan megszakad, azaz nem válaszol !! <#nemtudom>
Az internet mûködik !!!!
Tud valaki segiteni azzal, hogy mit lehet ilyenkor csinálni ???
Köszönöm .

Kellemes napot , jó repülést !
<#wave><#integet2>

Hypo
sehol egy solyom?😊))) olyan kihalt mint a valodi reptér😊)))

Hont
NEHOGY VALAKI LEMARADJON RÓLA!
Aki még nem látta feltétlen nézze meg!
Hypo
na várjuk a beszámolódat😊 nekem egyenlore elérhetetlen ez de majd egyszer ha lesz I9 procim😊))

spyy55
Mikor begugliztam a LINDA-t, már vártam tõled ezeket 😄

Nekem az NGX jobban teljesít mint a 777. Még tesztelem a 777-t és eddig vannak pozitív és negatív élmények is. Negatív eddig csak az FPS, illetve az,hogy a szárnyvégek annyira felemelkednek a levegõben mint egy 787-nek. A valóságban nem hajlanak meg ennyire a szárnyvégek egy 777-nél.

777 takeoff in Düsseldorf

De ez legyen a legkisebb probléma.
polluxware
Jááááh!

spyy55
JÁÁÁÁJ, hát ez lenne az? 😊

spyy55
Lehet én vagyok diló, de ... LINDA??? <#nemtudom>

polluxware
végét a commentnek késõbb olvastam😊)

LINDA-t nézted?

spyy55
Ez az, hogy az 5 jegyû kódtábla is FS controlson belüli dolgokat kezel és nem azt, amit éppen megadnék neki. Talán Pete tudja majd a megoldást...

polluxware
túl hamar írtam az elõbb...

szóval a gond az hogy a macro-dat õ egy SET 0 parancsnak veszi... ergó nem TOGGLE (ki/be), ezért is nem kapcsol ki, mert õ csak felkapcs parancsot kap...

alap fs parancsokat lehet inverzálni, de ahhoz egy másik gombot kéne rendelni SET 1 beállítással

hogy macro-t lehet e.....?

esetleg LINDA??? hátha az tudja ezt a gépet....