33535
  • CptSAB
    Lehet afcad picit el van baxarintva? Így első ránézésre.
  • Papirzacsi
    Határozottan nem ilyen nálam, mondjuk nem is használok PNW-ből. 1.08-as verziót.
  • polluxware
    most találtam, úgyfest másnak is...
  • polluxware
    Orbx 11S Sekiu airport.... ugyanaz a szitu mint a 05S-nél...
    KORS, Anacortes, Walter Sutton, Israel's farm -nál nem láttam ilyet:) PNW 1.08, valmint leguccsó verzsönök mindenből

• metaxx
    Szia, én is megvettem anno. Igaz nem a legtökéletesebb, de a v2.3-as FD sokat dob az irányításon, és viselkedésen, ajánlom letölteni és alkalmazni.

http://forum.sibwings.com/viewtopic.php?f=29&t=1150
  • Casiuss
    Sziasztok,
    Szeretném kérdezni az FSX - be hol lehet beállítani a virtuális kabin nézet - körbenézési tartomány gyorsítását
    FS9 - be tudom, hol van, de az FSX – cfg be nem találom, hogy ez a paramétert milyen néven fut.
    Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni.
  • spmd
    Nálam is egy picit soknak tűnik a siklószáma, pedig teljes terheléssel "repülöm".
  • MPeter7
    Sziasztok,
    Gondolom többeknek megvan a SibWings AN-2.
    Nem tapasztaltátok, mintha "könnyű" lenne a gép? Realisztikus a repülési tulajdonsága? Néha alig lehet vele leszállni rövid reptereken, úgy siklik a pálya felett, mintha súlya sem lenne.
  • MPeter7
    Sziasztok,
    Ha valakit érdekel:
    Battle of Britain - 70th Anniversary (Download) JustFlight:
    50EUR helyett 6EUR, 48 órás ajánlat:

http://justflight.com/product/battle-of-britain-70th-anniversary-download
  • polluxware
    húú az nekem is.... úgyértem legelőször letudom a notepad-ra kérni a metar-t aztán utána már semmi... csak a weather report megy

amúgy stabil... a frissítés meg alapból 60percre vagy 160km-re állítva... az állatható (mondjuk én szeretem benne azt hogy kézzel frissíthető amikor nekem tetszik )
  • polluxware
    https://www.fullterrain.com/product_05s.html

rögtön az első képen, jobb oldalon alulról felfelé, a 4. vagy az uccsó hangár előtt ,és kábé belóg a kifutó közepéig

egy konkrét hasadék.... fű van felette, de akkor lyuk
  • saca79
    hmm nekem az opus kb 5 perc után magától leáll...elkövettem már mindent vele de nem akarja az igazságot :D szerencsére PLAN G ből is kiolvashatóak a metar adatok, textúrának meg ott a REX
  • Hypo #28057
    mondjuk ezt már egy ideje:))) OPUS rulez
  • Papirzacsi
    Nem tapasztaltam ilyet, bár nem álltam oda minden hangárhoz. Melyik előtt is van pontosan?
  • spyy55
    Ma egy szép zivatarfelhő köszöntött :)

#28054: Opus pont oda rakta, ahol ennek lennie kellett :)
  • polluxware
    ámbörök nekem ez az Opus FSX nagyon bejött... eddig mindig kézzel pötyörésztem be a kívánt metar-t.....

hiába, új szelek:)

apropó!!!!

ORBX 05S Vernonia röptér! van három pici hangár (shelter) amire az fsx is GA small parking-ként hivatkozik... az egyik előtt van egy bazinagy gödör

orbx pnw+uccsó peccs, minden felrakva.... látta ezt már valki? begurulásnál elág szopatós tud lenni, amikor a kis farmról (300R) átrepülve hozom a frissen fejt tejet pajtából, és belehuppanok parking előtt..... -> persze crash a vége

• AgrárMezőTsz
    Üdv 1 modellt szeretnék kinyerni.
    McX-em meg van
    Játék fel van telepítve.
    De olvasni olvas de semmi nem történik,valaki tudna segíteni?:S
  • spyy55
    FSCommanderben van lehetőség (vagy FSXben?) arra, hogy online módban letöltéskor (3 percenkéntre beállítva) ne legyen PAUSE az FSX-ben? Állandóan leáll az sim, mikor töltöget FSC :( Optionsban nem látok erre megoldást.
  • saca79
    Sziasztok! Egy kis segítség kellene! Melyik a legfrissebb Navaids?Letöltöttem egyet (ami elvileg 2014.01. havi frissítés) felraktam de egy pár NDB el is tűnt a térképről pl : Nagycserkesz, Nyíregyháza! illetve a GPS ről is eltűnt egy pár ILS Vector! pl: a Debreceni! :/
  • polluxware
  • polluxware

• bankii
    András!

Tudom, hogy nem te csináltad, de sztem egyedül te tudod módosítani a PROTU FSX154-ben KLN gauge-t, mert sok gépen (nekem mindenképpen) a kijelző sokkal nagyobb, mint a kijelző ablaka. a Betűkészlet cirka háromszoros méretű.
  • berczy #28047
    Mit is mondhatnék...? :)))
  • Hont
    Szia!

A MicroFlight kb 2 órát volt fent a törzsközönségnek, aztán gyorsan töröltük!
    A P3Dv2.2 szerintem lassan-lassan alakulgat!, De közel olyan nagy a gépigénye, mint az FSX-nek!
    Szerintem egy próbát megér!
    Bár szerintem még mindig torony magasan az FS9 a leghasználhatóbb...
    Egyébként a P3D -nek van saját topikja itt az SG-n!
  • wolfaud
    Szimulátor szinten az fsx a legjobb és legkidolgozottabb?
    Van aki tesztelte a a Microsoft Flight-ot vagy a p3d-t?
    Kiváncsi lennék a tapasztalatokra hogy még mindig az fsx a legjobb vagy érdemes valamelyikre váltani!
  • Clidey
    Hát mert anno az FS9-es B757-el sokat repültem mert jó kis cucc volt, és viszonylag bugmentes is, ebből következően volt bennem a remény hogy ez is az lesz...hát picikét tévedtem. De még így is repülhetőbb mint a B777-esük, bár az eléggé idegesítő hogy nem frissíti, vagy nem jól, vagy a t.köm tudja mit nem csinál jól, de az útvonalat néha rohadtul nem látni a kijelzőn - mint azt a képeimen is látni...
  • Nyiri
    Leállt
  • carlosfly
  • carlosfly
    Tényleg a Microsoft Flight az hol tart ?
  • Hypo #28040
    P3d a ránc-felvarrott
  • wolfaud
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne van újabb Flight Simulator?
  • Hypo #28038
    minek?:)))
  • Peppy
    Megnéztem a Facebook linket!
    nem igaz, hogy pont lemaradok róla!

Áhhhh :(:(:(:(
  • Peppy
    Kedves Zsolt!

Köszönöm az infót!
    Mindenképp élni fogok a lehetőséggel!

Köszönöm a segítség felajánlását is! Nagyon-nagyon örülök!!!

Viszont ma a munkám miatt nem alkalmas, de a hétvégén mindenképp regisztrálok!
    :):):)

• bzsoli
    Szia Peppy!

Az IVAO magyar részlege rendszeresen tart oktatásokat is, épp ma is lesz este 7 órától, és pont fónia alapismeretek. A teamspeak server belépéshez IVAO azonosító és jelszó szükséges, tehát előtt regisztrálni kell az IVAO-ra Ha feltelepíted a pilóta klienst (IVAP), akkor az feltelepíti neked a teamspeak-et is.

Az oktatásról itt olvashatsz:
    https://www.facebook.com/ivaohu/posts/654963011240536?notif_t=like

Az FB csoporthoz csatlakozni kell, addig lehet nem látod a hírt sem, utána viszont mennie kell.

Az IVAO-hoz itt tudsz regisztrálni:
    https://ivao.aero/members/person/register.htm

A magyar része honlapját itt találod:
    www.ivao.hu

Ha elakadnál vagy bármi kérdésed lenne, keress minket bátran.

Zsolt -HU-ADIR
  • Clidey
    Sok-sok idő (év?) után végre elővettem a CS767-est, mert mióta megvan csak egy mappában porosodott mert használhatatlanra ette a frémet a régi gépemen... :D
    Szóval most leporoltam és repültem egy rövid, LHBP-LOWW utat próbaképp. Hát sok köszönet nem volt benne... :D De használhatóbbnak értékelem még így is, mint a CS777-est.

Itt-ott grafikai- és FMC buggal megspékelt képek
  • Hypo #28033
    ja kérem, nem minden "lyukba" kell PIPA :)))
  • viktorbá
    Köszönöm Köszönöm Isten áldjon meg ezerszer hát persze, hogy ez volt a baj!
  • m814
    DX10 preview mód ki van kapcsolva?
  • viktorbá
    Szóval ez egy C-123-as ,de akár mit másolok csak a váza látható illetve egy pillanatra felvillan aztán eltűnik.