Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja ha már itt vagyok az LH_LHBP scenery-ben benne vannak az utashidak animálása is ez hogy jön elõ mert a Ctrl+J nem mûkszik?
Köszi a segítséget.
Tudom,hogy nem FSX,de nem rögzíti esetleg valaki digitálisan a National Geographicon leadott Ultimate Airport: Dubai, magyar címmel Reptéróriás: Dubai c. sorozatot? Eddig három részt adtak le belõle amit folyamatosan ismételnek és 26-án lesz a negyedik része. Vajon lesz még több része is?
Ha esetleg valaki felveszi a sorozatot,az légyszi lépjen kapcsolatba velem privátban! Köszi szépen!
Már egy ideje azon gondolkodom lehet, hogy ki kelen cserélnem a videokártyát, egy geforce gtx-re elég gyakran olvasom itt a fórumon és máshol is, hogy a geforce alatt jobban teljesít az fsx. Elõször én is geforce-t akartam de sajna nemvolt raktáron ez még karácsony elõtt volt vagy 2 éve nem sok volt abból a típusból mit én szerettem volna. Így maradtam egy jó minõségû ati mellett, a kártya 90k-ba fájt de úgy gondoltam legyen abból a legjobb minõség végsõ soron nem egy rossz darab de egy tuningolt i72600-as proci mellett elketyeg elég jól, a 20-22 fps körüli értéket hozza az fsx (ezt a föld közelében és reptereken értem idõjárás szabályzó és traffic mellett.) de sajna elõfordul egy-két helyen fõleg nagyobb repterken, 20 alá is becsúszik nem sokkal 2-3 fps-el. Arra gondoltam ha ezzel az ati-val ilyen jól teljesít az fsx akkor egy elég jó minõségû geforce-val még jobb lenne, és nem szeretnék egy rakat lóvét kidobni ismét, nekem a mostan" mondhatni csúcsminõségû" geforce-tól az egyel régebbi vagy valamelyik másik is jó volna ami elég jól teljesít fsx alatt. gigabájt alplapom van.
Bocsánat, hogy ilyen hosszasan taglaltam a dolgot de, sajna geforce-val még nem volt dolgom. Eddig ati kártyáim voltak, az fs2004-hez egy dualcore e8400-as intel-el csont full-ra járatva, szinte minden földi jóval megspékelve egy álomvolt igazság szerint siratom is azt az idõt a mai napig.
Elõre is köszönöm nektek a majdani infókat
Elszalt a jo kis 5Ghz-es 2700K procim, es alaplapom. Mivel mar nem lehet kapni igy erosen kattogok S1150-esen, es 4770K,de ezek nem mennek olyan jol MHZ-ben. Vhol tudtok vmi jo kis tesztet FSX vs i4770K procirol? <#worship>#worship>
Nem tudja valaki, hogy az GSX kompatibilis-e már az LHS LHBP-vel?
Legutóbb még azt olvastam, hogy még nem, de már tárgyalnak az fsdreamteam-es srácokkal a probléma megoldásáról.
Két nagyon online hálózat van, azt választod - IVAO - melyik szimpatikus - IVAO 😄
IVAO
https://www.ivao.aero/
VATSIM
http://www.vacchun.hu/
Ami a küldetéseket illeti, már azok gyökér oldalára adtam a linket, annyit kell tenned, hogy regisztrálsz az oldalakon, és már le is tudod tölteni a különbözõ küldetéseket.
W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
azóta volt egy forr... ,akarom mondani egy megújulás amit sohasem interpretáltunk (forr....) -nak
csak hogy tudd<#ticking>#ticking>
a segítséget meg köszi..., majd a Kolléga
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
le vedászott ---> levadászott
le töltõ ---> letöltõ
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Tudsz esetleg olyat ahol sokan lennének? Illetve gáz van, mert nekem egy netrõl le vadászot DELUX-om van és úgy néz ki evvel nem lehet multizni😊, de szerintem akkor meg veszem az eredetit, mert láttam árakat és k. 6000ft azt még talán el bírom viselni. Viszont azt nem tudom melyiket érdemesebb a Gold-t vagy az Delux-t?
Illetve amiket adtál le töltõ oldalakat ahol missions-ok vannak - lehet én vagyok a béna😊 - nem találom hol lennének azok?😊
Esetleg van ötleted a dolgokkal kapcsolatban és hol érdemes venni?
Köszönöm ismét! 😊
Az online-t próbáltam, de valami szerver gondra hivatkozik. - amúgy angolom gyenge😊 -
Néztem a youtube-n egy videót ami valami gigszerre hivatkozik, hogy jelenleg nem jó esetleg evvel kapcsolatban is kérhetek kis segítséget.
Köszönöm.
http://www.flightsim.com/vbfs/fslib.php?searchid=15169242
http://library.avsim.net/index.php?CatID=fsxmsn&Sort=Added&ScanMode=0&Go=Change+View
De, ha igazi élvezetet akarsz, repülj online, irányítással, annál jobb nincs 😊
Én még teljesen új lennék a témában. 1 hete nyomom és már meg csináltam a kezdõ feladatokat. 😊
Tudnátok abban segíteni honnan tudnék ingyen le tölteni, mûködõ plusz feladatokat hozzá?
Leginkább olyanok érdekelnének mikor 2 város közt kell menni. 😊
Elõre is köszönöm aki rám szán pár sort. 😊
http://www.asus.com/Motherboards/P8B75V/
ilyenem van
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Additionally it bundles all the DX10 fixes that have been published to the Avsim Library into a combined easy to install package. This includes the flashing runway fix, disappearing bridges fix, Virtual Cockpit shadow improvements and more.
Legacy Scenery
The scenery that appears grey always does so from dusk till dawn, it appears normal during daylight hours. Scenery that behaves in this manner uses the FS8 BGL format rather than the XML BGL format introduced for FS9 and FSX. This older scenery format is sometimes called ASM or SCASM. Although it is a legacy file format many scenery designers continue to prefer it even for new FSX scenery as it gives more conditional control of when objects are drawn. Throughout this manual I will refer to this style of scenery as legacy to distinguish it from scenery that uses the FSX SDK.
Legacy Aircraft
Aircraft that use the FS8 BGL format in their model typically appear grey all the time. FS8 aircraft may separately have issues with incompatible textures which cause small elements such as wheels to be missing altogether. Throughput this manual I will refer to these aircraft as legacy aircraft to distinguish them from aircraft that use the FSX SDK.
Bundled Fixes
Progressive Taxi
Improved VC Shadows
Bridges Appear at Night
Runways that don't Flicker
Water Tone Closer to DX9
New Fixes
Rain/Snow Similar to DX9
Hight Definition Jet VC Shadows
Red Lattice Towers
FTX Global Lights
Important Note
The tool works around flaws that exist in the flight simulator core software. Not every DX10 issue can be fixed. I have selected what I believe to be the best compromises. In particular if a legacy scenery does not currently work during the day with the Avsim patches installed then DX10SceneryFixer will not make it work. If a legacy scenery does not completely work then I am sorry but there is little more that can be done.
System Requirements:
Windows Vista, 7/8, 32/64 bit. Windows XP not supported.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
1. Nagy Scenery
2, Repterek
3 Repulok
ebben a sorrendben es minden isntall utan teszt
Olvass utána alaposan a prohardver forumában és ha beszélsz angolul akkor az overclock.net-en hogyan kell tuningolni. Ne kezdj bele pár oldal elolvasása után! Olvass sokat! Vízhûtés nélkül a procidat nem húznám 4GHz fölé. Vizzel mehet 4,5GHz-ig is. A prohardveren van aki szerény összegért vállal tuningolást, megbízható ember, érti a dolgát. Mi az alaplapod pontos típusa?
DE minden csoda 3 napig tart. Feltelepítettem második kedves városomat Luxembourgot az fsxhez. Gondoltam repülök egyet és erre megint PMDG modellt nem jó. De úgy hogy 3D panel is elromlott. 61-es állóhelyrõl indultam volna.Valamit elállítottam fsx-en de még nem tudom mit. Viszont a 2D még mindig jó.
Ha belépsz az account oldaladra akkor a rendeléseknél PENDING van? irni kell a supportnak hogy ennyi kesedelem van csinaljanak valamit vagy refund...TESSÉK FELHÁBORODNI😊
Igen a proci pörgetésre énis gondoltam, milyen programmal lehet megcsinálni? (Mert ilyet még nem nagyon csináltam) És a RAM idõzítése nézem én a gyártó honlapját is de ott sincs semmi.
Dual RAM ot akarok venni mert azok össze-dolgoznak elvileg.Gondolom majd kell rá egy óriási Borda meg vízhûtés és akkor lehet nem fog fellángolni az egész.
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Mivel K-s a procid azt jó lenne 4-4.5 GHz közé felhúzni. (FSX-et alapórajelen telepítsd, utána overclockold a CPU-t) RAM-ból elég az 1600MHz-es (Valahol a neten van fent egy táblázat FSX RAM témában. A legjobb az 1600MHz-es ram 7-7-7-21-es idõzítéssel vagy 8-8-8-24-gyel ha gyártanak még ilyet. Nem a MHz számít a RAM-nál hanem az "idõzítése" a ramnak, FSX tekintetében. Ha jól emlékszem az 1833MHz-es RAM 9-9-9-27 "idõzítéssel" hozott olyan teljesítményt FSX alatt mint az 1600MHz-es ram 8-8-8-24-en. Figyelj oda a RAM vásárlásakor, hogy mi az ami kompatibilis az alaplapoddal és csak olyat vegyél. Ha nincs a kompatibilitási listában csak 9-9-9-27-es idõzítésû de gyártanak ugyan abból a RAM-ból gyorsabbat is ugyan azon a néven jobb "idõzítéssel" akkor azt is megveheted.
1833MHz fölé pedig teljesen felesleges menni mert van, hogy még lassabak is a RAM-ok mint egy 1600MHz-es 9-9-9-27-es idõzítéssel. Ez utóbbi pedig igen lassúnak számít az 1600MHz-es mezõnyben.
Ami a lényeg: 1600MHz-es RAM minél alacsonyabb idõzítéssel ami még kompatibilis az alaplapoddal. Legalább a modul tipusa/neve eggyezzen.