Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv mindenkinek.
Azt szeretném megtudni, hogy a GEX VAGY FTX közül melyiket érdemes meg vásárolni.
Melyik ezek közül a kevesebb fps zabáló?
FTX-rõl azt olvastam valahol egyáltalán nem fogyaszt az fps-bõl.
Danke
Azt szeretném megtudni, hogy a GEX VAGY FTX közül melyiket érdemes meg vásárolni.
Melyik ezek közül a kevesebb fps zabáló?
FTX-rõl azt olvastam valahol egyáltalán nem fogyaszt az fps-bõl.
Danke
Én, a Captain Sim 707-et ajánlanám inkább, ha a típussal szeretnél repülni, mert a létezõ legjobb a piacon.
http://www.captainsim.com/products/x707/300/
http://www.captainsim.com/products/x707/300/
most h mondtad megnéztem megint, gondoltam nehogy beégjek és tényleg. csakhogy a trim 0-nál kezd és utána megy hátra. hiába tolom vissza. kezdéskor ellenõriztem akkor 0 volt aztán lassan hátracsúszik megint. nyilván én vagyok hülye, de ha visszaállítom milyen indíttatásból megy 10-ig hátra?
sziasztok!
http://simviation.com/fsnd/Downloads.htm innen szedtem le
Boeing 707 Upgrade címû mûvet. a többi modellel nem volt gondom, de ezzel van valami gáz. a problem az, hogy a gép felszálláskor már ágaskodik. a súlyelosztásnál hiába vettem le mindent, akkor sem változik az elosztást jelölõ jel és a gép ágaskodása sem hagy alább. nem vagyok sajnos nag repülõs, de azért ilyet még nem láttam és megoldani sem tudom már sehogy. légyszíves lássatok el tippekkel, hogy mi lehet a gond.
ha elõre tolom a botkormányt, akkor kevésbé akar felmászni, de úgy is 2000m/s körüli emelkedést produkál. leszállni egyáltalán nem tudok.
http://simviation.com/fsnd/Downloads.htm innen szedtem le
Boeing 707 Upgrade címû mûvet. a többi modellel nem volt gondom, de ezzel van valami gáz. a problem az, hogy a gép felszálláskor már ágaskodik. a súlyelosztásnál hiába vettem le mindent, akkor sem változik az elosztást jelölõ jel és a gép ágaskodása sem hagy alább. nem vagyok sajnos nag repülõs, de azért ilyet még nem láttam és megoldani sem tudom már sehogy. légyszíves lássatok el tippekkel, hogy mi lehet a gond.
ha elõre tolom a botkormányt, akkor kevésbé akar felmászni, de úgy is 2000m/s körüli emelkedést produkál. leszállni egyáltalán nem tudok.
Ha esetleg nem lenne pénzed elutazni beteheted az FSX-be
Skiathos X - The Greek ST. Maarten (FSX+P3D)
Skiathos X - The Greek ST. Maarten (FSX+P3D)
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Na ide elmennék! Jövöre ide kell menni nyaralni :-) Közelebb van mint ST Marteen... http://www.youtube.com/watch?v=nxF79HLt2Pg
Valószínû,hogy az érkezési eljárásban arra az intersection-ra speciális sebességkorlátozás van,ezért túl sok a 250 kts,adj be kevesebbet.
kema007:inkább itt hírdesd meg.
kema007:inkább itt hírdesd meg.
Sziasztok! Van egy eladó X52-m eléggé jóáron: http://hardverapro.hu/apro/saitek_x52_1 Ha esetleg érdekel valakit.
Ha zavartam itt ezzel titeket, ne haragudjatok.
Ha zavartam itt ezzel titeket, ne haragudjatok.
lenne egy problémám... az fmc felprogramozás után egy ilyen üzenetet ad: UNABLE 250 KTS AT XAMUR
a star útvonalban van benne a xamur, fmc-ben ezt a sebességet lilán is írja... ez mitõl van?
a star útvonalban van benne a xamur, fmc-ben ezt a sebességet lilán is írja... ez mitõl van?
köszi hát akkor szerintem megveszem mert azért érdekelnének a részletek... egyébként én is olvastam azt amit te linkeltél de a leszállás részérõl szinte semmit nem ír szóval ott vannak problémáim... videókat nézegettem már de angol tudásom híján a látottakon kívül nem sokat mond...
Changes from v.1.022 to v.1.03
- pFactor and engine torque effect on airframe physics tuned (still in development)
- Smoother drag rumble with flaps (the sound represents a rumble felt in the seat)
- Ground thump volume reduced (taxiing over cracks and seams in the real C172 make very loud, audible thumps due to the main landing gear design. This is maintained and true in the simulator)
- Removed entry in panel.cfg that may have been contributing to missing VC clickspots and some loss of performance on some machines
- Thicker ADF needle
- Fixed text placement on the dash
- New light illumination dll for WinXP users
- Improved autopilot altitude control in low fps situations
- Reduced the number of axis events sent to the simulator
- pFactor and engine torque effect on airframe physics tuned (still in development)
- Smoother drag rumble with flaps (the sound represents a rumble felt in the seat)
- Ground thump volume reduced (taxiing over cracks and seams in the real C172 make very loud, audible thumps due to the main landing gear design. This is maintained and true in the simulator)
- Removed entry in panel.cfg that may have been contributing to missing VC clickspots and some loss of performance on some machines
- Thicker ADF needle
- Fixed text placement on the dash
- New light illumination dll for WinXP users
- Improved autopilot altitude control in low fps situations
- Reduced the number of axis events sent to the simulator
Biztos megéri, mert egy profi magyarázza el, hogy mit hogyan merre. DE, ott lesz annyi sallang felesleges információ mint a fene. Én anno ebbõl tanultam.
http://fs2004faq.uw.hu/fmc.php
Ezzel már le fogsz tudni repülni egy útvonalat. A DVD-t akkor és azért vedd meg, ha az alapokon kívül kíváncsi vagy a miértekre is. 😄
http://fs2004faq.uw.hu/fmc.php
Ezzel már le fogsz tudni repülni egy útvonalat. A DVD-t akkor és azért vedd meg, ha az alapokon kívül kíváncsi vagy a miértekre is. 😄
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Sziasztok még egy olyan kérdésem lenne, hogy láttam a you tube-on, hogy lehet az utx és gex-et együtt futtatni.
Az ftx ws. gex-röl is láttam egy videót valamivel az ftx szebb de megmondom õszintén én olyan nagy különbséget nem láttam.
Melyiket érdemes megvásárolni ezek közül? Csekély fps veszteséggel.
Az én számítógépem azért nem igazán valami izmos vas tisztában vagyok a határaival amit tud ezek nélkül tudja, csak az az igazság már meguntam az fsx kopár táját órákon keresztül bámulni és a táj is így egy kicsit felismerhetetlen nem igazán tudom, hogy hol járok.
Ha valakinek van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata és azt megosztaná velem azt örömmel venném.
Az ftx ws. gex-röl is láttam egy videót valamivel az ftx szebb de megmondom õszintén én olyan nagy különbséget nem láttam.
Melyiket érdemes megvásárolni ezek közül? Csekély fps veszteséggel.
Az én számítógépem azért nem igazán valami izmos vas tisztában vagyok a határaival amit tud ezek nélkül tudja, csak az az igazság már meguntam az fsx kopár táját órákon keresztül bámulni és a táj is így egy kicsit felismerhetetlen nem igazán tudom, hogy hol járok.
Ha valakinek van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata és azt megosztaná velem azt örömmel venném.
sziasztok!
szerintetek megéri megvenni Háy György FMC programozás dvd-t? ha valaki látta már akkor megírná hogy megéri-e azt a 4000 FT-t? ja és a dvd alapján már el tudok vezetni egy pmdg 737 ngx gépet fmc-vel?
szerintetek megéri megvenni Háy György FMC programozás dvd-t? ha valaki látta már akkor megírná hogy megéri-e azt a 4000 FT-t? ja és a dvd alapján már el tudok vezetni egy pmdg 737 ngx gépet fmc-vel?
Sziasztok!
FSX teljes fagyás 1 perc után, kép merev, mellé hang forever... csak az insert segít. VGA vagy Memória-probléma?
-Asus z77, i7 3770k, Kingston 1600Mhz 8Giga
és kilóg a szinvonalból egy Sapphire VGA (pörög a ventilátor és nem meleg)
FSX teljes fagyás 1 perc után, kép merev, mellé hang forever... csak az insert segít. VGA vagy Memória-probléma?
-Asus z77, i7 3770k, Kingston 1600Mhz 8Giga
és kilóg a szinvonalból egy Sapphire VGA (pörög a ventilátor és nem meleg)
A 4.2GHz teljesen rendben van. Akkor csak a videókártyát kellene cserélned. Az ati eladása után gyakorlatilag féláron megúsznál egy használt gtx580-at még akkor is ha 3Gb-os verziót veszel.
AES 2.32-ben még mindig nem lehet pl. a kerozinos járgányt (és társait: cleaning, catering) configolni, hogy hova álljon? Support off.
sztem ez a csalós cikk is csak kamu... Papcsák-ról is kering valmi 100millás mutyi story.... De ki hiszi ezt el? most komolyan.... a patakban mosott gyolcs.........
bízzzatok! higggyetek, és ámuljatok😉
bízzzatok! higggyetek, és ámuljatok😉
Á majd el felejtettem. az új légitársasággal kapcsolatban.
((Akkor szegény angol fickó várhatja a madár bérleti díjáért járó lóvét<#vigyor5>#vigyor5>.))
Na akkor ez is csak egy nagy lehúzás lesz ismét. Ismét csalók kerültek e képbe. Ez engem meg sem lep igazán. NA mindegy!!!
Csak az a tény marad ha a sólyom nem produkál valamit Októberben akkor az egész egy nagy lehúzás <#beka2>#beka2>
((Akkor szegény angol fickó várhatja a madár bérleti díjáért járó lóvét<#vigyor5>#vigyor5>.))
Na akkor ez is csak egy nagy lehúzás lesz ismét. Ismét csalók kerültek e képbe. Ez engem meg sem lep igazán. NA mindegy!!!
Csak az a tény marad ha a sólyom nem produkál valamit Októberben akkor az egész egy nagy lehúzás <#beka2>#beka2>
A 2600-as most 4.2 ghz-en fut a proci hûtést és a proci húzását hozzá értõ emberre bíztam ha cserélném is a procit megint haza kellene küldenem Magyarországra a gépet majd vissza elég macera a dolog itt viszont Németországban sajna nincs olyan ismerõsöm a közelben ki meg csinálná nekem olcsón a beépítést és a tuningot. Itt az ilyen típusú szolgáltatások elég drágák ha nincs valami ismerõsöd.
Majd ha valamikor úgy döntök, hogy új gépre vágyok akkor kompletten cserélem a gépet és a régit is egyben jobban eltudom adni mint külön külön alkatrészként. Jelenleg egy gtx van tervben nálam mert sajna most az ati-val nagyon mellé fogtam <#falbav>#falbav> és így talán egy kicsit (révbe értem ezzel a kártyával) nekem a min. 20 és a max. 25 fps bõven elég teljesen csúcsra meg nem járatom úgy sem az fsx-t elég szép ez így is ezekkel a közepes beállításokkal is.
De köszönöm neked az infókat. <#vigyor2>#vigyor2> Most spóroló üzem módban vagyok másra kell a lóvé nem szeretnék sok lóvét kidobni hardverekre ezért a plusz költségért is szívom a fogam, de hát az élményt azt meg kell fizetni!
Majd ha valamikor úgy döntök, hogy új gépre vágyok akkor kompletten cserélem a gépet és a régit is egyben jobban eltudom adni mint külön külön alkatrészként. Jelenleg egy gtx van tervben nálam mert sajna most az ati-val nagyon mellé fogtam <#falbav>#falbav> és így talán egy kicsit (révbe értem ezzel a kártyával) nekem a min. 20 és a max. 25 fps bõven elég teljesen csúcsra meg nem járatom úgy sem az fsx-t elég szép ez így is ezekkel a közepes beállításokkal is.
De köszönöm neked az infókat. <#vigyor2>#vigyor2> Most spóroló üzem módban vagyok másra kell a lóvé nem szeretnék sok lóvét kidobni hardverekre ezért a plusz költségért is szívom a fogam, de hát az élményt azt meg kell fizetni!
Ezeket a procikat bõven 4GHz fölé lehet húzni pláne vízzel. 4,5GHz-et mindegyik K-s tud, ha jó a procid akkor a 4,8-5GHz sem lehetetlen. Már a 4GHz is sokat jelent az FSX-nek. A 2700K-t azért írtam mert ha már cseréled akkor tedd a legnagyobbat az alaplapba amit csak elbír.
😊)) pedig az igazsághoz hozzátartozik hogy ez a SZABÁLYOS😊) a végrehajtóra és fel, nem pedig a kesz vagyok a felszallasra. Ha kisgépes repulesrol beszelunk😊
megelõztél
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Ohh, köszi! 😊
Na jahh, ezt szoktam én is mondani...szabályos fóniázás OFF 😄DDD
Na jahh, ezt szoktam én is mondani...szabályos fóniázás OFF 😄DDD
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
<#zavart1>#zavart1><#buck>#buck>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A garival itt nincs probléma egyszer vettem egy electronikus redbookot a chartokhoz nem az volt amit vártam tõle, de szerencsémre valami gixer volt vele nem igazán reagált a gombok nyomkodására és elég nehezen lehetett bele életet lehelni. Így másnap visszavittem az üzletbe elmondta mi a problémám vele a hölgy egy pár röpke pillantást vetett a termékre majd egy zokszó nélkül vissza kaptam a lóvémat kb 5 percet töltöttem az üzletben. A gari miatt nem aggódom.
ha van lehetsõséged kulfoldon megvenni lehet jobban jarsz csak a garira figyelj oda. De lassan jon a karacsonyi arzuhanas
Köszönöm mindenkinek, hogy megosztottátok velem a tapasztalatokat, a kártyáról.
Valahol valamelyik hozzá szólásban olvastam, hogy megérné kicserélni egy 2600k-ra a procit is az-az igazság, hogy a procin egy elég normál vízhûtés csücsül nincs kedvem meg bolygatni elég macera a dolog és a procival egyébként sincs semmi bajom a k-s sorozat csak a tuning szempontjából jobb nagy különbség nincs a kettõ között. Bár a 2700K lehet<#confused>#confused>
A gtx680 én csak a gépár.hu oldalon néztem újonnan ott a legolcsóbb helyen is 100,7k körül van az 580 valamivel olcsóbb de szétnézek itt Németországban is mert otthon nagyon elszaladtak az árak számtech. téren (majdnem azonosak az árak vagy egy-két esetben még drágább is otthon) PL: a prox. 52 joystick-ot itt momentán körülbelül "10k-val" olcsóbban megtudom vásárolni újonnan mint otthon.
Valahol valamelyik hozzá szólásban olvastam, hogy megérné kicserélni egy 2600k-ra a procit is az-az igazság, hogy a procin egy elég normál vízhûtés csücsül nincs kedvem meg bolygatni elég macera a dolog és a procival egyébként sincs semmi bajom a k-s sorozat csak a tuning szempontjából jobb nagy különbség nincs a kettõ között. Bár a 2700K lehet<#confused>#confused>
A gtx680 én csak a gépár.hu oldalon néztem újonnan ott a legolcsóbb helyen is 100,7k körül van az 580 valamivel olcsóbb de szétnézek itt Németországban is mert otthon nagyon elszaladtak az árak számtech. téren (majdnem azonosak az árak vagy egy-két esetben még drágább is otthon) PL: a prox. 52 joystick-ot itt momentán körülbelül "10k-val" olcsóbban megtudom vásárolni újonnan mint otthon.
Ó Nagyon szívesen össze hoznám a repülést és a 3D-t.... Már annyiszor gondolkoztam hogy csinálni kéne egy repcsit is de nem értek a programozáshoz c++ guages és társai de ha modell kell itt vagyok :-) A 3dhome unlimited képzésre járok jelenleg is. Konyítok hozzá egy keveset :-)
😊) szép szakmai is ez csak ne lenne annyi hulye mint megrendelo mint céges oldalon, akik mind jobban értenek hozzá ( elméletben)😊
na viszont itt vannak srácok akik sceneryket cinálnak nem lenne rossz nekik egy modelezõ szóval annyira nem is off topic😊
na viszont itt vannak srácok akik sceneryket cinálnak nem lenne rossz nekik egy modelezõ szóval annyira nem is off topic😊
Az LHBP utas hídra valaki? Majd megkérdem az lh forumon is...
Király! Én modellezek Low and High poly és karakter eddig mental ray volt azt tanultuk most vary képzes van itthon 2 hét és kezdodik a VFX és animácio tanfolyam :-) ennyi... De ez FSX fórum bocsi srácok :-) jó hogy más is igy gondolkodik fly and 3D :-)
mikor mit mostanában azért már elég keceset sajnos, inkább szakértek😊))) Texturázást és bevilágitást illetve final composition...ezeket szerettem, modellezni annyira nem, de blender-el kezdek hozzászokni😊
Ja néha félre olvasom :-) Na de örülök hogy hozzá értõ rokonlélek lakozik benned is :-) Mayaval miket csinálsz?
Így van 😄
Kókai Tibi kolléga A2A C172 Szemléje elérhetõ
http://www.fotelpilota.hu/a2a-accusim-cessna-c-172-szemle/
Két dologra hívnám fel mindenki figyelmét!
1. A Cikk elég hosszú, nem tudod elolvasni egy 5 perces tízórai szünetben
2. A cikk a megjelent 1.0-ról szól, az update utáni tapasztalatok a végén vannak.
Ezért a teljes kép érdekében, tessék végigolvasni! 😄

http://www.fotelpilota.hu/a2a-accusim-cessna-c-172-szemle/
Két dologra hívnám fel mindenki figyelmét!
1. A Cikk elég hosszú, nem tudod elolvasni egy 5 perces tízórai szünetben
2. A cikk a megjelent 1.0-ról szól, az update utáni tapasztalatok a végén vannak.
Ezért a teljes kép érdekében, tessék végigolvasni! 😄

Ott a Blender például, sokkal jobban szemelyre szabhato UI, low poly modelling nagyon szupi vele, texturák dettó és inygenes is és erõmû se kell😊 Én spec Mayat szeretem.
elhiszem😊) akkor viszont lehet az olvasásal vannak gondok, nem azt mondtam hogy nem jó de nem ugyan az a szitu mint mondjuk FSX nél ahol AIT kártya eleve szopás pedig nem rossz kártyák azok, erre mondtam hogy maxhoz az ATI nem rossz választás, persze mindennél van jobb. a MAxnál is van jobb😊) kérdés mire használja az ember.
Tudom nem azért mondtam csak nem tudom honnan vetted hogy nem jó az nvidia pont hogy a legjobb a max hoz még az én kártyám is.... csak mondtam és nem dicsekvés képpen ,de van vizsgám maxból mellékesen :-)