33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
papa10000 #28149 Szia!
Nálam is előfordul ez a jelenség.
Érdeklődöm, hogy megoldás lett a FSL_TextureFix_v1.1 feltevése?
Mert akkor én is megpróbálnám. De nekem win8-am van és amint látom, ez win7 re van.
Kösz -
Swy00 #28148 vagy nem.. :/
KÉP -
Swy00 #28147 Nem, nem olyanok, ezek kisebbek és más jellegű lehet a probléma. Elvileg sikerül beillesztenem egy képet is róla.
-
carlosfly #28146 Olyanok mint ebben a videóban? -
Swy00 #28145 Sziasztok!
Felraktam az ORBX-et és ilyen fehér téglalapok jelentek meg a földfelszín közvetlen közelében. függőlegesen állnak és ha közel megyek hozzájuk, eltűnnek, majd újra megjelennek. Egész pontosan elhalványulnak, majd újra előtűnnek. Valószínűleg valami hozzá nem értés lehet a háttérben részemről. Tudnátok segíteni ez alapján?
-
#28144 az is egy vallás:)
-
#28143 -
#28142 engem nem köt semmilyen vallás -
#28141 ezt pont te mondod?! -
#28140 persze persze mindig a másik a hibás ... -
#28139 az fsrecorder hibája -
-
#28137 -
#28136 bocsánat.. tényleg
akkor DELETE -
#28135 Köszi, de ugyan ezt linkelte a Zoli is, de a v1.1-es verziót. :)
Leszedtem, beüzemeltem, lereptem egy LHBP-LHSM-et ugyan azon feltételekkel mint tegnap este - és most nem akarom elkiabálni de úgy néz ki, megjavult a dolog!!! Köszi Nektek nagyon!!!! ;)))
(Már csak arra kell rájönnöm hogy miért lesz fatál error mikor leszállás után nyomok egy eksön ripléjt az FSRecorderben... :( És ez viszont sajnos fennáll FS9-FSX-ben is... :-O Lehet reinstall segítene...majd kipróbálom. -
#28134 ugyanez ez a cucc a Nílsz Holgerson haverodtól;) -
#28133 nemtommiez ,de konkrétan erre a szimptómákra való elvileg -
#28132 highmemfix=1 ? -
#28131 finger crossed -
#28130 Húúú nagyon köszönöm Zolibácsi, este kipróbálom mindenképp!! -
#28129 i see akkor talán: http://forums.flightsimlabs.com/index.php?/topic/2486-fsx-disappearing-textures-issue-fix-here/
vagy http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=6&t=48169
hátha valami hasznos -
#28128 Hát ez az, ezeken a lépéseken első körben már én is végig mentem, és két ORBX sceneryn az iFly 3.2.1 patch és a Carenado Embraer-en kívül semmi más nem került a gépre.
Először a iFly-re gyanakodtam mert legtöbbször ugye azzal repülök és ott figyeltem fel rá először. De aztán a CS767 LOWW kombónál is ugyanúgy előjött a hiba...
Grafikus dolgokhoz nem szokásom nyúlkálni, nem is tettem mióta felraktam az FSX-et, driver meg nem frissült tudtommal - legalábbis a Nvidia stuff nem szólt hogy csinált volna bármit is...
Szóval tökre tanácstalan vagyok, ezért is tettem fel itt a kérdést, több szem többet hall mégiscsak... :) -
#28127 hát az hogy van 8 gigad meg a vga az tudod FSX-nél lofaxt se jelent az képes mindenért rinyálni:)
Ez gondolom eddig nem jelentkezett, akkor a szokásos eljárás: Mit tettél fel azóta? Mit állítottál át azóta? Driver settings? -
#28126 Srácok!
Van valami ötletetek miért kezdte el csinálni ez a nyüves FSX a lenti videóban is látható textúra-eldobálást?? :((( Nem hiszem hogy memória fogyna el, mert a lapon van belőle 8 a vidkarin meg 2...
Semmi spec stuffot sem használok ami futna az FSX mellett... Érdekes viszont hogy LHBP-re érkezve sosem csinálta még, ellenben Sármellékre, Viennába eprócsozván minden alkalommal eldobálja a ground textúrákat, sőt, itt-ott az épületek textúráját is. Azok ilyenkor átlátszóak lesznek...LOL...
Szóval van valami ötletetek? :(((
-
#28125 Király vagy! köszi szépen;) -
ezsolti74 #28124 Igen, és mindig el is olvasom. : ) De tényleg! Azt hittem ez csak egy opció, mármint, hogy minimum 5 méteren kell lenni és annál kissebb nem lehet de nagyobb igen. Hát, ez nem jött be. -
#28123 ott a pont, mondjuk manualban benne is:) -
ezsolti74 #28122 A mesh felbontását 5m-re kell állítani a menüben. Ha ennél nagyobb, értsd 2,1 akkor jön elő az árok.
Most állítottam át, el is tüntek a gödrök 05s-nél és 11s-nél is. -
#28121 Köszi ezt a verzijót ismerem.. Nagy kár, hogy azóta sem lett publikolva a flightsim.cz-én mutatott modell. Pedig évek óta lesem, hátha elővillan. Még Pavel Karaseket is fűztem két éve, hogy esetleg kerül e legalább a szlovák Fox kilátásba.. de nem.. Brühühü.. -
#28120 érthető nincs is ezzel semmi gond, de esetleg érdemes a túrákat repkedni amiket te is csinálsz egy egy területre, én igy voltam ORBX AU val is felraktam mindent hozza ami létezik, és fél évig csak ott repültem, aztán mivel FTX centralban ha máshol repülök úgy is át kell állítani.... -
#28119 :) mondjuk a mostani az 3 éves nekem ergo:)) -
#28118 fs9 az más:)) annál nekem mivel IFR re használom a repterekre gyúrtam rá azzal tele van de ott nem okoz akkora gondot, bar ha valami beszarik nehéz megtalálni az okot:) -
MPeter7 #28117 Az FSX alapértelmezett kis reptereken eléggé idegesítő, hogy a siklópályába beleérnek a kifutópálya vonalában levő fák. Ha magasan érkezik az ember, akkor pedig nem elég hosszú a kifutó. Néha szinte a pályaküszöbnél is fák vannak. Ez nem nagyon életszerű.
Nem lehet a pálya vonalába eső fákat kivágni? :
Nincs valamilyen egyszerű fapados scenery designer program, amivel az útban levő fákat kicsapkodhatná az ember?
-
#28116 :D Vicces ezt a kommentet olvasni 150GB FS9-el a vinyómon. :)))
Mennyi lenne ez X-ben 2TB? Hehe... :) Egyébként én tipikusan ilyen vagyok, felteszek mindent, amit csak találok, majd jól nem szedem le. :) Van is vele nyűg rendesen, mert pl. ha karbantartási szándékkal teszem azt újra húzom az UT-t, akkor koncentrálni kell nagyon, mert az utána jövő addon-oknál jellemzően szétcseszi a coastline-okat, ami egy Cro/Slo túránál randa, mint az bűn. :DDD
De mégis mit tehetnék, ha egy ukrajnai kitelepülés közben, Kiev - Borispol reptéren jön meg a csíííí, hogy nekem a horvát tengerparton kell lógatnom a pecát? :D Akkó töccsem le, installáljam, compatibilitást buzeráljam, mikor már lógatnám? Neeeem kérem, nem. Bepattanok az első menetrend szerinti gépbe, kipenderítem a pilcsit és már húzom is a chemtrailt délre. Nincsen ittem affinitás telepíteni kérem... :)
Na és ha épp a peca lógatás közben támad megint a csíííí, hogy most Magashegyi Undergroundot kell magamba szippantanom?Akkor tőttikézzem le az AUT/CHPro-t a maguk egyenkénti gigáival kérem? Hol van ilyenkor idő 5-6 percet várni, hogy a 80Mbit-es net-en lecsordogáljon a cuccos?
És akkor mi van, ha jön ukáz, hogy most azonnal szerszámozzam a paripákat, húzás haza Budaörsre, hogy a HA-LIX-et vigyem el a góraszkai repnapra egy kűrt reppenni a nyakatört népek legnagyobb örömködésére, hogy végre láthatják az egyetlen Li-2-est a levegőben úszni? Váratnám a tömegeket égre bámulva, míg én vadászom Warsaw2013+Góraszka repnap scenery-ket? Tudjátok milyen lassan jön le a flightsim.com-ról 200MB? Aztán még a Goldtimer fizetheti a nyakrehabot az égre bambuló arcoknak.
És itt még a játékindítási időről nem is szóltam.
No, ezért ilyen kurva nagy ez a szar. (EU-n kívüli cucc meg még nincs is benne, kivéve Lukla.) -
#28115 én ugyanígy nyomom, csak nálam norton Ghost a vége és kezdete;) telepítget az win-t, meg fsx-t állandóójan akinek 3 anyja van -
thomas50 #28114 Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni bárkitől aki bevezet a több monitoros rendszer konfigurálásába. Most vágtam bele egy nagy fejlesztésbe, többmonitoros rendszert szeretnék. Jelenleg a szimulátorom 3 monitoron fut eyefinity-ben melyek egy videókártyáról vannak meghajtva. De a műszereket szeretném kitenni két másik (később esetleg még több) kisebb monitorra. Itt vagyok elakadva. Nem tudom hogyan oldjam meg. Minden tanácsot szívesen fogadok. Üdv: Tamás -
#28113 Szívesen! -
#28112 Akkor a későbbiekben sem fogom ezeket a reg buherálókat használni.
Szerintem minden FS használó beleesett már a gyűjtögetős, mindent felrakós korszakba :)
Tényleg, ez meg főleg FSX-nél még jobban érvényes, hogy nagyon nem érdemes tele szemetelni.
FS9-ből van viszont egy becsomizott magamnak kiírt DVD-s verzióm, de abban is csak pár kedvenc gép és terület szerepel, meg az összeválogatott moddolt grafika. -
MPeter7 #28111 Szia,
Igen, érthető volt. Köszönöm a válaszokat, arra én is gondoltam, hogy az FSX (+telepített addonok) túl összetett ahhoz, hogy egy mentés/visszaállítás minden esetben sikeres legyen. Sok regiszter-bejegyzés és konfigurációs fájl lehet, olyanok is melyek talán dokumentálva sincsenek megfelelően. -