Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ITT
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
infok ITT
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Anno mi is sokat multiztunk Zacsival ezzel az Albával (lásd banner), de nem emlékszem már volt-e ilyen problémánk...mondjuk mi nem is távolodtunk el egymásról nagyon... 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Esetleg az fsx.cfg ben? Segítsetek nagyon fontos lenne.
Itt még látható a gép, utána pár mp elteltével csak a füstjelzés:
Egész jól ment a kötelék:
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
(régen élveztünk ennyire foci meccset)
Fordítsd szembe a "szelet a 09-es pályával és máris azt fogja adni az ATC!
Követek egy tutorialt amit letöltöttem, aszerint beállítottam mindent normálisan a FREE FLIGHT-ban ami nem nagy kunszt. KIAH reptérrõl KLAX-ra, a 9-es kifutóról indulnék. Az a baj, hogy mikor IFR clearance-t kérnék miután rákapcsoltam a földi frekvenciára, nincs ilyen opció az ATC menüben. Ehelyett ezeket látom: Request Taxi - Remain in Pattern, Depart Straight Out, Depart Nort, Depart South, Depart East, Depart West. Bármelyiket választom mindig a 33-as kifutóra irányítanak. Lehet ezzel valamit kezdeni, hogy más lehetõségeket is elérjek? Ez lehet hogy csak az én nem hozzáértésem, de eddig még nem találtam erre megoldást.
Elõre is köszi a segítségeteket!
Üdv!
Olyan dolgokat keversz ide, amikrõl egy szót sem szóltam. Ne adj a számba olyat, amit nem mondtam. Köszi!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Próbálj beletörõdni (elismerni nem kell), hogy azért lett vége ennek a sólyomnak beállított túzoknak, mert nem volt mögötte semmi a dumán kívül, nem pedig azért, mert emiatt lefikázták (egyébiránt okkal). De ha példából érthetõbb: ha V. Klicskó ukrán állampolgárt kihívod egy boxmeccsre, akkor nem azért fogsz veszíteni, mert mindenki elõre röhög rajtad, hanem akkor is õ gyõz, ha mindenki téged sztárol és biztat, rajta pedig elõre röhögnek. A lelkesedés és a hit fontos és hasznos dolog, de önmagukban semmit nem érnek.
Nagyon macerás lenne indítani egy Online Hungary FSX szervert?
Itt olvasgattam a hozzávalókat!
Szép napot.
Nálam nem sok boldogabb ember volt, mikor közel sikerült kerülnöm a pilóta társadalomhoz!
Madarat lehetett volna velem fogatni! Amikor meg megkaptam a lehetõséget, hogy a Malév Oktatási Központjába járhatok, akkor szinte sírtam örömömbe!
Aztán Február elején egyik pillanatról a másikra jött a bejelentés! Vége a Malévnek!
Amire oda kerültem volna, hogy... addigra semmibe foszlott az egész!
Sokat vagyok most is együtt "Ikon" pilótákkal és sokat beszélgetünk ezekrõl a dolgokról, de a Sólyom ezekkel a nyilvánosságra hozott infokból sejteni lehetett, hogy reménytelen az egész!
Már eleve a B734 felszálló tömege matematikailag romba dönti az egész üzleti tervet! A számok meg nem hazudnak!
(sajnos)<#szomoru1>#szomoru1>
- Mégsem indul már idén a Sólyom?
- 23 éves a Sólyom új gépe
- Lecsukták a Sólyom prémium üzlettársát
- Visszaesõ csaló a Sólyom másik üzlettársa
- A Qatar Airwaystõl igazolt a Sólyom
- Minden, amit a Sólyomról tudni lehet
- Lisztben és étolajban is utazik a Sólyom
- Így nem fog repülni augusztusban a Sólyom
- Némethné szerint komolytalan a Sólyom
- Találjunk a Sólyomnál nagyobb pénztemetõt!
És csak találomra másoltam néhányat.
Rossz irányból közelíted meg!
Mi nem vagyunk szkeptikusak!
Csak realisták!
Ami jelen esetben annyit jelent, hogy tudjuk mennyit fogyaszt egy B734 és tudjuk mennyibe kerül egy reptér pálya használat illetve a catering...
Valamint halljuk a médiából, hogy mekkora a harc a piacon olyanok között is, akik évek óta rendelkeznek azokkal a jogokkal, desztinációkkal amikrõl a Sólyom csak álmodik!
Szélmalom harc az egész!
Itt látszik, hogy mekkorát vétkezett ez a köcsög regnáló kormány, mikor hagyta bedõlni a MALÉVET!!!!
"Hihetetlenül hiszékenyek az emberek. Akkor amikor nagy múltú légitársaságok épp hogy csak életben maradnak, elhisszük hogy egyszer csak elõkerül egy csoda magyar aki megváltja a világot?"
Bárcsak elhinnénk már! 😉
Ez nem errõl szól. Hihetetlenül hiszékenyek az emberek. Akkor amikor nagy múltú légitársaságok épp hogy csak életben maradnak, elhisszük hogy egyszer csak elõkerül egy csoda magyar aki megváltja a világot?
Ugyan már!
Ráadásul végig úgy tálalva, hogy ez "nemzeti légitársaság".
Mitõl lett volna ez nemzetibb mint pl. a Wizz? Attól 120 milliótól amit szintén "kölcsönöztek" igaz magyartól?
Nem vagyok a dolog szakértõje, de ezzel az összeggel aligha lett volna magyar többségi tulajdonban a társaság.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Csak a gépeket sajnálom...😞
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.