Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon köszönöm.😊
Az ATIS-t hallod, tekerd más frekvenciára a komm.rádiót.

Papirzacsi
El kell hangolni a rádiót.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sziasztok!
Hogy lehet megszüntetni egyes nagyobb repterek közelében a felsõ zöld információs sávot, meg az állandó dumát?
Régebben olvastam errõl, de elfelejtettem.
Tehát FSX, sp2, illetve az Acceleration szintúgy jelenti: ".... újraindul." Hibaüzenet.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy te küzdötök-e a saját szoftvereitekkl "fatal error" problémával? Mert én sajnos igen. Pedig azt hiszem minden "tanulmány" átolvasása és az adott tanácsok betartása megtörtént. Az eredeti kiadást használom. Az UIautomationCore.dll a helyén (bár nem fixált)... Mégis összeomlik most, hogy az Ivao szoftverét telepítettem. És sajnos gyakran egyébként is... Tudtok más megoldást? Hardvereimben hiba nincs. (i7 3770K-t használok, 8 GB Kingxston, stb....)

Válaszod köszi!

Úgy látom hiába minden.
zstomi
http://www.youtube.com/watch?v=BBTbTCLEp4M

Airbus training...

Hypo
😊 ja nekem nem a digitális kijelzés a gondom, egész nap azt nézem😊 csak sok infó apró méretben kis rázkódás és nehéz azt leolvasni😊 érdekes mert boeing cockpitben simán olvasható

Clidey
Szerintem megszokás kérdése - egy zéró órás tanoncnak aki egybõl egy ilyenbe ül, ezt szokja meg, neki késõbb a sok kis kerek bigyó lesz szokatlan... 😊))
Mindazonáltal 1et értünk szerintem is picit sok infót ad egy helyen, kicsit olyan zsúfoltság érzetét kelti, nem olyan jól elkülöníthetõk az adatok elsõ pillantásra. Szóval nekem nemgyerebe. 😊)

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

15 éves szerzõdést kötöttek 2010-ben a Budapest Airport-al.
Kkor még nem tudták mi vár rájuk.

exTrem
Sziasztok, nektek mûködik mostanában az LHBP app ? Nem sikerült mûködésre bírni egy médiaplayerrel sem.

polluxware
azt nem tudom... sztem az marad

(vagy ki tudja..?)

Hypo
és a lufthansa technic?

polluxware
ki tudhassa azt... bár nem hiszem ,hogy Bécs olcsóbb lenne.... max arra tudok gondolni, hogy malév megszünésével, és a botladozó sólyom után, úgy gondolták nem érdemes itt maradni tovább

nem hibáztatom õket..

nyugati kutyák! imperrrrrialista beszivárgó...... azéééééééééé nem fura? komcsik is ezt a dumát nyomták annó😊))

Hypo
de nem a poltika miatt hanem mert esszerubb.........aha 😊))

polluxware
Elköltözik Budapestrõl a Lufthansa regionális központja

Hypo
hatulrol annyira nem sut be a nap ra ez egy cessna volt, meg elég jó a fényereje ezeknek, de azért sasszem is kell hozza

polluxware
hátulról ha besüt a nap, akkor hogyan látható? vagy olyankor, morcosan meg kell fordítani a gépet, és másik irányba repülni?

polluxware
csak szólok ,hogy most láttam az lhsmLHBP-t pirátosbéyen... le kéne tiltatni<#phone>

Hypo
voltam mar egy ilyen glass cockpitosban so so tenyleg sok info egy helyen kicsit zavaro vagy inkabb szokatlan.

polluxware
csak kimondottan nagy tft-n mutatnak jól ezek a garmin 1000es cuccok sajnos... Nem is értem miért mondják, hogy ezek jobbak a steames gauknál. Példul egy növendéknek sztem sokkal zavaróbb az egy helyre ömlesztett infót ,mint a szeparált basic6 vizslatása. NDU-t még megértem mert az hasznosabb mint egy pici gps unit

Navdata PRo Vagy Navigraph airac-ot érdemes használni, miben különböznek ha jól jól tudom valamelyik több repteret tartalmaz?

Hypo
😊 én a másikat jobban szeretem meg jobb is fps ben😊 ezek a glass cockpitek annyira nem jonnek be a c172 is glas b200 is hmmmmm

Nesuten
már meg van

Grammi 1000 és három hatalmas kijelzõ vette át a mûszerek helyét ,vagyis digitalizálódott !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Hypo
Hát a grand caravan csak HD texturaval ennyi

Nesuten
Mi ez a C208B GRAND CARAVAN EX HD SERIES ???

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Hypo
:Ö ok akkor valamit nem jol irtak😊))

polluxware
Ha jól tudom az S verzsön az más propcsival (kevésbé kanalazós) van, meg abban a G1000es van alapból steam helyett.

Hypo
Ok én csak a saját manualjukból szedtem az infot ott legalabb is S rõl beszélnek

spyy55
LHSM - LHPR

polluxware
R és inn(n)yektoros

spyy55
Elvileg C172R. A fejlécen legalábbis.

Hypo
ja egyébként A2A oldaláról le lehet tölteni a tréning manuált az eleje több oldalon keresztül foglalkozik a cessna 172 történetével érdemes elolvasni

Hypo
Cessna 172S szerintem a Lycoming 360 miatt. De a dev videókban mutat pár gépet ami alapjául szolgált van ott c,s, amcsiba szabványos mûszerek, itthon nem sok ilyen van😊)) amivel én repkedek az se mai gyerek az még a régi fekete mûanyag mûszerfal borítást kapta

A wikipedia röviden, de beazonosíthatóan tárgyalja a különbözõ tipusokat.

Cessna 172

Papirzacsi
Az elsõ ami eszembe jutott, talán a 172R. De mit ír a manual? Biztos nem 172C ,mert az nem így nézett ki.

spyy55
Igen, most nézegettem, a peccs elfelejtõdött, de majd azután kipróbálom. VISZONT: ez a 172-es most pontosan melyik is? Mert van pár fajta: 172A, 172B, 172C...172RG Cutlass, stb. Csak a balance kiszámítás miatt kérdem, mert pár oldalon más-más súlyadatok szerepelnek. Esetleg 172C???

Papirzacsi
A peccselt 172-vel csak egyszer egy picit repültem, de nem tapasztaltam ilyet. A peccs elõtt viszont igen.

Hypo
😊))

Hont
Az iFLY majdnem tökéletes...<#eplus2>
Hypo
1100-1200 forudlaton mar elindul a gép az IGAZI fsx ben a foldi resz nagyon rossz mindegyik gepnel

polluxware
ez sajnos inkább az fsx-el van összefüggésben... parking break is egy ilyen gyermekbetegség

spyy55
Érdekes jelenség C172-nél, hogy taxi indulásnál majd 3/4-ig kell tolnom a Throttle-t, mire megmozdul. Ez normális? Leszállás után viszont már nem kívánja ennyire a kart. (nem hinném, hogy a motor melegedéséhez lenne köze... ja: és nincs több ezer kts szembe szél sem)

spyy55
Oké-oké, persze lesz még itt mire figyelni késõbb is 😊 Remélem nem felejtenek ki valamit... A2A-s gépet most próbáltam ki elõször. Én azoknak az FS gépeknek örülök, amikre oda KELL figyelni és nem csak repkedni, mint egy rakat merev vasözön... (vagyis elmenti magát!)
Bár lehet unalmas a C172, de én szívem szerint kivenném az AP panelt, mert nem használom. Csak repülni akarom a gépet 😊

polluxware
A mustáng (civil) tényleg jobb... Baj az hogy lassssssssssssssssssssú

Egy Bonanza, vagy 185ös Cessna jobb lett volna😉 Egyébként a kövi gép a cherokee lesz (de hogy mi a francnak!!!???)

Azért ajánlom figyelmébe a Marcel Felde fanoknak ,hogy a Tyurbó Pilátus azért szép lassan készülõdik ám😉

polluxware
-biztosíték, pitot cover, és ájszing modellezve lesz! (köv peccs)
-én már biza cseréltem fékbetéteket😉 (modellezve van)

belsõ üzemanyag pumpa is elrugta már magát, így kénytelen vagyok a külsõ aux pumpát felkapcsolni folyamatosan ha full powert akarok (kihagy és rángat ha nem teszem😊

szóval köbö nem az elsõ 5repült óra után jönnek elõ az érdekességek😊)

arról nem is beszélve hogy volt már random hibám is (elevátor drótja valahogy szétrugta magát)

spyy55
Pont ezért kellene minden csili-csavart feléleszteni és Katanához hasonlóan "életben tartani". Ha már megveszek egy gépet FSX-hez, akkor már had én döntsem el (mint reálisan is az életben), hogy szarrá hajtom (majd reinstall), vagy szépen ápolgatom. Így sokkal jobban "megéri" az árát. Én speciel Katanát ezért szeretem, mert azt tényleg "megvásárolom". Szóval nem csak repkedek szanaszét a világban, hanem szerelgetni is kell, ha épp odacsaptam a betonhoz, stb.! Ezt kéne A2A C172-be is (pl.: biztosítékok, fékek, és még sorolhatnánk). Ha nekem kéne egy ilyen gépet részletesen megcsinálni és odaadni fejlesztõknek, tuti kitépnék a hajukat 😊 Persze akinek az kell, hogy csak repkedjen, lenne egyszerûsített beállítása is 😊 Egy szó, mint EZ --> "A megvásárolt gépek legyenek is reálisan a miénk" 😄

Hypo
😊 kicsit többet figyelhettek volna a lényegre a kulonbozo olajmárkák és egyéb vackok helyett, de a2a mindig fejleszti a cuccait szóval van remény csak ne lenne olyan unalmas ez a gép😊))) Már a szimulátorban, életben cuki repüném naponta.

spyy55
LHPP-LHSM teszt repülés: A2A C172. Megtetszett ez a kis gép. Remélem fejlesztgetik még, hogy minden porcikája feléledjen...