Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet megszüntetni egyes nagyobb repterek közelében a felsõ zöld információs sávot, meg az állandó dumát?
Régebben olvastam errõl, de elfelejtettem.
Válaszod köszi!
Úgy látom hiába minden.
Mindazonáltal 1et értünk szerintem is picit sok infót ad egy helyen, kicsit olyan zsúfoltság érzetét kelti, nem olyan jól elkülöníthetõk az adatok elsõ pillantásra. Szóval nekem nemgyerebe. 😊)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Kkor még nem tudták mi vár rájuk.
nem hibáztatom õket..
nyugati kutyák! imperrrrrialista beszivárgó...... azéééééééééé nem fura? komcsik is ezt a dumát nyomták annó😊))
Grammi 1000 és három hatalmas kijelzõ vette át a mûszerek helyét ,vagyis digitalizálódott !!!
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Bár lehet unalmas a C172, de én szívem szerint kivenném az AP panelt, mert nem használom. Csak repülni akarom a gépet 😊
Egy Bonanza, vagy 185ös Cessna jobb lett volna😉 Egyébként a kövi gép a cherokee lesz (de hogy mi a francnak!!!???)
Azért ajánlom figyelmébe a Marcel Felde fanoknak ,hogy a Tyurbó Pilátus azért szép lassan készülõdik ám😉
-én már biza cseréltem fékbetéteket😉 (modellezve van)
belsõ üzemanyag pumpa is elrugta már magát, így kénytelen vagyok a külsõ aux pumpát felkapcsolni folyamatosan ha full powert akarok (kihagy és rángat ha nem teszem😊
szóval köbö nem az elsõ 5repült óra után jönnek elõ az érdekességek😊)
arról nem is beszélve hogy volt már random hibám is (elevátor drótja valahogy szétrugta magát)