Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már kész a repaintod akkor annak konvertálásában tudunk itt neked segíteni, az nem egy bonyolult mûvelet, de komplett photoshop tanfolyamot ne várj tõlünk...legalábbis tõlem biztos ne... Javaslom - ha nem értesz hozzá még - sok-sok tutorial elolvasását, ilyen témájú oldalak böngészését, hogy legalább alap fokon megtanuld és tudd használni a programot. Ha az megy, onnan már csak egy kis lépés egy repaint elkészítése. A konvertálása meg már csak percek kérdése utána. 😊
Illetõleg ha menet közben valamivel elakadsz, tudunk segíteni, akár itt is, de van kifejezett photoshop topik is itt az SG-n.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Bocsánat ha valakit megsértettem.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Két dolgot tehetsz: Vagy nekiállsz és megcsinálod magad, vagy vársz a jószerencsédre hátha valaki másnak eszébe jut hogy csináljon egyet.
Nekem is lenne egy szép hosszú listám mit szeretnék látni FS-ben...
Szeretem, ha valakinek van szíve és humora ! (is a tehetsége mellett)
Én elsõsorban a saját örömömre csinálok valamit, utána jönnek a kívánságok amit vagy meghallgatok vagy nem... 😊))
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
http://444.hu/2013/10/28/a-solyom-belopakodott-a-vilag-vezeto-hirei-koze/
Megint segítséget kérek. Festést újra elmagyarázná valaki illetve a segéd programok linkjét megadná. Szeretnék HA-LOA és HA-LKB festést fsx IFLYhoz
Köszönettel<#bee1>#bee1>
(Már vártam, tudtam, hogy valakinek be kell szólnia.Szerintem ennyi még belefér.)
Nem akarom népünk nagy bölcseit megsérteni, de mintha ez egy repülõszimulátor fóruma lenne...nekem legalábbis az elmúlt években annak tûnt...
Arra meg, hogy leszarja mit akar a többi, megint csak azt tudom mondani, hogy az egyes ember fejében kell megtörténjen a változás.
Mondok egy példát: Korrupt a rendszer, szajkózzuk szinte mindnyájan. De abban a pillanatban, amikor ez a rendszer gyengesége épp nekünk kedvez, vígan élünk vele. Hadd ne mondjam, mondjuk ügyintézésnél. Egy kis csúszópénz, máris hamarabb el van intézve. Szóval, amit utálunk a rendszerben, ugyanakkor szeretjük is. Itt van a probléma, ezért topogunk egy helyben. Csak mivel általában a nagy korrupcióból kihagynak minket, hát utáljuk. 😊))
Ezek a dolgok nem egy választáson dõlnek el. Akár idézhetném Széchenyi szavait is: "Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminõt megérdemel..." És bizony, hogy így van. 😊
Az egyes emberek felfogásának kéne megváltozni. De ez meg nemigen fog. 😊
hanem!
és most jön a poén
keletnek!
nemzeti érdek régesrég levan húzva a retyón, amióta pióca megélhetési politikusok mondják meg a bíííííííííííííííííirka nemzetnek hogy éppen KIT/MIT utáljon, miközben rámegy a gatyája is....
Szóval szerintem valami olyasmit takar a nemzeti megközelítés, ami elsõsorban a szülõ nemzet érdekeit, értékeit helyezi elõtérbe, részesíti elõnyben, szemben a globalista nézettel, szemlélettel, ami ennek épp ellentéte. Globalista szemlélet elõnyben részesíti pl. a multikulturalizmust, központosított piac, felügyelet, végsõ soron talán globális kormányzat. A nemzeti nézet ezzel szemben szuverén nemzetek közösségével képzeli el a világ társadalmát, ahol egyes, egyenrangú nemzetek alkotják a közösséget, ahol nem sérülnek a nemzeti érdekek, értékek túlzott arányban a közösség javára.
Véleményem szerint valami ilyesmi.
nemzeti --------> érted mit jelent, (vagy legalábbis bólogatsz, ez egyébként is fontos tulajdonság, és nem kérdõjelezed meg mit jelent)
nem nemzeti -------> mivel mégis kérdést teszel fel ezügyben (egyáltalán eszedbe jut) , namost így bevalottad hogy nem tudod, ergó nem lehetsz az hanem csak úgynevezett ALANT avagy Sekély(j)(y) magyar lehetsz
de az is lehet hogy ahol a píz ott nemzeti érzés... ajánlom figyelmedbe a "Fekete gyémántok" címû olvasmányt ezügyben😊
amúgy ez olyan mint MOST szídni a nyugatot, a kapitalizmust, és eközben a legjobb komcsiverõ keresztény fannak feltünni (azt hogy csak keleti diktátor haverokkal bratyizni mindeközben csak hab a tortán😊))
Nem azzal van baj ha valami nemzeti ) ez nem volt az) mondjuk jo lenne ha valaki elmondana mit is jelent nemzeti nek lenni. De csak akarás és szív nem elég!!! Ezért hoztam hasonlatnak a focit 50 éve más sincs csak hogy egyszer milyen jok voltunk es azota meg szarok,
A vicc hogy ebben a solyomban a fidesz nincs benne, mivel ok a Wizz airt reszesitik elonyben, azt a ceget aki anno feljelentette MO-ot az eu nal a malevnak adott segitseg miatt, az a ceg aki elsonek repult ra a malev helyeire es akiknek megeri hogy megnehezitsk a konkurencia életét....
ennyi😉
azért ebben az a gáz, ahogy megcsinál ilyen vidijót valki, mert hát ki tiltja... és ugye miért is ne lehetne
csak az üzenet ami úgy globálisan átjön, ahogy röhög a mádzsár azon hogy csõdöl be valmi, ami még el sem indult...
ne értsen félre senki, sem ellene sem mellette nem vagyok, csak szóval ez nem csak errõl az egy cégrõl szól sztem..
az országról, az emberekrõl, lehetõségekrõl, és hogy minek tud örülni a "helyi" mádzsár
http://www.ivao.hu/wp-content/uploads/charts/lhbp/lh_ad_2_lhbp_sid_13.pdf
Elõre is köszi a segítséget !
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations