Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Hát egy komplett repaint elkészítése nem egy rövid folyamat, úgyhogy szerintem ilyesmit ne várj itt senkitõl. Száz oldalakat lehetne írni róla hogy mit-hogyan kell vagy érdemes csinálni.
Ha már kész a repaintod akkor annak konvertálásában tudunk itt neked segíteni, az nem egy bonyolult mûvelet, de komplett photoshop tanfolyamot ne várj tõlünk...legalábbis tõlem biztos ne... Javaslom - ha nem értesz hozzá még - sok-sok tutorial elolvasását, ilyen témájú oldalak böngészését, hogy legalább alap fokon megtanuld és tudd használni a programot. Ha az megy, onnan már csak egy kis lépés egy repaint elkészítése. A konvertálása meg már csak percek kérdése utána. 😊
Illetõleg ha menet közben valamivel elakadsz, tudunk segíteni, akár itt is, de van kifejezett photoshop topik is itt az SG-n.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Pedig kezdtem reménykedni benne,hogy valaki megcsinálja ezért volt így a megfogalmazás. Ezért kértem, hogy valaki mondja el a folyamatot (lehet videóval is) hogyan kell megoldani.
Bocsánat ha valakit megsértettem.
köszi, most már felejtõs közben bekrepált az fsx. letörölni se reinstallálni nem lehet. format lesz ez. ://
berczy
Ehh... Ha tudnék kit-et adni, akkor én lennék a Knight Rider. 😉

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Clidey
Adtál már repaint kitet?? <#bee1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

berczy
Most azonnal csinálj nekem egy Malévos Il-18 festést, mert ha nem, akkor... akkor... akkor fellocsolom sörrel az egész dunakeszi repteret! 😄DD

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Clidey
Attól tartok te valamit nagyon félreértettél. Ez nem úgy mûködik hogy "hajrá csináljon már valaki egy Malév és Travel festést mert nekem kellenek olyanok". Ilyen megfogalmazásban meg pláne...
Két dolgot tehetsz: Vagy nekiállsz és megcsinálod magad, vagy vársz a jószerencsédre hátha valaki másnak eszébe jut hogy csináljon egyet.
Nekem is lenne egy szép hosszú listám mit szeretnék látni FS-ben...

Ha van valaki, akkor hajrá. Csináljon már valaki Malév festést FSX-re. De a travel service gépeit is. Köszönettel:
berczy
Teljesen egyet értek! Felõlem lehet szívecskés is a Malév festés, sõt, még vicces is lesz. 😊))

gfarkas
<#taps> <#eljen>
Szeretem, ha valakinek van szíve és humora ! (is a tehetsége mellett)

berczy
Hát ez az! óóó IL-18, óóó, be szép Malév színei, óóó 😄DD

Clidey
És legtöbbször süket fülekre találnak... 😊))
Én elsõsorban a saját örömömre csinálok valamit, utána jönnek a kívánságok amit vagy meghallgatok vagy nem... 😊))

berczy
Látom nem én vagyok az egyetlen, aki akar tõled valamit. 😊))

Clidey
<#vigyor><#vigyor>

Clidey
De lehet. Az én LKE-met is konvertálta egy külföldi srác. Elõtte persze írt egy levelet hogy nem-e lehetne-e... 😊

NEM! Csak szeretnék HA-LOA és HA-LKB IFLYhoz. (FSX) De ha megcsinálja nekem valaki az is jó. Gondolom konvertálni nem lehet fs9rõl fsxre.
Hypo
SZerintem igen 😊) kezd a Layereknél.....

Hypo
<#taps>

Clidey
Úgy érted egy komplett Photoshop tanfolyamot szeretnél? 😊

polluxware

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

berczy
<#nyes><#nyes><#nyes>
http://444.hu/2013/10/28/a-solyom-belopakodott-a-vilag-vezeto-hirei-koze/

Tisztelt uraim!

Megint segítséget kérek. Festést újra elmagyarázná valaki illetve a segéd programok linkjét megadná. Szeretnék HA-LOA és HA-LKB festést fsx IFLYhoz

Köszönettel<#bee1>
polluxware
orbx scenery-k tartalmaznak szép fákat is... mondjuk az fizetõs, de legalább kapsz egy szép nagy területet. "ORBX Pacific Northwest" ami a legjobban megéri sztem

akkor inkább maradjunk a játéknál és sztem se vigyünk itt politikát a dolgokba. én külön örülök h mióta itt figyelek még nem merült fel semmi ilyesmi. szóval lenne is egy kérdésem. én az az ingyenélõ típus vagyok... na jó nem, de gyengus i5-ös nvidia 635-ös (2G😎 gépemre nem szeretnék túlzottan bevásárolni, fõleg h a win 8-cal kûzdök és az fsx sincs felinstallálva, csak bemásolva mûködik a cbõl, mert valaha fent volt de uninstllal nem jött le így delete-tel töröltem, majd rájöttem h installálni se tudom így visszapakoltam oda ahol volt. szóval e félresikerült hosszú mondat után a kérésem az volna, hogy most kivételesen úgy látom h bírna a gépem többet. szeretnék szebb textúrákat. rondák ezek a fák nagyon, de nem találtam ingyenes kategóriában semmi ilyesmit. tudnátok nékem ajánlani vmi csomagot, hogy ne legyen ilyen brutál ronda?
berczy
Jé, nekem is feltûnt. Mondjuk írhattál volna Te is sim-es dologról, de sebaj...
(Már vártam, tudtam, hogy valakinek be kell szólnia.Szerintem ennyi még belefér.)

polluxware
okt 26 van ma...

uccsó hozzászólás mikor volt?

(ennyi idõ csak elég volt lejelenteni ,nem?)

polluxware
a látszat csalóka ám!

<#taps>

Nem akarom népünk nagy bölcseit megsérteni, de mintha ez egy repülõszimulátor fóruma lenne...nekem legalábbis az elmúlt években annak tûnt...
berczy
Hidd el, nem a választáson dõl el a dolog, hanem a fejekben. A választás már csak ennek ki-, vagy ki nem fejezõdése.

Arra meg, hogy leszarja mit akar a többi, megint csak azt tudom mondani, hogy az egyes ember fejében kell megtörténjen a változás.

Mondok egy példát: Korrupt a rendszer, szajkózzuk szinte mindnyájan. De abban a pillanatban, amikor ez a rendszer gyengesége épp nekünk kedvez, vígan élünk vele. Hadd ne mondjam, mondjuk ügyintézésnél. Egy kis csúszópénz, máris hamarabb el van intézve. Szóval, amit utálunk a rendszerben, ugyanakkor szeretjük is. Itt van a probléma, ezért topogunk egy helyben. Csak mivel általában a nagy korrupcióból kihagynak minket, hát utáljuk. 😊))
Ezek a dolgok nem egy választáson dõlnek el. Akár idézhetném Széchenyi szavait is: "Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminõt megérdemel..." És bizony, hogy így van. 😊

polluxware
ez szép gondolat😉

ott ahol nem csalják el a választást ott ez mûködik is😉

polluxware
hidd el van köztük nagyon "kevés" aki k.-ra le**arja mit akar a többi... (csak az aranygaluska szintjén max😊

berczy
No igen. Csak valahogy azt kéne megérteniük az embereknek, hogy nem az múlik rajtuk, nem az a felelõsségük, hogy hová szavaznak, hanem, hogy belül tud-e annyit változni az egyes ember, amennyivel felül tud emelkedni jelen helyzeten, pártos politikán és képes egészében, felelõsen látni a dolgokat és azok alapján dönteni, akár választáskor. Az egyén igazi felelõssége abban rejlik, hogy vajon le tudja-e, van-e bátorsága ledobni a pártok, a hatalom által ráaggatott szemellenzõt és anélkül látni a dolgokat.

berczy
Ugyan, tõlem nem kell, csak beszélgetünk, a véleményed fontos! Olyasmire akartam célozni, hogy amíg táborokban gondolkodunk (pártosan), addig mindig mûködni fog az õsi, oszd meg és uralkodj elve. Pont ez csinálja mind, elég látni, hogyan ugranak ismeretlenek egymás torkának beszélgetésekben, csak mert más a pártpreferenciájuk. Egy dolgot kéne látni, mind ugyan azt akarjuk és nem a másik ellenében, hanem a másikkal.

Hypo
minden az embereken múlik.

polluxware
Így igaz! Bocsánat, nem akartam én vérmesnek feltünõdni vagy someting lájk det.... csak úgy jött a vélemény😊

berczy
Jogos, sajnos a valóság más. Bár nézetem szerint ez már az emberek hibája, senki nem kényszerít senkit, hogy a nemzeti gondolkodás mellé gyûlölködjön is. Lehetne ezt normálisan is csinálni, csak sajnos sokan rájátszanak erre, kihasználva az emberek megvezethetõségét, mind egyik, mind másik oldalon.
Az egyes emberek felfogásának kéne megváltozni. De ez meg nemigen fog. 😊

Hypo
hát igen valami ilyesmit...de hát ennek semmi köze a valósághoz sajnos.

berczy
Jól van, nyugi, én nem pártos oldalról közelítettem meg a kérdést. Ahhoz nem szólok, szíve joga mindenkinek azt utálni, amit akar. Kérdés, érdemes-e!?

polluxware
ez így szép és jó... ,csak azzal van a bajom hogy ált azok mondhatják meg mostanság mi a nemzeti, akik fillérekért telepítik ide a sárgákat, meg adják el az országot, most éppen nem nyugatnak

hanem!

és most jön a poén

keletnek!

nemzeti érdek régesrég levan húzva a retyón, amióta pióca megélhetési politikusok mondják meg a bíííííííííííííííííirka nemzetnek hogy éppen KIT/MIT utáljon, miközben rámegy a gatyája is....

berczy
Szerintem azért kicsit szomorú, hogy a kérdés felvetõdik. Mármint, hogy mi a nemzeti. Bár érzésem szerint inkább provokatív volt a kérdés.

Szóval szerintem valami olyasmit takar a nemzeti megközelítés, ami elsõsorban a szülõ nemzet érdekeit, értékeit helyezi elõtérbe, részesíti elõnyben, szemben a globalista nézettel, szemlélettel, ami ennek épp ellentéte. Globalista szemlélet elõnyben részesíti pl. a multikulturalizmust, központosított piac, felügyelet, végsõ soron talán globális kormányzat. A nemzeti nézet ezzel szemben szuverén nemzetek közösségével képzeli el a világ társadalmát, ahol egyes, egyenrangú nemzetek alkotják a közösséget, ahol nem sérülnek a nemzeti érdekek, értékek túlzott arányban a közösség javára.

Véleményem szerint valami ilyesmi.

polluxware
marha egyszerû, elmagyarázom:

nemzeti --------> érted mit jelent, (vagy legalábbis bólogatsz, ez egyébként is fontos tulajdonság, és nem kérdõjelezed meg mit jelent)

nem nemzeti -------> mivel mégis kérdést teszel fel ezügyben (egyáltalán eszedbe jut) , namost így bevalottad hogy nem tudod, ergó nem lehetsz az hanem csak úgynevezett ALANT avagy Sekély(j)(y) magyar lehetsz

de az is lehet hogy ahol a píz ott nemzeti érzés... ajánlom figyelmedbe a "Fekete gyémántok" címû olvasmányt ezügyben😊

amúgy ez olyan mint MOST szídni a nyugatot, a kapitalizmust, és eközben a legjobb komcsiverõ keresztény fannak feltünni (azt hogy csak keleti diktátor haverokkal bratyizni mindeközben csak hab a tortán😊))

Hypo
nem értettelek félre nem is vettem becsmérlésnek, csak szerintem rossz dolog jutott eszedbe😊)))

Nem azzal van baj ha valami nemzeti ) ez nem volt az) mondjuk jo lenne ha valaki elmondana mit is jelent nemzeti nek lenni. De csak akarás és szív nem elég!!! Ezért hoztam hasonlatnak a focit 50 éve más sincs csak hogy egyszer milyen jok voltunk es azota meg szarok,
A vicc hogy ebben a solyomban a fidesz nincs benne, mivel ok a Wizz airt reszesitik elonyben, azt a ceget aki anno feljelentette MO-ot az eu nal a malevnak adott segitseg miatt, az a ceg aki elsonek repult ra a malev helyeire es akiknek megeri hogy megnehezitsk a konkurencia életét....

polluxware
félre érted, én nem becsmérlem a vidijót, meg azt sem hogy belinkelted... csak egyszerûen ez volt az elsõ gondolatom

ennyi😉

Hypo
DE ez a tévedés, EZ CSAK ERRÕL A CÉGRÕL SZÓL amennyire nemzeti annyira érdekeli a nemzetet, nem osszemosni a malév-al!! aki az elején hitt benne az vagy nagyon naiv vagy nem ebben az orszagban él, de CSAK MAGYAR SZIVVEL NEM LEHET VILÁGOT MEGVÁLTANI az kevés lásd foci és még sok minden

polluxware
nemistudom.. nemistudom

azért ebben az a gáz, ahogy megcsinál ilyen vidijót valki, mert hát ki tiltja... és ugye miért is ne lehetne

csak az üzenet ami úgy globálisan átjön, ahogy röhög a mádzsár azon hogy csõdöl be valmi, ami még el sem indult...

ne értsen félre senki, sem ellene sem mellette nem vagyok, csak szóval ez nem csak errõl az egy cégrõl szól sztem..

az országról, az emberekrõl, lehetõségekrõl, és hogy minek tud örülni a "helyi" mádzsár

Sziasztok ! LHBP-rõl repülnék BADOV kilépõponton keresztül, BADOV1D SID-en át. Olyan kérdésem lenne, hogy pontosan honnan lehet megállapítani hogy a két course ablakban milyen értéket állítsak be? (PMDG 737). Olvastam errõl és a VOR radiálokról nem teljesen tiszta, hogy mit is kéne néznem mondjuk egy ilyen charton:
http://www.ivao.hu/wp-content/uploads/charts/lhbp/lh_ad_2_lhbp_sid_13.pdf

Elõre is köszi a segítséget !
m814
<#nevetes1>

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Hypo